Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goed, snel en professioneel geholpen, voor zowel laptop als telefoon. Vriendelijke mensen, zeer geduldig, ook met een 'digitaal uitgedaagde' klant zoals ik :-).

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer informatieve website waar alle mogelijke opties heel duidelijk naast elkaar staan. Daarna toch nog even voor de zekerheid telefonisch overleg gehad over de beste oplossing voor mijn 6 jaar oude... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een kort telefonisch overleg en assistentie bij het invullen van het web aanvraag voor een vochtschadebehandeling de laptop opgestuurd. Kreeg via de mail of telefonisch telkens een status-upd... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Woensdagavond had onze Macbook Air issues met opstarten. Het bleek dat onze zoon er per ongeluk ijsthee overheen had laten vallen. Lucas om hulp gevraagd en zijn raad opgevolgd. Dag later Macbook naar... Mehr ansehen

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Topservice en goud eerlijk

Binnen afgesproken tijd dubbele reparatie uitgevoerd, maar mooiste nog: me tien minuten tevoren bellen met de mededeling dat ik welliswaar gevraagd had van 4 naar 8 GB op te krikken maar adviseert gelijk naar 10 GB te gaan en dan nog geld terug krijgen ook!

28. August 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Reparatie gemoeid met een uitstekende ervaring!

Mijn Macbook pro had waterschade, dit wilde ik dus gerepareerd hebben. Aan de hand van mijn ontzettend goede ervaring met MacRepair was mijn keuze al heel snel gemaakt; mijn Macbook gaat een reisje maken naar MacRepair.

De reparatie verliep ontzettend vlot, bij statuswijzigingen werd ik netjes telefonisch op de hoogte gehouden. Op deze manier kon ik zelf beslissen over het verdere verloop van mijn reparatie. Overigens werd de reparatie netjes aan mijn uitgelegd wat deze inhield.

Toen ik de Macbook terug kreeg veranderde deze ervaring van MacRepair in een wat minder leuke ervaring. Mijn Macbook had extra schade opgelopen. Na wat contact te hebben gehad met het bedrijf werd ik uitgenodigd voor een gesprek. In dit gesprek kon ik en MacRepair beide ons verhaal doen en zijn we samen tot een oplossing gekomen; kostenloos herstel van de schade. Aldus: eind goed al goed!

Mijn oordeel over dit bedrijf is dan ook de volle 5 sterren.
Een goede reparatie -> check
Een goede service -> check
Een tevreden klant -> check

9. August 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed en niet duurder dan nodig

Ik had twee weken geleden een oplaadkabeltje bij de Albert Heijn gekocht voor mijn iphone 4s. Helaas stopte mijn telefoon met opladen en ik wist niet of het aan mijn detelefoon lag of aan de kabel. Bij de Apple winkel op het Leidseplein zeiden ze dat ik een nieuwe telefoon nodig had. Ik ben toen toch maar naar macrepair gegaan want ik vond dit duur en onhandig. Bij macrepair werd ontdekt dat ik alleen een kabeltje nodig had en ik was snel en goedkoop klaar.

2. Juli 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle en zeer klantvriendelijk service met oog voor kwaliteit.

Vandaag met mijn IMAC voor reparatie cd/dvd brander naar MacRepair.nl. Goede parkeergelegenheid voor de deur. Klantvriendelijke benadering. Binnen een uur alles geregeld en tijdens het wachten een ijsje of kopje koffie aangeboden gekregen. Klaar terwijl je wacht. Zo'n service is uniek. Ik raad iedereen voor MAC reparaties een bezoek te brengen aan MacRepair.nl te Amsterdam.

10. Juni 2014

Snel en efficiënt

Gister liet ik per ongeluk mijn nieuwe 5s vallen en guess what - scherm is gebarsten. Als elke andere iPhone eigenaar raakte ik in paniek. Ik zocht meteen via Google: schermreparatie 5s Amsterdam. Toen vond ik Mac repair. Ik maakte snel online een afspraakje en kwam het vandaag langsbrengen. Ze beloofde me dat het over een uurtje klaar zou zijn maar het duurde niet eens een half uurtje. Over het algemeen zeer tevreden en indien ik mijn Apple stuff ooit nog kapot maak kom ik hier sowieso nog een keer langs.

4. Juni 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn redders in laptop nood

Had een zeer domme acte gedaan met mijn MacBook Pro en dacht dat alle kans op enig herstel uitgesloten was maar gelukkig was daar Macrepair. Heel aardig, efficient en kundig personeel, wat een zegen in deze tijd. Heel veel dank en alle goeds voor jullie en jullie waardevolle werkplek. Beoordeling

29. Mai 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kennis van zaken, snel en zeer vriendelijk!

Met een -naar later bleek bekend- probleem met MBP 2011 gebeld met MacRepair. Ze wisten telefonisch al wat zeer waarschijnlijk aan de hand was. Reparatie die volgde (soldeerklus op moederboard, geen kleine klus!) was snel en goedkoop; donderdag gebracht, dinsdagochtend klaar. Perfect!

14. Mai 2014

Uitstekende service!

Mijn ipad ging niet meer aan, dus ik ging even zoeken en kwam bij macrepair terecht. Hier kon ik zonder problemen heel makkelijk de reperatie uitkiezen. De volgende dag naar Amsterdam gegaan en hier hadden ze mijn ipad zo weer aan de praat!

Hartstikke bedankt!

9. Mai 2014

Geweldig!

Geweldig! Je kan zelf min of meer de hoogte van de reparatie bepalen! Ze zijn zeer betrouwbaar, bellen gelijk als je product gerepareerd is. Verder een zeer vriendelijke service, zowel aan de balie als aan de telefoon. Ik weet wel waar ik volgende keer naartoe ga voor een reparatie!

7. Mai 2014

zuiver advies

Mac Book pro (2007) gebracht omdat machine traag was en cd speler niet goed werkte. Ik koos voor groot onderzoek binnen 2 weken.

Binnen 1 week al gebeld dat machine volledig was onderzocht. Bleek dat reparatie erg duur was en de machine niet waard. Het advies was om niet te laten repareren maar een nieuwe te kopen.

Dat is nog eens een advies in het belang van de klant.

Echte aanrader en grote deskundigheid.

6. Mai 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De echte "Geniussen" zitten hier !

Twee weken geleden een kop thee over mijn MacBook laten vallen waardoor deze niet meer aanging. Bij Apple op het Leidseplein werd mij verteld dat het logicboard defect was en reparatie meer dan €900 zou gaan kosten. Dit was bijna meer dan een nieuwe. Per toeval bij MacRepair terechtgekomen en na een vochtschade behandeling had ik na twee dagen een werkende machine terug! Scheelde mij toch weer even €700. Nogmaals dank voor de prima service!

4. Mai 2014

fantastische service

Heb een Macbook Pro Had een probleem bij het opstarten van Safari en het legen van mijn prullenbak.
De monteur ontdekte bij het repareren van bovengenoemde zaken dat de harde schijf die er een tijd geleden was ingezet niet goed werkte. Al met al was het een ingewikkelde reparatie die wat tijd duurde.
Omdat ik het heel akelig vind wanneer ik mijn Macbook niet ter beschikking heb (het is echt een deel van mijn geheugen) heb ik een paar keer gebeld en gevraagd naar de status van de reparatie. Werd steeds weer geduldig en vriendelijk te woord gestaan. Er werd een nieuwe harde schijf geplaatst en... waar ik helemaal niet om gevraagd had: de hele reparatie viel onder de garantie voorwaarden en ik hoefde dus niets te betalen. Prachtige service verleners bij MacRepair. Ik heb het gevoel een ehbo post voor mijn externe geheugen bij de hand te hebben en dat voelt veilig en prettig.

1. Mai 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Te duur

Mijn zoontje had mijn laptop als spaarpot gebruikt en muntjes in alle geufjes gestopt
omdat er een nog vast zat, startte mijn macbook pro niet op.
Ben eerst bij macrepair langs geweest probleem uitgelegt, zonder maar even naar gekeken te hebben kreeg ik een te horen dat de onderzoekkosten 80 nog wat excl btw was en dan nog extra kosten voor onderdelen die vervangen moeten worden.
geschat werd ongeveer 250,- excl btw met verzoek of ik mijn laptop wil achter laten.
Ik ben ermee naar de icentre prins henrikkade en binnen 5 min stond ik buiten met een weer 100% werkende laptop en kosten een handdruk. Wat een service!

30. April 2014
MacRepair.nl-Logo

Antwort von MacRepair.nl

Beste Roos,

Bedankt voor je feedback.
Allereerst fijn om te horen dat het probleem is verholpen. Uiteraard vinden we het vervelend om te horen dat je een negatief gevoel hebt overhouden aan je bezoek aan ons.
Graag geven we een korte toelichting op hetgeen dat is voorgevallen. Onze 15 jaar lange ervaring heeft geleerd dat in alle gevallen de CD speler dusdanig beschadigd is dat deze vervangen dient te worden. Middels een onderzoek weten we direct of er ook geen andere problemen zijn opgetreden.
Je hebt ons laten zien dat er blijkbaar in enkele gevallen uitzonderingen kunnen zijn. Hier zullen wij in de toekomst dan ook zorgvuldiger mee om gaan.
Wij hopen je toch graag nog eens te zien!

Esther Kulk

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer netjes geregeld

Na mijn kritische beoordeling ben ik direct benaderd door MacRepair. In een persoonlijk gesprek is het een en ander opgehelderd en werd aangeboden de kosten te vergoeden - dat had ik niet verwacht!

Achteraf blijkt dat het voor een particulier wellicht verstandig is om eerst goed te inventariseren en offertes aan te vragen van verschillende aanbieders: soms kan het bij de een nu eenmaal goedkoper uitvallen dan bij de ander. Vanaf nu zullen wij dat eerst doen. Dat MacRepair bereid was om het verschil geheel op zich te nemen vind ik een buitengewoon nette reactie.

29. April 2014
MacRepair.nl-Logo

Antwort von MacRepair.nl

Beste mevr. Koevoets,

Bedankt dat u bij ons bent gekomen voor een gesprek.
We hebben alle plussen en minnen besproken en zijn samen tot een goede oplossing gekomen.

Bedankt voor uw aangepaste recensie en we zien u graag weer als klant tegemoet!

Angeline Dekker
Ron den Besten

Directie MacRepair

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr