Vi er veldig fornøyd med produktet (plissegardiner) og hele tjenesten, fra første kontakt i butikken og befaring for å ta målinger til montering av gardinene. Vi fikk veldig god forklaring om ulike lø... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Strålende! Mål ble tatt på avtalt tidspunkt av en hyggelig person som ga gode råd. Montering også på avtalt tidspunkt. Raskt og effektivt. Jeg er så fornøyd som det går an å bli😀
Jeg tok kontakt med Markisehuset, og fikk umiddelbart svar. Dette var viktig for meg, siden jeg skulle reise på ferie, og markisen min ikke lot seg sveive tilbake. Den hadde dermed etter all sannsynli... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi fikk akutt trøbbel med vår terrassemarkise og skulle reise på ferie. Superrask, hyggelig og effektiv service fra Markisehuset i Oslo. Forbilledlig og uvanlig god kundeservice! Etter flere dårlige e... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Norwegen
Bittet Kunden um Bewertungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Veldig fornøyd med duettgardiner. Gode råd fra Bjørn og hyggelige og effektive folk som monterte gardiene.

Antwort von Markisehuset AS
Det var en montør som kom på befaring. Jeg fikk fikset opp en eldre markise som var feilmontert og bytta en 30.år gammel en som var ødelagt.
Hyggelig og konstruktivt handel!

Antwort von Markisehuset AS
Godt fornøyd med befaring og informasjon om produktene. De ble i tillegg levert og installert tidligere enn planlagt, og de svarer til forventningene.

Antwort von Markisehuset AS
Fikk gode råd i forbindelse med løsninger. Kunnskapsrike ansatte på alle plan som også yter svært god kundeservice. Fikk godt informativt oppsett før bestilling. Levering akkurat slik det ble bestilt og avtalt. Markisehuset AS kan anbefales og vi vil bruke dem igjen!

Antwort von Markisehuset AS
Hyggelige folk holder hva de lover, kan anbefales og det blir gjort.

Antwort von Markisehuset AS
De er veldig serviceinnstilte, har våre tidligere kjøp slik at når noe må byttes ut har de både farge og mål.
Alt gikk knirkefritt og vi anbefaler dem sterkt.

Antwort von Markisehuset AS
Their blinds are one of the best I get for my apartment, and they match my retro decor perfectly.

Antwort von Markisehuset AS
Veldig imøtekommende person som var tilgjengelig og kunne svare på spørsmål på telefon.
Hyggelig montør kom dagen etter at jeg tok kontakt.

Antwort von Markisehuset AS
Leverte rask og god service!
De fikset en elektisk markise jeg ikke trodde det var noe håp for og reddet oss fra regnet! :) Anbefales på det sterkeste

Antwort von Markisehuset AS
Vi dro til Markisehuset for å kjøpe ny markise, siden den gamle var blitt ødelagt. Vi ble tatt i mot av en hyggelig dame og forklarte hva som var problemet med den gamle markisen. «Denne kan repareres. Trenger ikke kjøpe ny! « To hyggelige montører kom til avtalt tid og repetisjonen ble raskt utført. En veldig god kundeopplevelse! Anbefales!

Antwort von Markisehuset AS
Alt i henhold til avtale.
Seriøs aktør!
Vi har brukt Markisehuset flere ganger til ulike oppdrag. Aldri noe tull - Alt slik vi avtaler det.
Kan anbefales.

Antwort von Markisehuset AS
Rask og effektiv effektuering. God oppfølging med monteringstidspunkt i ferietid.

Antwort von Markisehuset AS
Veldig hyggelige og dyktige montører, samt god og rask dialog frem til montering.
Anbefales på det sterkeste!

Antwort von Markisehuset AS
Markisehuset var perfekt for vår lille utfordring. Da snoren røk på gamle persienner, hjalp Markisehuset oss på alle mulig måter. God kommunikasjon både i forkant og underveis og god hjelp på stedet med den beste mulige løsningen.

Antwort von Markisehuset AS
Kjempefornøyd med reparasjon av eldre markise.
Arbeidet ble gjennomført med avtalt pris og solide folk!

Antwort von Markisehuset AS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.