Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goed, snel en professioneel geholpen, voor zowel laptop als telefoon. Vriendelijke mensen, zeer geduldig, ook met een 'digitaal uitgedaagde' klant zoals ik :-).

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer informatieve website waar alle mogelijke opties heel duidelijk naast elkaar staan. Daarna toch nog even voor de zekerheid telefonisch overleg gehad over de beste oplossing voor mijn 6 jaar oude... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een kort telefonisch overleg en assistentie bij het invullen van het web aanvraag voor een vochtschadebehandeling de laptop opgestuurd. Kreeg via de mail of telefonisch telkens een status-upd... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Woensdagavond had onze Macbook Air issues met opstarten. Het bleek dat onze zoon er per ongeluk ijsthee overheen had laten vallen. Lucas om hulp gevraagd en zijn raad opgevolgd. Dag later Macbook naar... Mehr ansehen

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

OPGELOST: Oplichterij en een hoop kosten!

Update: Inmiddels is het onderstaande probleem door de mannen van MacRepair en IkFix opgelost. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze dit zeer professioneel en vakkundig gedaan hebben. Na een bezoek aan hun winkel hebben ze samen met mij gezocht naar een oplossing waardoor ze naar mijn mening hun reputatie als 'zeer betrouwbaar' reparatiepunt zeker verdienen!

---------------

Vreselijke ervaring met dit bedrijf. Een flinke tijd geleden mijn laptop ter reparatie langs gebracht naar MacRepair. Na 7 keer op en neer te reizen van Amersfoort naar Amsterdam omdat ze het probleem niet konden vinden. Het probleem is nooit verholpen, wel kreeg ik een rekening van ca 100 euro voor het onderzoek. Hierna heb ik de laptop naar Amac in Amersfoort gebracht waar ze een nieuw moederbord t.w.v. 1200 euro kosteloos monteerde.

Een jaar later brak het scherm van mijn iPhone 4. Ik vond op internet een partij genaamd 'ikfix'. Na veel positieve recenties besloot ik er een nieuw scherm te kopen om die vervolgens zelf te monteren. Na nadere inspectie kon ik letterlijk de aantal pixels in het scherm tellen en zaten er zwarte strepen aan de rand van mijn scherm. Ik heb direct met ikfix gebeld om te vragen of het wel een 'echt' scherm was. De medewerker bleef standvast beweren dat het niet om een namaak/OEM product ging. Hij vroeg mij de telefoon op te sturen voor een 'kosteloze' inspectie/reparatie. Ik kreeg te horen dat ze niks vreemds konden zien en dat ze het product terug gingen sturen. Ter referentie: iedereen die ik mijn telefoon laat zien merkt direct het slechte scherm op.

Intussen kwam ik tot de ontdekking dat MacRepair en Ikfix broertjes van elkaar zijn en dat achter beide bedrijven exact dezelfde gezichten werken. Na de ontdekking besloot ik het apparaat niet meer terug te sturen gezien mijn vorige ervaring.

Een dag later ontving ik een factuur voor de zogenoemde 'kosteloze' reparatie. Na een telefoontje hoefde ik deze echter toch niet te betalen.

Ik heb voor de zekerheid nog een Apple expert naar de iPhone laten kijken die melde dat het scherm sowieso niet van Apple vandaan kwam. Ik heb besloten het erbij te laten en het maar met mijn korrelige scherm te doen. Maar wees gewaarschuwd voordat je iets met een van beide bedrijven onderneemt!

16. Januar 2015
MacRepair.nl-Logo

Antwort von MacRepair.nl

17-01-2015
Beste Bauke,
Naar aanleiding van uw review ben ik direct aan een onderzoek begonnen. Ontevreden klanten zijn voor ons zeer zeldzaam en zeker is het niet onze intentie als grootste en oudste technische dienst voor Apple apparatuur om ook maar enigszins met 'oplichting' gelinkt te worden. Ik kan helaas uw gegevens op basis van uw aanhef, voornaam of plaatsnaam niet vinden.
U zult begrijpen dat we serieus met deze situatie aan de slag gaan en ik zou het dan ook op prijs stellen als u nog contact met mij opneemt via ron@MacRepair.nl voor aanvullende gegevens zodat ik een intern onderzoek kan opstarten naar de reden van uw ontevredenheid. Ik hoor dan ook graag zsm van u.
17-01-2015
Inmiddels heb ik uw gegevens ontvangen en zal dan ook maandag direct een onderzoek starten.
Ik weet zeker dat we dit samen met u naar tevredenheid gaan oplossen!
19-01-2015
Vanmorgen heb ik u mijn eerste bevindingen en een voorstel gemaild, ik hoor graag uw reactie.
20-01-2015
Vanmiddag heb ik u gebeld en uw voicemail ingesproken.
21-01-2015
We hebben in goed overleg overeenstemming bereikt over het eerste gedeelte van uw klacht.
Wij gaan verder met het onderzoek betreffende de iPhone.
21-01-2015
Zojuist heb ik u het resultaat van het onderzoek aangaande uw iPhone beeldscherm gestuurd alsmede een voostel.
22-01-2015
We hebben afgesproken om samen naar uw iPhone te kijken en deze te vergelijken met andere iPhones, om zo een goed beeld te krijgen van de kwaliteit van het geleverde iPhone scherm.
23-01-2015
Vandaag ga ik aan de slag met het laatste gedeelte van uw klacht.
23-01-2015
Zojuist heb ik u een email gestuurd met een aantal vragen om het laatste gedeelte van uw klacht goed te kunnen behandelen.
Ik hoor weer graag van u!
26-01-2015
Ik hoop dat u tevreden bent met de behandeling tot nu toe en we spreken elkaar weer volgende week.
05-02-2015
Bedankt dat u tevreden bent met de afhandeling van uw klacht tot nu toe en we hebben afgesproken volgende week dinsdag uw iPhone te onderzoeken op onze technische dienst.
10-02-2015
We zijn er samen helemaal uitgekomen! Vandaag bent u bij ons geweest, we hebben gratis een nieuw scherm geplaatst, meteen uw homebutton vervangen en alles doorgesproken. We zien uw nieuwe review met vertrouwen tegemoet!

Prima service!

Mijn ipad 2 was op de grond gevallen en het scherm bleef op zwart. De Apple store zei dat ik de ipad weg kon gooien (helaashelaas) en voor recycling kon achterlaten. Via een vriend kwam ik voor een second opinion terecht bij MacRepair en de ipad doet het gewoon weer! Was dus doodzonde geweest als ik m had weggegooid. Slechte beurt van Apple, uitstekende service van MacRepair. Ik ben erg tevreden over de quick scan in de eerste 15 minuten gevolgd door een diagnose met kosteninschatting.

16. Dezember 2014

SUPERBEDRIJF!

Super snelle klantenservice - Levering was binnen de tijd - Laptop helemaal weer de oude! Dikke aanrader mensen! :D

12. Dezember 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blijft GEWELDIG door de jaren heen!

Ik ben al een langere tijd in het bezit van een Macbook. Een paar jaar geleden crashte de harde schijf maar die werd door de jongens van Macrepair keurig vervangen. Nu was er vorige week weer eens een meltdown van de Macbook en ook deze is weer perfect opgelost. Nieuwe accu + een algemene storing opgelost. En waar ik het meest blij van werd....mijn data van afgelopen maand was nog niet gebackupped maar deze is gewoon weer hersteld.
Deze 'dudes' blijven mijn vaste Mac-vrienden !!!

12. Dezember 2014

Prima service

Ook als het bestelde onderdeel niet het juiste type blijkt te zijn dan wordt het op een heel prettige manier afgewikkeld en het geld teruggestort.
De helpdesk antwoordde tot mijn grote verbazing ook gewoon op zondag.

Prima service

20. November 2014
MacRepair.nl-Logo

Antwort von MacRepair.nl

Beste Ellen,

hartstikke bedankt voor uw mooie review!
Graag zouden wij u daarvoor willen belonen in de vorm van een ' Apple-taart'
heeft u misschien een ordernummer waarop wij uw gegevens kunnen vinden om u deze te doen toekomen,

vriendelijk bedankt,

Het MacRepair team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vakkennis en geweldige service!

Binnen enkele dagen was mijn iMac weer 'levensvatbaar' met extra geheugen en gelukkig met behoud van grotendeels mijn data en programma's. Dikke pluim voor macrepair Lindengracht! En bedankt voor de mooie iMac winterjas die ik erbij heb gekregen. Top!

19. November 2014

macrepair supersnelle service

Reeds een i-mac van 1G naar 4G upgrade,was binnen 5 min gedaan ,zo snel heb ik dit niet meegemaakt.
Thuis weer opgestart en supersnel.
Mensen van Macrepair gewoon klasse,Supersnel dit is service, bedankt !!!

4. November 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige en prettige service!

Afspraak gemaakt om nieuwe batterij in Macbook te laten zetten. Gebeld of ik er nog een mocht meenemen. Geen probleem. Een half uur in het café op de hoek (Thijssen) ook prettig, gezeten. En teruggekomen bij MacRepair lagen de twee laptops klaar, met verse accu en schoongemaakt, als nieuw. Met twee flesjes schoonmaakspel als service gratis erbij. Ik weet ze nu te vinden en heb er graag een reisje vanuit Zeeland voor over.

3. November 2014

Snelle en goede service

S'ochtends laptop gebracht. Had een zwart beeldscherm. Na onderzoek was er gelukkig niets erg aan de hand. Kon de laptop s'middags weer halen. Was bij de Apple store geweest. Daar zou ik mijn laptop drie weken kwijt zijn geweest. Ben zo blij met de MacRepair

30. Oktober 2014

aarzel nooit

ik ben reeds jarenlang trouwe klant.
Aarzel nooit.
Ze zijn gewoon 'de beste', zonder twijfel.

stefan

30. Oktober 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service die niet van deze tijd is. In een woord: geweldig!

Geweldige service niet meer van deze tijd, vriendelijke mensen, geen onrustige gevoel of het allemaal wel gaat lukken. Mijn Laptop gecrashed. Wat te doen? Ik maakte een afspraak met MacRepair, ging naar Amsterdam en verbaasde me over de rust ter plekke. Voordeel van een afspraak maken. Geen lange wachttijden. Goed kunnen uitleggen in mijn lekentaal wat er aan de hand was. Direct een vooronderzoek ter plekke. Na een half uur kwamen ze terug en gaven ze me aan wat er moest gebeuern. Gelijk afgesproken dat er gerepareerd zou gaan worden. Kost wat, maar dan heb je ook wat. Harde schijf vervangen en de batterij. Mijn MacBook Pro functioneert alsof ie nieuw is. Commentaar van MacRepair: 'Jammer dat we u lang weer niet gaan zien!'

25. Oktober 2014

professionele aanpak

prettige behandeling, kort en bondig.
Mijn Macbook bleek te redden na de vochtbehandeling; ik was blij.
Ik had 'm beter kunnen laten ophalen en weer bezorgen, maar ik had in blinde paniek gehandeld, zodat ik heen en weer naar Amsterdam moest in mijn vrije tijd.

24. Oktober 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

dank jullie wel, tovenaars van MacRepair...

Ik was al enige tijd voornemens om de harde schijf (500 GB) van mijn 6 jaar oude Imac 24" te laten vervangen door een 2 TB exemplaar. Niet alleen vanwege de grotere capaciteit, maar voornamelijk dat zo'n schijf nou eenmaal niet het eeuwige leven heeft. Enfin, te lang gewacht en tijdens een back-up vind er in mijn wijk een stroomstoring plaats. Je raad het al, niet meer opstarten. En ik had net een fotoreportage helemaal afgewerkt en klaar om aan de opdrachtgever aan te bieden. De ruwe (onbewerkte beelden) had ik gelukkig wel, maar was ineens was ik twee dagen nabewerking kwijt. Dus maandagochtend naar MacRepair voor het gratis vooronderzoek. Een hele goede service, vind ik. Na een klein uur gaf men aan dat er een uitgebreider onderzoek nodig was. De meneer aan de balie was uitermate kundig/professioneel en heeft mij goed en rustig geadviseerd. Ik heb een gespecificeerde prijsopgave van de totale exercitie ontvangen, dus inclusief vervangen van de harde schijf en indien mogelijk, datamigratie. Mochten er nog meer defecten aan het licht komen, dan zou men contact met mij opnemen. Enfin, afgelopen donderdag ging mijn Mac op de operatietafel en vrijdagochtend werd ik gebeld dat de operatie geslaagd was. Alle werkzaamheden waren keurig conform de vooraf overeengekomen kosten uitgevoerd en het was deze tovenaars gelukt om de data van een overleden schijf te redden. Ik wist eigenlijk niet exact op welk niveau de datamigratie zou gaan plaatsvinden, maar ik was al blij geweest met een map waarin de persoonlijke mappen opgenomen zouden zijn. Mijn blijdschap werd nog groter toen ik bij thuiskomst de Mac inschakelde en alles op exact dezelfde locatie stond en alle programma's perfect functioneerde. Ik wil de mensen van MacRepair hartelijk bedanken voor de snelheid en de wijze waarop ze voor mij uit de brand geholpen hebben.

Francis de Bruijn Fotografie, Haarlem

20. Oktober 2014
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima service en succesvolle reparatie

MacBook Pro met vochtschade ingeleverd. Al snel was bekend wat het probleem was. Kreeg telefonisch een update over de schade en de kosten van de reparatie. Na mijn akkoord is mijn laptop gemaakt en werkt hij weer uitstekend.

Het enige punt waarvan ik vind dat het beter kan is het melden van de status van de reparatie. Ik zou het fijn hebben gevonden als ik wist wanneer de reparatie ongeveer klaar was en wat de status van de reparatie was. Heb nu zelf een paar keer moeten mailen om hiernaar te vragen. Maar verder ben ik erg tevreden.

2. Oktober 2014

Zeer klantvriendelijk

Op basis van de positieve reviews besloot ik mijn totaal onbruik geworden Macbook naar MacRepair te brengen. Hun onderzoek wees uit dat een onschuldig probleem met het RAM-geheugen de oorzaak was. Is als service van de zaak gefixt, een dag later werkte mijn Macbook weer als vanouds. Grote dank voor deze klantvriendelijkheid!

30. September 2014

MacRepair overtreft verwachtingen

Ik ben zeer tevreden met de afhandeling van deze reparatie.

Ik ben tijdens het hele reparatieproces netjes en op tijd op de hoogte gehouden van de status en de mogelijkheden die ik had. MacRepair heeft het probleem uiteindelijk slim opgelost.

Na reparatie heb ik, buiten de gerepareerde laptop, de nog werkende harddisk en geheugen keurig verpakt terug ontvangen en bovendien een mooie beschermhoes voor de laptop gekregen. Dit alles eigenlijk boven verwachting.

24. September 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vasthoudend en serieus; het adres voor rampenbakken

Ik heb altijd pech met Apple producten. Het lijkt alsof die ene rotte appel in de productielijn altijd op mijn bord terechtkomt en dat sinds 1999. En zo had mijn ' late 2009 iMac 27" ' vanaf het moment dat ik het ding in bezit had, nukken. Als het van pure ellende bij een Genius Bar werd afgeleverd, deed alles het uiteraard ineens prima. En daarnaast willen geniuses uiteraard niet te veel kneusjes in de ziekenboeg, vandaar dat mijn rampenbak er zo rap mogelijk werd uitgeschopt.
Maar de nukken bleven en uiteindelijk werd het werken me onmogelijk gemaakt toen naast opstartproblemen ook het mysterie van 'het scherm dat op zwart bleef' zich aandiende. Ik besloot geen nieuwe iMac te kopen inclusief het risico op weer de rotte appel uit de productielijn. Ik leverde het af bij MacRepair .....

Waar ik MacRepair dankbaar voor ben, is de tijd en geduld die er genomen is. 'Alles is te repareren, mevrouw. Het kost alleen wat tijd' , zei een van de medewerkers. Wat geld betreft hadden we een duidelijke offerte als richtlijn. Het eerste onderzoek leidde tot vervanging van het moederbord. Nog was alles niet koek en ei; het mysterie van ' het scherm dat op zwart bleef' was nog niet opgelost. Ik kreeg de geruststelling dat men niet op zou geven. Het hele onderzoek begon verdacht veel op een aflevering van Dr. House MD te lijken. Uiteindelijk werd ik gebeld met de mededeling dat in mijn gecompliceerde 27" nog een ander euvel getraceerd. De offerte werd aangepast en ik ging akkoord.
En nu is mijn iMac 27" als herboren! Ik denk dat we samen nog een paar goede, productieve jaren tegemoet zullen gaan.

Mocht ik alsnog een nieuwe Mac kopen, dan zal ik afzien van de driejarige AppleCare Protection Plan. Mijn ervaring is dat het geld beter opzij gezet kan worden voor serieus onderzoek, zoals bij Mac Repair.

8. September 2014

Uitstekende service!

Een week geleden mijn macbook ingeleverd na dat ik tijdens het opstarten telkens een wit scherm kreeg. De maandag tijdens het wachten een snel onderzoek gehad. Kwam al uit wat ik had verwacht, video chip dood op mijn moederbord. De maandag er op zouden ze een uitgebreid onderzoek doen. Tot mijn verassing hadden ze de donderdag al het onderzoek gedaan. Ipv het hele moederbord te vervangen konden ze alleen de chip vervangen. Wat toch enorm veel geld scheelt! De dinsdag er op kon ik al mijn macbook ophalen terwijl ik had verwacht dat dit nog wel bijna een week langer zou duren! Dus helemaal top!

2. September 2014

Uitstekende service!

MacRepair levert uitstekende service; het maken van een afspraak is duidelijk, de kosten voor een eerste onderzoek zijn nihil en vervolgens wordt duidelijk aangegeven welke keuzes kunnen worden gemaakt en tegen welke prijs. De bediening in de winkel is ook nog eens vriendelijk. Absoluut aan te raden.

2. September 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr