Jeg har modtaget de fineste vandfaste smykker fra Lelous som jeg bruger hver eneste dag - også både i bad og til træning. Smykkerne er af højeste kvalitet, mister hverken farve eller bliver grimme ove... Mehr ansehen
Den ene par jeg modtog var virkelig fint. Det andet par lignede ikke rigtig sølv, og låsene virkede ikke, så første gang jeg havde dem på mistede jeg begge :'(
Så fine smykker af god kvalitet. Der var hurtig levering, og min pakke var allerede fremme et par dage efter. Smykkerne var leveret i flotte æsker og emballage samt pakket forsvarligt ind. Dem kan jeg... Mehr ansehen
Mega god kvalitet på deres vandfaste smykker. Mine vandfaste smykker har slet ikke mistet farve. Selv efter 6 måneder ser de helt nye ud, selvom de har været udsat for massere vand og klorvand. Er kæm... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
LÉLOUS – Eksklusive Smykker Til Den Stilbevidste Kvinde. LÉLOUS tilbyder moderne og tidløse smykker til kvinder, der ønsker at udstråle stil og selvtillid. Vores kollektion består af øreringe, armbånd, halskæder og ringe – alle lavet af vandfast, rustfrit stål / 18K PVD-belagt rustfrit stål, der aldrig mister farven. Med vores smykker får du et eksklusivt design, inspireret af romantiske Paris, som holder til både hverdag og fest. Vi tilbyder livstidsgaranti mod farvefalmning, så du altid kan bære dine smykker med ro i sindet.
Sankt Marcus Kirkeplads 22, 8000, Aarhus, Dänemark
- kundeservice@lelous.dk
- lelous.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
virkelig god kundeservice!!
Kan kun anbefale denne side
Kan kun anbefale denne side - jeg køber gerne igen
Flotte smykker der holder farven
Flotte smykker der holder farven
Smukkeste smykker i bedste kvalitet ;)…
Smukkeste smykker i bedste kvalitet ;) og super hurtig fragt. Rigtig god oplevelse og kan klart anbefales.
Man kan ikke returnere varerne og…
Man kan ikke returnere varerne og kundeservice svarer ikke.
Fineste smykker til god pris
Fineste smykker til god pris
Har købt flere gang, både halskæder og øreringer. Er meget tilfreds med kvaliteten, særligt ift den billige pris. Kæmpe anbefaling!
Kanon service og top kvalitet
Kanon service og top kvalitet! Virkelig pæne smykker!
Super shop at handle ved
Super shop at handle ved. Har købt flere smykker til min kæreste, farven holder virkelig og skinner smukt 👍
Super hurtig levering og flotte…
Super hurtig levering og flotte smykker. Køber tit gaver fra jeres hjemmeside! Super godt arbejde og gennemført!
Jeg elsker dem simpelhen
Jeg elsker dem simpelhen, har ikke taget dem af, siden jeg fik dem! De har overhovedet ikke mistet farve eller glans, modsat smykker, jeg har købt fra andre mærker!
Smykkerne er som på billederne
Smykkerne er som på billederne, hurtig levering og rimelige priser 🤩
Den ene par jeg modtog var virkelig…
Supergod service!
Supergod kundeservice, hurtig levering og flot indpakning. Derudover er smykkerne flotte, og halskæden, jeg købte, er i rigtig god kvalitet.
God service hos jer
Bedste kvalitet der holder
Bedste kvalitet der holder. Kan klart anbefale Lelous til andre!
Rigtig flotte smykker 😊
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.