Marley Spoon Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Al meer dan een jaar maak ik geen gebruik van Marley Spoon tot schijnbaar vandaag. Hun kunnen dus ineens uit het niets je account her activeren. Geen mail vooraf niks. Gewoon ineens geld van mijn reke... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na 8 jaar ben ik nog altijd van mening dat Marley Spoon de beste keuze is voor een goede en vooral gevarieerde maaltijd. Met gevarieerd bedoel ik zowel "moeder kost", als de sublieme"Generaal Tso Kip... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik ben een ‘nieuwsgierige’ kok, met nadruk op nieuw. Wekelijks bestel ik een box van Marley Spoon voor 2 maaltijden (2pers) . In mijn profiel neem ik wat exotischere maaltijden op dan ik verder dagel... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hey,Wij nemen meestal èèn maal per week drie recepten en het inhout en kwaliteit is er zonder probleem (dikke duim naar omhoog) het enigste negatieve punt, zijn de mannen van de leverancier meestal g... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Online-Bestellservice

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Wij zijn Marley Spoon We geven je tijd voor leuke dingen – zoals koken! Zonder het zoeken naar recepten en de stress van het boodschappen doen heb je ineens tijd om iets anders te koken, zonder dat het veel moeite kost. Dat zeggen onze klanten tenminste. Probeer het zelf eens uit! Passioned chefs Ontdek onze passie voor koken/ Onze chef-koks willen jou iedere keer weer verrassen met een lekker en bijzonder recept. Ze experimenteren graag met verse, hoogwaardige ingrediënten en laten hun creativiteit de vrije loop. Zo kook je weer eens wat anders. Fresh source We werken samen met lokale producenten/ Wij werken uitsluitend met producenten die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. We hechten veel waarde aan dierenwelzijn en het milieu. Wij kunnen je altijd vertellen waar onze producten vandaan komen. Door onze korte supply chain zijn de ingrediënten die je van ons ontvangt verser en sneller in jouw keuken! Sustainability Duurzaamheid is voor ons belangrijk. Onze box zit vol met eerlijke, duurzame producten. We brengen de porties in de juiste hoeveelheid bij jou thuis. Dit is niet alleen makkelijk voor jou, hiermee gaan we ook voedselverspilling tegen. En: onze verpakkingen kunnen gerecycled worden, zelfs het verpakkingstape is op basis van papier. Koken was nog nooit zo makkelijk. Ervaar het zelf!

Akzeptabel

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Correcte levering en kwaliteit

Correcte levering en kwaliteitsproducten.Als er iets mist of de levering is door omstandigheden te laat, weet je dat altijd op tijd of krijg je altijd de gepaste oplossing. Nooit problemen gehad

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De moeite om te proberen

Voor ons is het grootste pluspunt dat de stress van het kiezen en het boodschappen doen wegvalt. Daarbovenop is alles vers, bio en zijn de recepten vernieuwend en lekker. De prijs was voor ons lang een struikelpunt maar het is het eigenlijk gewoon waard. Nog een pluspunt is dat je gewoon elke week kan je recepten kiezen en elke week kan kiezen of je een levering wenst of niet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heerlijk, vers, gevarieerd, wat wil je nog meer?

Sinds oktober bestel ik bij Marley Spoon 3 à 4 heerlijke gerechten per week. Er is ontzettend veel variatie mogelijk, de recepten zijn helder, de ingrediënten vers. Bovendien ontdek ik nieuwe manieren om bepaalde ingrediënten te bereiden, die ik intussen ook toepas als ik niet-Marley Spoon-gerechten klaarmaak. Ik ben een uiterst tevreden klant.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fra godt til skidt.

Godt forhold mellem pris og kvalitet, men da prisen steg efter 3 pakkers tid, faldt kvaliteten og mængden af råvarer. Synd, for det var ok til at starte med. Kan ikke anbefales, hvis man er kødelsker.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb slechts goed gevaren tot nu…

Ik heb slechts goed gevaren tot nu toe. Wel inderdaad de volgende dag al best beginnen koken en nu en dan zit er een plekje in een groente maar dat heb je in de winkel ook. Meestal ook omdat het vaak bio is. Misschien heb ik gewoon "chance" maar het heeft me terug zin gegeven in koken dus ik blijf het voorlopig doen ondanks dat het niet zo goedkoop is.

23. März 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

a Customer out the door

I'm really disappointed with the quality of their produce. They are not the cheapest competitor on the market and their produce is pretty poor.

Their vegetables are (mostly) good and so are their additional ingredients but their meat, the main ingredient of the dish, has become very very disappointing resulting in at least one meal a week ending up in the bin. I have been a customer for just under 6 months and we have received at least 1 inedible meal each time for the past month.

I have to give such a low score because the meat is often the main ingredient in the dish, without it, you simply can not cook the dish.

I've tried it for 6 months, but unfortunately the time has come to try elsewhere.

17. November 2019

Wij blijven klant!

Ik ben ontzettend tevreden over de kwaliteit van de geleverde producten en de klantenservice, alleen vind ik het jammer dat er veel kleine plastiek verpakkingen in de zak zitten. Het zijn vaak dezelfde zaken (bvb. soyasaus) en ik zou ze liever zelf aankopen in een grote verpakking dan telkens geleverd krijgen.

1. November 2019

Altijd heerlijk

Altijd heerlijk, goed berekende porties ook. Misschien iets meer vegan opties? Alhoewel het al heel goed geëvolueerd is, wat vegan betreft! Door Marley Spoon heeft mijn man echt plezier gekregen in koken, hij vergelijkt het met een Ikea-pakket, met duidelijk te volgen instructies :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Over het algemeen zijn we tevreden

Over het algemeen zijn we tevreden. Soms ontbreken er items in de zakken van de voeding of zijn er beschadigingen, zoals vorige week, was de pot creme helemaal stuk. Soms zijn de ingrediënten niet zo vers als ze zouden moeten zijn. Dit is een klacht die ik al regelmatig heb aangehaald en toch word genegeerd. Een grote keuze aan recepten die tevens lekker zijn, is de reden van het aanhouden van Marley Spoon.

Eenvoudig en lekker

Makkelijk om te koken - veel variatie - makkelijk om te bestellen - duidelijke communicatie (eerlijk) - correcte leveringen - goede producten - voldoende eten per persoon - mogelijkheid om nieuwe dingen te proberen

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr