Ambient Lounge Norge AS Bewertungen 67

TrustScore 5 von 5

4.8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hundene ser ut til å virkelig kose seg i senga! Veldig bra å få en seng som er litt opp fra gulvet, både for å få hundene nærmere oss i sofaen, men også opp fra et kaldt gulv. Senga kom raskt i posten... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anbelfales! En av de beste tingene med denne saccosekken er at den er utrolig allsidig. Jeg bruker den til å slappe av og se på TV, lese en bok, spille videospill, eller til og med ta en lur. Den er o... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Möbelgeschäft
  2. Möbelvermietung
  3. Zoohandlung
  4. Sofageschäft

Über Ambient Lounge Norge AS

Vom Unternehmen geschrieben

Ambient Lounge - Skaperen av komfort og stil for ditt hjem

Velkommen til Ambient Lounge! Vi er dedikert til å tilby deg møbler av høy kvalitet som bringer en følelse av komfort og stil til ditt hjem. Vår visjon er å skape en atmosfære av avslapning og velvære, slik at du kan nyte øyeblikkene med ro og glede.

Vi legger stor vekt på å levere møbler som møter dine behov og ønsker. Våre sakkosekker, hundesenger og modulsofaer er nøye designet for å gi deg den optimale komforten du fortjener. Med materialer av førsteklasses kvalitet og enestående håndverk, tilbyr vi møbler som tilpasser seg kroppen din og gir støtte på de riktige stedene.

Vi er stolte av å være en pålitelig partner som hjelper deg med å skape et hjem du virkelig kan slappe av i. Vårt dedikerte team er alltid her for å gi deg ekspertveiledning og hjelpe deg med å finne de perfekte møblene som passer din personlige stil og preferanser.

Enten du ønsker å skape et koselig lesehjørne, et avslappende uterom eller en innbydende stue, har vi et bredt utvalg av møbler som vil bidra til å realisere din visjon. Vi tar stolthet i å berike ditt hjem med komfortable og stilfulle møbler som gir en varm og innbydende atmosfære.

Velg Ambient Lounge for å bringe komfort og stil inn i ditt hjem. Vi ser frem til å være en del av din reise mot et harmonisk og avslappet hjemmemiljø.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ambient Lounge Supernova dog bed 100% recommended!!!!!!

We have the supernova dog bed cappuccino.
I can truely recommend this dog bed, although it is a little more expensive than other beds it is totally worth the price… it is bite proof and the quality is fantastic!!
Our dog has had this bed from a puppy and is now 18 months old and the bed still looks like new… no damage and holds its shape due to the way it is made.
The beads inside can be taken out to make the bed softer if that’s what your dog likes.
I feel this is the best investment we have ever made and also looks good in the living room.
The top of the bed can be removed so it can be washed… after washing in the washing machine it is still fluffy!
100% recommended !!!

25. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kjøpte nytt fyll til vår hundeseng str…

Kjøpte nytt fyll til vår hundeseng str L som vi har hatt i noen år nå. Den begynte å bli noe nedligget etter aktivt bruk av to golden retriever. Så da er det flott at man kan kjøpe nytt fyll til sengen som nesten er som ny etter 2 år, slik at hundene kan få flere år med denne fantastiske sengen. Takket være funnelweb er det både raskt å enkelt å bytte fyllet,og det ble bort i mot ingen søl av saccosekk kuler etter byttet av fyll.

15. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kjøpte fyll til mine to hundesenger

Kjøpte fyll til mine to hundesenger.
(300Lt) Sengene str L ble kjøpt for 3 år siden, da fyllet nå var litt sammentrykt kjøpte jeg påfyll. Superenkelt å etterfylle sengene. Kunne ha kjøpt en mindre sekk, men nå har jeg litt igjen til en senere påfylling.

4. Oktober 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hundbädd Sandstorm Cappuccino

Väldigt fin och bekväm hundbädd med smidigt avtagbart avdrag. Man får även plats att sitta och mysa tillsammans med hundarna i bädden.
Köpte storlek L till min Australian Shepherd och Pomeranian.
Nackdelen är att överdraget är gjort av polyester, och att fyllningen plattas till en del med tiden så det blir lite som en grop i bädden.

18. September 2024

Helt super!

Nå har vi brukt senga i en måneds tid, og er fortsatt like fornøyd med kvalitet og komfort! Den har overlevd huskyraptus, biting, gnaging, unger som bruker den som trampoline og hunder som herjer. Og den ser like ny ut! Har ikke trengt å vaske toppen enda heller, all pels er enkel å støvsuge og vann bare preller av. Kan trygt anbefales til både store og små.

25. Februar 2024

Superfornøyd!

Etter å ha kastet en hel haug hundesenger fordi hundene våre har tygget dem sundt hadde vi nesten gitt opp å ha hundeseng til våre firbente. Da anbefalte en venninne denne hundesengen og sa Ambient hadde bitegaranti. Da turte vi ta sjansen og har ikke angret. Ikke bare elsker hundene den, men vi elsker den også. Den er stor nok til begge hundene og jeg kan også ligge i den sammen med dem. Den er også veldig fin å se til og blir som et møbel i stuen. Hundene har ikke bitt i den en eneste gang, så selv om disse sengene koster litt så er de absolutt verdt prisen! Vi sparer den fort inn igjen på å ikke måtte kjøpe flere senger. Vi er superfornøyd. Vi kjøpte str L.

25. August 2023

Gaming Sacco

Var på utkikk etter noe som ville passet til gaming og avslapping foran tv'en. Denne var helt perfekt! Eneste ulempen er at jeg må nå konkurrere med katten om plassen. 🙂

14. Juli 2023

Supert produkt og samarbeid,

Vi var så heldige å få sponset Ambient Lounge hundeseng til vår rasespesial for Staffordshire Bull terrier i Bergen! Sengen kom frem i god tid, og var en super premie til vinner :)

13. Mai 2023

Supernova Large hundeseng…

Jeg har en Supernova Large hundeseng til min svarte elghund. Den er meget bra og blir brukt av min hund hver dag. Tidligere sov han bare på gulvet.
Han har også bitt hull i ulike senger. men denne tåler mye. Han har ikke klart å lage hull og vi har hatt den i over 1/2 år :)

16. März 2023

Supernova hundeseng anbefales!

Supernova hundeseng, str L kan varmt anbefales. Leo, min eurasier, har ikke vært interessert i hundeseng tidligere. Men når denne kom i hus endret det seg. Han slapper så godt av i den. Den er så enkelt å sette sammen, og rengjøre. Trekket kan enkelt tas av og vaskes. Et godt kjøp!

14. April 2023

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr