Marketingly Digital ApS (Mathias Petersen) Bewertungen 25

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Igennem lidt over 2 år har Marketingly (Mathias) stået for vores online annonce strategi og være med til at skabe merkant vækst for vores virksomhed. Mathias er blevet en vigtig brik i virksomheden... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kom til Mathias fordi jeg havde følte min konsulentvirksomhed stod alt for stille. Mathias har hjulpet mig med alt fra metoder til kundehenvendelser og teknisk viden, til salg og mindset. Vig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mathias fra Marketingly har været en tæt samarbejdspartner for mig det seneste år, og det er sjældent man møder en person med så meget god energi og gå på mod. Mathias er utrolig kompetent, og l... Mehr ansehen

1. Online-Marketing-Agentur
  2. Online-Marketing-Unternehmen
  3. Marketingberater

Vom Unternehmen geschrieben

Jeg hjælper andre virksomheder pro-aktivt med at skalere deres forretning gennem online markedsføring og har fokus på at skabe industriens mest personlige relation mellem mine samarbejdspartnere og jeg. Jeg ønsker Marketingly skal bestå at et lille, men effektivt team, der er hamrende dygtige til en ting - At skabe fantastiske resultater på kort tid.

4.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vigtig brik i vores online strategi

Mathias er blevet en vigtig brik i virksomheden som sparringspartner og følger med på den hurtige udvikling der sker online, så vores produkt forsætter med at være i vækst hos vores gæster.

6. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik super god rådgivning af Mathias…

Fik super god rådgivning af Mathias efter problemer med vores Facebook-annoncer.

Mathias tog et skridt tilbage fra selve annoncen, og kiggede helhedsorienteret på virksomheden og annoncen.

Han kiggede blandt andet på, om en omstrukturerering af produkterne kunne hjælpe med at tiltrække flere kunder. I mine annoncer var jeg fokuseret på at sælge, hvor Mathias hjalp med at forstå, at det handler om at lave annoncer hvor den værdi kunden får, er i fokus - hvorefter man ofte vil se flere salg.

Rådgivningen var både konkret og til at handle på.

Kæmpe anbefaling herfra!

10. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mathias fra Marketingly er en dygtig og…

Mathias fra Marketingly er en dygtig og meget professionel marketingekspert. Hans evne til at finde nye metoder til at udnytte potentialet i vores markedsføring på sociale medier har været utrolig givende. Hans kreative tilgang og innovative idéer har bidraget til at få os til at tænke anderledes, end vi før har gjort.

Det, der skiller Mathias ud, er ikke kun hans faglige ekspertise, men også hans menneskelige og behagelige tilgang til arbejdet. Han lytter opmærksomt til vores behov som kunde og arbejder tæt sammen med os for at sikre, at vores mål bliver nået på den bedst mulige måde.

Vi valgte at samarbejde med Mathias ift. vores annoncering på SoMe, og det har været en beslutning uden fortrydelse. Vi kan kun give Mathias og Marketingly vores varmeste anbefalinger!

Martin // Plakatdyr.dk

28. April 2024

Kæmpe anbefaling til Mathias og Marketingly

I løbet af den seneste halvandet års tid har vi haft en yderst givtig samarbejdsrelation med Mathias. Vores partnerskab har strakt sig over flere forskellige områder, både i forhold til vores egen virksomhed og som værdifuld samarbejdspartner i andre projekter.

Mathias' bidrag til vores virksomhed har været exceptionelt, og vi er dybt imponerede over de resultater, han har opnået. Hans ekspertise, professionalisme og engagement har været afgørende for vores succes. Vi har oplevet en bemærkelsesværdig vækst og forbedringer på mange områder takket være vores samarbejde med Mathias.

Men det er ikke kun resultaterne, der har imponeret os. Det er også den samlede oplevelse af samarbejdet og den unikke synergi, der er opstået mellem vores virksomhed og Mathias. Vores samarbejde har været præget af gensidig respekt, åbenhed og en fælles stræben efter at opnå de bedste resultater.

Vi er taknemmelige for den professionelle tilgang, som Mathias har udvist, og for den positive indflydelse, han har haft på vores virksomhed og projekter. Hans evne til at levere løsninger af høj kvalitet og hans passion for at skabe succes har gjort ham til en uvurderlig samarbejdspartner.

Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Mathias og ser frem til at fortsætte vores frugtbare samarbejde i fremtiden.

4. Juli 2022

Professionel, personlig og hårdarbejdende

Professionel, personlig og hårdarbejdende er ord, der beskriver Mathias super godt.

Jeg har samarbejdet med Marketingly og Mathias, over det seneste halve år og har siden været imponeret over hans måde, at gå til en virksomheds markedsføring på.

Hans dybe forståelse for Push- og pull initiativer, samt hvordan den samlede markedsføringskæde samles på tværs af alle kanaler er yderst beundringsværdig.

Med et tårnhøjt teknisk niveau, så kan jeg ikke andet, end at anbefale Marketingly, hvis du leder efter en disciplineret og hårdtarbejdende samarbejdspartner, som brænder for langvarige resultater og heraf også et godt samarbejde.

Christian Nørbjerg Enger // Partner // Segmento

1. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan anbefale Mathias til alle der har brug for nytænkning

Mathias er ekstremt dygtig til sit arbejde, og er enormt professionel i alt hvad han gør. Han er dygtig til at finde nye metoder, hvor vi kan arbejde med et uudnyttet potentiale i vores markedsføring på sociale medier, og på denne måde komme tættere på vores mål.

Derudover er han meget menneskelig og behagelig at arbejde sammen med, og lytter meget til hvad vi som kunde har at sige.

Cecilie // Paul Petersens Idrætsinstitut

13. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende annoncør og ikke mindst et dejligt menneske

Vi har været vores del af annonceringskonsulenter igennem og vi har altid følt at der manglede noget, og at vi ikke nåede vores fulde potentiale. Men så mødte vi Mathias.

Vi fandt ret hurtigt ud af, hvad det var vi havde manglet fra tidligere konsulenter. Det var drive og lyst til at vækste vores virksomhed, lige så meget som vi selv har lyst til. Med Mathias fandt vi endelig en, som har lige så meget lyst til at vi skal lykkes, som vi selv har og det er uvurderligt. Udover at han har drive og mange gode ideer, så bliver der også eksekveret på ideerne, hvilket er så fedt! Den eneste begrænsning i samarbejdet er os og at finde tiden til alle de gode ideer.

Udover at Mathias er pisse dygtig, så er han også et helt igennem dejligt menneske, som jeg tror de fleste mennesker vi klinge rigtig godt med. Vi stod en dag og manglede en spiller til vores interne badmintonturnering og der sprang Mathias til og hjalp undertegnede med en kæmpe sejr over chefen! Nu har jeg set Mathias både på annonceringen og på en badmintonbane og man må bare sige, at han giver sig 100% altid!

- Jeppe Christensen //GrejFreak.dk

11. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mathias er en arbejdsom og proaktiv på…

Mathias er en arbejdsom og proaktiv på din virksomhed. Hans ekspertise indenfor online markedsføring er stor, og hans drive & engagement for, at din virksomhed bliver en succes lige så.

Med Mathias, oplever man også, at man får en reel og oprigtig person med på sit hold.

24. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi brugte Mathias i vores Facebook…

Vi brugte Mathias i vores Facebook markedsføring, og har kun gode ting at sige. Mathias har hjulpet os godt igang med en masse nye kunder, og meget mere derfor 5 stjerner herfra.

Hilsen Solcelleenergi teamet.

18. Januar 2023

Solidt og konverterende annoncering

Vi har været utroligt glade for vores samarbejde med Marketingly. Mathias har stået for en lang række annonceringsopgaver, alt fra planlægning, opfølgning og eksekvering - og har klaret alle opgaverne, lige som vi gerne ville have dem, måske endda over forventning! Mathias får en kæmpe anbefaling herfra.

10. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft fornøjelsen af at…

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Mathias gennem en halvårig periode, hvor vi fik planlagt og eksekveret en succesfuld top-funnel strategi på Meta-platform. Mathias har været ihærdig, professionel og engageret i både projektets succes, men også i vores virksomhed som helhed. Vi takker for et alletiders samarbejde.

Mikkel Mandrup Fogt
//Friluftsland

1. Oktober 2022

Facebook Expert

Mathias worked with me on our Facebook campaigns and I was really impressed with his knowledge and methodical approach to doing things, he is clearly an expert in his field.

21. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde fornøjelsen af at bruge Mathias…

Havde fornøjelsen af at bruge Mathias til at præsentere omkring Facebook Insights i undervisning på bachelorniveau om digital marketing og sociale medier.

Mathias er stærk på viden omkring optimering af Facebook annoncer og meget passioneret omkring iværksætteri, så det var helt perfekt til undervisningen.

Der kommer helt sikkert til at være flere samarbejdsmuligheder fremover, som jeg vil se frem til.

24. Juni 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mathias fra Marketingly har været en…

Mathias er utrolig kompetent, og leverer altid varen for sine kunder. Han er typen som altid vil gå den ekstra kilometer for at tingene kan lykkedes.

Kæmpe anbefaling!

12. Juni 2022

Highly recommend

Mathias is excellent to work with. Really creative with his content and ideas which has been a big help and helped pushed conversions. Additionally, his flexible approach to working together has been a game changer for a growing company like ourselves. Would highly recommend!

18. Mai 2022

Fyldt med gode idéer

Mathias fra Marketingly er virkelig skarp på de sociale medier. Dertil er han utrolig hurtig til at komme på nye idéer og perspektiver til hvordan man kan optimere sin forretning bedst muligt.

3. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Not just an agency in the crowd

Last year Marketingly got an opportunity to translate and optimize some of our Facebook Ads for our Danish market. They did a remarkably good job and our sales increased beyond my expectation.

This year they're managing the Facebook and Instagram ads in all our markets, including Germany, Netherlands and the Swedish market, and I’m sure we will see the same results there as we got in Denmark last year.

Alexander Edsmyr
Marketing Director
Out of Bounds Sweden AB

4. Februar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr