For flere år siden havde vi god erfaring med Maneno. Derfor ville jeg prøve at bruge det igen. Denne gang kan vi ikke åbne bøgerne, søge forskellige bøger frem, lytte bøger eller læse bøger - overho... Mehr ansehen
I was on a Maneno trial period during April 2025. I found the app buggy and error prone, so I cancelled my subscription before the cut date of April 29th. I received email verification of canceli... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kan kun give 1 stjerne, da nem til- og afmelding er essentielt for os. Når man i appen afmelder abonnement - og der står: "Du har ikke noget aktivt abonnement i øjeblikket" under sin bruger. Du kan "O... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tilbudet om at få gratis adgang hele sommeren kostede alligevel 139kr Anden gang vi loggede ind skulle vi starte forfra. Da jeg anmodede om nyt password, fik vi en fejlmelding om, at siden ikke eks... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Maneno er en læseapp, der taler et digitalt sprog, som dine børn forstår og kan lide. Et dragende univers, der bygger bro mellem papir og skærm og giver læserne lyst og balast til mere.
Fruebjergvej 3, 2100, København Ø, Dänemark
- support@maneno.dk
- maneno.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 16 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Få nu nogle levende oplæsere
Få nu nogle rigtige oplæsere på de bøger og ikke sådan en robot, en der kan tænke selv når der er stavefejl i bogen, så det ikke bliver helt mærkeligt. App’en er vel for at hjælpe dem der ikke selv kan, det hjælper robotten bestemt ikke på.
Maneno bamsen
Vi har haft appen i 2 år, og vores datter har læst sig til en drage ved at samle 10000 guldmønter. Så glad og forventningsfuld bestiller vi dragen-bamsen d 26/5. Vi havde lidt problemer med at bestille den, men maneno svarede hurtigt på mail og hjalp os videre. Vi har bestilt bamsen og modtaget en ordrebekræftigelse. Og herefter stopper al kommunikation fra deres side. Vi har skrevet til flere forskellige mailadresser, men der kommer intet svar… Og den mailadresse, der angives som kontakt i ordrebekræftigelsen er blokeret. Bamsen har vi desværre heller aldrig set, så vi har en meget skuffet datter, der nu har stiftet bekendtskab med internettets snyd. Vi afmelder nu vores abonnement, da vores søn ikke behøver at opleve samme skuffelse.
Appen virker til tider fint, men den har mange små fejl og den kan være svær at finde de rigtige bøger i. Men vi har egentlig været glade nok for den, da udsigten til at “vinde” en bamse har motiveret vores datter til at læse. Derfor er skuffelsen også ekstra, når denne aldrig ankommer. Øv! Angivelse af stjerne er derfor givet på denne baggrund.
Intet godt at sige om Maneno
Der er for mange læseapps på markedet, der bare fungerer. Det gør Maneno desværre ikke. Min datter læser hellere på Bookbytes, der altid virker, har et stort udvalg og er uden alt muligt irrelevant, der alligevel ikke virker.
Derudover er det meget besværligt at opsige abonnementet, og når man henvender sig, så er de ubehjælpelige og får ikke svaret, så de kan trække tiden.
Har ikke meget godt at sige om Maneno, og er som dansklærer slet ikke tilfreds eller interesseret i produktet hverken til min datter eller mine elever.
Opsagde abonnement 28. febr. men de trækker fortsat pengene.
Opsagde abonnement 28. febr. per mail og havde længere korrespondance med medarbejder.
De trækker fortsat pengene ulovligt. De stiller ulovlige formkrav til opsigelse.
[Opdatering]
Okay.. så du mener, at når jeg indgår aftalen på jeres hjemmeside, og godkender jeres handelsbetingelser, hvor der bl.a. står
"Maneno Tjenesten markedsføres og udgives af Maneno ApS (”Virksomheden”), som også er eneejer af Maneno Tjenesten.
Maneno ApS
CVR-nr. 36476591
Fruebjegvej 3
2100 København Ø
Tlf.: +45 3412 5000
E-mail: [fjernet, fordi TP ikke tillader mails]
[URL fjernet, fordi TP ikke tillader]
Ved oprettelse af en forældrekonto eller en brugerprofil hos Maneno tiltrædes samtidig en bindende aftale med Virksomheden. Denne bindende aftale udgøres af disse brugsbetingelser, herunder privatlivspolitik, abonnementsbetingelser og -priser (samlet benævnt "Vilkårene", ”Vilkår”) i deres fulde omfang."
... så mener I det slet ikke?

Ingen hjælp.
Min søn havde sparet de 10.000 mønter sammen til en bamse, men linket i den tilsendt mail, sendte os ind på en side, hvor vi skulle betale 199 for bamsen! Der var ikke nogen rabatkode el.lign.
Vi har prøvet at skrive til supporten, men for intet svar.
Det fanger.
Der er alt for mange fejl i programmet
Der er alt for mange fejl i programmet, det er meget demotiverende for mit barn.
Hun har tidligere brugt programmet og været glad for det, men nu oplever hun at den ikke registrerer hendes læsetid, at anbefalingerne i forhold til niveau er helt forkerte, og at shoppen hvor man køber tøj til dragen ikke fungerer. Helt ubrugeligt.
Derudover synes jeg det er meget svært at komme i kontakt med kundeservice, jeg har brugt lang tid på at forsøge men det er ikke lykkes for mig.
Slet ikke et firma jeg vil give penge til.
De 2 stjerner gives fordi ideen er rigtig god.
Jeg har opsagt denne mail tjeneste tre…
Jeg har opsagt denne mail tjeneste tre gange. Blir ikke respekteret. Ikke godt nok. Appen er slettet.
Har lige haft et issue både ift…
Har lige haft et issue både ift abonnement og et teknisk problem. Thomas løste det hurtigt!
Tak for hjælpen!
Ikke-eksisterende support
Jeg slettede min profil i forsøget på at løse en fejl, og derefter har jeg ikke kunnet genaktivere mit abonnement, som jeg jo har betalt for.
Jeg har henvendt mig til support gentagne gange med screenshot af, hvad der sker, når jeg forsøger at genaktivere abonnementet, og de har ikke svaret.
Det er fire uger siden, at jeg skrev første gang.
Det er håbløst at få fat på jer
Det er håbløst at få fat på jer.
Mine børn skole har abonnement hos jer men ingen forældre kan enten ikke logge ind med unilogin og hvis vi kan logge ind har vi ikke adgang til nogle bøger. Hver gang jeg reloader siden dukker en ny rubrik op eller en rubrik der forsvinder. Dette gælder både på min private og skolens afgang.
Jeg har forsøgt at med min MacBook, iPad, iPhone, brugt browser Chrome, Explore, og Safari. Samme problemer med app uanset hvordan jeg forsøger at få adgang.
Derud over er jeres senere opdatering ikke gået igennem den konto som jeg allerede havde, de nye features gælder kun på nye kontoer.

Kan ikke anbefales
For mange tekniske problemer og dårlig og arrogant kundeservice. Man bør i den grad se indad når ens trustpilot er som den er - noget så simpelt som en automatisk email ved fornyelse kunne løse meget.
Tegn ikke nogen form for abonnement hos dette firma!

Giver motiveret læsere
Min piger synes klart det er sjovere at læse på iPad. Vi har bøvlet lidt med at hjælpefunktion læs et ord ikke hele tiden virker. Det giver frustration ved barnet.

Hold jer langt væk!!
Hold jer langt væk!!
Betaler 139,- om måneden, samtidig hæver de 89,- midt på måneden. Så ja jeg betaler aaaaaaaaaaalt for meget!
Snyd og bedrag. Håber ikke jeg får problemer med opsigelse, ellers må jeg jo spærre mit dankort.
De tager ens penge og man får aldrig adgang til bøger
Hvis jeg kunne give 0 stjerne ville jeg det! Jeg så en reklame for maneno med en måned gratis og så betale derefter. Jeg kan ikke log ind og har ikke kunne log ind siden jeg skrev mine børn op. Jeg har skrevet mange gange til kundeservice og ingen respons. Så de tager gerne ens penge, men levere ikke adgang til deres bøger eller service.
Dårlig oplevelse / ikke motiverende for læsning
Desværre levede app’en ikke op til vores forventninger. Optjente pointe (mønter og diamanter) forsvinder og når man logger ind igen, så starter man ofte på et lavere niveau, end man afsluttede sidste. Det er ikke særlig motiverende for mine børn. Hertil kommer, at vi læser på to forskellige iPads og at opdateringer med nye point ikke slå igennem på begge to.
Ærgelig oplevelse
Jeg havde glædet mig til at bruge appen med mine børn. Men der er for mange udfordringer med appen og bøgerne. Oplæsningen i de fleste bøger vi har prøvet er som en robot der læser op hvor ordene ikke udtales rigtigt. Flere bøger vil heller ikke skifte side mv.
Udvalget af litteratur er heller ikke yderst interessant.
Men så har vi prøvet det 🫠
Abonnementsudfordringer
Jeg må desværre erklære mig enig med de andre der har oplevet besvær med at opsige abonnementet. Jeg er meget sikker på at jeg opdsagde det for lang tid siden, inden en gratis prøveperiode udløb. Jeg kan dog ikke finde en bekræftelsesmail på opsigelse. Men det siger måske ikke så meget, da jeg heller ikke har fået en bekræftelsesmail efter at have opsagt abonnementet igen netop nu.
Mine børn havde dog, i en måneds tid for et år eller to siden, rimelig god sjov med app'en.
Synes det er en fin app
Synes det er en fin app. Min søn har synes det har været sjovt at læse og høre diverse bøger og er blevet en mere sikker læser.
Da jeg havde behov for hjælp og kontaktede dem, fik jeg hurtigt svar og hjælp, samt en god service.

Antwort von Maneno
Denne app har virkelig bidraget til…
Denne app har virkelig bidraget til mine børns læselyst 👌😊

Antwort von Maneno
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.