In 3 weken naar 1e positie op klein private label product, leuke money maker nu, 400 eueo per maand winst. Communicatie stukken beter dan voorheen, zet dit door jongens!
Unternehmen hat geantwortet
Wij hebben gekozen voor een trial van 7 dagen. We zitten nu op dag 5 en ons product is op betreffend zoekwoord van #15 naar #6 geklommen. Op zoekwoorden gaat hij automatisch ook mee omhoog. Het is las... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Slechte service, ranking die beloofd word is voor een paar dagen en dan is het weer compleet weg. Zonde van ons geld
Marketplace studio doet zijn best en de ranking valt wel hier en daar tegen. Ze garanderen bijvoorbeeld top 7 ranking en dan heb je vervolgens 1 week in de maand dat je bijvoorbeeld op #12 sta... Mehr ansehen
Wij zijn Marketplace Studio Jouw partner voor Bol.com marketing
Oude Brugsteeg 9, 1012 JN, Amsterdam, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Binnen enkele dagen een top 3 positie maar helaas nog geen verkopen en dat is op zich vreemd. Ben dus nog een beetje sceptisch maar wellicht onterecht. Jammer dat de communicatie een beetje afstandelijk verloopt.
Geleverd wat beloofd, snel boven aan in de ranking
In het begin had ik mijn twijfels of het wel zou werken of niet. Er werd mij een gratis proef aangeboden en dacht: Waarom niet. Nou de resultaten zijn binnen en het werkt echt. Sta nu mooi op plek #6 en dat helemaal gratis. Ik ga zeker ook hier vaker terugkomen.
Snelle reactie, voor ons helaas geen resultaat.
Doen wat ze zeggen
Wellicht iets duidelijkere communicatie over wat er achter de schermen precies gebeurd.
Ontzettend bedankt. Resultaten waren duidelijk te zien, top werk!
Geleverd wat beloofd, snel boven aan in de ranking. Helaas geen verkopen uit voort gekomen.
Ik heb meegedaan aan de gratis proefversie voor ranken op Bol.com.
Binnen een paar dagen stond ons item op de 2de plaats.
Bedankt voor deze ervaringen.
Bedankt jongens voor het helpen met de verkoop van onze mondkapjes en hygieneproductenn. Ik heb hier zelf lang mee lopen worstelen, maar jullie service is voor ons de ontrbrekende schakel geweest.
Het is wel wat prijzig, maar het is zijn geld waard.
Ongelofelijk maar waar: van een positie op ca. pagina 5 van bol.com, naar de 1ste positie binnen een paar dagen!! Verkopen trekken daarmee dus ook weer aan.
Erg tevreden
Duidelijk hogere posities met op onze zoekwoorden.
Ik ben 2 maanden klant en heb mooie resultaten behaald. Ik hoop dat dit doorzet komende maanden!
Ze doen wat ze beloven. Ik weet niet hoe ze het doen, maar binnen een week stond mijn product al in de top 10. Nu op nummer 2 voor de keywords.

Antwort von Marketplace Studio
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.