Disco Society Bewertungen 60

TrustScore 5 von 5

4.8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg blev så inspireret da jeg første gang stiftede bekendtskab med disco society. Jeg tænkte det er vejen frem for mig, nu hvor jeg står og har en drøm om at blive influenser. Christina som e... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Disco Society er noget af det bedste, jeg har investeret i som content creator. Jeg har fået både klarhed og struktur i mit arbejde som content creator. Det er et eksklusivt læringsrum med høj fagli... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er meget nemt at se og høre, at Christina har mange års erfaring indenfor influencermarketing. Hun er uden tvivl én af branchens dygtigste. Enormt passioneret. Skarp formidler. Og så skaber hun... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Unterricht
  2. Marketingagentur
  3. Online-Marketing-Agentur

Vom Unternehmen geschrieben

I Disco Society hjælper vi dig som influencer, der drømmer om at gå fra en hobby til fuldtidsindtægt, så du kan få friheden til at opsige dit job, være din egen chef, jonglere hverdagens gøremål uden stress og jag, samt at tage ud og opleve verden.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det perfekte fælleskab til at nå din drøm

Christina som er stifteren af disco, forstod virkelig at tale til min drøm, og om at gribe ud efter den.
Hun har sammen sat et team af eksperter inden for influenser, og content creators, som tager dig i hånden og guider dig med kurser, videoer, samtaler og fælleskab.
Så man kan nå sin drøm om at blive noget inden for influenser/contentcreators branchen.
Samtidig med at man forstår værdien af ens arbejde, og at udvikle den bedste base til ens profil.
Jeg ansøgte og med det samme kunne man bare mærke at det her er profesionelle og der er styr på tingene.
Jeg fik sparet sammen og fik meldt mig ind og jeg må sige, hold nu op, til tros for det er meget kort tid jeg har været medlem, har jeg virkelig fået så meget ny viden, et fantastisk netværk at spare med og ja et trykt sted for ligesindede som deler den samme drøm.
Går du med drømmen om at blive influenser eller content creator, så er disco society simpelthen stedet at blive en del af.

7. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været en del af Disco Society i…

Jeg har været en del af Disco Society i snart to måneder og jeg har lært virkelig meget om mig selv og om de sociale medier! Christina og hendes team har opbygget et fantastisk og trygt univers, hvor man bliver taget i hånden og guidet igennem alle aspekter af SoMe og der er plads til uddybende spørgsmål. Der er et godt fællesskab med de andre medlemmer og alle er så søde til at heppe på hinanden og komme med konstruktiv feed back. En stor anbefaling herfra!

10. März 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Disco Society er noget af det bedste jeg har investeret i

Disco Society er noget af det bedste, jeg har investeret i som content creator.
Jeg har fået både klarhed og struktur i mit arbejde som content creator. Det er et eksklusivt læringsrum med høj faglighed og et stærkt, aktivt netværk, hvor man både kan sparre, dele erfaringer og vokse sammen. Community-følelsen er virkelig noget særligt.

2. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utroligt professionel uddannelse inden for content creation!

Jeg kan godt være lidt skeptisk over for sådan nogle communities og læringsplatforme, men jeg må bare sige, at min skepsis er blevet gjort fuldstændig til skamme i Disco Society!! Christina og hendes team er virkeligt dygtige og professionelle! Det er meget tydeligt at mærke at Christina er meget erfaren på området, og både hun og Cecilie er vildt godt til at spotte ens udfordringer og give rigtigt gode og relevant råd og vejledning!
Indholdet på deres platform er utroligt lærerigt - og jeg har allerede lært rigtigt meget og faktisk også fået mange gode resultater på bare 3 måneder! Som helt ny i gamet kan det være svært at følge med i alt det spændende læring, der findes - men det er bare fordi der er så meget godt og lærerigt indhold. Så uanset om man er helt ny content creator eller influencer eller om man er mere erfaren, der har brugbare et boost, så vil jeg helt sikkert anbefale at blive en del af Disco!

21. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lært at kende min værdi!

Mit ønske om at gøre min instagramprofil til en forretning, voksede i takt med at følgerne væltede ind. Dog så vidste jeg slet ikke, hvordan man gjorde og hvad jeg skulle stille op. Derfor følte jeg mig meget heldig, da jeg en dag så en reklame fra Christina / Disco Society, hvor hun talte ind i det, jeg lige stod og manglede.
Jeg hoppede på hende 3 dages live - og derefter var jeg slet ikke i tvivl om, at det var Disco Society der skulle hjælpe min rejse videre med det selvstændige liv.
Lad mig sige det sådan - at jeg som medlem, fik svar på alt, det som jeg manglede! Jeg har simpelthen lært så meget derinde. Der ligger så meget uddannelsesmateriale - alt fra hvordan du opretter et CVR-nr, til hvordan du forhandler med virksomhederne, til hvordan du prissætter dig og ser dig selv som et brand - jeg har lært at kende min værdi! Den værdi som jeg giver virksomhederne, der gerne vil samarbejde.
Og så er der, det netværk som jeg også har opbygget derinde! De er GULD hver! Det kan til tider, være en ret ensom branche, og derfor er det netværk så sindsygt vigtigt! Det er mine kollegaer.

Jeg til hver en tid, give Disco Society en kæmpe anbefaling, hvis du som jeg står og drømmer om livet som influencer, content creator på både Instagram og TikTok.
Christina og hendes team er så sindsygt dygtige!

25. August 2025

Min varmeste anbefaling

Jeg har i efterhånden noget tid været medlem af Disco Society, og jeg må bare sige, at jeg er dybt imponeret over Christina og hendes fantastiske team. De er professionelle og yder al den hjælp vi har brug for i vores rejse til enten at blive influencer eller UGC'er.

Al den viden, jeg har fået, kunne jeg ikke have fundet andet sted.

Jeg kan på det varmeste anbefale Disco Society

7. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været medlem i en halvt års…

Jeg har været medlem i en halvt års tid, og det har virkelig været det helt rigtige for mig at melde mig ind! Jeg har brugt så mange af deres råd og taget mange af deres erfaringer til mig. Christina er utrolig inspirerende og er altid klar til at svare på spørgsmål. Kæmpe anbefaling herfra!

7. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Christina er fantastisk inspirerende…

Christina er et fantastisk inspirerende og givende menneske, hun arbejder hårdt og målrettet, på netop at kunne hjælpe sine influenter mf. Hun er kæmpe målrettet og ved hvad hun vil det er enormt smittende. Jeg er mere studerende og søgende i det "skjulte", men hun ved hvor jeg er, hvad jeg kan og står for. Hun er ærlig og tvivler ikke på en, hverken i forhold til hvor man er og kan. Hun er med sit kæmpe drive med til at skubbe på og motivere når man selv er nået dertil. Der så mange fede uddannelses dele i disco, jeg er kæmpe stolt af at kunne kalde mig at være en del af disco. Et kæmpe tak til Christina, dem bag hende og ikke mindst alle influenter og UGC'er derinde af 🩷 tusinde tak.

10. Dezember 2024

Helt fantastisk forløb!!!

Jeg har taget kursus som content creator hos Disco Society og er fuldt ud tilfreds! Jeg har fået en god forståelse af hvad det vil sige at være content creator og føler mig klar til at springe ud i det med rygsækken fuld af godter 😍

Klart en anbefaling værd hvis du ønsker at udvikle dig inden for sociale medier.

26. Juni 2025

Kæmpe anbefaling herfra ♥️

Jeg har været medlem af Disco Society nu ca. fire måneder, og på den tid, har jeg udviklet mig utrolig meget - både fagligt men også personligt 😍

Fagligt har jeg rykket min Instagram fra hobbybasis, til en mere målrettet profil med fokus på at lave content, der afspejler min niche. Jeg er blevet langt mere bevidst om, hvordan jeg skaber værdi igennem det jeg deler.
Samtidig har jeg gennemgået en stor udvikling personligt ✨
Gennem det fantastiske netværk i Disco Society har jeg fået online bekendtskaber, som har støttet mig, inspireret mig, og givet min selvtillid et kæmpe boost ♥️
Det har gjort, at jeg i langt højere grad, tør stå ved mig selv og den jeg er - hvilket er noget der virkelig har rykket min profil i en mere professionel retning 💪🏼

Disco Society får klart fem stjerner!
Det skinner af professionalisme.
Materialet som er tilgængeligt, vil med garanti kunne rykke dig - hvis du er villig til at investere tid og engagement i det!
Opbygningen er overskuelig og kan tages i det tempo som passer dig, hvilket gør at man kan passe familie- og arbejdsliv ved siden af ♥️

2. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er så stolt over at sige at jeg er…

Jeg er så stolt over at sige at jeg er medlem af Disco Society med Christina Dreyer ved roret.

Christina er super dygtig, hun har en vild viden bag influencer marketing og er dygtig til at lærer fra sig og give sin viden videre. Der er ingen tvivl om når man nævner hendes navn i instagramland så ved folk godt hvem hun er og hvad hun står for.

Før jeg stødte på Christina og hendes team havde jeg rodet rundt på instagram uden succes i alt for mange år. Men da jeg meldte mig ind i Disco Society følte jeg for første gang jeg kan se fremgang på min profil jeg har fået så meget viden og forståelse for mit eget brand og med hårdt arbejde og god coaching er jeg begyndt at få samarbejder i hus og kan endelig se mit mål om at blive selvstændig ugc/content creator blive til virkelighed.

1. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Inspirerende og professionelt univers for content creators

Disco Society er virkelig et værdifuldt univers for alle, der arbejder som content creator eller influencer – uanset om man er ny i branchen eller har været i gang længe. Personligt har jeg rykket mig helt vildt, da der er en god blanding af konkrete værktøjer, information om de nyeste trends, prissætning og samarbejdsguides, som er nemme at omsætte til praksis.

Jeg oplever fællesskabet som både inspirerende og inkluderende, og det er tydeligt, at der ligger stor faglighed og erfaring bag alt indholdet med Christina i spidsen. Man føler sig ikke bare informeret, men også motiveret og styrket i sin egen rolle som skaber!

Jeg kan varmt anbefale det til alle creators derude, som mangler sparring med andre, inspiration og fællesskab, ligesom jeg vil anbefale det til alle der drømmer om at leve af sine sociale medier.

13. Mai 2025

5 Stjerner herfra! 🤩

Jeg kan kun give Christina og Disco Society 5 stjerner! 🤩

Søde Christina er simpelhen så dygtig, du får alt hvad du overhovedet har behov for. Man vil på ingen måde fortryde at være en del af det skønne fællesskab!

14. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nøje tilrettelagt og velovervejet platform

Det er ingen hemmelighed, at udbyttet af et samarbejde, med en virksomhed som DiscoSociety, afhænger ligeså meget af, hvad man selv ligger i det, og hvad man bringer til bordet.
Men selv platformen og al den viden Christina bestrider, er så nøje tilrettelagt, at du nærmest ikke kan undgå at få noget ud af det. Uanset om du er ny på Instagram, eller har været etableret længe.
På bare 3 måneder, hvor Disco Society ikke har kunne være en top prioritet, har jeg alligevel formået at skabe nogle resultater og forbedringer, ud fra den viden jeg har fået med.
Så jeg kan kun gisne om, hvad der sker, når jeg kan give platformen mere fokus, end jeg hidtil har gjort.

17. Januar 2025

Gamechanger

Efter betalingsraten blev realistisk for mig, har jeg kunne melde mig ind som Årsmedlem, hvilket jeg er ENORMT taknemmelig over. D.S. har været en gamechanger for mig. Selvom jeg kun er nybegynder på IG, har jeg fået en masse brugbar viden, knowhow og et solidt netværk, der gør at jeg ikke føler sig alene.

15. Januar 2025

Dejligt, lærerigt community

Dejligt community! Christina har utrolig meget erfaring og kommer altid med gode inputs. Super givende og lærerigt.
Jeg er så glad for indholdet og medlemsskabet.

Hendes indhold har også allerede givet mig meget værdi - og man kan bruge det i praksis!!

5 stjerner ville nok kræve noget mere personlig sparring/feedback, som jeg også ser meget værdifuldt.
Og så føles det ikke ligeså ekslusivt længere, når der åbnes op for nye medlemmer relativt mange gange på kort tid :D Men det vel bare dejligt der er efterspørgsel

13. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Christina og Disco Society får mine…

Christina og Disco Society får mine VARMESTE anbefalinger. Fuldstændig vidunderligt materiale og læring til influenter. Christina er den dygtigste formidler, og det stråler ud af hende hvordan hun brænder for det hun laver - og det kan så sandeligt mærkes i det materiale der også bliver langet over disken.

8. Januar 2024

Fantastisk læringsforum og fællesskab

Jeg har kun fantastiske ting at sige om Disco Society. Virkelig et fedt læringsforum samtidig med fællesskabet.
Christina er en fantastisk formidler, og man kan virkelig mærke alt den energi og erfaring hun har. Hun er virkelig dygtig til alt med influencer og marketing mv. Også kan hun lære fra sig.

7. Januar 2025

Masser af guld

Jeg meldte mig ind i Disco Society for at få hjælp til det praktiske, jeg ikke vidste hvordan jeg skulle gribe an for at kunne vækste. Jeg vidste ikke hvor meget viden jeg egentlig ville få adgang til. For mig som har svært ved at koncentrere mig i lang tid ad gangen er det fantastisk at al viden ligger tilgængeligt hele tiden. De guldkorn jeg misser kan jeg gå tilbage til når jeg vil. Og så er der et dejligt fællesskab med de andre medlemmer! Vi hjælper og hepper på hinanden.
Jeg føler mig tryg i hvert skridt jeg tager.
Jeg er glad for min investering!

7. Januar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr