Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goed, snel en professioneel geholpen, voor zowel laptop als telefoon. Vriendelijke mensen, zeer geduldig, ook met een 'digitaal uitgedaagde' klant zoals ik :-).

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer informatieve website waar alle mogelijke opties heel duidelijk naast elkaar staan. Daarna toch nog even voor de zekerheid telefonisch overleg gehad over de beste oplossing voor mijn 6 jaar oude... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een kort telefonisch overleg en assistentie bij het invullen van het web aanvraag voor een vochtschadebehandeling de laptop opgestuurd. Kreeg via de mail of telefonisch telkens een status-upd... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Woensdagavond had onze Macbook Air issues met opstarten. Het bleek dat onze zoon er per ongeluk ijsthee overheen had laten vallen. Lucas om hulp gevraagd en zijn raad opgevolgd. Dag later Macbook naar... Mehr ansehen

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Goede, snelle service

Onlangs is mijn iPhone 5c uit mijn handen geglipt en op de grond gevallen. Gevolg: barst in de display. Opgestuurd naar Macrepair en binnen 1 week weer gerepareerd terug met een nieuw display. Top MacRepair!

1. September 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Inhoudelijk sterke en betrouwbare partij

We hebben een MacBook Pro (Early 2011) ter reparatie aangeboden, deze wilde niet meer opstarten. Na zelf alle software-opties bekeken te hebben tot de conclusie gekomen dat het moederbord defect was. We hebben de laptop opgestuurd en na onderzoek bleek dat deze in aanmerking kwam voor een moederbord-vervanging vanuit Apple zelf.

Uiteindelijk vrij vlot (3 weken, het moederbord is vervangen door Apple) het systeem teruggekregen. Prima investering geweest (met name omdat een nieuwe laptop een stuk duurder is). Dit is de tweede keer dat we een goede ervaring hebben met MacRepair.nl, en zal zeker niet de laatste zijn!

26. August 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekend geholpen daar waar anderen dit niet konden

Koptelefoon afgebroken in Macbook Pro. Alle andere reparateurs gaven aan dat het gehele moederbord vervangen moet worden, kosten minstens €700. MacRepair heeft het euvel prima kunnen verhelpen zonder het moederbord te hoeven vervangen, dus voor een veel lagere prijs.

Bereikbaarheid en verzending is ook prima.

17. August 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfecte service, heel snel gefixed

Mijn late 2012 27" iMac begon kuren te krijgen (extreem traag, soms zelfs vastlopers). Na een herinstallatie ging het weer een tijdje goed, maar de problemen kwamen terug. Om een lang verhaal kort te maken: De harddisk bleek recovered bad sectors te hebben en meer ellende. Omdat er een Fusion drive in zit (128Gb SSD i.c.m. 1Tb HDD in een logisch volume) leverde dat zeer vreemd gedrag op.

Op zich is het verwisselen van een HDD niet heel spannend, maar het openmaken van de iMac (met dunne rand, geplakt scherm, gehannes met "pizza snijders") zag ik eigenlijk niet zo zitten om zelf te doen. Als het mis gaat ben je van de wal in de sloot.

Gebeld met Apple en die verwezen me door naar hun grote landelijke resellers (Amac en iCentre). Daar vervolgens mee gebeld, zij gaven aan dat een dergelijke reparatie twee tot drie weken (!) zou kosten. Beetje verdrietig voor een relatief eenvoudige ingreep. De Appelstore zou het sneller kunnen, maar nog altijd enkele werkdagen.

Na wat googelen kwam ik bij MacRepair.nl uit. Op de site een helder overzicht van de mogelijkheden en de kosten. Wat opviel was dat het wisselen van de HDD voor een SSD in mijn type iMac de optie "klaar terwijl u wacht" had en dat die er niet bij stond voor het vervangen van de HDD. Terwijl het om een vergelijkbare ingreep gaat. Daarom gebeld om te vragen hoe dat zat. Amsterdam is niet bij mij in de buurt en twee keer heen en weer rijden zat ik niet op te wachten. Ze vroegen mij op de e-mail te zetten wat ik precies wilde (de optie die op de site niet gekozen kon worden) zodat ze er naar konden kijken. Korte tijd later kreeg ik keurig een e-mail terug met de melding dat de site was aangepast en dat deze keuze nu wel mogelijk was.

Afspraak gemaakt via de website (de volgende dag hadden ze al tijd!) en naar Amsterdam gereden. Voor de deur parkeren was geen probleem (uiteraard wel even betalen) en de iMac binnen gebracht. Na een leuk toeristisch rondje door het centrum van Amsterdam kon ik 'm een uur later al weer ophalen. Hij is perfect weer dicht gemaakt, niets te zien aan de randen van het scherm en de defecte HDD kreeg ik (zoals het hoort) weer mee terug. Thuis OS X er weer op gezet en m'n data teruggezet met Time Machine (kun je tegen meerprijs ook daar laten doen). Hij draait weer als een zonnetje.

Perfecte service dus en veel sneller voor elkaar dan bij Apple zelf of via de bekende resellers. Wat mij betreft echt een aanrader!

13. Juli 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisch! Waterschade als sneeuw voor de zon verdwenen! Macbook Air weer zo goed als nieuw!

Van het ene op het andere moment ging mijn MacBook Air niet meer aan.

Via Apple kwam ik uiteindelijk terecht bij LJS den Haag. Zij onderzochten mijn Mac voor €50,- De conclusie was "waterschade". Op zich vreemd aangezien ik geen vloeistof over de laptop had laten vallen. Een nieuw moederbord en een nieuwe topcase was nodig volgens LJS. Dit zou me ongeveer €850 euro gaan kosten.

Op internet had ik positieve recensies gelezen over MacRepair. Wie niet waagt die niet wint. Ik ben met mijn laptop naar Amsterdam gereden en betaalde bij MacRepair in totaal slechts €210,- voor een vochtschadebehandeling en onderzoek. Wanneer dit niet voldoende zou zijn zou MacRepair ook eventueel onderdelen kunnen vervangen (no cure no pay) maar er werd aangegeven dat een vochtschadebehandeling soms al voldoende is om een Mac weer aan de praat te krijgen.

Enkele dagen later werd ik gebeld met het goede nieuws dat mijn MacBook Air het direct na de vochtschadebehandeling weer helemaal deed! Ik ben zo blij dat ik naar Macrepair ben gegaan!

Normaal schrijf ik nooit een recensie op internet maar deze actie heeft me gewoon €600,- gescheeld!! €600! Ik ben zo opgelucht en blij!

Ik begrijp dat LJS en Apple zelf geen vochtschadebehandelingen uitvoeren maar altijd het hele onderdeel moeten vervangen (dit is wellicht een meer "grondige" oplossing). Ik ben zelf alleen heel blij dat ik met deze, toch al wat oudere, MacBook Air voor zoveel minder geld kon worden geholpen bij MacRepair.

Bedankt Lahhoud van MacRepair voor de geduldige uitleg en de snelle reparatie van mijn onmisbare Mac!

8. Juli 2016
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Snelle service

Update: Zojuist Mac Repair gesproken. Ik mag mijn laptop gelijk ophalen. Toch krijg ik niet het gevoel dat ze mijn punt niet echt begrijpen, maar ze hebben het wel heel snel opgepakt en dat is fijn.

Gister mijn MacBook afgeleverd voor een moederbord reparatie die ik via internet had uitgekozen. Na een kort en helder overleg in de winkel bleek dat er eerst een vocht schade behandeling plaats moest vinden, met het risico dat er helaas niets aan te doen is en je alsnog deze kosten moet betalen, prima. Vanochtend gebeld door MacRepair (erg snel), helaas MacBook is niet meer te repareren. Het gekke is dat je via de website minder hoeft te betalen voor dezelfde vochtschade behandeling als dat je dit via de winkel besluit. Ze gaan er in de winkel namelijk vanuit dat je de reparatie zo snel mogelijk wilt (zonder te vragen) en dit is duurder. Hier was ik het niet mee eens dus heb ik gebeld. In mijn moederbord reparatie (waar ik eigenlijk voor kwam) had ik immers ook 10 werkdagen aangegeven. Uiteindelijk toch het lagere tarief gekregen maar dan mag ik mijn MacBook wel pas over 10 werkdagen ophalen, terwijl deze wel al gereed ligt, beetje flauw vind ik. Niet erg transparant en jammer dat de dienstverlening zo moest eindigen, want deze begon wel goed.

5. Juli 2016

Beste mevr. Kok,
Het klopt inderdaad dat we aan de balie uitgaan dat mensen zo snel mogelijk hun reparatie of behandeling willen. Dit is gebasseerd op onze uitgebreide ervaring hiermee. We hebben toen u aangaf dit op 10 dagen tarief wilde ook netjes aangepast. Maar over het ophalen, u is toch vanmorgen mede gedeeld dat u direct de machine mag komen ophalen (nog voor u deze review plaatste). U hoeft toch helemaal 10 dagen te wachten? Wij snappen dus niet helemaal wat we niet goed hebben gedaan. Ik hoor graag van u.
Update: We begrijpen heel goed dat in u wellicht alle opties aan de balie had willen horen. Echter 99% van de klanten willen dat niet, en dan moeten we kiezen tussen heel veel mensen lastig vallen met mogelijkheden die ze niet willen, met het risico dat we daar weer een slechte review op krijgen met: "Ze bleven me maar lastig vallen met opties", of een enkel persoon die het gevoel heeft dat we niet alles verteld hebben. Blijft een lastige spagaat, maar onze ervaring is, dat mensen zelf laten kiezen en voor de rest uitgaan van dat wat meestal gekozen wordt, de meeste mensen tevreden maakt. We zijn blij dat na overleg u uw review aangepast heeft, bedankt hiervoor!

Prima en snelle service

Kreeg via de mail of telefonisch telkens een status-update.
Macbook Air 13' was ruim binnen de opgegeven termijn gereed en werd op aangegeven moment weer thuisbezorgd met een heldere gespecificeerde rekening.
Werkt (tot nu toe) weer als vanouds. M.a.w. echt een aanrader

Erik
Julianadorp

27. Juni 2016

Very helpful

Good service. My Macbook screen had broken. Only took a day to have it replaced. Repair looks to have been done very professionally and at a good price. Thanks Andre for the great help.

17. Mai 2016

Uitstekende organisatie

Mijn iMac is gerepareerd door het McRepair team. Ik wil uw bedrijf bedanken voor de uitstekende wijze waarop de procedure van aanmelden (via de website), verzenden, reparatie, informatie over de reparatie betreffende mogelijkheden en kosten en retourzending verlopen is. Mijn complimenten voor de organisatie. Ik ben bijzonder tevreden en laat dit graag weten langs deze weg.

26. April 2016

super tevreden

De MacBook Pro 2011 begon steeds vaker uit te vallen. Ik kreeg de tip dat Macrepair een goed adres was om hem na te laten kijken. En dit bleek ook zo te zijn. Alles van begin tot eind, inclusief communicatie tussendoor en het op de hoogte houden omtrent de te verwachten kosten waren uitstekend. De service gaat door tot in detail. Ze zijn een voorbeeld voor vele winkels, fantastisch.

8. April 2016

Beste Jop,

ontzettend bedankt voor de mooie review!
Graag zien we uw ordernummer tegemoet, zodat we u een kleine verrassing kunnen doen toekomen!

MacRepair

reparatie macbookpro

In november kocht ik via marktplaats een mooie tweedehands macbookpro.
Werkte als een zonnetje. Ik besloot er een SSD schijf in te plaatsen. Na plaatsing ging de computer supertraag werken en de fannetjes die er in zaten draaiden op hun snelst. Van alles geprobeerd maar niks hielp. Ik denk dat ik met mn schroevendraaiertje iets geraakt heb wat ik beter niet had kunnen raken. Kwam bij macrepair terecht, die hebben uitgebreid onderzoek gedaan en het probleem bleek een defekt aan het moederbord te zijn. Ze boden aan om voor 320 euro deze te repareren no cure no pay. Dit aangenomen en na een weekje of twee kreeg ik de computer gerepareerd en inclusief goed werkende SSD weer terug. Jammer dat ik er niet zo'n mooie sleeve bij kreeg maar verder..... toppie.

19. Januar 2016

Topservice & topkwaliteit

De aan / uitknop van mijn iPhone 5 stopte er mee. Onhandig! Via de site een reparatie gekozen & aangeschaft en binnen een paar dagen had ik mijn telefoon weer terug met een werkende aan / uit knop. Snel, prima prijs en uitstekende service. MacRepair is een absolute aanrader!

12. November 2015

Nieuw scherm

Mijn dochter heeft per ongeluk mijn iMac omgegooid, waardoor er een barst in het scherm zat. Helaas moest het complete scherm vervangen worden. Dat is prima opgelost door de flexibele inzet. Vanochtend om 10:00 uur een afspraak maar door pech kon ik dat niet halen. Gebeld en de situatie uitgelegd. Geen probleem de afspraak werd verzet naar 13:00 uur. Wederom pech, ik kwam in de file. Weer gebeld en een voicemail achtergelaten. Ik werd overigens keurig teruggebeld, maar omdat ik de auto zat kon ik niet opnemen. Ik kwam pas om 13:30 aan. Dat bleek geen probleem, mijn Mac toch dezelfde dag gemaakt. Prima service.

9. November 2015
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

waarom bij een fikse reparatie betalen van onderzoekskosten en het innametarief?

Blij ben ik dat mijn MacBook Pro (eind 2008) weer werkt.
Een vervangend logicboard was de oplossing.
Toch ben ik enigszins teleurgesteld.
Bij het opstarten moet ik wel nu zo'n 3 minuten wachten voordat ie het Applescherm laat zien.
Met het oude bord was ie ook niet snel maar beslist binnen een minuut kon ik aan de slag.
Daarnaast vind ik het vreemd dat MacRepair bij een reparatie de onderzoekskosten gewoon in rekening blijft brengen. Hier gaat het ook nog eens om een flinke uitgave. Gebruikelijk is bij vele reparatieservice-bedrijven dat bij het laten uitvoeren van een reparatie die kosten komen te vervallen.
Ook verbaast mij de hoogte van het innametarief.

4. Oktober 2015

04-10-2015
Beste hr. Schoemaker,
Goed om te horen dat uw machine weer werkt.
Als u vindt dat de machine langzaam opstart, kom dan gewoon langs, vanzelfsprekend gaan we dan onderzoeken wat voor technische oorzaak hieraan ten grondslag ligt!
Een gratis onderzoek bestaat natuurlijk niet, tijd moet altijd berekend worden, linksom of rechtsom ook bij ons. Daar zijn we heel eerlijk in. Wel hebben we ook bij u een nette korting toegepast, waardoor u effectief maar 37 euro ex btw betaald heeft. En het inname tarief? Als u langskomt voor het onderzoek leggen we u dat graag nog even uit. We horen graag van u!

Ron den Besten
Directie MacRepair

05-10-2015
Update: We hebben inmiddels contact gehad en u komt langs voor verder onderzoek aan uw machine.

07-10-2015
U bent langs geweest met de machine en deze start binnen de normale tijd op. We hebben via mail alles besproken aangaande onderzoek en innametarief. Wij wensen uw veel plezier met uw machine!

Vlot en helder geholpen

De notes van mijn iPad2 deed het niet meer, met grote verbaasde ogen zagen de mannen bij Macrepair wat er gebeurde. Op verzoek eerst back up van alle data gemaakt van de dierbare foto's van net overleden moeder. Daarna alle alternatieven uitgeprobeerd en het probleem is opgelost. Gedurende de dagen dat Macropair de machine huis had was via hun logistieke informatiesysteem altijd te achterhalen in welk stadium het reparatie-proces was. Goede transparantie.

Macrepair is niet goedkoop maar wel hartstikke goed. En ik heb weer mijn dagelijkse notities, acties en agenda bij de hand.

1. Oktober 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

MacRepair: de beste Apple service in Nederland!

Het LCD scherm van mijn anderhalf-jaar-oude MacBook Pro kreeg een infarct en bestond voor de helft uit een steeds groter wordende zwarte vlek. Compleet onbruikbaar! Bovendien was de retinalaag langzamerhand ondoorzichtig geworden. Ik had met grote spoed een nieuw scherm nodig. Na een hele ochtend bellen met verschillende Apple repairs in Noord-Holland en Apple zelf en overal te horen te krijgen dat het scherm besteld moest worden en reparatie minstens een week in beslag zou nemen afhankelijk van de levertijd, belde ik MacRepair.
Het scherm was voorradig en ik mocht meteen langskomen. Een uurtje later stond ik al buiten met een gloednieuw scherm!!!! De kosten waren zeker niet hoger dan andere offertes. Ik ga nooit meer ergens anders heen. MacRepair: Simply The Best!! Een absolute 10!

15. September 2015

Great service

My Macbook Pro had a broken screen, so I took it into the Macrepair in Amsterdam. I was helped quickly and professionally. There was quite a long wait (more than a week) until my computer could be looked at, which was disappointing but it was indeed looked at on the promised day and the problem resolved very quickly afterwards. The price was reasonable, and I would definitely go back again as the technicians there clearly know what they are doing.

27. August 2015

Prima :)

Mijn iMac 27, ruim 3 jaar oud maar nog een heerlijke machine, was kapot.

De afstand (Groningen) en vermoedelijke ernst van het probleem maakte het geen optie om langs te gaan voor een klaar terwijl U wacht. Versturen van de machine was, gezien de grootte en kwetsbaarheid, ook lastig.

Hier voorziet dit bedrijf prima in. Ze regelen een maatwerk doos, deze wordt bezorgd en weer afgehaald. En na een tijdje was de doos weer terug met een weer perfect werkende machine.

De inhoud van het probleem was niet duidelijk, voor de menuoptie (alle reparaties gaan via een "menu" kaart) groot onderzoek gekozen.
Het onderzoek leverde twee herkenbare problemen op. Eentje was zelfs claimbaar bij Apple, ondanks de ouderdom van de machine. Ook de afhandeling daarvan was in een menu-optie te kiezen.

De prijssteling is duidelijk. De service rond de geboden opties prima. Voor het overzetten van de data kon (mocht) ik mijn beheerswachtwoord niet geven. Maar ben wel geholpen met een duidelijke instructie hoe ik de installatie zelf (snel) af kon ronden.

Macrepair reageerde vrijwel per omgaande per email. Ook toen ik, door het wachten op Apple ivm de claim, ongeduldig werd. En je wordt inhoudelijk zeer serieus genomen. Dat tref je wel eens anders.

Volgende keer weer. Al hoop ik dat niet nodig te hebben :)

27. August 2015

Uitstekende service

2de bestelling bij ikfix.nl (vanuit België)
- opnieuw snelle en correcte levering
- originele merkprodukten
ben opnieuw een tevreden cliënt

24. Juli 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr