Markisehuset AS Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er veldig fornøyd med produktet (plissegardiner) og hele tjenesten, fra første kontakt i butikken og befaring for å ta målinger til montering av gardinene. Vi fikk veldig god forklaring om ulike lø... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Strålende! Mål ble tatt på avtalt tidspunkt av en hyggelig person som ga gode råd. Montering også på avtalt tidspunkt. Raskt og effektivt. Jeg er så fornøyd som det går an å bli😀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg tok kontakt med Markisehuset, og fikk umiddelbart svar. Dette var viktig for meg, siden jeg skulle reise på ferie, og markisen min ikke lot seg sveive tilbake. Den hadde dermed etter all sannsynli... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fikk akutt trøbbel med vår terrassemarkise og skulle reise på ferie. Superrask, hyggelig og effektiv service fra Markisehuset i Oslo. Forbilledlig og uvanlig god kundeservice! Etter flere dårlige e... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Markisenanbieter
  2. auch in
  3. Fensterbaubetrieb
  4. Gardinengeschäft
  5. Jalousiengeschäft

Über Markisehuset AS

Vom Unternehmen geschrieben

Markisehuset ble opprettet i januar 2012 av to brødre med lang erfaring fra bransjen, faktisk nærmer de seg 50 år med erfaring. Vi leverer sol- og innsynsskjerming til både innvendig og utvendig bruk. Vi har plassert vårt kontor, lager og utstilling på Alnabru i Oslo. Dette fordi lokasjonen er strategisk plassert i midten av vårt primære marked, som er Oslo, Romerike, Asker og Bærum. Vi vektlegger kompetanse og produkter av høy kvalitet fordi vi mener dette er avgjørende for et vellykket og varig resultat.

Strategi
Vår strategi har hele tiden vært å ha den beste kompetansen i bransjen på solskjermingsprodukter og produkter av høy kvalitet.
Kompetanse på produktene mener vi er avgjørende og derfor er det alltid våre montører som utfører befaringen. Disse har kunnskapen som vi mener er nødvendig for at kunden skal få den riktige veiledningen. Kompetanse er også viktig for å sikre forsvarlig innfesting på mange av produktene. Høy kvalitet på produktene mener vi er viktig for det estetiske utrykket, den driftsmessige stabiliteten og lang levetid. Lang levetid er også gunstig for miljøet.
Mesteparten av våre produkter produseres i Norge. Innsatsvarene til produksjon kommer hovedsakelig fra Nederland, Italia og Østerrike. Dette på grunn av at Norge mangler denne typen industri, som for eksempel produksjon av markiseduk eller annen tekstilproduksjon, som til plisségardiner, rullegardiner, Duette® etc.

Vi har Norges fleste og beste omtaler innen vår bransje.

Pris strategi
Vi har valgt en fast lav pris på våre produkter med unntak av vinterrabatt på utvalgte «sommer» produkter. Prisene våre viser seg svært konkurransedyktige, noe som kan bekreftes i mange av våre omtaler, og dette uten store prosentvise avslag i ulike kampanjer.

Vi mener at vår strategi og vårt valg av leverandører fungerer veldig bra. Over 70 % av våre kunder er enten anbefalt av andre eller er tidligere kunder. Vi ønsker at opplevelsen kunden får i fra første kontakt, til veiledning og til montering av produkt skal være den beste uansett bransje. Dette mener vi er oppnådd. Vi kan i hvert fall titulere oss med å ha «Norges fleste og beste omtaler» innen vår bransje.

Sosial profil
Markisehuset ønsker å være det beste valget ovenfor sine kunder. Da er det blant annet avgjørende at man har den beste kompetansen i bransjen. Kompetanse og opplæring står sentralt i vårt arbeid. Et godt arbeidsmiljø er ingen selvfølge og krever at man hele tiden har fokus på å skape trivsel. Vi er en godt sammensveiset gjeng som utfyller hverandre og fungerer veldig bra sammen. At vi klarer å beholde kompetansen i bedriften er for oss et kvalitetsstempel på jobben vi legger i arbeidsmiljøet.

Vår garanti
Vi har valgt å spesialisere oss på innvendig og utvendig sol- og innsynsskjerming. Våre montører er også de som utfører befaringen, noe som er ganske unikt i bransjen. Disse har mange års erfaring med estetiske og praktiske løsninger både for hjem og kontor. Denne erfaringen gjør at de har kunnskapen til å veilede deg frem til beste løsning. Vi kan garantere at du vil møte en meget kunnskapsrik og entusiastisk person med interesse for eget fag.

Kompetanse på våre produkter er avgjørende for resultatet hjemme hos deg. Personen som eventuelt skal anbefale, måle opp og montere produktet bør ha lang erfaring fra alle disse områdene. De ulike produktene kan gjerne produseres av de beste kvaliteter, men det betyr lite hvis fargene, målene og monteringen ikke harmoniserer. Dette er et samspill hvor alle detaljer er avgjørende for sluttresultatet. Vi setter prestisje i perfekt resultat.

Besøk vår nettside:

Alle Bewertungen

96 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er svært fornøyde med Markisehuset

Vi er svært fornøyde med Markisehuset. Vi ble møtt med hyggelig og personlig service, og Linda ga oss gode råd da vi besøkte butikken for å se sortimentet.
De kom også hjem til oss for å ta kontrollmål før arbeidet startet, noe som ga trygghet. Da det oppstod en feil, ble den løst raskt og effektivt – uten diskusjon om skyld. Det satte vi stor pris på.

9. Februar 2026

Antwort von Markisehuset AS

Hei! Så hyggelig at dere er så fornøyde! Vi takker for fine ord, og hyggelig handel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt var flott fra begynnelse til slutt

Alt var flott fra begynnelse til slutt. Hyggelige og høflige mennesker i hvert ledd som leverte som lovet. Helt enkelt akkurat slik man håper det skal være.

5. Februar 2026

Antwort von Markisehuset AS

Hei - Tusen takk for hyggelige ord! Vi er veldig takknemlige for de, og er så glad for at du er fornøyd med oss og resultatet.

Vennlig mottakelse

Vennlig mottakelse, proff utførelse og godt resultat!

13. Februar 2026

Hei

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Nå vet du hvor du finner oss om uhellet skulle være ute igjen.

Fornøyd kunde

Fin løsning, hyggelige folk og vel utført jobb

22. Januar 2026

Antwort von Markisehuset AS

Vi er så glade du ble fornøyd! Takk for fine ord.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt gikk greitt og raskt

Alt gikk greitt og raskt. Spesielt hyggelig "telefondame"

19. Dezember 2025

Antwort von Markisehuset AS

Tusen takk for fine ord, det setter vi stor pris på. Vi er så glade du ble fornøyd. Med ønsker om en riktig god jul.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget hyggelig kundeservice som løste…

Meget hyggelig kundeservice som løste alle mine spørsmål. Meget hyggelig person som kom hjem til meg på befaring og anbefalte meg de riktige produktene for min leilighet.

26. November 2025

Hei
Hjertelig takk for en veldig hyggelig anmeldelse! Dette gjør oss glade og motiverte for videre arbeid!

Strålende opplevelse

Fra første henvendelse via epost, fikk svar i løpet av timer. Ble der hjulpet gjennom prosessen og satt opp med et hjemmebesøk. Ved befaring var alt av vareprøver med, og det ble gitt grundig og god forklaring, samt diverse anbefalinger. Masse skryt til Knut for en suveren kundeopplevelse. Videre bestilling og dialog har gått i ekpressfart. Bestilling gjort 21.1025, montert og ferdige i løpet av 20 minutter den 21.11.25, og da var det jeg som trakk ut på dato, det kunne vært montert tidligere.

Alt i alt en veldig god opplevelse og en absolutt anbefaling til andre som vurderer Markisehuset AS

21. November 2025

Antwort von Markisehuset AS

Altså, tusen takk for fine ord. Vi er så glade du ble fornøyd! Nå kan jula bare komme :)

Hyggelig medarbeidere

Hyggelig medarbeidere, rask levering, flott arbeid utført, riktig pris. Generelt en god opplevelse å handle med Markisehuset!

26. November 2025

Antwort von Markisehuset AS

Tusen takk for fine ord Stian. Vi er glade du ble fornøyd! Da blir det jul med fine gardiner og screens etter hvert.

Dyktige og god service

Veldig fornøyd med alle ledd i prosessen, fra befaring til ferdig montert stor vindusmarkise. Både selger, montører og kundebehandlere er meget hyggelige og imøtekommende. De er dyktige og de overholder avtaler. De gjorde denne gang en ekstra innsats for å få tak i markisestoff som egentlig er gått ut av produksjon. Har brukt Markisehuset i mange år, og har alltid vært fornøyd.

17. November 2025

Antwort von Markisehuset AS

Vi er så glade du ble fornøyde Heidi. Tusen takk for fine ord!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er fornøyde med det vi fikk fra…

Vi er fornøyde med det vi fikk fra Markishuset. Selv om det var litt frem og tilbake om type og ettermontering, var de veldig betryggende å snakke med, og vi fikk alltid tillit til at vi jobber med profesjonelle folk. Vi anbefaler dem på det sterkeste.

10. November 2025

Antwort von Markisehuset AS

Tusen takk for fine ord, vi er så glade dere ble fornøyde!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hyggelige og flinke - anbefales!

De var hyggelige, kompetente og serviceinnstilte fra start til slutt. Vi fikk gode anbefalinger og informasjon underveis. Det var også positivt at man ikke betaler depositum på en del av summen før man får markisen. Det er forbrukervennlig.

5. November 2025

Hei
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Supert at du er fornøyd, det gjør oss så glade!

God veiledning

Vi fikk god veiledning av en kyndig selger. Var også eneste leverandør som kunne levere så stor som vi ønsket. Markisen virker veldig solid.

3. November 2025

Antwort von Markisehuset AS

Vi er så glade du ble fornøyd, tusen takk for fin tilbakemelding. Med ønsker om en riktig fin høst. Hilsen alle oss i Markisehuset.

Rask levering

Rask levering, god service, kom som avtalt til befaring og installering.

23. Oktober 2025

Antwort von Markisehuset AS

Vi er glade du ble fornøyd Hilde! Takk for fine ord. Med ønsker om en fin høst.

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr