MBT Shop Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har använt MBT i över 20 år. Min första kontakt var pga dålig rygg och mkt stående och gående på jobb. Säljaren sa att man skulle vänja sig vid skon långsamt. Jag hade på mig mina i 8h första gången o... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ikk den store fan af sneakers, sandalerne derimod er super gode at gå i. Jeg har både bedtilt sneakers og sandaler, da jeg døjer med hælspore. Skoene er rare nok at gå i, da de ikk belaster hælen så... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skorna jag beställde har en fantastisk pass form - de är så bekväma och ser fantastiska ut 😊 Er kommunikation var utmärkt och med en trevlig, vanlig och omtänksam ton. Jag funderar på att beställa fl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter netop at have gennemført endnu en 100 km’s Mammutmarch må jeg dele min ubegrænsede tilfredshed med MBT’s produkter og taknemmelighed for jeres altid positive og professionelle sparring. I år h... Mehr ansehen

1. Schuhgeschäft
  2. Schuhgroßhändler

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til MBTshop.dk – officiel forhandler af MBT i Norden. Hos MBTshop.dk brænder vi for at hjælpe mennesker med at gå, stå og bevæge sig med mindre smerte og mere energi i hverdagen. Vi forhandler MBT – fysiologisk fodtøj med den originale Masai Barefoot Technology, der styrker kroppen og aflaster led, knæ, hofter og ryg. Vi er en dansk webshop med lager i Danmark og hurtig levering. Bag shoppen står MBT Nordic, som distribuerer MBT i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi lægger vægt på personlig service, ærlig rådgivning og en tryg købsoplevelse. Mange af vores kunder vælger MBT, fordi de oplever: - Mindre belastning i knæ, hofter og ryg - Aflastning ved hælspore og forfodssmerter - Øget komfort på arbejde og lange dage på benene - En mere aktiv og naturlig gang Har du spørgsmål til modeller, størrelser eller valg af såltype, sidder vi klar til at hjælpe. Vi ved, at det rigtige fodtøj gør en reel forskel – og vi vil gerne hjælpe dig med at mærke den. Tak fordi du handler hos os – og tak fordi du deler din oplevelse. Det betyder mere, end du tror. 👣

Hervorragend

Alle Bewertungen

123 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiska skor att gå i

Fantastiska skor att gå i! Mina knän känns redan, efter en dags användande, mycket bättre. Jag är väldigt nöjd med köpet o tack snälla för snabb leverans!

26. April 2025

Antwort von MBT Shop

Hej Pia. Mange tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at du er glad for MBT. MVH MBT

Elsker jeres sko

Elsker jeres sko. Bruger ikke andet.
Dog savner jeg lidt mere fest over nogle af skoene 🌟

26. April 2025

Antwort von MBT Shop

Hej Hanne. Dejligt at høre og vi skal nok holde øje når der kommer nye kollektioner, om der er lidt smarte festsko imellem. MVH MBT

Virkelig fantastisk sko oplevelse

Virkelig fantastisk sko oplevelse. Mine har stort set ikke været af siden jeg jeg fik dem. Jeg er slet ikke træt i mine ben og ryg efter en dag, hvor jeg før har været meget brugt.
Så har jeg ikke mødt andet end den bedste service.

17. April 2025

Antwort von MBT Shop

Hej Annemette. Tusind tak for din flotte anmeldelse, den varmer. Så dejligt at høre du oplever alle MBT´s gode egenskaber. Rigtig dejlig dag til dig. MVH MBT

Vildt gode sko

Altid god service råd og hjælp vejledning . .Endelig sko der fungere ved hæle svangsene problemer. Levering i fuld fart dagen efter . .Super

10. April 2025

Antwort von MBT Shop

Hej Susanne. Mange tak for de rosende ord. Vi er virkelig glade for at høre du oplever de gode egenskaber vores sko har. MVH Nette, MBT

Behagelige at gå i.
Den første uge 80000 skridt i meget kuperet terræn.
Så mere end godkendt

18. Februar 2025

Antwort von MBT Shop

Hej Inge. Mange tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at høre du kan lide at gå i MBT og hold da op du er flittig mht. gåturene, :-) MVH MBT

Lækker sko at gå i

Lækker sko at gå i, man skal dog lige vænne sig til den fjedrende gang.
Går meget til dagligt, kan efter tre dage mærke en stor forskel.
Der var levering dagen efter vi bestilte, så kun lutter roser herfra.

1. März 2025

Antwort von MBT Shop

Hej Claus. Mange tak for din anmeldelse. Ja, der er lige lidt tilvænning for nogle mht. at gå i vores sko. Men skønt at du kan mærke en forskel og at du er tilfreds med vores service. MVH MBT

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. Jeg troede ikke mine egne øjne, da jeg her til morgen fik besked om, at mine sko allerede var klar til afhentning. Jeg lagde bestillingen igår! Den ene stjerne mangler, fordi man på hjemmesiden ikke kan filtrere søgningen i størrelser, dvs. man kan ikke fremsøge sko i str 40 og være sikker på, at de sko, der kommer frem er tilgængelige og det er irriterende, fordi man bruger tid på at søge og kigge og beslutte sig for en sko, og så er den udsolgt i str 40. Til gengæld får man rigtig meget god viden og vejledning fra diverse beskrivelser og artikler på hjemmesiden, som ud over førnævnte problem, virker upåklageligt.

22. Februar 2025

Antwort von MBT Shop

Hej Cirkeline. Mange tak for din anmeldelse. Vi kender udfordringen og arbejder på højtryk med vores webansvarlig om at få løst problemet, det er nemlig mega ærgerligt at det ikke virker. Vi håber det snart er løst. Dejligt at du er tilfreds med vores service. MVH MBT

De bedste sko

De bedste sko jeg har haft i mit lange liv

6. Februar 2025

Antwort von MBT Shop

Hej Jes. Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at du er glade for vores sko. MVH MBT

Lynhurtig levering.

Lynhurtig levering.
Skoene levede op til mine forventninger, vil bestemt handle på MBT Shop igen.

7. Februar 2025

Antwort von MBT Shop

Hej Annette. Tusind tak for din flotte anmeldelse, så dejligt at du er tilfreds med vores sko og service. MVH MBT

Min første handel på MBTshop

Min første handel på MBTshop. Hurtig levering skoene blev bestilt lørdag, og jeg modtog dem mandag. Skoene er en gave til ens fødder og kropsholdning, især når man er udstyret med en drop fod.

Antwort von MBT Shop

Hej Karsten. Mange tak for den flotte anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds både med servicen og skoene, :-) MVH MBT

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiske sko som hjalp mig for en…

Fantastiske sko som hjalp mig for en del år siden, da jeg havde problemer med at gå. Jeg endte med at løbe 5 km hver dag. Nu har jeg haft en hjerneblødning, og har igen problemer med at gå, så vil prøve igen, kan allerede mærke at de hjælper med at rette mig op,og styre benet.

17. Februar 2025

Antwort von MBT Shop

Hej Helen. Ked af at høre mht. hjerneblødningen, men dejligt at høre at skoene hjælper dig. Det er så skønt du vil skrive din oplevelse, tak for det. MVH MBT

Mine varer kom hurtigt

Mine varer kom hurtigt. Alt var 100% i orden som tidligere gange, jeg har handlet hos MBT 👍😊

3. Februar 2025

Hej Anita. Mange tak for din anmeldelse. Dejligt du er tilfreds. MVH MBT

Snabb leverans

Snabb leverans; samt med en god karamell.
Beskrivningen på nätet stämde mycket bra med verklighetens test!
Ser fram emot att använda dem när våren kommer med snöfria vägar.
Jag har haft MBT i mååånga år och är mycket nöjd med gåingen.

Antwort von MBT Shop

Hejsa.. Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at du er glade for skoene. MVH MBT

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside, god service med rådgivning i telefonen, god pris og hurtig levering

8. Februar 2025

Antwort von MBT Shop

Hej Lis. Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med vores rådgivning, priser samt levering. MVH MBT

Den hurtige ekspedition

Den hurtige ekspedition. (1 døgn) fra jeg bestilte til levering. ( fredag til lørdag) Jeg har brugt Jeres sko i ca 18 år. og jeg bruger kun dem. Er gode til nedsunket forfod. Colorado sål og akt.nevue 2.

Antwort von MBT Shop

Hej Ena. Dejligt at læse, at du er tilfreds med vores sko og Colorado sålen er nemlig rigtig gode til nedsunken forfod. Skønt at vores levering bare fungere. MVH MBT

Super god service

Super god service. Hurtig respons når noget går i stykker. Så tilfreds.

10. Februar 2025

Antwort von MBT Shop

Hej Birte. Tak for din anmeldelse og tak for de rosende ord omkring vores kundeservice. Det betyder meget for os. MVH MBT

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr