Elsker konceptet med madplaner, man selv kan udvælge og herefter sende sin indkøbsliste til Rema app. Dog mangler jeg en kategori med høj protein og lav kalorieindhold. Mange af retterne er også ret... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Med Mambeno-app'en får du hver uge nemme og lækre madplaner, der er lavet med ugens tilbud fra REMA 1000. Så kan du lave altid lave nem og billig hverdagsmad, selvom priserne stiger. Og du kan helt selv bestemme, om du vil købe ind i supermarkedet med app'ens smarte indkøbsliste eller ha' leveret til døren fra din lokale REMA 1000. Du kan også bygge din helt egen madplan og f.eks. vælge, om den skal være glutenfri, vegetarisk eller vegansk. Der er vejledende kalorieberegnere på opskrifterne, og ønsker du at skære ned på kalorierne, kan du selv angive, hvor mange kalorier opskrifterne i din madplan skal indeholde.
Njalsgade 23C, 2300, København S, Dänemark
- 71969737
- hej@mambeno.dk
- mambeno.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg finder rigtig god inspiration i…
Jeg finder rigtig god inspiration i madplanerne og nyder det kan overføres til indkøbsliste.
Det er en meget let anvendelig app.
Rema1000 uorden
Nu har jeg siddet og brugt tid på madvaner, så viser det sig at der IKKE er en eneste af Rema1000 I miles omkreds der er med i jeres ordning.
Alt ser jo ud til at i har styr på det hele. Men nej, jeg skal selv ind og hente mine varer. Hvorfor har i ikke fået alle butikker i Danmark med på denne "fremragende ide"
Det er godt nok skuffende, at i ikke skriver i starten, at ikke alle Rema1000 butikker er med i denne ordning.

Antwort von Mambeno
Nem app at bruge
Nem app at bruge. Mange gode opskrifter
De har tænkt på det hele
God app - relevante opskrifter i forhold til aktuelle Rema tilbudsavis. Godt setup i forhold til at følge opskriften og fint at man kan dele billeder af opskrifterne med hinanden. Også smart at man kan tilrette sin indkøbskurv til den Rema man oftest handler
Skrev
Skrev, fik meget hurtigt svar. Virkelig god service. Kan anbefales 👍
God appetit og gode og lækre madplaner.
God appetit og gode og lækre madplaner.
Elsker alt ved det
Elsker alt ved det - vi har kørt madplan fra I startede men det sidste 1/2 år uden og kan mærkes på økonomien og glæden ved madlavningen - vi muger ud for at starte op igen - det var fantastisk at lave madplan men overskuddet skal også være til det :)
Denne app har gjort det meget nemmere…
Denne app har gjort det meget nemmere at lave aftensmad hjemme hos os, før var det meget takeaway som er dyrt men med denne app er det meget nemmere at planlægge ens aftensmad og indkøbsliste, der er mange gode opskrifter og forskellige kategorier, vi bruger f.eks. protein madplanen og den er vi meget glad for. Med denne app har vi sparet rigtig mange penge på mad
Mange opskrifter
Der er gode opskrifter og det er som udgangspunkt fint man kan tilføje dem direkte til Rema1000 appen, der er dog nogle problemer her. Det giver inspiration til at prøve noget nyt og jeg slipper for selv at skulle finde på de samme 5 retter. Dog virker filteret ikke optimalt, for selvom jeg et inde i vegetar sektionen og jeg tilmed har specificeret at vegetarer ikke spiser fisk eller skaldyr får jeg alligevel forslag der indeholder kød.
Elsker konceptet med madplaner
Dog mangler jeg en kategori med høj protein og lav kalorieindhold. Mange af retterne er også ret smagsløse. Så gerne retter med mere "power" på smag, i stedet for kun at krydre med salt og peber.
Vi er vilde med Mambeno
Vi er vilde med Mambeno!
Dejligt nemt og overskueligt at lave madplaner og indkøbslister
Bruger nem, gode opskrifter
Den eneste downside der er ved appen det er den ikke henter tilbud fra ALLE butikker
Så hvis kød er billigere et andet sted skal du selv sørge for det
Efter den seneste opdatering
Efter den seneste opdatering, hvor man nu kan tilpasse madplanen ud fra blandt andet makspris, allergier og andre præferencer, er appen desværre blevet mere besværlig at bruge.
Vælger man kategorien “Discount”, skal man nu være opmærksom på, at den samlede pris nemt kan ende omkring 400 kr., hvor den tidligere ofte kunne komme ned under 300 kr. Det er et stort minus for en app, som jeg ellers har været rigtig glad for og brugt flittigt gennem længere tid.
Øv, at en opdatering har gjort oplevelsen dårligere frem for bedre. Hold jer væk.

Antwort von Mambeno
Elsker hvor nemt det er at sammensætte…
Elsker hvor nemt det er at sammensætte en madplan for ugen der passer til omstændigheder, lyst og behov. Og hvor let det hele konverteres til en indkøbsliste. “Hvad skal vi have at spise” og “hvad skal vi have handlet” bliver stort set taget ud af hverdagsligningen, hvilket er hjælp på noget nært guddommeligt plan for en børnefamilie. Mange tak og fem stjerner herfra.
En superhjælp i min hverdag
En superhjælp i min hverdag. Madplan der kan overføres til indkøbsliste og med udgangspunkt i ugens tilbud. Jeg er sikker påsat jeg sparer både tid og penge på at bruge appen. Har brugt app længe nu og kan slet ikke undvære den.
God app
God app, som gør det let at planlægge ugen og spare penge.
Det kunne dog være lækkert, hvis man kunne kombinere 'tøm køleskabet' med madplan baseret på ugens tilbud, så man kunne taste ind, hvad man har i køleskabet, og den så finder en madplan, der matcher både køleskab og tilbud.
Desuden synes jeg, det trækker en stjerne ned, at mange opskrifter indeholder færdigvarer (forarbejdet), frem for at man laver det selv. Jeg ved, det nogle gange holder prisen nede, men så kunne det være en indstilling, om man kun vil have opskrifter med mad fra bunden.
Desuden synes jeg, mange 'max 15 minutter' opskrifter ikke kan laves på 15 minutter. Det tager mig ofte 15 minutter bare at snitte grøntsager til retten. Så det kommer ofte til at tage 20-30 minutter at lave.
Til sidst så er opdelingen af fødevarer på indkøbslisten ikke altid korrekt i forhold til, hvor man finder varen i butikken. Fx så står frisk pasta under mel, gryn, ris og pasta, men frisk pasta findes på køl.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.