Zeer goed, snel en professioneel geholpen, voor zowel laptop als telefoon. Vriendelijke mensen, zeer geduldig, ook met een 'digitaal uitgedaagde' klant zoals ik :-).
Zeer informatieve website waar alle mogelijke opties heel duidelijk naast elkaar staan. Daarna toch nog even voor de zekerheid telefonisch overleg gehad over de beste oplossing voor mijn 6 jaar oude... Mehr ansehen
Na een kort telefonisch overleg en assistentie bij het invullen van het web aanvraag voor een vochtschadebehandeling de laptop opgestuurd. Kreeg via de mail of telefonisch telkens een status-upd... Mehr ansehen
Woensdagavond had onze Macbook Air issues met opstarten. Het bleek dat onze zoon er per ongeluk ijsthee overheen had laten vallen. Lucas om hulp gevraagd en zijn raad opgevolgd. Dag later Macbook naar... Mehr ansehen
Lindengracht 60, 1015 KJ, Amsterdam
- 0207701809
- help@macrepair.nl
- macrepair.nl
Prima geholpen met het oplossen van het…
Prima geholpen met het oplossen van het probleem "black-screen" van onze iMac. In eerste instantie aangegeven dat de videokaart vervangen moest worden maar onderzoek toonde aan dat deze niet stuk is. Medewerker heeft meegedacht en aangegeven dat zij geen onderdelen vervangen waarvan zij niet zeker weten dat het stuk is. Op mijn verzoek SSD ingebouwd en OS erop gezet. Dit is in rekening gebracht en het teveel betaalde is teruggestort.
Ook de ophaal en retour service is goed en volgens afspraak. Kortom MacRepair is een prima adres als je problemen hebt met je Apple product.
Na verschillende service aanbieders…
Na verschillende service aanbieders bezocht te hebben, heel tevreden over de service, expertise en prijs kwaliteit verhouding van MacRepair.nl. Als kleine ondernemer 15 MacBooks in gebruik en dan is een partij als MacRepair perfect om volledig te ontzorgen in onderhoud en reparatie van de MacBooks.
Eén en al lof over dit bedrijf!
Eén en al lof over dit bedrijf. Snel en goed gerepareerd en dat terwijl Apple zegt vintage, dus - gooi maar weg-. Echt niet doen dus. Mijn IMac kan zo nog weer jaren mee met een nieuwe ssd. Ook de terugbreng service is goed en komen je Apple op de afgesproken tijd weer netjes afleveren. Ik zou er zo weer heen gaan; ze doen wat ze beloven. Zeer tevreden klant dus.
Blij met de service
Blij met de service, de informatie vooraf en na onderzoek (ook over betaalbare kosten) en de reparatie. Het ding hoeft nog niet naar de schroot maar begint gewoon weer aan een opgefrist tweede leven. Fijn zo'n plek met vakman(vrouw)schap. Mooi!
Top zaak perfecte service en niet duur
Top zaak! Na bij de Apple store ondanks afspraak weer heel lang moeten wachten én nog drie keer terug moeten komen, toch weer naar Mac Repair. Wat een verschil. Super service, niet duur, niet lang wachten, en naar volle tevredenheid geholpen. Ik ga nu echt nooit meer naar die arrogante Genius Bar van de Apple Store
Deskundig
Deskundig, snel, vriendelijk en schappelijk in de prijs! Ik kan iedereen met Mac-problemen MacRepair aanbevelen!
Kapotte airport van macbook air is…
Kapotte airport van macbook air is uitstekend gerepareerd. Oke, het eerste contact was buiten kantoortijd (uiteraard) en de follow up had iets sneller gekund.
Leo de Lange
Diemen
Zeer informatieve website waar alle…
Daarna toch nog even voor de zekerheid telefonisch overleg gehad over de beste oplossing voor mijn 6 jaar oude MacBook Pro.
Upgrade was veel sneller klaar dan verwacht. En mijn MacBook Pro is nu ook supersnel !
Heel goede service
Heel goede service. Er wordt alle tijd voor je genomen, al je vragen beantwoord en ook nog snel. De kosten zijn helder en worden je vooraf gemeld..
Goed advies en alles volgens afspraak.
Een aantal jaren geleden een MacBook laten repareren, een nieuwe harde schijf, nu een MacMini welke niet meer wilde opstarten. Na onderzoek heb ik goed advies gekregen en ze stelden me keurig op de hoogte over de gang van zaken. Ik ben zeer tevreden, ze zijn niet de goedkoopste maar ik ben geweldig tevreden over de kwaliteit.
Laagdrempelig en transparante service!
De laptop begaf het tijdens onze vakantie. In de 'grote' Mac Store zou de computer pas na bijna twee weken kunnen worden nagekeken, en een tweede/nieuwe kopen was voor mij geen optie. Via via hoorde ik van MacRepair (waar ik meteen heen fietste) en de laagdrempelige sfeer was een verademing! Ik kreeg meteen te horen wat er aan de hand kon zijn en werd diezelfde avond nog teruggebeld over de precieze oorzaak en de reparatiemogelijkheid (incl. prijsopgaaf). Een paar dagen later kon ik mijn opgelapte computer weer ophalen. De communicatie was transparant en de kosten vielen me heel erg mee.
imovie foutmelding, rare kleuren.
Weer top geholpen met mijn iMac Ik dacht dat de video-kaart defect was, echter na een recovery van macOS door MacRepair was het probleem verholpen. Scheelt weer een hoop kosten. Prima contact via mail en telefoon.
Macbook niet goed gerepareerd retour
Macbook niet goed gerepareerd retour. Naast vervangen van de desktop na vochtschade valt hun ook op dat het beeldscherm los zit. Ze mogen dit van me repareren. Beeldscherm valt er na zogenaamde aankoop van de missende beugel bij thuiskomst meteen uit!
Tevens wordt er niet ingegaan op de spatiebalk niet niet soepel werkt.
Mag de laptop natuurlijk weer terug sturen, maar in mailwisseling voel ik me niet serieus genomen, ik speel de klacht door naar rechtsbijstand.

Antwort von MacRepair.nl
Klasse
Goede en heldere e-mailcommunicatie en denken mee met klant. Macbook Pro goed gerepareerd en snel en veilig teruggezonden.
Goed geholpen door Mac repair
Goed geholpen door Mac repair. Beetje lastig soms dat je door drukte niemand telefonisch aan de lijn kunt krijgen maar op e-mail reageren ze direct.
Hij doet het weer!
Zeer professioneel geholpen, snel en duidelijke communicatie. Netjes thuisbezorgd en duurzaam verpakt. Helemaal goed.
KLASSE BEDRIJF !!!
Communicatie is geweldig.
Servicegericht, professioneel, klantvriendelijk, transparant.
Ze doen precies wat ze beloven !
Mijn iMac draait weer goed met zijn nieuwe LCD Scherm.
Absolute aanrader !!!
Voor uw defecte Apple product ga je naar MacRepair.nl
Prima service
Professioneel bedrijf. Heldere communicatie. MacRepair denkt mee met de klant over mogelijke reparaties.
Ons probleem kon helaas uiteindelijk niet naar volledige tevredenheid worden opgelost, maar dat ligt naar alle waarschijnlijkheid met name aan het type machine.
Ter verbetering van de klantgerichtheid zou het goed zijn om op basis van eerdere ervaringen e.d. zo goed mogelijke informatie te geven over de kans op succes (en op welke termijn e.d).
Wij vinden MacRepair al met al een aanrader.
kille en ontevreden oplossing inzake garantie op reparatie
Ik heb in juni een reparatielaten uitvoeren aan macbook. (grafische chip)
Daarbij raden ze ook aan om de batterij te vervangen.
5 maanden later heeft Macbook weer zelfde probleem en niet meer te repareren.
Nu alleen de reparatiekosten retour.
Kosten gemaakt voor batterij komen niet in aanmerking voor coulance/garantie. Daar krijg ik dus geen cent voor terug.
Ook geen pro-activiteit in bijvoorbeeld een korting op een occasion model.
Dit is dus mijn laatste bezoek geweest aan deze kille zaak zonder klantvriendelijke benadering. (klantvriendelijkheid slechts alleen na betaling)

Antwort von MacRepair.nl
Uitstekende service
Uitstekende service, heel duidelijk wat je wel en niet krijgt.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.