I bought several matrasses from maan matraas.they have the best quality for the best price.they have a group of best workers who are very dedicated to their jobs.they use the best raw materials to pro... Mehr ansehen
Wat een fijne mensen, goed slaapadvies en voor een geweldige prijs een prachtige opberg boxspring met pocket vering matras en topper. Binnen 1 dag geleverd en gemonteerd door een hele aardige kerel (P... Mehr ansehen
Wat een super service. We hadden twee matrassen gekocht die achteraf toch niet bevielen. Contact gezocht en zonder problemen de juiste matrassen voor ons gekregen. Waar heb je tegenwoordig nog zo'n vr... Mehr ansehen
Ik had 2 kussens besteld echter de verkeerde maat. Kussens toch geprobeerd maar heel erg dik. Via de chat met vraag over retour mogelijkheid, geen reactie. Op de mail komt uren later een bericht: ku... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ons bedrijf is opgericht om de meest comfortabele matras te creëren Omdat we alle aangeboden producten zelf in Nederland maken en voldoen aan alle eisen, is Maan Matras een officiële fabrikant van beddengoed als Nederlands product. We bieden de meest aantrekkelijke prijzen op de markt, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van onze producten of diensten. Profiteer mee van de snelle levering, gratis verzending en hoge kwaliteit!
Nijmegen, Nederland, Nederland, Niederlande
- +31202445281
- Maanmatras@hotmail.com
- maanmatras.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Alles verliep naar wens
Uitstekende Service en Kwaliteit – Een Absolute Aanrader!
De website is gebruiksvriendelijk.
Ik had de kans om met het personeel te chatten en ze reageerden snel en vriendelijk.
De producten zijn van uitstekende kwaliteit en betaalbaar.
De bezorgservice was ook erg snel. Zelfs na werktijden was het bezorgteam vriendelijk en behulpzaam, ondanks de lange dag.
Ik had eind maart een matras bij hun…
Ik had eind maart een matras bij hun besteld . Na een half jaar zaten er al kuilen in. Nog even aangekeken en uiteindelijk contact opgenomen met hun
En krijg nu een nieuwe matras opgestuurd
Goede service !
Voor de studentenkamer een "twijfelaar maanmatras gekocht bij Maan matras. Helaas vond mijn dochter het matras niet lekker slapen. Ik gaf het advies om het nog even te proberen omdat je toch moet wennen aan een ander matras. Na een dikke maand sliep ze nog steeds niet lekker. Ik nam contact op met Maan. En zonder probleem is het matras gisteren geruild. Vanochtend mijn dochter gesproken en ze heeft heerlijk geslapen op het nieuwe matras. Maan bedankt voor de goede service!!!!!
Ik heb dit matras een paar weekjes,ik…
Ik heb dit matras een paar weekjes,ik weeg 55 kilo en de plek waar ik lig is nu al plattergeworden,dat voel je goed.
En de reviews op
bol.com zijn nep want ik kan er geen nieuwe bijzetten.
Nooit kopen hier!!
Voor 150 euro mag je niet heel veel verwachten,maar na een paar weken mag hij nog wel intact zijn!!!
Alle reviews waren ook te mooi om waar te zijn...
Goed bedrijf
Heb mijn matras ontvangen en slaap er al een paar weken heel lekker op. Niet het beste matras ooit maar hij was ook maar 100 euro... Echt top aankoop voor dat geld en zeker waard voor iedereen die nog geen topmatras op zijn bed heeft. Ook onlangs een klein dingetje met de hoes van het matras gekregen maar de klantenservice reageert ontzettend snel en we zijn meteen met een passende oplossing eruit gekomen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.