For flere år siden havde vi god erfaring med Maneno. Derfor ville jeg prøve at bruge det igen. Denne gang kan vi ikke åbne bøgerne, søge forskellige bøger frem, lytte bøger eller læse bøger - overho... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
I was on a Maneno trial period during April 2025. I found the app buggy and error prone, so I cancelled my subscription before the cut date of April 29th. I received email verification of canceli... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kan kun give 1 stjerne, da nem til- og afmelding er essentielt for os. Når man i appen afmelder abonnement - og der står: "Du har ikke noget aktivt abonnement i øjeblikket" under sin bruger. Du kan "O... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tilbudet om at få gratis adgang hele sommeren kostede alligevel 139kr Anden gang vi loggede ind skulle vi starte forfra. Da jeg anmodede om nyt password, fik vi en fejlmelding om, at siden ikke eks... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Maneno er en læseapp, der taler et digitalt sprog, som dine børn forstår og kan lide. Et dragende univers, der bygger bro mellem papir og skærm og giver læserne lyst og balast til mere.
Kontaktinformationen
Fruebjergvej 3, 2100, København Ø, Dänemark
- support@maneno.dk
- maneno.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 16 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Maneno har hjulpet med at få mere…
Maneno har hjulpet med at få mere læsning ind i hverdagen. Det er rigtig godt. Ros og stjerner herfra.

Gratis sommerperiode.
Mit barn prøver Maneno denne sommer og hun bruger rigtig meget tid på læsning. Det er sjovere at læse når man får små belønninger i form af diamanter. De fysiske bøger får lov at samle støv en periode.

Antwort von Maneno
Dejlig læseapp med stort udvalg..
Dejlig læseapp med stort udvalg... vi er super glade for den

Antwort von Maneno
Super app som har skabt læseglæde og…
Super app som har skabt læseglæde og ikke mindst læsefærdighed.

ALLE TIDERS APP!👍🏻👍🏻👍🏻
ALLE TIDERS APP!👍🏻👍🏻👍🏻
Vi fandt denne fantastiske app via skolemælk, for lidt tid siden, med en masse bøger til selvlæsning i alderstrinnene 6-12 år.
Ud over at vi har fået, den bedst tænkelige service vi nogensinde har oplevet fra dem, så ser det ud til VIRKELIG at motiverer vores drenge, så jeg vil hermed lige anbefale dem til jer alle, med børn i den alder.
Der er mange bøger at vælge mellem, og de tilpasser sig barnets niveau. Man kan lave teksten større, man kan prikke på ord man ikke kan læse og få det delt i stavelser og hører hvordan det udtales, og man kan også vælge at få læst bøger op.
Man har en lille drage, (som man selv vælger kulør på) som udvikler sig efterhånden som man læser, og som bliver ked af det når man ikke besøger den, og glad når man læser. Når man har læst får man mønter og diamanter, og man kan derefter besvare tre spørgsmål fra bogen og få flere, og med dem kan man købe sjove ting til ens drage (både drenge og pigeting).
Derudover er der hver uge et eller to puslespil, til en bog til en Kahoot quiz hvor man kan vinde gavekort til andre spil/apps.
DET ER ET HIT HERHJEMME HOS OS....vi har ENDELIG fundet noget der kan motiverer læsningen 😅
Håber det måske også kan hjælpe andre af jer 😊
(Der er forresten også bøger på engelsk til senere 😁)
🥰
Fint udvalg af bøger
Fint udvalg af bøger, men funktionaliteten er ikke god eller brugervenlig - og det kører laaaaangsomt - det ødelægger helhedsoplevelsen.
Dyrt til 89kr pr. måned. Har afmeldt det idag.

Antwort von Maneno
Super genial app med hjælp til læsningen
Super genial app hvor børnene får hjælp til at læse og har en gulerod i form af dragen. Appen havde fået 5 stjerner hvis det ikke var for den høje pris. Det er dyrt synes jeg med over 100,-/måned. Jeg synes en 50,-/ var mere passende. Vi overvejer derfor at opsige abonnementet når COVID-19-situationen ikke griber ind i skolen / bibliotekerne mere.

Loader langsomt op
Loader langsomt op, når man klikker på nogle bøger crasher appen. Point systemet er meget tilfældigt.

Antwort von Maneno
Nu diskuterer vi ikke hver gang der…
Nu diskuterer vi ikke hver gang der skal læses. Den har dog "glemt" noget af de vi har læst et par gange. Men det kan kun trække en ½ stjerne ned ift. den gejst der er kommet for at læse.

Antwort von Maneno
Det er en god måde at læse med sine børn på
Det er en god måde at læse med sine børn på.
Det er nemt at finde bøger der passer til det enkelte barns niveau. Der kan købes tøj, ting og kæledyr til sin drage, for de diamanter man optjener når man læser, hvilket er en god motivation for at læse endnu en bog.

Godt udvalg af bøger
Godt udvalg af bøger. Mine børn synes det er fedt at få læst, når de kan se deres drage udvikle sig. Også selvom, man nogle gange bliver fristet til at bladre en bog igennem, for at få sin belønning...
Jeg mangler dog at finde ud af, om man kan stoppe tiden undervejs, hvis der er ord eller lignende man skal tale om - det har jeg manglet.

Nogenlunde udvalg af bøger
Nogenlunde udvalg af bøger.
Meget uprofessionelle stemmer der lyder som om de er optaget direkte på en computer uden mikrofon.
Animationen når man skal åbne kisten efter man har færdiggjort en bog hakker helt vildt. Det har den ikke gjort tidligere (appen er opdateret til nyeste version)
“Mønt-algoritmen” fungerer ikke optimal. Nogle gange læser min datter 30 minutter (mål 20 minutter) i en bog der er på hendes niveau men får kun 1 eller 2 guldmønter.
Alt i alt er appen for dyr i forhold til indhold og oplevelse

Antwort von Maneno
Begge min drenge er glad for app og det…
Begge min drenge er glad for app og det har bestemt blevet nemmer at motivere til læsning. Dog har vi oplevet nogle at tidsuret springer i tiden. Fx. at der er læst i 13 min og så springer uret til 0 min.

Excellent App
Very good reading App! My kids have been reading every day after we started to use Maneno. Many books are available for each level, audiobooks also and a very motivating way it’s built. Also, the fact that the kid can press a word that it’s difficult and hear how it’s pronounced it’s very good for parents that are not danish native speakers.

Antwort von Maneno
Barnet elsker dragen og hele spillet…
Barnet elsker dragen og hele spillet deri. Men bøgerne og udvalget bliver hurtigt kedeligt. Dernæst har appen så mange fejl ved opdateringer.

Antwort von Maneno
Jeg var meget skeptisk i starten…
Jeg var meget skeptisk i starten (prøveabonnement via skolen) hvad kunne den app som en fysisk bog ikke kunne? Men min skepsis er bragt til skamme. Hold op min søn får læst - som aldrig før. Optil 3 x 20 min. om dagen. Han følger med i eget niveau / ændrer lix-tal og har nu læst bøger på over 150 sider. Det får jeg ham stadig ikke til med en almindelig bog.
Hvad jeg særligt fandt godt var, at det er de aktive minutter der læses som tælles, og ikke de fysiske minutter. En anden ting er forældre-adgang. Den havde jeg først overset men den skal man lige give 5 min. Så kan man virkelig få fremdrift.
Mine allerbedste anbefalinger.

Fantastisk
Formår at belønne læseindsatsen på en sådan måde at vores datter ser frem til at der er læsestund.

Antwort von Maneno
Det er nu nemmere at få vores datter…
Det er nu nemmere at få vores datter til at læse, super god app.

Antwort von Maneno
Fantastisk kombination af læring og sjov.
Begge mine børn elsker deres drage og at den hver dag bliver glad for at se dem 😊

Antwort von Maneno
Konceptet er fantastisk MEN bibliotek/niveau kan ikke indstilles så rette bøger kommer frem.
Konceptet er fantastisk, og min søn på 7 elsker at læse og “købe” nyt til dragen. Men han elsker også almindelige bøger af papir.
Men jeg synes ofte der er noget der ikke fungere ordentlig. Så kommer diamanterne eller mønterne man har optjent ikke med videre før end man har lukket app’en og åbnet igen.
Biblioteket fungere heller ikke optimalt, der kommer en masse bøger frem som enten er fir lette eller for svære. Ikke noget der passer vores læseniveau. Vi har lavet indstillinger og haft fat i jer ang indstillinger men intet brugbart resultat. Men når jeg søger efter en bestemt titel eller serie som ved passer i niveau, så kommer de frem. Men min knægt på 7 (og jeg selv for den sags skyld) kender jo ikke alle titler der passer i niveau. Og han kan jo ikke selv sidde og søge.

Antwort von Maneno
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.