Skulle bruge et billigt armbåndsur. Bestilte lørdag, fik responsmail straks. Mandag blev uret sendt (fik infomail) og tirsdag modtog jeg det. Fragt er ikke gratis, men er yderst rimelig, da MeDesigns... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Udmærket sted at handle. Man får hvad man bestiller, dog nogle dage forsinket, taget i betragtning af der står 1-2 dages levering. Her gik der samlet set 6 dage fra bestilling til levering. Det skal... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte et iPad Mini cover til min datter. Pakken blev sendt den efterfølgende dag, men pakken blev desværre væk hos Post Danmark. Skrev til kundeservice og fik svar med det samme, og fik besked på,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde købt et ur til min datter, men desværre levede det ikke op til mine forventninger, og da jeg bor i samme by som firmaet har adresse, gik jeg ned med det. Efter lidt snakken frem og ti... Mehr ansehen
www.medesigns.dk Super service og levering fra dag til dag. Billig fragt og billige varer. Altid god og effektiv rådgivning angående vores varer. Her finder du stort udvalg af Frække kostumer, korsetter, corsager, lingeri, undertøj til damer, silikone ure, ure til damer, børneure, Hår extensions, tasker, sølvsmykker, modesmykker, iPhone covers, iPad covers, dameure, armbåndsure, etc.
Postbox 10, 3050 , Humlebæk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Køb roligt hos dette firma, her er hurtig ekspedition, fine priser og ingen bøvl. Tydeligt beskrevet hvordan man returnerer sin vare ved reklamation eller andet. Her kunne andre firmaer lære noget.
3 dages levering til Grønland, det var der mange andre virksomheder i DK der kunne lære noget af.
Nem overskuelig webshop, billige produkter og fantastisk hurtig levering.
Der er ikke sidste gang jeg handler i den butik :-)
Rigtig god kvalitet af varen og sidste skole dags aktiviteterne ødelagde det ikke :-)
Fik leveret mit cover dagen efter og prisen var fornuftig!
Jeg købte cover og dagen efter blev de afsendt, kvaliteten er god, prisen ok, hvad mere kan man forlange
Hurtigt, nemt og smertefrit. Kom en dag senere end forventet, men varen var iorden og dermed værd at vente på. Ikke sidste sidste gang jeg handler hod MeDesings.dk
det var nemt og hurtigt at bestille hos jer, samt hurtig levering det sætter jeg stor pris på
et godt sted at købe, de er hurtig til at sende varen som man har bestilt og det er iorden
Hurtig levering. Produktet lever op til mine forventninger. Dejligt anderledes cover
3 dage efter bestilling var det ur jeg skulle bruge i min postkasse. Ingen bøvl eller besvær...
5 stjerner fuld fortjent. Flotte varer til rimelige priser og helt fantastisk hurtig levering.
En hurtig levering, og lige til døren nemmer kan det ikke være :-)

Antwort von MeDesigns.dk
firma holdt vist lukket fredag efter Kr.Himmelfart!

Antwort von MeDesigns.dk
Mig og en veninde havde bestilt tyroler-kjoler, og vi havde begge haft kjolen på omkring en time, hvor kjolens syninger begynder at gå op. Det skal lige siges, at de passede fint, så det var ikke fordi kjolen var for lille. Derefter sprækkede kjolen endnu mere i begge sider og også på ryggen. Det var virkelig en skam, da vi begge var rigtig glade for kjolen, men det ødelagde lidt af vores dag, da syningen ikke var gjort ordentlig. Det skal dog siges at selve leverings-servicen var rigtig god.

Antwort von MeDesigns.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.