Madkonceptet Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har brugt Madkonceptet 2 gange og begge gange har været en virkelig god oplevelse. Vi har fået konfirmation buffet begge gange og kan kun anbefale den. Friske råvarer, rosa stegt og mørt kød og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Maden kom lige til tiden. Alt var klart. Intet skulle varmes. Kødet og sovs holdt sig varmt i bokse. Det eneste vi skulle var at skære kødet. Alt andet kunne sættes direkte ind på buffet bordet i de m... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

60 kuverter leveret i Værløse blev til en lykkelig afslutning for 9.y., lærer og forældre! Hele selskabet var virkelig positivt overrasket over at mad leveret udefra kan være så vellykket. Nøj, hvor... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig dejlig mad i rigelige mængder. Havde bestilt konfirmationsmenu og alt på menuen smagte fantastisk. Maden kom til aftalte tid, og det var klar til servering. Der var dog meget mad til overs... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Catering

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Catering og Frokost til kunder på Sjælland. Vi tilbyder catering til små og store arrangementer og hjælper gerne med at få alt på plads. Til hverdag sørger vi for frokost til kunder I København og omegn.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Københavns nok bedste firmafrokost og…

Københavns nok bedste firmafrokost og eventforplejning. Alt er lavet med kærlighed og både velsmagende og varieret. Jeg har oplevet minimum 10-15 cateringfirmaer og absolut ingen leverer bedre og varieret mad til enhver lejlighed end Madkonceptet. Kan anbefales til enhver der ønsker udsøgt firmafrokost eller eventforplejning.

31. Dezember 2019

Antwort von Madkonceptet

Kære Viggo, tusind tak for din anmeldelse af vores frokostordning. Det sætter vi stor pris på.

Madkonceptet, Camilla

Kvalitetsmad og god service

Vi fik leveret konfirmationsbuffeten i lørdags.
Leveringen skete i god tid, så alt kunne gøres klar, inden gæsterne kom.
Maden var super lækkert anrettet og tog sig virkelig godt ud på buffetbordet. Men endnu vigtigere - det hele smagte fantastisk. Særligt skal fremhæves laksen (som jeg ikke kan huske, at jeg har smagt bedre) og oksefileten, som var stegt fuldstændig perfekt og så mør, at den kunne tygges med øjenvipperne. Både vi og vores gæster var meget begejstrede.
Vi havde bestilt til 39 gæster, og der var rigeligt af det hele. Så nu har vi glæde af at spise lækre rester i et par dage.
Tusind tak til holdet bag Madkonceptet fra kontorpersonale, til chauffør og ikke mindst køkkenet.
De varmeste anbefalinger fra os.

10. Juni 2019

Antwort von Madkonceptet

Kære Lisbeth, tusind tak for den meget flotte anmeldelse af Madkonceptet. Det sætter vi stor pris på, både på kontoret og ikke mindst i køkkenet. I skal være velkomne en anden gang hvis I skulle få behov for en cateringleverandør. De bedste hilsner fra alle hos Madkonceptet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Suverænt det bedste catering jeg…

Suverænt det bedste catering jeg nogensinde har fået! Vi bestilte buffet 1 til min datters barnedåb, og bestilte kun til de voksne. Ikke nok med at det bugnede med mad, var kvaliteten høj og maden veltilberedt. Noget så sart som laks i skiver var lige præcis rigtigt tilberedt, så det faldt fra hinanden i møre stykker.
Vi fik så meget positivt feedback for maden, og så var det virkelig en overkommelig pris for os.
Tilmed bestilte vi i 11. time, men det blev modtaget positivt hos Madkonceptet, og de leverede fuldstændig som aftalt. Jeg kommer helt sikkert igen og jeg er sikker på, at der er vundet nogle fremtidige kunder iblandt vores gæster. Mums og tak for mad!

11. April 2019

Antwort von Madkonceptet

Hej Anna-Marie. Tusind tak for den utrolig flotte anmeldelse af vores mad og service. Det sætter vi stor pris på, og det har gjort dagen helt fantastisk i køkkenet :-). Den er blevet delt hos personalet, og de sætter stor pris på det skulderklap du har været med til at give dem. I skal være hjertelige velkomne en anden gang.

Nem og smagfuld catering

Utrolig god og flot tapas til vores søns navngivningsfest. Det var rigtig meget mad, så kunne sagtens have bestilt færre kuverter, men det er jo et dejligt “problem” og vi har nydt tapas i flere dage nu samt har en masse kød i fryseren! Fleksibel afhentning af kasser og god kundeservice når man har spørgsmål til bestillingen. Vores gæster var alle begejstrede og roste maden til skyerne :)

12. Juni 2018

Antwort von Madkonceptet

Kære Julie, tak for den meget flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Vi forsøger hver gang at ramme rigtigt i forhold til mængden af mad og det bestilte antal kuverter, her har vi så fået skruet lidt for meget op i forhold til antal. Vi er dog rigtig glade for at det kunne nydes endnu engang :-) og intet er gået til spilde. Vi er glade for at afhentningen af kasser har været tilfredsstillende og at du har sat pris på kundeservicen. Hvis du har brug for os igen, så skal du være velkommen :-). Rigtig god sommer fra os hos Madkonceptet

5 store stjerner

Super lækker, velsmagende og indbydende mad. Det bedste catering, vi har prøvet og som vi helt sikkert vil benytte igen. Kan varmt anbefales.

12. Mai 2018

Antwort von Madkonceptet

Kære Louise, hvor bliver man glad af at læse "det bedste catering, vi har prøvet". Tusind tak for de pæne ord :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skøn mad i rigelige mængder

Skøn mad i rigelige mængder. Kompetent, venlig og imødekommende service og vejledning hele vejen igennem. Det er ikke sidste gang vi vil benytte os af Madkonceptet. Vi kan på det varmeste anbefale det til andre.

8. Mai 2018

Antwort von Madkonceptet

Kære Bolette, tak for din anmeldelse. Tak for de pæne ord om os. Du skal være velkommen en anden gang, når lejligheden byder sig :-)

Fantastisk lækker tapas.

Fantastisk lækker tapas.. klart det bedste catering jeg har prøvet og kan klart anbefales

7. Mai 2018

Antwort von Madkonceptet

Kære Jacob, dejligt at høre at du har været tilfreds med vores tapas. Rigtig god sommer :-)

Det perfekte valg

Det perfekte valg!
Vi bestilte til 35 personer til en større fest og der var mere end rigeligt.
Jeg plukkede retter fra forskellige menuer og fik derefter et tilbud på prisen. Nem og god kommunikation og hurtige svar pr. mail.
Al maden var lækker! Ikke bare almindelig god, men superb- virkelig!! Det hele blev leveret som aftalt, til tiden og var bare superflot anrettet. Mange gæster spurgte om, hvor vi dog havde fået maden fra, alle kunne li det og der var noget for enhver smag.
5 klare stjerner herfra, skal vi holde fest igen, bliver det med levering herfra! 😉

7. Mai 2018

Antwort von Madkonceptet

Kære Kira, af hjertet tak for den meget flotte anmeldelse. Det varmer på kontoret og bestemt også i køkkenet :-). Du vender blot tilbage en anden gang, så er vi klar. Rigtig god sommer fra os;-)

Varmeste anbefalinger herfra...

På alle måder super godt. Super service ifm bestilling og afhentning af maden og så var maden meget lækker, flot anrettet, velsmagende og lige til at stille på bordet (tapas). Absolut ikke sidste gang. Vi købte 8 tapas (3 fisk, 2 kød, 1 vegetar, ost og dessert) til et selskab på 16 piger og der var mere end rigeligt mad👍

14. Januar 2018

Antwort von Madkonceptet

Kære Monica, tusind tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på, både i køkkenet og på kontoret :-)

Fantastisk dejlig mad

Fantastisk dejlig mad. Smukt anrettet og med gode anvisninger på serveringen. Venlige og imødekommende råd og vejledninger ved personlig henvendelse. Maden bragt præcis til tiden.

7. Januar 2018

Antwort von Madkonceptet

Kære Marianne, tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at alt spillede på denne store aften.

Nytårsmenu

Alt levede op til forventningerne. Vi fik en tapas menu nytårsaften. Det gør vi gerne igen.
Kh.Connie.👍

6. Januar 2018

Antwort von Madkonceptet

Kære Connie, tak for den flotte anmeldelse. Du er altid velkommen :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en helt igennem fin oplevelse

Det var en helt igennem fin oplevelse, vi fik Tapas til 10 personer leveret nytårsaften, alle var tilfredse og nød de dejlig retter...Lone

5. Januar 2018

Antwort von Madkonceptet

Kære Lone, tusind tak for den meget flotte anmeldelse. Rigtig godt nytår :-)

Nytårsmenu til perfektion!

Vi valgte for første gang at bestille nytårsmenu fra madkonceptet, og det er bestemt ikke sidste gang! Der var masser af mad, så meget at vi måtte gemme noget til dagen efter. Det smagte helt fantastisk, og var noget som vi ikke selv kunne havde lavet. Udover at det smagte godt, så det også helt fantastisk ud med en masse farver, og det var en fornøjelse at kunne servere for mine gæster! Det er bestemt ikke sidste gang vi bruger madkonceptet, og vi kan helt klart anbefale dem til andre der gerne vil have mad i topklasse!

Antwort von Madkonceptet

Kære Christine, tusind tak for din meget flotte anmeldelse. Det har været knokleriet i køkkenet værd :-). Rigtig godt nytår

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk god mad og der var rigeligt …

Fantastisk god mad og der var rigeligt til alle

Antwort von Madkonceptet

Kære Jesper, tusind tak for din 5-stjernet anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. Rigtig godt nytår :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var første gang men sandelig ikke sidste...

Det var første gang, vi har bestilt mad fra Madkonceptet.
Det var en helt fantastisk nytårs tapas meny.
Der var rigeligt, så rigeligt, at vi måtte gemme mindst to af retterne plus desserten til næste dag.
Vi vil helt sikkert bestille mad fra Madkonceptet en anden gang.
Vi giver fem stjerner til Madkonceptet.

Antwort von Madkonceptet

Kære Sonja, tusind tak for din 5-stjernet anmeldelse. I er altid velkomne. Det glæder os at høre at der har været rigeligt af den gode mad. Rigtig godt nytår

Kan klart anbefale Maddynamik

Kan klart anbefale Maddynamik. Holdt julefrokost i weekenden og hele forløbet, fra bestilling over betaling til levering og afhentning af tom emballage kørte perfekt. Maden var rigtig god og der var rigelig af den

20. November 2017

Antwort von Madkonceptet

Kære Allan, hvor er det dejligt at modtage så rosende ord :-). Hele holdet hos Maddynamik sætter pris på din anmeldelse, og glæder os over at i havde en god julefrokost :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

sublimt, udsøgt, fantastisk - intet mindre!

Vi havde den udsøgte fornøjelse, at få 12 retters tapas fra madkonceptet i lørdags til vores datters dåb.
Man er ofte lidt skeptisk med catering men jeg havde en god fornemmelse. Så valgret faldt på dem.
Som gourmand, gæstekok og storby-eventyrer. Kan jeg med rette sige at jeg ikke har smagt bedre tapas i hverken Valencia eller Barcelona end det vi fik fra madkonceptet!
Intet mindre end fantastisk!
Vores gæster spiste til de ku trille og alligevel har vi rigelig rester.

Jeg vil dog forberede kommende kunde på at der skal en stor bil til hvis i selv afhentet.

Men glæd jer - det er sublimt! Helt klart 5 stjerner værdigt!
Tak fordi I fuldendte en dejlig fest med jeres lækre mad! Cadeau herfra

6. November 2017

Antwort von Madkonceptet

Kære Jens, at du har taget dig tid til at anmelde os her og på FB, sætter vi stor pris på og det luner i køkkenet og hos vores kollegaer. Et meget fornemt skulderklap. Mængden af mad kommer tit bag på vores kunder :-), så det er rart med denne "heads up" fra dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klart en anbefaling værd....

Vi skulle holde en fødselsdag og bestilte buffet nr 4 til 19 kuverter. Der var et par af gæsterne som havde allergier hvorfor hele buffeten skulle være laktosefri. ALT forløb perfekt. Maden var super lækker - der var rigeligt og det hele spillede. Der var flere af gæsterne som uopfordret komplimenterede maden. Det er jo ret fedt som vært.
Kan på det varmeste anbefale Maddynamik.

25. Oktober 2017

Antwort von Madkonceptet

Kære Niels-Henrik, tusind tak for den meget flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på i køkkenet. Vi glæder os til at levere mad til dig næste gang :-).

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr