Har använt MBT i över 20 år. Min första kontakt var pga dålig rygg och mkt stående och gående på jobb. Säljaren sa att man skulle vänja sig vid skon långsamt. Jag hade på mig mina i 8h första gången o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ikk den store fan af sneakers, sandalerne derimod er super gode at gå i. Jeg har både bedtilt sneakers og sandaler, da jeg døjer med hælspore. Skoene er rare nok at gå i, da de ikk belaster hælen så... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skorna jag beställde har en fantastisk pass form - de är så bekväma och ser fantastiska ut 😊 Er kommunikation var utmärkt och med en trevlig, vanlig och omtänksam ton. Jag funderar på att beställa fl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Efter netop at have gennemført endnu en 100 km’s Mammutmarch må jeg dele min ubegrænsede tilfredshed med MBT’s produkter og taknemmelighed for jeres altid positive og professionelle sparring. I år h... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Velkommen til MBTshop.dk – officiel forhandler af MBT i Norden. Hos MBTshop.dk brænder vi for at hjælpe mennesker med at gå, stå og bevæge sig med mindre smerte og mere energi i hverdagen. Vi forhandler MBT – fysiologisk fodtøj med den originale Masai Barefoot Technology, der styrker kroppen og aflaster led, knæ, hofter og ryg. Vi er en dansk webshop med lager i Danmark og hurtig levering. Bag shoppen står MBT Nordic, som distribuerer MBT i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi lægger vægt på personlig service, ærlig rådgivning og en tryg købsoplevelse. Mange af vores kunder vælger MBT, fordi de oplever: - Mindre belastning i knæ, hofter og ryg - Aflastning ved hælspore og forfodssmerter - Øget komfort på arbejde og lange dage på benene - En mere aktiv og naturlig gang Har du spørgsmål til modeller, størrelser eller valg af såltype, sidder vi klar til at hjælpe. Vi ved, at det rigtige fodtøj gør en reel forskel – og vi vil gerne hjælpe dig med at mærke den. Tak fordi du handler hos os – og tak fordi du deler din oplevelse. Det betyder mere, end du tror. 👣
Industrivej 11b, 6900, Skjern, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Skoene kom hurtigt og i den korrekte farve og størrelse. Det er første gang, jeg ikke køber MBT i en butik.

Antwort von MBT Shop
Positiv og professionel vejledning, når jeg ringer. Hurtige leverancer. Stærkt vanedannende at bruge MBT fodtøj. Jeg har brugt det siden 2007

Antwort von MBT Shop
Mine hælsmerter stoppede i samme sekund, jeg tog mine nye MBT løbesko på i marts 2025 efter 1,5 år med store problemer med fødderne. Jeg er kæmpe fan!!!

Antwort von MBT Shop
Det er første gang jeg har eget MBT sko, kan kun sige jeg er kæmpe fan. Super lækre sko - som var med på Heartland - super lette at gøre rene så de igen ser helt nye ud. De er behagelige og god plads, samt har ikke mærket hælspore, når jeg har dem på. Fair pris, super god kvalitet, sød betjening og hurtig levering.

Antwort von MBT Shop
Jeg har haft Morbus Bechterew i 43 år, og har derfor særdeles vanskelige fødder. MBT sko er simpelthen det bedste fodtøj for mig
Går 4/5 kilometer hver dag uden smerter. I MBT shop får du hurtig levering og de har ofte gode tilbud

Antwort von MBT Shop
Har netop købt 2 par MBT sko til min mand på webshoppen. Kundeservice og efterfølgende levering var helt i top.
Manden har siden han prøvede sine første MBT sko for måske 25 år siden ikke kunne gå i andet. Smerter pga. gamle sportsskader, slidgigt, knæoperation, “kontor”ryg mv. bliver væsentligt reduceret pga. det “Mini-fitness- center” der er monteret på fødderne 😊
Han fylder 70 næste gang og tager ALDRIG smertestillende. MBT skoene er helt sikkert en væsentlig medvirkende årsag til dette.

Antwort von MBT Shop
Købte et par sko, de kom hurtigt.
De var desværre en anelse for små, de er returneret og pengene er nu på kontoen ca en uge efter. Alt er gået perfekt. Og nu vil jeg bestille et ny par der er større.

Antwort von MBT Shop
Super sko, lige til at hoppe i. Nemt at bestille og hurtig levering.

Antwort von MBT Shop
Det er som altid meget god service man får hos jer i Skjern.
Mange tak for det.

Antwort von MBT Shop
Hurtig levering og fantastiske sneakers, der gør, at jeg nu kan gå uden at opleve smerte for hvert skridt!

Antwort von MBT Shop
Da vi købte det første par MBT sko fik vi en særdeles god betjening og vejledning. Vi har været rigtig god tilfreds med skoene, de har god pasform ,er formstabile samt slidstærke.
Der var ingen tvivl da de skulle fornyes, samme model igen. Så det blev via den flotte og let overskuelige hjemmeside
Vi kan varmt anbefale MBT

Antwort von MBT Shop
Jeg har brugt MBT sko i 25 år ,de er behagelige at gå med .Det mærker man rigtigt hvis jeg får almindelige sko på.
Samtidig er det nemt og hurtigt at købe på hjemmesiden.

Antwort von MBT Shop
Ud over prisen som er helt vild dyr, så er både sko og betjening helt i top.
Kunne jeg gå i noget billigere ville jeg bestemt det, men sådan forholder det sig ikke med mine fødder.
Uden MBT ville jeg ikke kunne komme ret meget omkring, så der er desværre intet alternativ.

Antwort von MBT Shop
MBT är underbara skor, som gjort underverk för min rygg och mina fötter. De är supersköna att gå i. Man får en hållning, som hjälper hela kroppen att må bra. Dessutom fick jag snabb och fin service då jag beställde från den danska hemsidan. Trots att jag bor i Sverige fick jag paketet väldigt snabbt. Tusen tack!

Antwort von MBT Shop
Jeg har i rigtig mange år ikke gået i andet end MBT sko. Når jeg engang imellem hopper i et par andre, så kan mine fødder straks mærke det og ikke til den gode side. Jeg ønsker flere smarte sko, sandaler i skønne farver og til gode priser, som dem jeg lige købte. De bemærkes.

Antwort von MBT Shop
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.