Maicura Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had problemen met mijn Maicura gun. Kontakt opgenomen en mijn probleem benoemd. Of ik foto's van het apparaat wat kapot was wilde opsturen. Dit werd na enkele dagen al beantwoord en meegedeel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanaf het moment dat ik contact heb gezocht omtrent het niet werken van de aangeschafte Maicura GO heb ik niets dan lof op de manier hoe Maicura hier op gereageerd heeft. Keurig en beleefd, gee... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben heel tevreden met mijn maicura pro 2. Stijve kuitspieren en hamstring zijn helemaal soepel door de maicura. Door vele hardloopwedstrijden en trainingen heb ik veel last van kleine pijntjes en s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisch! Het is wel even wennen om alle spieren op de juiste manier te raken, maar de eerste ervaring is al geweldig! De hot/cold kop had van mij wat warmer gemogen. Wisselen van de massage... Mehr ansehen

1. Fitnessstudio

Vom Unternehmen geschrieben

Geniet morgen al van dagelijkse verlichting, ontspanning en herstel in slechts enkele minuten met onze producten. Ontdek de kracht van Maicura.

Hervorragend

Alle Bewertungen

98 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deze compacte massagegun is een echte…

Deze compacte massagegun is een echte verrassing! Ondanks het kleine formaat is hij krachtig genoeg om gespannen spieren effectief te behandelen. Hij ligt prettig in de hand, is eenvoudig mee te nemen in je sporttas of koffer, en maakt weinig geluid. Ideaal voor een snelle herstelboost na een training of een lange werkdag. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar een praktische en betaalbare massage-oplossing!

10. Juni 2025

Goede machine

Deze massage gun ligt prettig in de hand en is eenvoudig in gebruik. Hij helpt effectief tegen spierpijn en zorgt voor een diepe, ontspannende massage.

9. Juni 2025

Fijn apparaat!

Fijn apparaat wat in hogere standen direct verlichting geeft van spierklachten. Fijn dat hij compact is en zo makkelijk mee kan.

10. Juni 2025

Jeffrey Dierick

Zeer tevreden over de aanschaf van de Maicura Massage gun pro, het apparaat voelt degelijk aan en doet z’n werk uitstekend, spieren voelen na een sessie lekker soepel aan. De service is ook top, na een probleempje met de infrarood kop, mailtje gestuurd en het probleem was snel van de baan. Ik kan de aankoop van een massage gun van Maicura ten zeerste aanraden.👍

6. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klantenservice: reageert met goed voorstel

Massagegun doet wat hij moet doen.
We gebruiken het massage apparaat niet dagelijks,
Na de garantie:
als ik hem nu oplaad dan gaat ie ineens aan... en ik kan hem niet meer uitzetten. Display werkt niet meer.
Kan gebeuren!
Klantenservice aangeschreven,
Nu ben ik al bijna 2 weken verder... ze zijn daar traag met reageren. Ze willen iets aanbieden, maar krijg geen antwoorden.... duurt lang!!

7 juni Na mijn review hier, krijg ik reactie en een mooie korting aangeboden en excuses voor het ongemak!
Top bedankt!

25. Mai 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed product, gebrekkige info claimen cadeau

+ Handig in gebruik, compact, degelijke kwaliteit. Extra cadeau na bestelling (hot/coldpack of 5 euro cashback)

- Verplicht om review te schrijven voor cadeau, wat niet vermeld wordt bij de info voor het claimen van het cadeau.

5. Juni 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

MAICURA

Drie weken in bezit en goed gebruikt. Zeer goed voor diepe krachtige massages. Meerdere practische opzetstukken. Zeer lange batterij duur, heb nog niet hoeven opladen.

12. Mai 2025

Supergoeie customer service!

Ik ben heel tevreden van de customer service van Maicura! Ik had me aangemeld voor de nieuwsbrief zodat ik een kortingscode zou krijgen. Bij het bestellen was ik plots een stap te ver en had ik betaald zonder de kortingscode te gebruiken. Eigen schuld, dikke bult, dacht ik, maar ik nam toch contact op met Maicura om te vragen of de code misschien toch nog kon toegepast worden. Ik kreeg heel snel reactie en als tegemoetkoming kreeg ik een gratis cadeautje opgestuurd. Su-per-fijn!

28. Mai 2025

Top massage gun

Massage gun pro gen2
Prachtige case, materiaal straalt kwaliteit uit. 2e
massage gun, deze is veel krachtiger en voelt
robuust aan. Heerlijke massages of kwetsuur
behandelingen. De infrarood kop is echt fantastisch
Duur in aankoop, maar prijs is het waard.

23. Mai 2025

Tevreden klant

Ga naar zoekenGa naar hoofdinhoudChat met Billie

Zoeken
Waar ben je naar op zoek?

Welkom Dirk

Cadeaus & Inspiratie
Aanbiedingen
Welkom Dirk

Mijn account

Meer gemak en voordeel met Select

Voor maar € 14,99 per jaar

Klantenservice
België|Taal: Nederlands

Je ziet alleen de artikelen en promoties die beschikbaar zijn in België.

Over bol

Bestelnummer
A0005RE9UW
Verkoop door
Maicura.com
Schrijf een review over dit product
Maicura
Maicura PRO GEN2 - Massage Gun - Professioneel - Massage Apparaat - Massage Pistool - Hot/Cold Massagekop
€ 149,00
Bezorgd

Bezorgd op Kruienstraat 72, Lummen
Bezorging door PostNL
Bekijk track & trace (3STUNM234369924)
Retour aanmelden

Vragen over deze bestelling?
Betalen
Je hebt betaald met bancontact

Vragen over betalen
Retourneren
Dit artikel is bezorgd, je hebt nog 33 dagen om deze als retour aan te melden in 'mijn bol'.
Dit gaat retour naar Maicura.com.
Je hebt 2 jaar fabrieksgarantie.
Retourvoorwaarden

Vragen over retourneren
Hoe makkelijk of moeilijk kon je het antwoord op je vragen vinden?*

Zeer moeilijkZeer makkelijk

Hulp bij je bestelling
Is je vraag nog niet beantwoord? Onze chatbot kan je verder helpen.

Verkocht door Maicura.com
Je hebt dit artikel gekocht bij Maicura.com.
Bol.
We helpen je graag met hulp bij je bestelling.

Hulp bij je bestelling
Meer in deze bestelling
Brisby 40 Liter Elektrische Koelbox, Frigobox Deluxe met 12V, 220/230 Volt Aansluiting voor Auto en Camping – AC/DC - inclusief passieve koelbox - GROEN
Wordt uiterlijk morgen bezorgd met PostNL
Bekijk artikel
Service & contact
Snel regelen in je account

Volg je bestelling, betaal facturen of retourneer een artikel.

Heb je ons nodig?

We helpen je graag. Onze klantenservice is dag en nacht open.

Klantenservice
Over bol
Zakendoen met bol
Makkelijker bol.com'en?
Ontdek nu onze app
Download nu
Wil je ons volgen?

Volg ons op de facebook pagina van bol
Volg ons op de pinterest pagina van bol
Volg ons op de instagram pagina van bol
Volg ons op de youtube pagina van bol
Volg ons op de linkedin pagina van bol
Volg ons op de TikTok pagina van bol
Meld je aan voor korting en inspiratie in je mailbox
bol de winkel van ons allemaal

Certificaat Becommerce
Algemene voorwaarden
Privacy
Cookies
© 1999-2025 bol.com b.v.
* De voordelen van bol.com gelden niet voor het gehele assortiment. Bekijk de voorwaarden
Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzenden en servicekosten

Schrijf jouw review
Zo ziet jouw review eruit
Je review wordt gecontroleerd alvorens ze gepubliceerd wordt.

Super Tevreden

Selamat | 50-59 jaar
Goede kwaliteit
Handig in gebruik
Onmiddellijk opgeladen na een vlotte levering en al dadelijk gebruikt. Is veel krachtiger dan het toestel dat ik voorheen had . Het losmaken van vaste spieren werkt goed door de diepe massage ... Ben blij dat ik op basis van andere reviews voor dit artikel gekozen heb.

20. Mai 2025

Super

Super
Ik heb de massage gun pas een dag, maar wij zijn er als gezin super tevreden over! De pijn in mijn nek, die door verschillende therapeuten maar niet weg te krijgen was, is meteen al een stuk minder. Ik verwacht dat dit tzt over gaat! Het apparaat is ergonomisch, heeft een goede grip, voor mijn kleine handen voelt hi helemaal niet zwaar aan.

17. Mai 2025

Meer dan prima product!

Meer dan prima product!
Voldoet aan verwachting
Goede kwaliteit
Handig in gebruik
Prima. Zeer degelijk materiaal en mooi afgewerkt. Ligt goed in de hand en doet krachtig wat het moet doen. Duidelijke handige display. Straalt luxe uit. Verschillende standen intensiteit en verschillende opzetstukken. En kers op de taart alles zit mooi en veilig opgeborgen in een luxe case. Zeer tevreden

16. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Was al een tijd op zoek naar een…

Was al een tijd op zoek naar een massage apparaat. Na alle positieve reviews besloten om deze te bestellen. Het was even uitvinden welk opzet stuk het fijnste werkt voor mij. Maar tot nu toe positief verrast.

3. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr