Ik had problemen met mijn Maicura gun. Kontakt opgenomen en mijn probleem benoemd. Of ik foto's van het apparaat wat kapot was wilde opsturen. Dit werd na enkele dagen al beantwoord en meegedeel... Mehr ansehen
Vanaf het moment dat ik contact heb gezocht omtrent het niet werken van de aangeschafte Maicura GO heb ik niets dan lof op de manier hoe Maicura hier op gereageerd heeft. Keurig en beleefd, gee... Mehr ansehen
Ik ben heel tevreden met mijn maicura pro 2. Stijve kuitspieren en hamstring zijn helemaal soepel door de maicura. Door vele hardloopwedstrijden en trainingen heb ik veel last van kleine pijntjes en s... Mehr ansehen
Fantastisch! Het is wel even wennen om alle spieren op de juiste manier te raken, maar de eerste ervaring is al geweldig! De hot/cold kop had van mij wat warmer gemogen. Wisselen van de massage... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Geniet morgen al van dagelijkse verlichting, ontspanning en herstel in slechts enkele minuten met onze producten. Ontdek de kracht van Maicura.
Amperestraat 94, 5621AP, Eindhoven, Niederlande
- +31 6 83 60 67 37
- contact@maicura.nl
- maicura.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Top product
Een Nederlands bedrijf dat een heel mooi product heeft: ontwerp, design en look te vergelijken met Appel producten.
Goede prijs.
Makkelijk in gebruik en hoewel nog kort in bezit lijkt goed te werken bij spierklachten.
Deze massage gun beveel ik zeer aan.
Zeer fijne massage gun
Zeer fijne massage gun
Fijne en duidelijke communicatie
Al met al zeer tevreden!!!
Topapparaat
Apparaat doet wat je verwacht. Zit verpakt in mooie koffer met daarin een handige, stevige reistas.
Fantastisch
Ik gebruik de Maicura massage gun en ben supertevreden. Hij is krachtig, stil en helpt echt tegen spierpijn na het sporten. Fijn in de hand, makkelijk te gebruiken en de batterij gaat lang mee. Echt een aanrader voor wat extra ontspanning thuis!
De verschillende opzetstukken en standen maken het mogelijk om voor elke spiergroep precies de juiste behandeling te kiezen. Ik gebruik hem nu bijna dagelijks, en merk duidelijk minder spierpijn en meer ontspanning in mijn lichaam.
Zeer goede ervaring met Maicura
Zeer goede ervaring met Maicura. Ongeveer een halfjaar in gebruik nu.
Aangekocht op aanraden van dochter en…
Aangekocht op aanraden van dochter en wij ook super tevreden.
Klein maar fijn!
Een stuk compacter dan de vorige massage gun die we hadden. Voelt zeer degelijk aan en doet wat ie moet doen. Aanrader
Manicura Go
Handig top product. Werkt verlichtend en herstellend. Handig om mee te nemen
Massage gun, makkelijk en stevig.
Het is een makkelijk, stevig en handzaam apparaat, het is fijn dat je nu zelf iets aan de pijn kunt doen. Ben er blij mee.
Ligt goed in de hand
Ligt goed in de hand, goeie build quality, 5 opzetstukken warm en cold. Fijn dat de optie warm en koud er is!
Top apparaat
Top apparaat
Stofkes77 | Muizen
Voldoet aan verwachting
Goede kwaliteit
Handig in gebruik
Doet wat het moet, klein en krachtig.
Klein en fijn
Fijn compact apparaat. Snelle oplading en duidelijke beschrijving.
Je merkt gelijk resultaat.
Ben blij met dit product
Krachtige massagegun!
Krachtig, stil en gebruiksvriendelijk. Wordt geleverd met handige opzetstukken, waaronder één die warm en koud wordt – een groot pluspunt voor extra spierverlichting. Lange batterijduur en fijne grip.
Tevreden
Fijn apparaat. Handige stukken zitten erbij en zit in een mooie case. Het werkt zoals behoren.
Fijn compact apparaat
Fijn compact apparaat, doet wat hij moet doen.
Fijn apparaat!
Via fysio Verzijden in Boxtel uit kunnen proberen en via hun ook een kortingscode kunnen gebruiken. Bestellen ging snel en makkelijk! Ook levering ging vlot
Doet precies wat we er van verwacht…
Doet precies wat we er van verwacht hadden. Heel blij mee! 👍💪👍
Goede massage gun
Goede massage gun
om mijn lichaam te ontspannen
ik voel er mij goed bij
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.