Jeg siger det samme som MANGE andre..... FAKE FAKE….KØB IKKE… Ligner dansk hjemmeside,..men billigt tarvelig tøj fra Kina. Totalt bedrageri. Ubrugelig tøj. Kan kun returneres,..hvis du betaler dy... Mehr ansehen
Det værste svindelfirma. Som beskrevet i andre anmeldelser modtog også jeg varer af en standard og kvalitet, der reelt gør dem uanvendelige. Retur skal ske til Kina formedelst ca kr 360 ( varerne kost... Mehr ansehen
Lys København er et svindelfirma ! Deres produkter svarer for det første ikke til beskrivelser på siden, og dernæst udgiver de sig for at være en dansk side. Adressen som er vist på siden er i Hollan... Mehr ansehen
FAKE FAKE….KØB IKKE… Ligner dansk hjemmeside,..men billigt tarvelig tøj fra Kina. Totalt bedrageri. Ubrugelig tøj. Kan kun returneres,..hvis du betaler dyr returneringspris. Man lod sig rive med af f... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Nej tak
SVINDEL SVINDEL SVINDEL
Bestilte et par bukser. Det stod at de ville blive afsendt allerede dagen efter ordren. Der er nu gået 3 døgn og der er ikke engang kommet en ordrebekræftelse endnu ! Og de har trukket pengene på min konto ! Jeg har sendt dem 6 mails men intet svar ! Hører jeg ikke fra dem indenfor 2 dage, bliver de politianmeldt!
Jeg tjekker normalt altid trustpilot, men glemte det desværre den enkelte gang. Det er virkelig bare en helt uacceptabel måde at drive forretning på !!!
HOLD JER LANGT VÆK !!!!
Nåede heldigvis ikke at købe!
Forsøgte at købe en fleece jakke på deres hjemmeside fra min iPhone. Gang på gang blev min betaling afvist, der stod blot at "det er sket en fejl". Jeg brugte mit bankkort, Apple pay, mobilepay, paypal, intet virkede.
Jeg prøvede derefter at åbne siden på min bærbare Acer, og her ville min Chrome browser slet ikke åbne siden, men gav mig en advarsel om at siden var usikker eller fake.
Tjekkede herefter Trustpilot og så alle de dårlige anmeldelser. Er så glad for at min telefon og min antivirus forhindrede mig i at smide penge efter det her fup-firma!
Jeg havde bestilt 3 kjoler fra…
Jeg havde bestilt 3 kjoler fra lyskøbenhavn da jeg først dagen efter læste trustpilot. Jeg skyndte mig at skrive en mail om jeg gerne ville annullere ordren. De svarede hurtigt tilbage og jeg fik alle pengene efter et par dage. God service
Du betaler for fup og svindel.
Du betaler for fup og svindel.
Ekstrem dårlig kvalitet, og varene bliver sendt fra en billig fabrik i Kina.
Derfor også lang ventetid på varen.
Shein og temu har bedre kvalitet
Nul stjerner på produkt, troværdighed og kundeservice
Købte et par vinterstøvler. De var længe undervejs og da de ankom var det en utrolig ringe kvalitet og størrelsen er alt for lille ift europæiske standarder
Jeg skrev til dem for at returnere og fik besked på at jeg skulle returnere til en adresse i Kina for egen regning. Absolut ikke acceptabelt for en virksomhed der på nettet reklamerer med 30 dages gratis returnering og angiver sig for at være en dansk virksomhed beliggende i København
Fake hjemmeside
Fake hjemmeside. Er ikke danske og alt hvad de udgiver sig for er løgn.
Jeg har slet ikke modtaget min pakke
Jeg har slet ikke modtaget min pakke. Jeg beder banken tilbage føre pengene. Fup hjemmeside!!!
Sendte min pakke retur og har 3 måneder…
Sendte min pakke retur og har 3 måneder efter kontakt ikke modtaget mine returpenge.
Kan ikke anbefale denne virksomhed. Lignede noget jeg kunne have købt billigere og bedre på Temu.
Håber alle sammen når at komme ind og…
Håber alle sammen når at komme ind og læse hvad folk skriver om denne hjemmeside for det er fup, du får dine varer men der går lang tid og du kan finde dem mange andre steder meget billigere! Så lad være med at handle her!!!
Fusk, snyd dårlig service.
Køb IKKE her.
Den 28/1-26 lagde jeg en bestilling.. For dumt ikke tjekke Trustpilot først. … Så havde jeg aldrig bestilt. Prøvede at annullere ordren. Prøvede sågar at lukke mit dankort. De fik alligevel hævet 700kr. Har skrevet og skrevet. Fik svar første gang. Har hverken set varer eller penge på min konto.
KØB IKKE HER. FUSKERI.
Hold jer langt væk!!!!
Hold jer langt væk!!!!
Kinesiske varer.
Har INTET - INTET - med Danmark eller København at gøre.
Meget lang leveringstid- og svært at få kontakt via mail (hollandske “bagmænd”)
Nærmest umuligt at fortryde et køb - og retur er dyrere end at beholde de dårlige varer…. :-(
Fup firma fra Kina
Desværre min egen fejl jeg ikke tjekkede Trustpilot inden jeg købte fra Lys København - dette firma har intet med København at gøre. Det er et kinesisk fup firma. Jeg modtog en trøje der på ingen måde lever op til beskrivelse og billeder 😣 jeg orker ikke engang at kontakte dem - ved på forhånd hvad svaret bliver 😒hold jer langt væk fra dette firma
HOLD DIG VÆK FRA DETTE FIRMA
HOLD DIG VÆK FRA DETTE FIRMA
Man kan desværre kun give minimum 1 stjerne her men dette firma burde slet ikke have nogen. Jeg får leveret en frakke som på ingen måder lever op til det jeg ønsker, men firmaet vil ikke bytte varen, da de mener at størrelse og pasform ikke er en gyldig grund til returnering. Dog kan man for egen regning sende varen retur til Kina, men det koster jo en formue - alternativt “tilbyder” de en refusion på 20% - bare ikke i orden.
Dårlig
Dårlig. De kunne ikke levere varen, men havde hævet beløbet på min konto. Skrev at jeg ville ha mine penge retur, men de svarer ikke.
BRUG IKKE DETTE FIRMA
Helst ingen stjerner
Helst ingen stjerner da det er et fupfirma. Jeg har undersøgt at der ligger en fysisk butik i København, ved ikke om de er klar over at deres butik bliver misbrugt eller om det også er fup.
Handl ALDRIG på den hjemmeside. Har ikke modtaget min vare, men pengene er trukket i banken
Køb aldrig derfra
Køb aldrig derfra
Jakken der kom passede ikke til foto eller beskrivelse.
Har været i kontakt med firma som siger vi kan sende det retur til Kina for så at firma vil donere 10% til godtgørende formål.
Firmaet her er som mange andre falsk.
Vi har opgivet håbet om penge retur
Køb aldrig fra Lys København
Skulle have 0 stjerner
IT'S A SCAM!!!
I realized it was a bad idea to purchase from this website after I got a notification that the product was being shipped from a Chinese carrier. I was surprised as I did my usual due diligence checking whether there are an address and CVR number on the website. It turned out that that wasn't enough as they faked the CVR number on their website among other fake information e.g. delivery will be carried out via FedEx or DHL and delivery time is 4-9 days. It was in fact 17 days. The customer service did answer when I tried to cancel the order but said nothing except that he couldn't do anything if I hadn't cancelled within 2 hours, which was stated nowhere on the website. I have reported the website to Forbrugerombudsmanden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.