God app - relevante opskrifter i forhold til aktuelle Rema tilbudsavis. Godt setup i forhold til at følge opskriften og fint at man kan dele billeder af opskrifterne med hinanden. Også smart at man ka... Mehr ansehen
Elsker hvor nemt det er at sammensætte en madplan for ugen der passer til omstændigheder, lyst og behov. Og hvor let det hele konverteres til en indkøbsliste. “Hvad skal vi have at spise” og “hvad ska... Mehr ansehen
Denne app har gjort det meget nemmere at lave aftensmad hjemme hos os, før var det meget takeaway som er dyrt men med denne app er det meget nemmere at planlægge ens aftensmad og indkøbsliste, der er... Mehr ansehen
Elsker konceptet med madplaner, man selv kan udvælge og herefter sende sin indkøbsliste til Rema app. Dog mangler jeg en kategori med høj protein og lav kalorieindhold. Mange af retterne er også ret... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Med Mambeno-app'en får du hver uge nemme og lækre madplaner, der er lavet med ugens tilbud fra REMA 1000. Så kan du lave altid lave nem og billig hverdagsmad, selvom priserne stiger. Og du kan helt selv bestemme, om du vil købe ind i supermarkedet med app'ens smarte indkøbsliste eller ha' leveret til døren fra din lokale REMA 1000. Du kan også bygge din helt egen madplan og f.eks. vælge, om den skal være glutenfri, vegetarisk eller vegansk. Der er vejledende kalorieberegnere på opskrifterne, og ønsker du at skære ned på kalorierne, kan du selv angive, hvor mange kalorier opskrifterne i din madplan skal indeholde.
Njalsgade 23C, 2300, København S, Dänemark
- 71969737
- hej@mambeno.dk
- mambeno.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Nemt at finde rundt i
Uundværlig
Jeg har brugt Mambeno i mange år, og der kommer hele tiden nye, gode features.
Jeg bruger især indkøbslisten, som er nem og overskuelig. Især når man handler i Rema1000, som Mambeno er koblet op på. Der er så mange gode features. Det gør madplanlægningen meget nemmere.
Madplanerne er gode, når man skal have inspiration. Og opskrifterne er gode, når man skal have ryddet op i køleskabet.
Jeg anbefaler Mambeno hver gang, jeg får muligheden.
Gør vores hverdage nemmere
Har brugt Mabeno i flere år. Er glad for den ugentlige madplan, som man kan tilpasse efter sin egen families behov og planer. Madplanen byder altid på en god blanding af nye spændende retter og gode traditionelle retter. Altid med fokus på at det skal kunne tilberedes og spises af en travl børnefamilie.
Og så kan jeg godt lide at hvis der eksempelvis skal bruges et halvt blomkål den ene dag, så bliver resten brugt en anden dag.
Tak for at gøre hverdagen lidt nemmere.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for deres service👌🏼
Jeg sendte dem en mail, da jeg opdagede at jeg måske var kommet til at lave et abb. Hos dem, men aldrig havde brug det.
Fik hurtigt svar, at de annullerede det og samtidig refunderede de også lige pengene for de sidste 3 mdr. da jeg aldrig havde brugt det.
Det kalder jeg service👌🏼⭐️
Vender helt sikkert tilbage, når jeg får overskud til at bruge det.

Antwort von Mambeno
Den bedst mad app til dags dato
Den bedst mad app til dags dato. Virkelig gode retter og noget hele familien kan lide. Det er så fedt at man ikke kører i det samme “hamsterhjul” når man selv skal finde på noget.
Tak for jer Mambeno🙌🏻

Antwort von Mambeno
Fantastisk concept of okay at navigere…
Fantastisk concept of okay at navigere i når man lige lære det at kende 🤗

Virkelig en fantastisk app
Virkelig en fantastisk app, som gjorde mine indkøb til uge nemme og billigere. Gode og enkle retter, der er nemme at gå til. Og så har jeg sparet mange penge allerede på en uge. Jeg er en fan

Man skal dårligt tænke selv 🤣🤣
Man skal dårligt tænke selv 🤣🤣
Det simpelthen en genial opfindelse, har faktisk kun brugt den til 1 indkøb indtil nu, men kan da hurtigt se, man kan undgå en del madspild 💪🏼pga den samlede beregning af hvad man skal bruge, plus vi har da sparet en del allerede på første indkøb… ikke så meget impuls køb ( det der med, at det skal man lige prøve noget, men man får egentlig ikke prøvet det rigtigt af 😂) er vild med man kan vælge imellem så mange opskrifter og man bare lige klikker også ligger ALT i kurven… ergo man skal nærmest ikke tænke selv 😂

Skide godt!
Fedt at det er koblet på Rema 1000 tilbudsavis. Bimbambusse!! Kunne være endu federe med opskrifter fra Valdemarsro!

Nemt og lækkert
Nemme, hurtigt og massere af muligheder, samt lidt til enhver smag

Antwort von Mambeno
Jeg har tilmeldt mig til Mambeno da…
Jeg har tilmeldt mig til Mambeno da de har en gratis prøve periode. Men fik gjort det på et dumt tidspunkt. Så er ikke rigtig kommet igang. Men fik da set lidt på deres forslag til menuen. Ser dejligt ud og der er penge at spare. Skrev til dem for at høre om prøve periode kunne udsættes allerede inden for 1 time var der svar. Det fortæller mig at der er hjælp at hente ved tvivls spørgsmål.
Jeg går på ferie og får ikke brugt app her i juli, har derfor fået perioden forlænget. Super service.

Fint program
Fint program. Venter spændt på næste uges retter

Antwort von Mambeno
Fantastisk app med så mange muligheder - garanterede tidsbesparelser.
Mamboen har ændret måden vi handler ind på.
Vi handler ind til 2 voksne og 3 børn, og at kunne planlægge hele ugen igennem en app, og handle alt ind i Rema er fantastisk. Det er virkeligt også fedt at man kan have et overblik over ugen, og se hvad man skal spise på dagen.
Fire ting der ville ændre alt for mig:
- Muligheden for at tilføje butikker til ens tilbud (for os gør det ikke noget man kommer i 2, eller 3 butikker. Så længe at det hele gøres en dag om ugen. For os er netto og Rema go-to butikker 😊
- Mulighed for at kunne handle flere med samme app, dvs. at indkøbskurven opdateres live for flere telefoner med samme login.
- En måde hvorpå man kan knytte nogle ingredienser til en dag, på den måde kan man se når man handler ind at der var nogle ingredienser der bare var ekstra og andre der hører til en opskrift. Måske kunne det være en måde hvorpå man laver sine egne opskrifter. Kunne bare være en mulighed for at lave en overskrift og ingredienser, og så et fri-tekst felt 😊
- På en eller anden måde ville det være en game-changer, hvis vi kunne bruge scan & go i samme app. Så kunne appen selv strege ud når vi har scannet den 😊
Jeg ved godt det er et Long-shot, da det er forskellige virksomheder med forskellige interesser.

Nem og overskuelig app
Nem og overskuelig app. Har gjort det så meget nemmere, at lave madplan
Fantastisk koncept
Super nem og brugbar Apples alt hvad man skal bruge🤩
Super app
Super app. Gode opskrifter der smager af noget og tips fra andre bruger. Kalorier tæller på hver opskrift næsten. Og opskrifter til forskellige former for hvilken slags mad man vil/lyst til.
Vi elsker mambeno herhjemme og svare…
Vi elsker mambeno herhjemme og svare virkelig meget på mad så det er så lækkert
Bare en rigtig god app!
Bare en rigtig god app, som gør vores liv med småbørn lettere! 😃
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.