Mambeno Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God app - relevante opskrifter i forhold til aktuelle Rema tilbudsavis. Godt setup i forhold til at følge opskriften og fint at man kan dele billeder af opskrifterne med hinanden. Også smart at man ka... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elsker hvor nemt det er at sammensætte en madplan for ugen der passer til omstændigheder, lyst og behov. Og hvor let det hele konverteres til en indkøbsliste. “Hvad skal vi have at spise” og “hvad ska... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Denne app har gjort det meget nemmere at lave aftensmad hjemme hos os, før var det meget takeaway som er dyrt men med denne app er det meget nemmere at planlægge ens aftensmad og indkøbsliste, der er... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Elsker konceptet med madplaner, man selv kan udvælge og herefter sende sin indkøbsliste til Rema app. Dog mangler jeg en kategori med høj protein og lav kalorieindhold. Mange af retterne er også ret... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Küchenbedarf
  2. Fitness- und Ernährungsberatung

Vom Unternehmen geschrieben

Med Mambeno-app'en får du hver uge nemme og lækre madplaner, der er lavet med ugens tilbud fra REMA 1000. Så kan du lave altid lave nem og billig hverdagsmad, selvom priserne stiger. Og du kan helt selv bestemme, om du vil købe ind i supermarkedet med app'ens smarte indkøbsliste eller ha' leveret til døren fra din lokale REMA 1000. Du kan også bygge din helt egen madplan og f.eks. vælge, om den skal være glutenfri, vegetarisk eller vegansk. Der er vejledende kalorieberegnere på opskrifterne, og ønsker du at skære ned på kalorierne, kan du selv angive, hvor mange kalorier opskrifterne i din madplan skal indeholde.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

65 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Mambeno er fantastisk

Mambeno er en fantastisk madplanstjeneste til børnefamilier! Deres ugentlige madplaner gør hverdagen nemmere med lækre, børnevenlige opskrifter, der er hurtige at lave og fyldt med gode råvarer. Det er især fedt, at opskrifterne er tilpasset børns smagsløg, samtidig med at de stadig er sunde og varierede.

En stor fordel er også deres indkøbslistefunktion, som sparer tid og gør det nemt at handle ind – enten i butikken eller direkte online. Derudover giver Mambeno gode tips til at genbruge rester, så man undgår madspild.

Alt i alt er Mambeno en genial løsning for travle forældre, der vil lave sund og lækker mad uden stress. Klart anbefalet!

28. Februar 2025

Kære Bettina.

Hvor blev vi bare glade for at læse din anmeldelse 😊

Det er så dejligt at høre, at vi er med til at gøre en forskel i din og din families hverdag og ikke mindst, at dine børn synes om opskrifterne. Det er vi meget glade for!

Og så bare tak, fordi du gad bruge tid på at anmelde os. Det sætter vi meget stor pris på 🙏

Kære R Jepsen 😊

Mange tak for din fine anmeldelse og de meget flotte fem stjerner. Dem er vi meget glade for, og det betyder mere, end du tror, at du gider at bruge din tid på at anmelde os.

Så bare tak for det 🙏

Er der specifikke opskrifter, du synes mangler smag, så må du endelig bare skrive til os på hej@mambeno.dk.

Så sender vi fluks dine inputs videre til vores opskriftudviklere.

Stor hjælp i hverdagen!

Jeg har nu brugt Mambeno i langt over et år, og jeg er så glad for det. Det hjælper mig utrolig meget i hverdagen, så jeg kun behøver handle én gang om ugen.
Jeg prøver forskellige retter, og kan med det samme få et overblik over prisen på retterne.
Jeg bruger samtidig Mambeno som en handleliste, da jeg altid handler i Rema 1000.
Jeg undgår de spontane køb og kan inden den ugentlige handletur se, hvor meget jeg skal betale.

Kan virkelig anbefales, hvis du ønsker at bruge mindre tid på at handle, finde opskrifter og blot have ro i hverdagen.

1. Februar 2025

Kære Marie.

Tusind tak for din fine anmeldelse og ikke mindst tak, fordi du gider at anmelde os. Det er vi meget glade for 😊

Vi er meget glade for, at vi kan hjælpe med til at gøre hverdagen lidt nemmere. Tak 🙏

Fungerer rigtig godt.

Det fungerer rigtig fint. Mange gode muligheder.

26. Februar 2025

Kære Jonas.

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er meget glade for, at du synes om Mambeno og ikke mindst, at du gider at bruge tid på at anmelde os. Så mange tak for det 🙏

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mambeno er en stor hjælp!

Det er en stor hjælp med Mambenos madplan og det sparer os for en masse tid og hovedbrud hver uge. Samarbejdet med rema1000 app'en tager det hele til et nyt niveau og gør det nemt som en leg. Vi klarer de ugentlige indkøb over morgenbordet hver søndag og har masser af tid sammen med børnene i stedet for at rende rundt i supermarkedet og finde på for hele ugen.
Når jeg ikke giver den 5 stjerner, er det fordi vi oftest skal skifte opskrifter ud fordi vi har nogle kræsne børn og fordi integrationen til remas app indimellem ikke virker.

25. Februar 2025

Kære Sally.

Mange tak for din fin anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at du er glad for Mambeno og vores samarbejde med REMA 1000 😊

Kræsne børn er svære at gøre noget ved i et snuptag - jeg kender selv et par stykker 😉 Men integrationen med REMA 1000 skal selvfølgelig virke 100% korrekt, og da vi ikke umiddelbart er opmærksomme på problemer pt., må du meget gerne sende en mail direkte til mig på morten@mambeno.dk med info om, hvad du oplever af problemer.

Og hvis du har mulighed for at inkludere et skærmbillede eller en skærmoptagelse, vil det være endnu bedre. Men i hvert fald bare en beskrivelse.

Så får jeg fluks sat en udvikler på sagen. Integrationen skal selvfølgelig virke, og jeg vil også meget gerne forsøge at gøre din firestjernede oplevelse femstjernet 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har aldrig spist så meget grøntsager…

Vi har aldrig spist så meget grøntsager som efter vi begyndte at bruge appen

25. Februar 2025

Kære Michael.

Mange tak for din anmeldelse 🙏

Hvor er det bare dejligt at høre, at Mambeno hjælper lidt til med, at I får flere grøntsager i familien. Det er vi meget glade for, da det var en af årsagen til, at vi startede Mambeno. Fordi vi meget gerne ville forsøge at få vores egne børn til at spise flere grøntsager 😊

Så det er super dejligt, at det også har en effekt hos andre.

Og så bare tak, fordi du gad bruge tid på at anmelde os.

Super app

Super opskrifter, smart med muligheden for indkøbslister og priser. Jeg er virkelig fan 👍🏻

24. Februar 2025

Kære Line.

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det bare helt vildt dejligt at høre, at du er glad for Mambeno. Det er vi meget glade for 😊

Og også kæmpe stort tak, fordi du gider at bruge tid på at anmelde os.

Super nem og overskuelig

Super nem og overskuelig. Dejligt redskab til nemmere og sundere hverdag.

24. Februar 2025

Kære Trine.

Tusind tak for din meget fine anmeldelse! VI er mega glade for at høre, at du synes om Mambeno, og at vi kan hjælpe dig bare en anelse med at gøre hverdagen lidt nemmere og sundere 😊

Og tak, fordi du gad bruge tid på at anmelde os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi får smagt noget som vi aldrig ville…

Vi får smagt noget som vi aldrig ville ha gjort og hvis retten ikke lige passer os, kan vi finde en anden ret. Alle retterne tilfører man en indkøbsliste som man så kan sætte hak ved når man har lagt varen i den fysiske indkøbskurv i Rema, er varen udsolgt forbliver den i kurven.
Appen fortæller også hvor lang tid det tog at købe ind, herhjemme er det en konkurrence hvor hurtig man er. Og når man er hurtig ender der ikke andre unødvendige vare/ting i kurven. Så vi sparer rigtig mange penge pr. Måned ca. i snit 3000kr.

9. Februar 2025

Kære Jannie.

Altså, hvor blev vi bare glade for at læse din fine anmeldelse 😊 Det er så dejligt at høre, at vi kan hjælpe dig og familien med at spare tid og penge.

Og så er vi på toppen over, at der er gået sport i indkøbstiderne - vi håber, du ligger godt til i stillingen 😅

Tusind tak, fordi du gad bruge din tid på at skrive en anmeldelse.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fint system

Fint system, god måde at huske grønt for os. Ville gerne kunne dele appen med familien

23. Februar 2025

Kære Marlene.

Mange tak for din anmeldelse 😊

Du kan skam meget nemt dele app'en med resten af familien. I skal blot logge ind med samme brugernavn og adgangskode, så får I alle adgang til madplanerne og kan tilføje varer til indkøbslisten osv.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at få det til at virke, så skriv direkte til mig på morten@mambeno.dk, så hjælper jeg dig, så du forhåbentlig kan få forvandlet den trestjernet oplevelse til en femstjernet 😊

Og så i øvrigt bare tak, fordi du brugte tid på at anmelde os!

Alt er super

Gode madplaner
Overskueligt

21. Februar 2025

Kære Anne.

Hvor er det bare godt at høre! Tusind tak for anmeldelsen og ikke mindst fordi, du gad bruge tid på at skrive. Det sætter vi meget stor pris på 🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har gjort en kæmpe forskel for vores…

Har gjort en kæmpe forskel for vores hverdag, samt økonomi.
Appen bruges i samarbejde med Rema1000 appen, som pakker og klargører alt for os.
Mambeno tilsikrer vi undgår impulskøb og i en dagligdag med små børn, har det sparet os +1.000kr i måneden og givet os en masse tid vi kan bruge anderledes, i stedet for at hænge i supermarkedet.

21. Februar 2025

Kære Patrick.

Mange tak for din flotte anmeldelse. Den er vi meget glade for!

Fedt, at du er glad for vores samarbejde med REMA 1000. Det er vi også 😊 Og ikke mindst dejligt, at I både sparer tid og penge 💪

Og tusind tak, fordi du tog dig tid, midt i småbørnslivet (jeg kender det!!) til at anmelde os. Det sætter vi stor pris på 🙏

Rigtig god App med gode opskrifter

Rigtig god App med gode opskrifter

Kære Annette.

Mange tak for din anmeldelse 😊 Hvor er det dejligt, at du synes om Mambeno og vores service.

Du må endelig bare skrive direkte til mig på morten@mambeno.dk, hvis du har forslag til forbedringer, så vi på et tidspunkt kan gøre os fortjent til den sidste stjerne.

Og tak, fordi du tog dig tid til at anmelde os.

Rigtig god app!

Rigtig god app! Dog passer tilberednings tiden ikke

Kære Andreas.

Mange tak for din anmeldelse. Og dejligt at høre, at du synes om app'en. Det er vi meget glade for 😊

Tilberedningstiden skal selvfølgelig helst passe så godt som overhovedet muligt. Dog kan der være forskel på tidsforbrug fra kok til kok, og derfor prøver vi at ramme en tilberedningstid, der passer flest muligt, selvom vi godt ved, at tiden ikke altid rammer alle 100%.

Hvis der er specifikke opskrifter, hvor du mener, at tilberedningstiden er forkert, må du endelig bare skrive til os på hej@mambeno.dk, så giver vi fluks vores opskriftudviklere besked.

Forhåbentlig kan vi i fremtiden giver dig en endnu bedre oplevelse med Mambeno og gøre os fortjent til den sidste stjerne.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Overskueliggør hele processen omkring aftensmad

Virkelig god app. Det er en god hjælp til finde på alternative retter også er der virkeligt smart med den indkøbsseddel funktion også er det en fin vejledning til selve madlavningen, med tips til hvad børn kan hjælpe med. Hele processen omkring aftensmad er bare meget nemmere også koster appen jo ikke ret meget. Vi er meget tilfredse.

Kære Nina.

Hvor er vi bare glade for din anmeldelse! En masse af det, du beskriver, er netop årsagen til, at vi startede Mambeno. Så at vi rent faktisk gør en forskel i virkeligheden er jo bare skønt 😊

Og tusind tak, fordi du gider at bruge din tid på at anmelde os. Det betyder mere, end du tror.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. God inspiration. Penge at spare.

19. Februar 2025

Kære Nynne.

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Skønt at høre, at du både får ny inspiration og sparer penge. Det er vi meget glade for!

Og tak, fordi du gad anmelde os. Det sætter vi stor pris på 🙏

Fremragende app

Fremragende app, super madplaner.

Kære Thomas.

Tusind tak for din anmeldelse! Den er vi virkelig glade for 😊 Så dejligt at høre, at du er glad for både app'en og madplanerne.

Og ikke mindst tak, fordi du gider at bruge tid på at anmelde os 🙏

Billigt og godt

Billigt og godt. Opskrifterne tager den tid der står

Kære Anders.

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med Mambeno. Det er vi meget glade for! Og tusind tak for din tid og fordi, du gider at anmelde os 🙏

Det gør bare hverdagen så meget nemmere

Det gør bare hverdagen så meget nemmere

Kære Helle.

Mange tak for din anmeldelse og de mange stjerner!

Vi er meget glade for at høre, at vi er med til at gøre hverdagen lidt nemmere. Det var et af målene, da vi stiftede Mambeno 😊

Og tak fordi, du gad bruge tid på at anmelde os 🙏

Bedste hilsner - Morten.

Bruger den meget

Super god app. Lige til og nemt

10. Februar 2025

Kære Pernille.

Hvor er det pænt af dig at bruge tid på at anmelde os! Tusind tak for det 😊 Og hvor er det bare dejligt at høre, at du er glad for Mambeno!

CEO og medstifter | Mambeno

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr