mijn stijve spieren zijn weer helemaal relaxed uit de massage gekomen. het was weer een heerlijke ervaring.
Rust, ontspanning, professionaliteit. Echt heel fijn voor lichaam en geest.
Lovely is een professionele vakvrouw die met aandacht en toewijding haar vak uitoefent. Elke massage is genieten en zorgt er voor dat ik heel ontspannen naar huis ga. Ze straalt rust en kalmte uit en... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij HAVENNA in Horst staat rust centraal. Met massages van 60 en 90 minuten krijgt je lichaam de tijd om spanning los te laten en weer tot ontspanning te komen. https://www.havenna.nl/
venrayseweg 19, 5961AC, Horst, Niederlande
- 0626413054
- info@massagesalondeontspanning.com
- massagesalondeontspanning.nl
Ontspannende maar tevens goede stevige massage
Het was een goede stevige massage maar ook zeker ontspannend! Een aanrader!
stijve spieren weer helemaal relaxed
Uitstekende massage
Fijne plek
Fijne gesprekken
Goede massage met als resultaat dat ik me beter kan bewegen tijdens het trainen.
heerlijke stevige massage
Ik heb een heerlijke stevige massage gehad van Lovely! Een aanrader :-)
Fijne en professionele massage
Fijne en professionele massage. Lovely is heel kundig
en vriendelijk.
Perfecte massage voor ontspanning en…
Perfecte massage voor ontspanning en toch lekker stevig.
Lovely is heel vriendelijk. Is een hele prettige en vertrouwde sfeer.
Geweldige massage
Geweldige massage: soepel, stevig, relaxend, ook daarna geen pijn of wat dan ook gehad. Lichaam voelt ontspannen na deze heerlijke massage!
Aanrader voor iedereen
Lovely is een hele fijne en lieve masseuse, ik voelde mij meteen op mijn gemak. Er hing een rustige en relaxte sfeer. De massage was heel goed, niet van dat zachte geaai, maar dat je echt iets voelt én dat het ook effect heeft. Ik ben nu 2x geweest en de derde staat alweer gepland. Super fijne ervaring
Rust & ontspanning in je hele lijf
Rust, ontspanning, professionaliteit. Echt heel fijn voor lichaam en geest.
Bij massage salon de ontspanning heb ik…
Bij massage salon de ontspanning heb ik een fijne massage gehad. De sfeer is rustgevend en relaxed. De masseuse voelde goed aan wat ik nodig had en gaf gehoor aan mijn wensen dit zorgde voor een optimale ontspanning. Al met al een fijne ervaring. Ik kom zeker terug!
Heerlijke stevige ontspanningsmassage
Heerlijke stevige ontspanningsmassage. Bij de eerste grepen verneem je direct effect. Zeer vriendelijke vrouw. Aanrader!
Een super goeie ervaring gehad
Een super goeie ervaring gehad. Hele fijne rustgevende muziek, goeie massages ze weet precies op welke plekken ze moet masseren. Ze weet waar ze overpraat en geeft je altijd een prettig gevoel en ervaring.
Een aanrader voor iedereen!! ☺️
Een echt aanrader!
Iedere keer voelt het als een warm bad. Goed en stevige massage. Als herboren ga je de deur uit. Lovely is een heel warm en lief persoon. Bij haar ben je letterlijk en figuurlijk in goede handen. ECHT EEN AANRADER!
Weer een hele fijne ontspanning massage…
Weer een hele fijne ontspanning massage gehad !!
Ik merkte gelijk na de behandeling een…
Ik merkte gelijk na de behandeling een enorme verbetering
Stevige ontspanningsmassage
Een stevige ontspanningsmassage vanwege klachten onderrug en spanning bovenrug gehad. Lovely kan letterlijk en figuurlijk de vinger op de zere plekken leggen en zorgt ervoor dat de klachten minder worden/verdwijnen. Als ik de volgende keer weer in de buurt ben ga ik zeer zeker weer bij haar langs voor een massage. Een echte aanrader!
Ontspanningsmassage
De ontspanningsmassage door Lovely was erg nodig en heel fijn. Lovely neemt de tijd, is gezellig op de juiste momenten en weet heel goed wat ze doet.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.