Maneno Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

For flere år siden havde vi god erfaring med Maneno. Derfor ville jeg prøve at bruge det igen. Denne gang kan vi ikke åbne bøgerne, søge forskellige bøger frem, lytte bøger eller læse bøger - overho... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I was on a Maneno trial period during April 2025. I found the app buggy and error prone, so I cancelled my subscription before the cut date of April 29th. I received email verification of canceli... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan kun give 1 stjerne, da nem til- og afmelding er essentielt for os. Når man i appen afmelder abonnement - og der står: "Du har ikke noget aktivt abonnement i øjeblikket" under sin bruger. Du kan "O... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tilbudet om at få gratis adgang hele sommeren kostede alligevel 139kr Anden gang vi loggede ind skulle vi starte forfra. Da jeg anmodede om nyt password, fik vi en fejlmelding om, at siden ikke eks... Mehr ansehen

1. Buchhandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Maneno er en læseapp, der taler et digitalt sprog, som dine børn forstår og kan lide. Et dragende univers, der bygger bro mellem papir og skærm og giver læserne lyst og balast til mere.

Ungenügend

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastisk

Virkelig godt koncept og min datter på 8 elsker det!

20. Januar 2022

Hej ME,

Tak for feedbacken, og super dejligt at I er glade for appen :-)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Rigtig fin app men med bugs

Rigtig fin app, som især motiverer de bamseglade børn. Den store i 2. klasse er desværre slet ikke interesseret.
Der er en del bugs i appen. Vi kan fx ikke vælge den funktion, hvor barnet skal læse sin første bog, og vi kan heller ikke skippe læsetipsene, som vises hver gang og nogle gange tager utrolig lang til om at loade, og fx tippet om at markere/fremhæve en sætning virker ikke. Der er byttet om på diamanter og guldmønter, og så er der oversættelsesfejl ("tæt" som nok skulle have været "luk").

17. Januar 2022

Hej Kattenmiu,

Tak for den gode feedback! Vi tager det med videre i udviklingen, så det kan blive rettet op på :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min søn i 2 klasse kunne ikke knække…

Min søn i 2 klasse kunne ikke knække læse koden i skolen. Vi startede helt fra starten af lix 0 den 29 december 2021. I dag den 17.01.2022 er han på lix 8 🤩🤩🤩 han blæser fremad og hvor er det bare fantastisk 🙏🏼 Tusind tak for en genial app🙏🏼

17. Januar 2022

Kære Ditte,

Det er da ikke mindre en fantastisk at høre! Dejligt at I har fået glæde af appen, og at den har hjulpet din søn til at blive en bedre læse :-)
Bliv ved med den skønne læsning!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min datter er læser længere

Min datter er rigtig glad for appen og hun har i juleferien 2021 gået fra at ville læse 5-10 minutter til at læse op til 45 minutter. Så skøn app! Og god motivation for børnene at kun se noget gro ved at de læser.

8. Januar 2022

Kære Sigvard,

Tak for den skønne feedback, og super godt gået af din datter med de 45 minutters læsning :-)

Genial app ❤️

Min datter på 8 år, elsker nu at læse. Det er ikke længere en kamp. Hun er til gengæld meget ivrig. Hun glæder sig hver dag til at se, om hendes drage er vokset, og hvor mange penge eller diamanter hun har, så hun kan købe eller lære hendes drage noget nyt.
Kan virkelig anbefales.
Som forældre (og også lærer) er det genialt, at man kan indstille læsetiden og hvilke dage der skal læses, inde i forældre appen.
Det gør det overskueligt for barnet, og samtidig kan man belønne dem for indsatsen. Nu hvor vi fortæller eleverne og vores børn, hvor vigtigt det er at læse hver dag, så gør denne app det meget mere tiltalende for de små at komme i gang.
Man kan indstille lix-tallet eller blot oplysningerne om barnet, og efterfølgende skriver biblioteket om bogen er let, på niveau eller svær, hvilket som forældre gør det lettere at finde de rigtige bøger.
Her hjemme er vi virkelig fan ❤️

6. Januar 2022

Hej Rikke,

Mange tak for den dejlige feedback. Det er gør os utrolig glade at høre, hvor stor glæde I har fået af appen!
Fortsæt den gode læsning :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Giver fornyet læselyst og gør at det…

Giver fornyet læselyst og gør at det selv bliver efterspurgt. Der går sport i at kunne nå langt i spillet og hvilke ting man kan tilkøbe alt efter hvor mange point man har læst sig til. Har gjort de 20 minutters daglige læsning til en leg og noget der også kan trænes selvstændigt

5. Januar 2022

Hej Mie,

Det lyder da bare forrygende! Det er lige netop det vi også elsker ved appen :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er bare virkelig godt!

Min datter i 0. klasse har knækket læsekoden med først de små ord på to bogstaver, og nu er hun videre til ord med to stavelser. Det brugte vi coronaisolationen på:)

4. Januar 2022

Hej Anne,

Det er jo bare fantastisk at høre! Et godt eksempel på hvordan man kan få tiden til at gå, mens man sidder i isolation :-)
Tusind tak for den dejlige feedback!

Fin børneapp

Der er enkelte bøger som er "indlæst" forkert - hvor den læser sidetal istedet for den tekst som står i bogen.
Ellers en super fin app som styrker børnenes læselyst :)

3. Januar 2022

Hej Maeyken,

Super dejligt at høre, at I er glade for appen. Ved du stadig hvilke bøger I har haft problemer med?

Det er genialt!

Vi begyndte på det lidt for sjov pga. et introtilbud. Min søn er kun 4 1/2 så jeg forventede ikke en masse. Vi har øvet lidt bogstaver og lyde, men ikke forsøgt at læse før. Men med det samme fangede han konceptet og læste sin første lydrette bog med to bogstaver. Og legen med dragen motiverer virkelig meget. Og det hjælper med “læs før leg” funktionen. Vi har i hvert fald haft kæmpe succesoplevelse med det. Eneste kritikpunkt er at forslagene til bøger som skulle være i barnets niveau, ikke altid passer så godt. Men det er nemt selv at finde de bøger der passer til barnet.
Jeg kan kun anbefale det. Også til førskole børn.

3. Januar 2022

Kære Marethe,

Hvor er det dejligt at høre, at I har haft så stor glæde af Maneno. Jeg tager din feedback med videre, og I er altid velkomne til at tage kontakt til os, hvis I har andre forslag eller udfordringer med appen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Maneno har været intet mindre end…

Maneno har været intet mindre end fantastisk for vores søn. Han er på kort tid gået fra at syntes læsning var det værste i livet fordi det var svært og så var det nemmere at bare gi op til at læse på klassetrin. Gået ca 2 årgange op på 2 mdr. Fordi det blev en leg, koden blev knækket, dragebamse og app har vendt læse livet om på hovedet og nu læser han også stolt når man er på tur eller Kometernes jul kort for sin lille søster. Vi bliver med garanti også til hende da hun starter i skole til sommer. Bonus er man på forældre app kan se statestik og fremgang i både læse hastighed og nievau.

Antwort von Maneno

Kære Peter, Hvor er det fantastisk at høre. Det er sådanne historier, som bare skaber motivation og glæde i teamet om at gøre det vi gør - endnu bedre. Hvis du har nogle forslag til, hvordan vi kan skabe endnu mere værdi hos jer, så skriv endelig til support@maneno.dk

Ideen er helt fantastisk

Ideen er helt fantastisk, min datter er meget glad for app'en og særlig den fysiske drage bamse.
Vi har en gratis prøveperiode, men er ikke interesseret i at fortsætte da vi oplever alt for mange fejl ved app'en - desværre

Hej Mie,

Tak for din besked og anmeldelse og dejligt, at din datter er meget glad for app'en og sin fysiske dragebamse. Du skriver, at der er mange fejl i app'en - jeg kan dog ikke se, at du har været i dialog med vores support om eventuelle fejl du har oplevet, så tænker da, at det er ærgerligt, at du ikke har rakt ud til os om dette, når nu det skaber så meget glæde hos jer? Du skal være mere end velkommen til at tage kontakt til os, så vi kan få undersøgt de problemer du oplever. I de fleste tilfælde kan de oplevede fejl løses ved blot at hente den seneste app opdatering i din app store, og i modsat fald skal man blot tage fat i os, så vi kan få registreret og rettet de problemer du oplever.

Tak fordi I har lavet Maneno

Vi har prøvet Maneno i håb om at kunne motivere vores datter (2.klasse) til at læse dagligt og selv havde lyst, fremover det var en kamp.
Vi står her 3 uger efter, med et barn som ikke diskutere længere når hun skal læse, og glæder sig til næste stadie af hendes drage og at hun tjener til at kunne købe ting til den. Derudover elsker hun hendes fysiske bamse, som der også bliver læst for. Fede features med at dele ord, få læst ord op, fremhæve linjer, skifte baggrundsfarve osv.
Vi har prøvet alm online bog platforme under corona, men det fungerede ikke bl.a. det at skulle fremhæve en linje.
Også er gamification trickeren for hende.

Antwort von Maneno

Kære Trine, Hvor er det fantastisk at høre og dejligt at høre, at I har lagt mærke til de features. Vores mission er i al sin enkelthed at fjerne alle de småting, som skaber forhindringer for læselysten. Hvis du har nogle forslag til, hvordan vi kan skabe endnu mere værdi hos jer, så skriv endelig til support@maneno.dk

Super god app

Super god app, som gør den daglige læsestund hyggeligt for både mig og min datter. Vi kan nemt finde bøger lige til hendes niveau, og slipper for at gå på bibliotek hele tiden. Jeg er vild med at se hendes glæde og stolthed, når hun forkæler sin lille drage med blomsterkrans, kjole og sko fra sine vundne diamanter.
Hun synes, det er spændende at lære at læse, dog også til tider svært. Dragen gør, at hun kæmper lidt ekstra hver dag. Jeg kan tydeligt se hendes udvikling tager fart, efter vi har fået Maneno ind i hverdagslivet.
Også vil jeg nævne at kundeservicen har været helt i top hele vejen. Vh Gitte

22. November 2021

Antwort von Maneno

Hej Gitte, Af hjertet tak for din fine anmeldelse. Det er så dejligt at høre, at Maneno gør en forskel for jer. bh Thomas

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Prisstigning på fra 89.00 til 139.00 pr…

Prisstigning fra 89.00 til 139.00 pr måned, det er lige i overkanten.
Så november bliver sidste måned jeres app bliver købt.

16. November 2021

Antwort von Maneno

Kære Morten, Tak for din anmeldelse, som dog intet har at gøre med selve tjenesten/produktet. Vi har reelt set ikke hævet prisen, men blot videreført vores familieabonnement fremfor 1-barns medlemskabet, da du får de 139 kr for adgang til at oprette 5 læseprofiler fremfor kun 1. Det er i øvrigt et medlemskab vi har haft i et år og det mest populære - og desuden har vi tilladt eksisterende kunder at blive på deres gamle aftale uden at blive berørt af prisstigningen.

Jeg er derfor lidt uforstående overfor din anmeldelse og har forsøgt at komme i kontakt med dig.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Godt koncept men for få bøger til prisen

Godt koncept og giver god motivation for læsning. Dog synes jeg der er meget få begynder bøger at vælge imellem i forhold til prisen på abonnement,

10. November 2021

Antwort von Maneno

Kære Anders, Tusind tak for din anmeldelse. Det skal bestemt ikke være bøger der mangler, så jeg er nysgerrig på om det er noget i forhold til filtrering af bøger, som har drillet. Vi har nemlig over 400 bøger pr. sværhedsgrad (i forhold LIX-niveau fra 2-35), sår der burde været nok at tage af. Har du mulighed for at skrive til os på support@maneno.dk, så vil jeg meget gerne kigge din konto igennem og hjælpe. Du kan alternativt også booke et opkald med os på https://maneno.youcanbook.me, så vi kan gennemgå det på telefon.

Bedste hilsner,
Thomas

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg synes det er super godt

Jeg synes det er super godt, dog er det lidt øv at man kun kan bruge Maneno via appen, da søns skole-ipad ikke har adgang til denne app, men ville kunne gå på via en browser med sit login.

Min dreng på 8 år læser 15 min om dagen for sin drage og er på ca 14 dage gået fra lix8 til lix11. Han læser hurtigere end forventet. Han forstår hvad han læser og kan genfortælle bøgerne.

Jeg har fået dreng der var glad for bøger, som nu elsker at læse.

21. Oktober 2021

Hej Christina

Tusind tak for din feedback! Skønt at høre, at din søn er blevet SÅ glad for at læse.
Maneno adgang via browser er desværre ikke lige i støbeskeen. Det er dog altid dejligt at høre ønsker fra jer der bruger Maneno, som vi kan tage med videre.

God ide, meeeen

God ide, men appen virker ikke ordentlig, når de har læst er det ofte den ikke registrere tiden som læst når appen har været lukket uanset hvordan man lukker ned! Så er det bare nogle trælse penge at komme af med. Opsiger derfor mit abn.

10. Oktober 2021

Kære Maria,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse og det skal bestemt ikke være teknikken der driller. Jeg har fundet dine børns profiler og det ser ud til, at der er blevet registreret læsning (næsten dagligt). Det havde været godt hvis du havde rakt ud til vores support og få dem til at kigge på det, for umiddelbart kan jeg se, at der er blevet registreret læsning løbende. Jeg tænker dog om det kan være noget forvirring/forsinkelse der har været årsag til din oplevelse - for lukker du eks.vis. app'en ned uden at lukke bogen bliver læsningen først sendt til vores system, når du åbner app'en igen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super god læseapp for børn i…

Super god læseapp for børn i indskolingen. Dragens hule med udstyr motiverer og målet om 5 min. dagligt bliver overskredet hver gang. Anbefaling herfra.

4. Oktober 2021

Kære Kathrine

Tusind tak fordi du deler jeres oplevelse med os og skønt at høre, der bliver læst så meget derhjemme.

Fortsat god læselyst!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Appen er ok, opsigelse er et stort problem

Appen er ok, derimod er det et stort mysterie med opsigelse af abonnement, har opsagt det, der blev alligevel trukket penge fra min konto - kontakter kundeservice, som bekræfter at NU er det opsagt, og at jeg pga opsigelses betingelser kommer til at betale yderlige 3 mdr. Det er helt fint, MEN så bliver der gudhjælpemig IGEN trukket penge for abonnement i september måned. Og det lader til at være et ligeså stort mysterie for kundeservice. Når man endelig har fået bekræftet opsigelse igen, så kan man ikke finde ud af at tilbagebetale beløb som er opkrævet uberettiget. Det er ærgerligt at man forlader butikken på den måde.
Jeg vil tilføje at Anne som har besvaret denne anmeldelse har gjort et fortræffeligt stykke arbejde med at få afklaret tingene mht min opsigelse og refundering. Tak Anne, det er god kundeservice 😃

24. September 2021

Kære Emrije

Jeg skal selvfølgelig starte med at beklage, at der er sket en misforståelse i en telefonsamtale omkring dit ønske om at opsige dit medlemskab hos os.

Ved henvendelse omkring denne fejl har vi dog straks opsagt dit medlemskab og indenfor 2 dage efter dette refunderet den seneste opkrævning. Vores interne arbejdsgange gør, at der kan være en behandlingstid på et par dage ved en refundering.

Jeg håber også du føler at sagen er afsluttet på rimeligvis nu, ellers er du altid velkommen til at kontakte os på support@maneno.dk

Fantastisk app

Vi har en dreng på 9 år, som bestemt ikke er begejstret for at læse. Det er blevet meget bedre med Maneno for “Mor! Jeg skal jo læse for min drage!” 😅 Så sent som i morges, var han ved at komme for sent i skole fordi han liiiige skulle læse for sin drage 😆 Dét synes vi som forældre er HELT fantastisk! Når han læser, samler han ædelsten, som han kan bruge til at købe seje ting til sin drage, hvilket er en meget stor motivationsfaktor. Derudover er det ret behændigt, at vi som forældre bliver oplyst på mail, når dragen er vokset til et nyt stadie og kan følge med i vores søns læsning på sidelinjen 👏🏻💪🏻

14. September 2021

Kære Camilla,

Hvor er det dejligt at høre, at læselysten vokser og vokser derhjemme, og at I har glæde af Maneno.

Tak fordi du deler jeres begejstring med os!

Husk at I er altid velkomne til at tage kontakt til os, hvis I oplever problemer eller er i tvivl om noget.

Anne fra Maneno

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr