Mambeno Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God app - relevante opskrifter i forhold til aktuelle Rema tilbudsavis. Godt setup i forhold til at følge opskriften og fint at man kan dele billeder af opskrifterne med hinanden. Også smart at man ka... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elsker hvor nemt det er at sammensætte en madplan for ugen der passer til omstændigheder, lyst og behov. Og hvor let det hele konverteres til en indkøbsliste. “Hvad skal vi have at spise” og “hvad ska... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Denne app har gjort det meget nemmere at lave aftensmad hjemme hos os, før var det meget takeaway som er dyrt men med denne app er det meget nemmere at planlægge ens aftensmad og indkøbsliste, der er... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Elsker konceptet med madplaner, man selv kan udvælge og herefter sende sin indkøbsliste til Rema app. Dog mangler jeg en kategori med høj protein og lav kalorieindhold. Mange af retterne er også ret... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Küchenbedarf
  2. Fitness- und Ernährungsberatung

Vom Unternehmen geschrieben

Med Mambeno-app'en får du hver uge nemme og lækre madplaner, der er lavet med ugens tilbud fra REMA 1000. Så kan du lave altid lave nem og billig hverdagsmad, selvom priserne stiger. Og du kan helt selv bestemme, om du vil købe ind i supermarkedet med app'ens smarte indkøbsliste eller ha' leveret til døren fra din lokale REMA 1000. Du kan også bygge din helt egen madplan og f.eks. vælge, om den skal være glutenfri, vegetarisk eller vegansk. Der er vejledende kalorieberegnere på opskrifterne, og ønsker du at skære ned på kalorierne, kan du selv angive, hvor mange kalorier opskrifterne i din madplan skal indeholde.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

65 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk har kun en ting nu som…

Helt fantastisk har kun en ting nu som ikke virker godt og det er at det tit er den forkerte frost grønt blanding der kommer i indkøbs listen

24. April 2026

Kære Caroline.

Mange tak for din meget fine anmeldelse. Den er vi så glade for!

Hvis du oplever problemer med forkerte grøntblandinger, der ender på indkøblisten, skal du endelig bare skrive til os på hej@mambeno.dk - så kigger vi fluks på det. Det kan dog ske, at der vil blive valgt en anden grøntsagsblanding på indkøbslisten, hvis den oprindelige blanding er udsolgt.

Endnu engang tak for din anmeldelse og fordi, du gad bruge tid på at skrive.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg syndes den er god fordi der er så…

Jeg syndes den er god fordi der er så mange gode retter at vælge imellem og at man kan se kalorier på retterne. Også om det der noget til retten der er udsolgt. Den inspirationer mig til at prøve nogle nye retter.

3. April 2026

Kære Heidi.

Tusind tak for din fine anmeldelse og de mange stjerner 😊

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er glad for Mambeno og alle vores opskrifter - fedt! Og mega dejligt, at vi også inspirere dig til at prøve nye retter – det er jo hele meningen.

Tak, fordi du tog dig tid til at skrive.

Jeg fik god hjælp

Jeg fik god, hurtig og imødekommende hjælp af Mambeno - det var egentlig mig selv, der havde klokket i det !

30. März 2026

Kære Mariann.

Mange tak for din anmeldelse og hvor er det bare dejligt at høre, at du fik den hjælpe, du skulle bruge. Og hey! Vi er også selv gode til at klokke i det engang imellem så dejligt, at vi ikke er alene :wink:

Tak, fordi du gad bruge tid på at anmelde os!

Fantastisk løsning

Fantastisk løsning, nem billig og overskuelig

15. März 2026

Hej 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse og de pæne ord!

Vi er så glade for at høre, at du synes, at Mambeno er nem, overskuelig og billig. Det er netop det, vi prøver at opnå!

Tak, fordi du tog dig tid til at skrive det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mine børn elsker at høre GoLittlePlay…

Mine børn elsker at høre GoLittlePlay hver aften når de skal putte. Mine drenge (10 og 5 år) lytter til hver sit. Det er muligt at caste til deres google højttalere.
Ved mindre problem, blev det løst hurtigt.
Kan kun anbefales.

13. März 2026

Kære Stine.

Tusind tak for din fine anmeldelse af GoLittle PLAY. Selvom den er skrevet på Mambenos TrustPilot profil 😊 Hvor er det bare dejligt, at dine børn er glade for at lytte. Det er vi meget gæade for at høre.

Og tusind tak, fordi du gad bruge tid på at anmelde os!

CEO og medstifter | Mambeno og GoLittle PLAY

Meget nemt at købe ind til retterne

Meget nemt at købe ind til retterne

8. März 2026

Kære Anja.

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Og mega dejligt at høre, at du synes, det nemt at købe ind med Mambeno! Det er vi glade for.

Tak, fordi du tog dig tid til at skrive det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået den bedste service

Jeg har fået den bedste service. Det er jeg så glad for. De reddede min bog til mit barnebarn. 🫶🏻

5. März 2026

Kære Helle.

Tusind tak for dine fine ord – dem er vi meget glade for 😊

Og så dejligt, at dit barnebarn fik sin bog. Vi håber, den vækker glæde.

Tak, fordi du tog dig tid til at anmelde os.

CEO og medstifter | Mambeno & GoLittle PLAY

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God inspiration til nye retter...

Det er ikke alle retter familien kan lide på uge planen, der kommer. - Men tilgæld er der så mange andre retter, man kan vælge imellem.
APP'en giver god inspiration til anderledes retter end vi plejer at spise. Og så er der indkøbsplan og en pris på rettens forbrug. Genialt!

20. Februar 2026

Kære Birgitte.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord 😊

Dejligt, at I kan bruge Mambeno til at finde inspiration til nye retter, som I ellers ikke ville have prøvet og ikke mindst, at vi kan hjælpe med at gøre indkøbene lidt billigere!

Tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Godt med lidt inspiration

Godt med lidt inspiration

15. Februar 2026

Kære Kim.

Mange tak for de fire fine stjerner 😊

Dejligt at høre, at du får ny inspiration med Mambeno.

Vi arbejder hele tiden på at gøre appen endnu bedre og håber at kunne gøre os fortjent til den femte stjerne på et tidspunkt,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde ved en fejl registreret mig til to abonnementer og blev derfor opkrævet x 2.
Det gjorde jeg opmærksom på og ingen problemer med at slette det ene abonnement og straks overføre pengene tilbage 🙏

11. Februar 2026

Kære Pia.

Mange tak for din anmeldelse 😊

Og godt at høre, at du fik hjælp til at læse problemet med dobbelt-abonnementerne.

Du må endelig bare skrive igen en anden gang, hvis du oplever problemer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er så fedt det her og virkelig…

Det er så fedt det her og virkelig overskueligt fordi man bare kan tilføre indkøbsseddel

8. Februar 2026

Kære Tobias.

Tusind tak for din fine anmeldelse og alle stjernerne - dem er vi meget glade for 🙏

Og fedt, at du synes, at indkøbslisten gør det nemt at bruge appen i praksis. Det er lige præcis noget af det, vi gør os mega umage med.

Tak, fordi du tog dig tid til at anmelde os.

Familievenligt

Nemt at gå til, gode opskrifter for hele familien

1. Februar 2026

Kære Tobias.

Tusind tak for de fine ord og din flotte anmeldelse 😊

Og hvor er det bare godt at høre, at du synes om Mambeno og vores opskrifter. Det er vi meget glade for!

Tak, fordi du tog dig tid til at skrive.

God app

God app ♥️♥️🇩🇰🇩🇰

1. Februar 2026

Kære Camilla.

Mange tak for alle de mange fine stjerner - dem er vi meget glade for!

Tak, fordi du gad bruge tid på at anmelde os 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem og overskuelig app med gode retter

27. Januar 2026

Kære Jakob.

Mange tak for din fine anmeldelse - den er vi meget glade for 😊

Og tusind tak, fordi du gad bruge din tid på at anmelde os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er super glade for vores abonnement…

Vi er super glade for vores abonnement hos mambeno. Det sparer os helt klart penge hver måned. I stedet for at gå i supermarket for at handle og blive fristet af alt muligt og få mere i kurven end man havde planlagt så bruger vi selvfølgelig Mambeno sammen med Rema1000s køb og hent.

20. Januar 2026

Kære Patrick.

Tusind tak for din meget fine anmeldelse! Den er vi meget glade for 😊

Og hvor er det bare dejligt at høre, at I er glade for Mambeno og sparer både penge og impulskøb.

Tak, fordi du gad bruge tid på at skrive en anmeldelse.

Bedste hilsner - Morten.

Der mangler intet!

Fin app og lækre opskrifter 🤩

19. Januar 2026

Kære Nadia.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du synes om Mambeno! Det er vi meget glade for 😊

Tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god og overskuelig app

Virkelig god og overskuelig app, hvor jeg nemt kan få lavet en madplan for ugen og tilpasse efter mine valg samtidig med at jeg får en indkøbsliste. Kan klart anbefales hvis man gerne vil gøre det nemt og overskueligt for sig selv. Har selv brugt app'en i et års tid.

18. Januar 2026

Kære Julie.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du synes om Mambeno og ikke mindst, at du har lyst til at anbefale appen til andre. Det betyder mere for os, end du tror.

Tusind tak, fordi du gad bruge din tid på at anmelde os 😊

Fantastisk gennemarbejdet app.

Fantastisk gennemarbejdet app.
Både i forhold til bestillings processen og når der skal laves mad. Nemt og enkelt.

17. Januar 2026

Kære Ruth.

Mange tak for de mange stjerner og ikke mindst de meget pæne ord. Dem er vi SÅ glade for!

Tusind tak, fordi du tog dig tid til at skrive 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er virkelig nemt at bruge

Det er virkelig nemt at bruge, både madlavning og indkøb

15. Januar 2026

Kære Christian.

Mange tak for din fine anmeldelse! Den er vi SÅ glade for 😊 Hvor er det bare dejligt, at Mambeno kan være med til at gøre hverdagen lidt nemmere. Det var hele idéen, da vi startede. Så dejligt, at det også virker i praksis.

CEO og medstifter | Mambeno

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr