Marley Spoon Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Al meer dan een jaar maak ik geen gebruik van Marley Spoon tot schijnbaar vandaag. Hun kunnen dus ineens uit het niets je account her activeren. Geen mail vooraf niks. Gewoon ineens geld van mijn reke... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na 8 jaar ben ik nog altijd van mening dat Marley Spoon de beste keuze is voor een goede en vooral gevarieerde maaltijd. Met gevarieerd bedoel ik zowel "moeder kost", als de sublieme"Generaal Tso Kip... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik ben een ‘nieuwsgierige’ kok, met nadruk op nieuw. Wekelijks bestel ik een box van Marley Spoon voor 2 maaltijden (2pers) . In mijn profiel neem ik wat exotischere maaltijden op dan ik verder dagel... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hey,Wij nemen meestal èèn maal per week drie recepten en het inhout en kwaliteit is er zonder probleem (dikke duim naar omhoog) het enigste negatieve punt, zijn de mannen van de leverancier meestal g... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Online-Bestellservice

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Wij zijn Marley Spoon We geven je tijd voor leuke dingen – zoals koken! Zonder het zoeken naar recepten en de stress van het boodschappen doen heb je ineens tijd om iets anders te koken, zonder dat het veel moeite kost. Dat zeggen onze klanten tenminste. Probeer het zelf eens uit! Passioned chefs Ontdek onze passie voor koken/ Onze chef-koks willen jou iedere keer weer verrassen met een lekker en bijzonder recept. Ze experimenteren graag met verse, hoogwaardige ingrediënten en laten hun creativiteit de vrije loop. Zo kook je weer eens wat anders. Fresh source We werken samen met lokale producenten/ Wij werken uitsluitend met producenten die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. We hechten veel waarde aan dierenwelzijn en het milieu. Wij kunnen je altijd vertellen waar onze producten vandaan komen. Door onze korte supply chain zijn de ingrediënten die je van ons ontvangt verser en sneller in jouw keuken! Sustainability Duurzaamheid is voor ons belangrijk. Onze box zit vol met eerlijke, duurzame producten. We brengen de porties in de juiste hoeveelheid bij jou thuis. Dit is niet alleen makkelijk voor jou, hiermee gaan we ook voedselverspilling tegen. En: onze verpakkingen kunnen gerecycled worden, zelfs het verpakkingstape is op basis van papier. Koken was nog nooit zo makkelijk. Ervaar het zelf!

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Dejlige mad, nemme opskrifter

Fik prøvet måltidskassen, levering var fint, vi fik sms fra Gordon Delivery hvornår ca. kassen blev leveret og så kan man følge leveringen.

Forskellige retter er sat i forskellige papir poser så man er ikke i tvivl om hvilken ingredienser man skal bruge til hvilken ret. Vi oplever at maden smager fantastisk og at opskriften er nemt at følge.

Eneste negativ er at soja sauce, eddike og de små ting er pakket ind i små plastik poser, men det er nok svært at gøre noget andet.

16. Juli 2020

Ærgerlig oplevelse

Jeg blev egentlig mødt at nogle venlige unge mænd, som ville sælge denne måltidskasse. Jeg synes ikke, jeg fik så meget at vide om selve måltidskassen, men uanset hvad, jeg fik tilmeldt mig, bare for at prøve noget andet og så fik jeg valgt nogle opskrifter, som jeg gerne ville prøve. Der var heller ikke meget at vælge i mellem, MAKS 20 opskrifter i det hele.

Så var der leveringen, man kunne kun vælge mellem mandag eller onsdag i et bestemt tidsrum (fx 17-22), og i mit tilfælde ville jeg få fri 18.30 begge dage, så jeg ville ikke kunne være sikker på om de ville komme efter jeg nu fik fri fra arbejde eller om de ville komme før og så ville kassen være sendt tilbage måske, da jeg bor i lejlighed hvor man skal have en brik for at komme ind.
Nåh men jeg finder så ud af jeg har den app, kassen ville blive sendt med (Budbee) og at man kunne købe levering til 29 for at få den leveret mellem 19 og 22 i stedet. Det er sådan set fint nok at betale for det, men det ville have været rart at vide at det var muligt. i stedet for at være uvidende om jeg kunne nå hjem, inden de ville levere.

På dagen (om mandagen) hvor jeg skulle modtage min måltidskasse, får jeg en besked på Budbee's app kl 16.30 ca at min levering er blevet udskudt, da de ikke har modtaget pakken fra Marley Spoon, og at en ny leveringsdato automatisk vil blive valgt så snart de har modtaget den.
Om tirsdagen eller onsdagen får jeg så pengene tilbage betalt (de 29 kr for leveringen).
Om tirsdagen hører jeg intet på app'en fra Marley Spoon eller Budbee om at min måltidskasse er på vej, så jeg skriver til Marley Spoon for at høre, hvor den bliver af. Og på Marley Spoon app'en stod der at kassen var leveret. O.o
De svarer at de ville kigge på sagen og at jeg nok skulle få hele beløbet tilbage siden jeg ikke modtog kassen. Og så i dag har jeg så fået beløbet tilbage fra Marley Spoon.

Så alt i alt, så anbefaler jeg ikke Marley Spoon, men jeg er da glad for at have fået pengene tilbage. :)

22. Juni 2020

Dårlig kvalitetskontrol - elendig kundeservice

I de uger vi har haft Marley Spoon, har vi konsekvent oplevet råvarer, som var stødte, brune mv og uegnede til at lave mad med.

I denne uge blev maden ikke leveret på den aftalte dag. Vi blev ikke underrettet om de angivelige tekniske problemer, som var årsag og måtte i al hast finde på alternativ.

Da varerne kom næste dag, var alle kølevarer varme og flere af de øvrige råvarer stødt.

I stedet for fuld refusion på vores ordre, måtte vi tage til takke med lidt over halv refusion. Iflg kundeservice fordi vi jo kunne bruge nogle af de resterende produkter! Uforskammet i betragtning af den sene leverance og måltidskassernes formål.

Der findes andre firmaer i Danmark, der laver måltidskasser med sikker kvalitet i råvarer, god service og til samme pris. Dem bruger vi fremover. Marley Spoon kan ikke anbefales.

11. Juni 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bliver IKKE ny fast kunde

Jeg skulle have modtaget min ordre i går, men hen på eftermiddagen fik jeg besked om, at den ikke kom alligevel. Så måtte man hurtigt være kreativ og handle ind selv!! Jeg har bestilt to retter/ dage for første gang og det bliver da også sidste. Og ud fra tidligere anmeldelser, så kan jeg se, at jeg ikke har særlig meget at glæde mig til. Virkelig skidt!! Jeg holder mig til nemlig.com !

9. Juni 2020

Virkelig elendig oplevelse

Virkelig elendig oplevelse. Kødet var slet ikke frisk og halvdelen af grønsagerne røg direkte i skraldespanden. Der var Soya til en af retterne, det var ude i hele papkassen.
Alt i alt dårlig oplevelse. Kan ikke anbefales.

4. Juni 2020

Niet oké

1. Kreeg niet de juiste korting op 1e box
2. Heb email naar eigenaars gestuurd. Geen reactie.
3. Onmiddellijk opgezegd en kon daarna het recept niet meer opvragen in de app.
4. Te weinig voor 4 personen.
5. Kon niet meteen fruitbox bestellen.
Kortom: grote tegenvaller. Wilde eens uitproberen maar ga terug naar Hellofresh.

21. Mai 2020

Hoi Henriette,

Dank voor je review.

Ik heb de betaalinfo er even bijgepakt en volgens mij heb je toch wel degelijk die 15 euro teruggekregen.

Helaas staan er soms op vergelijkingssites oude acties op, die niet meer actief zijn.

Op onze eigen site zie je de lopende acties, wanneer deze er zijn.

Groet,

Slatne grøntsager

Slatne grøntsager, alt for lidt mad, manglende ingredienser i poserne. Kan ikke anbefale marley spoon.

21. Mai 2020

Hej Hanne,

Tak for dit feedback. Denne slags information er meget vigtig for os, da det hjælper os med at se, hvor vi kan forbedre os eller hvor der evt. er brug for forandring i vores processer.

Jeg er meget ked af at høre at du har modtaget en kasse i den tilstand - det er absolut ikke op til vores standarder! Kvalitet er en af vores højeste prioriteter, derfor er det kun endnu mere skuffende når sådanne ting sker.

Vi vil selvfølgelig altid forsøge at løse problemer der må være opstået, og jeg vil derfor opfordre dig til at tage kontakt med vores kundeservice på kontakt@marleyspoon.dk så vi kan tage hånd om de problemer du har oplevet.

Vi godtager denne slags information og det er meget vigtigt for os, for vores interne processer, for at vi kan gøre hvad vi kan for at undgå dette igen.

Mange hilsener,
Marley Spoon

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sammensæt din egen måltidskasse og god kundeservice

Fedt at man selv kan sammensætte sin egen måltidskasse! Dermed kan man prøve forskellige retter man synes der lyder lækre og sørge for at man altid får en måltidskasse man glæder sig til. Derudover er det vigtigt for mig, at kundeservice er god, de steder hvor jeg handler - og det må man sige den er hos Marley Spoon. Helt ufattelig venlig og løsningsorienteret betjening, som jeg aldrig har oplevet nogle steder før. Kan KUN anbefales.

20. Mai 2020

Snydt snydt snydt

Fik min første kasse med 5 retter til to personer. 2 retter indeholder kartofler, som alle er bløde og spiret. Og tomater til to retter var bløde/splatter. Og mængden af kød til to voksne er til grin. Fx 1 kyllingebryst på 237 gram inkl indpakningen!! Ialt har vi modtaget 1211 gr kød inkl deres indpakning til 5 dages aftensmad. Og det er bestemt ikke fordi der så er masser af tilbehør til ved siden af. Sidder godt nok tilbage med en følelse af at være blevet snydt og have spildt mine penge🤬

6. Mai 2020

al 150 verschillende maaltijden klaargemaakt

We koken nu al bijna een jaar lang 3 x per week een Marley Spoon maaltijd, dat zijn ongeveer 150 maaltijden! Op die periode hebben we maar een tweetal maaltijden gehad waar we niet wild van waren en hebben we nog maar 3 keer hetzelfde gegeten!

Wij zijn gestart met Marley Spoon omdat we vaker vegetarisch wilden eten maar het vlees gewoon vervangen door een vegetarische versie bleek maar een saaie boel te zijn. En dus was Marley Spoon de reddende engel!

3. April 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Leuk idee, uitvoering teleurstellend

Leuke recepten en als alles klopt veel gemak, alleen waardeloos als verse groenten, verre van vers te noemen zijn. Als compensatie een tegoed waardoor je alsnog naar de winkel moet. Waar je juist vanaf wilt. Het fruitpakket vonden we weinig voor deze prijs.

1. April 2020

Antwort von Marley Spoon

Jammer dat onze boxen je verwachtingen niet konden inlossen. We blijven ons uiterste best doen om wekelijks creatieve recepten met verse ingrediënten bij onze klanten te bezorgen. Soms loopt het inderdaad eens mis en dan is een compensatie voor het ongemak helaas het enige wat we dan op korte termijn kunnen doen. Hopelijk geef je ons in de toekomst nog een kans om te bewijzen dat we het wel kunnen?

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De kwaliteit van hun producten is super!

Het eten en de producten zijn super!
De klantenservice is ook uitstekend en ze zijn hulpvaardig.
Het enige wat me tegensteekt is dat er niet met elektronische maaltijdcheques betaald kan worden, misschien dat Marley wel de pionier onder de maaltijdboxen wordt en dit zal aanvaarden als eerste?
Ik zou iedere week bestellen moest dit kunnen en vele anderen ook, zeker weten!

1. April 2020

Heerlijk verrassende vegetarische…

Heerlijk verrassende vegetarische receptjes!
Geen inspiratie meer nodig. Altijd perfect uitgebalanceerd qua smaak en met de nodige aandacht voor vleesvervangende producten. Ondertussen vinden we tofu zelfs lekker omdat hij altijd op een originele en uiterst smaakvolle manier wordt klaargemaakt.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leuke recepten, toch nog veel tijd nodig

Leuke recepten. Verse producten. Maar dat maakt dat het soms toch nog wel veel werk is om alles klaar te maken. De timings op de fiches kunnen kloppen als je een geoefende kok bent. En daar heb ik na een lange werkdag niet altijd zin in.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De fruitbox was geen succes

De fruitbox was geen succes. Het fruit zat los in een doos.
Waarschijnlijk zal de doos al een hele afstand hebben afgelegd, want ons fruit was al bijna tot moes.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr