Vi har brugt Madkonceptet 2 gange og begge gange har været en virkelig god oplevelse. Vi har fået konfirmation buffet begge gange og kan kun anbefale den. Friske råvarer, rosa stegt og mørt kød og... Mehr ansehen
Maden kom lige til tiden. Alt var klart. Intet skulle varmes. Kødet og sovs holdt sig varmt i bokse. Det eneste vi skulle var at skære kødet. Alt andet kunne sættes direkte ind på buffet bordet i de m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
60 kuverter leveret i Værløse blev til en lykkelig afslutning for 9.y., lærer og forældre! Hele selskabet var virkelig positivt overrasket over at mad leveret udefra kan være så vellykket. Nøj, hvor... Mehr ansehen
Rigtig dejlig mad i rigelige mængder. Havde bestilt konfirmationsmenu og alt på menuen smagte fantastisk. Maden kom til aftalte tid, og det var klar til servering. Der var dog meget mad til overs... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Catering og Frokost til kunder på Sjælland. Vi tilbyder catering til små og store arrangementer og hjælper gerne med at få alt på plads. Til hverdag sørger vi for frokost til kunder I København og omegn.
Industriparken 44A, st., 2750, Ballerup, Dänemark
- 35 42 13 20
- info@madkonceptet.dk
- madkonceptet.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk
Kære Madkonceptet - Andre og Camilla
Det var fantastisk tapas til min datters konfirmation - alle var så glade - og der var masser af det og det smagte!
Tak igen:-)
Super buffet
Tak for en helt fantastisk buffet, som vi brugte i forbindelse med en fødselsdag med 12 personer.
Vi har tidligere oplevet at billederne i en deal ikke lignede det, vi aktuelt fik, så vi håbede denne gang, at billeder og det modtagne stemte rimeligt overens.
Vi blev bestemt ikke skuffede. Det visuelle var mindst på højde med billederne, og så var det utrolig lækker tilberedt. Anvisningen på at varme kødet, var også helt perfekt, og det var mørt.
Gæsterne var meget tilfredse det de fik serveret, så alt var vellykket. Tak for det.
Vi vil varmt anbefale jeres kunnen og produkter, det var super
Super nytårsmenu til en fornuftig pris
Nytårsmenuen 2014 var super god og dejligt mørt kød til en fornuftig pris.
Virkeligt godt
Bestilte mad til 23 mennesker. Leveringen var til tiden, maden var velsmagende, der var rigeligt af den og kødet var mørt. Eneste lille anke var speltbrødet som var tungt og kedeligt. Men - jeg har aldrig prøvet et speltbrød som var godt, havde advaret konen men hun ville ikke høre. Det var absolut ikke noget som kunne ryste ved en solid indsats fra Madkonceptet og 5 sikre stjerner.
Yders velsmagende 3 retters julemad
Maden var yderst velsmagende, og der manglede ingen ting, så det er et sted jeg vil råde til andre!!
Virkelig godt - og fremragende kundeservice!
Vi fik mad fra Madkonceptet til vores datters barnedåb i juni 14. Vi valgte receptionsmenuen, da vi gerne ville have at den kunne spises uden brug af kniv og gaffel.
Alt var super godt! Kundeservicen var fantastisk (hurtigt svar, god opfølgning og meget venlig "betjening"), maden var super god, der var rigeligt af den, den kom til tiden og var flot anrettet.
Eneste lille minus var at en af retterne (jomfruhummerterrinen) krævede bestik - hvilket gik lidt imod konceptet. Men ellers var det meget fint!
Alt var perfekt
Vi havde bestIlt italiensk buffet til 50 personer. Fantastisk service i forbindelse med bestilling og spørgsmål. Meget lækker og veltillavet mad, og der var mere end rigeligt.
Maden kom præcis til den aftalte tid, varmeste anbefalinger herfra.
Niels, Søborg
Lækkert, billigt og rigeligt
Nemt. Og supergod service.
/Kim Højgaard Hansen, Anti Doping Danmark
Tapas - best catering ever!
Vi fik en lækker tapas buffet til 50 personer til en konfirmation i lørdags. Maden var af rigtig god kvalitet, smagte skønt, det var varieret og flot anrettet. Vi fik stor ros fra gæsterne - både børn og voksne og vi vil med garanti bestille mad fra Madkonceptet en anden gang og anbefale maden til andre.
Lækkert, frisk, velsmagende og uden bjerge af fedt
Vi "gad" bare ikker lave med til en lille familie fødselsdag og bestilte mad fra madkonceptet, vi skulle være 14 og bestilte mad til 15 så tænkte vi der også var til "madpakker" til de udeboende og frokost til dem der hjemme dagen efter.
Der var RIGELIG til alle, til madpakker, frokost og til næste dag også.
Det var super lækkert og ikke som catering ofte er fuld af fedt, men frisk og anderledes.
Vi vil helt bestemt benytte os af madkonceptet en anden gang.
Lækker mad fra Madkonceptet
Lækker og meget velsmagende mad. Og rigeligt af det hele. Super anrettet og nemt at gå til. Tak til de kokke, der har stået for det. Ingen tvivl om, at der er genvalg til næste store fest.
Kenneth Maack Rasmussen
Perfekt nytårsmenu 2013
Vi fik en smukt komponeret, dejlig, velsmagende, mættende nytårsmiddag 2013! Og så var den ydermere, yderst rimeligt prissat :-)
Det var supernemt at tilberede og gav os tid til at være sammen med gæsterne. Det er absolut ikke sidste gang vi handler med madkonceptet!
Klart anbefalelsesværdigt!
Tapas i top
Kære Madkonceptet
Jeg anbefalede jer til min arbejdsplads, efter at have smagt jeres mad til en privat sammenkomst. I dag har vi holdt en afskedsreception, og jeg lover for, at klokkerne ringede. Alle var meget, meget begejstrede for maden. Og det, der blev til overs, er hamstret af de tilbageværende i huset. Jeg fik heldigvis også noget med hjem.
I skal have tusinde tak for endnu en levering i topklasse med smag og udsøgte råvarer. Bare KVALITET!!!!:-)
Bedste hilsner Lars
Problemfrit og god mad
Anmodede om et tilbud til et arrangement på 100 mennesker - sportsfolk! Vores tidligere leverandører har skuffet lidt i forhold til mængden af mad, hvorfor vi efterlyste nye. Roere er nemlig et sultent folkefærd. Vi fik et super godt tilbud, som jeg ikke kunne sige nej til. Maden kom på slaget, flot anrettet, det varme varmt og det kolde koldt.
Nemt at sætte på bordet og så smagte det også rigtig rigtig godt.
Eneste anke var at kødet - kylling og steg havde fået en del for meget og var derfor noget tørt og stegen var MEGET sej. Sidstnævnte er årsagen til de ikke får fuldt hus i stjerner. Men jeg vil klart anbefale dem til alle da det var rigtig lækkert og der var noget for enhver. Dejlig oplevelse - særligt for en førstegangs-arrangør der havde lidt præstations nerver. :)
Indbydende buffet i rigelige mængder
Jeg bandt an med en Groupon og serverede lækker italiensk buffet til 30 gæster ved min fødselsdagsfest i lørdags. Der var rigeligt af alt og levering til tiden :-)
Lidt bøvl med kødet - men rigtig fin behandling :-)
Vi fik mad fra madkonceptet i fredags til en fest for 55 personer. Rigtig lækker buffet med lækre salater, men vi løb desværre tør for kød for hurtigt. Jeg skrev til madkonceptet og fik at vide, at det kunne de godt se var et problem, de vil sætte kødportionsstørrelsen op fremover. Jeg blev ringet op dagen efter og fik en undskyldning og kompensation - så rigtig fin behandling!
Lækker tapas
Til vores bryllup valgte vi at være utraditionelle og køre tapas fra Madkonceptet - et valg vi er meget glade for !
Vi skal helt sikkert holde tapas aften igen , og vi skal helt sikkert have mad herfra igen ..
FANTASTISK SKØNT MAD.
Jeg holdt en lille festmiddag for 11 pers. på min 35 års fødselsdag i lørdags med en 3 retters menu fra MadKonceptet. Det var helt fantastisk og jeg kan slet ikke mindes hvornår jeg sidst har fået sådan en lækker MEAL. Vi spiser her i huset, ofte ude og jeg faldt over MK på nettet, hvor jeg læste anmeldelserne, som fuldt ud lever op til alle stjernerne! Alle mine gæster blev ved med at rose maden og vinen fra vi satte os til bords, til i går hvor de ringede for at sige tak for sidst. Jeg kan kun sige at man får en hel fantastisk oplevelse hvis man bestiller fra MadKonceptet. Det gør vi 100% igen fremover, alt var bare så perfekt.
Service og venlighed- 5 stjerner
Kvalitet- 5 stjerner
Kreativitet- 5 stjerner
Pris- 5 stjerner
Alle aftaler overholdt- 5 stjerner
Super super super
I søndags havde vi bestilt receptionsmenu, 6 forskellige anretninger, til 44 personer.
Anretningerne blev leveret super lækkert på fade og i skåle.
Smagen var forrygende og alle gæster roste alt til skyerne.
Vi takker for dejlig mad og god service.
Super lækker nytårsmenu
Vi fik nytårsmenuen fra madkonceptet og det var bare så super lækkert. Der var helt klart brugt de bedste råvarer og ikke gået på kompromis med noget. Det var nemt at anrette efter vejledningen som var meget udførlig. I det hele taget topkarakter hele vejen igennem. Vi kan kun varmt anbefale at benytte Madkonceptet. Man sparer virkelig tid i køkkenet, og får samtidig det dejligste mad i sit eget hjem.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.