MAKE nordic Bewertungen 41

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De ansatte i Oslo butikken var veldig behjelpelige og hyggelige. Jeg ble vist alle de forskjellige stoffene og fikk hjelp av 2 stykker. De forklarte meg fordelene og ulempene med de ulike stoffene... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En fin og nett sofa. Litt lang leveringstid, men heldigvis kom den i hus før jul! Veldig fornøyd så langt :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fornøyd med min Basecamp! Var innom showroom flere ganger før jeg bestemte meg og ble møtt med smil og god hjelp hver gang.

Unternehmensdetails

1. Möbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Her finner du unike, arkitektdesignede møbler i høy kvalitet. I samarbeid med dyktige designere utvikler vi produktene med fokus på bæreevne og godt håndverk. Vi tar toppprisen ved å kutte ut unødvendige salgsledd. Derfor kan du kun kjøpe produktene på MAKEnordic.no.

Kontaktinformationen

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Veldig fornøyd med min Basecamp

20. April 2026

Kjære Theodor,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du fikk god hjelp hver gang du var innom showroomet, og at du er fornøyd med din Basecamp.

Vi håper du får mye glede av den i tiden fremover.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flott sofa av god kvalitet

Sofaen svarte til forventningene! Kom til og med et par uker før tiden.

1. April 2026

Kjære Ida,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at sofaen svarte til forventningene – og ekstra fint at den kom tidligere enn planlagt.

Vi håper du får mye glede av den i årene som kommer.

En helt enestående opplevelse

En helt enestående opplevelse – fra studietur til drømmesofa hjemme.

Vi ønsket ikke å ta noen snarveier da vi skulle investere i ny sofa – dette er tross alt et møbel man lever med i mange år. Derfor tok vi turen helt til Danmark for å oppleve sofaen i fysisk butikk (dette var før det åpnet showroom i Norge), hvor vi nøye vurderte form, farge og tekstur. Det viste seg å være en svært god beslutning.

Allerede i showroomet ble vi møtt med en profesjonalitet og imøtekommenhet som virkelig skilte seg ut. Showroom manageren fulgte oss opp på en helt fantastisk måte – både under besøket og i etterkant. Alle spørsmål vi hadde rundt bestilling og levering til Norge ble besvart raskt av Marie/ showroom manager i Norge, grundig og med en genuin vilje til å hjelpe.

Selve bestillingsprosessen var sømløs, og vi følte oss trygge hele veien. Leveringen gikk som avtalt, og da sofaen endelig kom hjem til oss, levde den opp til alle forventninger – faktisk enda litt til. Den er akkurat slik vi ønsket oss, både i komfort, kvalitet og utseende.

Dette er rett og slett en opplevelse av sjelden klasse, fra start til slutt. Vi kunne ikke vært mer fornøyde, og gir våre varmeste anbefalinger videre.

6. März 2026

Antwort von MAKE nordic

Tusen takk for en helt fantastisk tilbakemelding! Det betyr mye for oss at dere tok dere tid til å besøke oss, og at dere følte dere godt ivaretatt hele veien – både før, under og etter kjøpet.

Så hyggelig å høre at sofaen lever opp til forventningene, og at både komfort, kvalitet og uttrykk ble akkurat slik dere ønsket.

Vi håper sofaen vil være et samlingspunkt og gi dere mye glede i mange år fremover.

Takk for at dere tok dere tid til å skrive denne fine tilbakemeldingen!

Super service

Super service, god pris og fantastisk kvalitet! Sofaen var vel verdt ventetiden.

31. März 2026

Kjære Elisabeth,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du opplevde god service, og at sofaen var verdt ventetiden.

Vi håper du får mye glede av den i årene som kommer.

Bærekraftig følgesvenn!

Superfornøyd med mitt kjøp hos Make Nordic! Jeg fikk god veiledning underveis og en skreddersydd løsning som ble helt optimal for min leilighet. Jeg var først litt tilbakeholden pga. prisen, men kan med hånden på hjertet si at det var verdt hver krone. Solid kvalitet og et tidløst design, denne sofaen skal jeg bli gammel med :-)

27. März 2026

Kjære Karina,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du fikk god veiledning og endte opp med en løsning som passer perfekt til hjemmet ditt. Ekstra fint at både kvaliteten og designet lever opp til forventningene.

Vi håper sofaen vil følge deg i mange år fremover og gi deg masse glede.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Veldig fin koppe-hylle

Veldig fin koppe-hylle. Passer perfekt på hytta.

15. März 2026

Antwort von MAKE nordic

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Så fint å høre at hyllen passer perfekt på hytta. Vi håper du får stor glede av den i årene som kommer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rask levering og godt emballert 👌🏻

14. März 2026

Kjære Ann Rita,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så godt å høre at leveringen gikk raskt, og at produktet kom trygt frem godt emballert. Vi håper du er fornøyd med produktet ditt også.

Fantastisk service og produkt 🤩🤩

10. März 2026

Kjære Niklas,

Tusen takk for den herlige tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både servicen og produktet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fikk god veiledning og informasjon mens…

Fikk god veiledning og informasjon mens vi ventet på levering. De var også fleksible når det gjaldt leveringsdato

3. März 2026

Kjære Nora,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du opplevde god veiledning mens dere ventet på leveringen, og at vi kunne være fleksible med leveringsdatoen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig hyggelig handel med god hjelp:)

24. Januar 2026

Kjære Lasse,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Så fint å høre at du hadde en god handel og fikk hjelpen du trengte underveis.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God sofa og god service!

God oppfølging i showroom på modeller og tekstiler. De var flinke til å jevnlig holde meg orientert når det var små forsinkelser på leveransen. Veldig fornøyd med både sofaen og prosessen med å få den :)

29. Januar 2026

Kjære Vilde,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du opplevde god oppfølging i showroomet, og at du ble godt informert underveis i prosessen. Det betyr mye for oss at du er fornøyd med både sofaen og hele opplevelsen rundt kjøpet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk sofa og svært god service.

Fantastisk sofa og svært god service.

6. Februar 2026

Kjære Randi,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både sofaen og servicen. Vi håper sofaen vil gi deg mye glede i årene som kommer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The store manager was extremely helpful…

The store manager here in the Oslo Showroom was extremely helpful and accommodating. Hands down the best furniture shopping experience I’ve had!

25. November 2025

Dear Martina,

Thank you so much for the lovely feedback! I’m very happy to hear that you had such a positive experience in our Oslo showroom, and that our store manager could assist you in the best possible way. I hope you will enjoy your furniture for many years to come.

All the best,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og pene produkter

God service, og veldig pene spisebordstoler! Anbefales!

17. April 2025

Kjære Martine,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både servicen og de nye spisebordstolene.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nydelig stol og bra levert

Nydelig stol og bra levert - ingen montering

12. Dezember 2025

Kjære Mona,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med stolen, og at leveringen gikk bra. Vi håper du får glede av stolen i mange år fremover.

Gode stoler

Fikk endret bestilling dagen etter kjøpet, hyggelige folk.

15. November 2025

Kjære Herman,

Tusen takk for både bestilling og tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at vi kunne hjelpe deg raskt, og at du opplevde oss som hyggelige.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flott showrom med hyggelig betjening.

6. Dezember 2025

Kjære Roy,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Så fint å høre at du hadde en god opplevelse i showroomet og møtte hyggelig betjening, det gjør oss glad!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kjempegod veiledning både i showroom og…

Kjempegod veiledning både i showroom og over mail! Hyggelig og kjapt svar når jeg hadde spørsmål angående bestilling. Også leveringen fungerte fint :)
Sofaen ble akkurat som jeg forestilte meg og er superfin! Takk!

1. Dezember 2025

Kjære Claire,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du fikk god veiledning både i showroom og på mail, og at alt rundt bestilling og levering fungerte fint. Herlig at sofaen ble akkurat slik du hadde sett for deg!

God kvalitet

God kvalitet. Levering som avtalt.

2. Dezember 2025

Kjære Ola,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med kvaliteten, og at leveringen gikk som avtalt.

Kjempefornøyd med Cup mug hylle

Kjempefornøyd med Cup mug hylle, raskt levert.

29. November 2025

Kjære Melissa,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Så fint å høre at du er fornøyd med Cupmug hyllen og at leveringen gikk raskt.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr