LYKKESHOLM.nu Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig nogle lækre produkter og hvor er det fedt, at de går op i at undgå madspild og sælger varer billigere. Og så blev varerne sendt samme dag, så jeg kunne ikke ønske mig mere 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sjældent finder man en forretning der i den grad går op i service og kundetilfredshed. Monica og Lykkesholm er dog en undtagelse med stort U. Tag dog derhen og få oplevelsen med!! Ps. Hun giver ger... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

LYKKESHOLM. nu Er et rent slaraffenland med guf til dig selv og boligen. Så snyd ikke dig selv for en god købsoplevelse og samtidig spare penge på dejlige mærker vi alle synes om. Meget kvik leve... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og hurtig levering 🤗 Fantastisk service - min pakker blev væk - noget gik galt mellem GLS og pakkeshop. GLS efterlyst min pakke og jeg skulle kontakte Lykkeholm til info. Lykke... Mehr ansehen

1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung

Vom Unternehmen geschrieben

I Manderup lige udenfor Slangerup by ligger der en gård, som hedder Lykkesholm. Her bor en familie bestående af Monica og Anders og deres 4 drenge, som er født i 2009, 2014, 2018 og 2022. Lykkesholm er Anders’ barndomshjem og ligger for enden af grusvejen på Manderupvej 2, 3550 Slangerup. På den gamle gård, er der en stor aktivitet. Vi er i gang med at sætte vores præg på gården efter mange års malkeproduktion. I 2019 åbnede vi den lille gårdbutik i en af de gamle bygninger. Ved siden af den lille gårdbutik har vi også webshoppen www.LYKKESHOLM.nu, hvor alle varer også kan købes fra. Om du handler online eller i vores gårdbutik er vores ønske, at forkæle kunderne med lækre varer til gode priser - både til hus, have og mave🥰 Inspirere dig til en værtindegave eller gavekurve. Når du handler i vores gårdbutik tilbyder vi at vi laver kurven i samarbejde, så vi får bragt det personlige element helt ind i gaven❤️ Men hvad sker der på Lykkesholm? ❤️Monica og Anders driver et landbrug på ca 100 hektar. Vi dyrker en kornproduktion som blandt andet består af raps og hvede. ❤️Vi har en ansat på Anders værksted til reparation af diverse maskiner, som bruges i vores produktion. Vi laver også reparationer af andre maskiner for de lokale, hvor maskineriet driller dem. ❤️Vi laver hø og wrap, som sælges fra vores gårdbutik. ❤️Vi har et stort udvalg af brugskunst, delikatesser, kaffe/te. Forskellige leverandører med skønne varer Vores hovedleverandør er Chic Antique, som er indbegrebet af fransk landstil med et rustikt udtryk kombineret med fine detaljer og en hel del fransk romantik og charme. Firmaet er dansk og etableret i 2005. Vi har også forhandling af andre skønne mærker, fx. La Vida, GreenGate, Ib Laursen, Bloomingville, Deko Florale, Fondaco, Speedtsberg, Ib Laursen, Midtfyns Bryghus, Brink Nordic, Nybro Frugtplantage, Trøfleriet i Thy, HAUPT, Karamelleriet, Carstensens Tehandel og Kama kaffe etc. Søger du noget specifikt, så tag gerne fat i os, så kan vi undersøge muligheden for at skaffe det til dig - og naturligvis til en konkurrencedygtig pris😀 Vi glæder os til at hilse på dig i gårdbutikken eller få lov at pakke din webordre🌸 Kærlige hilsner Monica & Anders

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

142 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

1. Februar 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Dejligt at læse, at du har været tilfreds med vores levering af din ordre.

Hilsen Monica -ejer af LYKKESHOLM.nu

Hurtig levering 👍

1. Februar 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Dejligt at læse, at du har været tilfreds med leveringen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, et fint lille skab

28. Januar 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Dejligt at læse, at du har været tilfreds med min håndtering af din ordre, samt dit fine lille skab.

Tak for din tid til denne anmeldelse.

God oplevelse

Hyggelig lille gårdbutik med et spændende vareudvalg og fantastisk god service, uanset om det er online eller i butikken. Kan kun give mine allerbedste anbefalinger.

25. Januar 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tusind tak for din anmeldelse af vores lille gårdbutik og vores online service på hjemmesiden.

Jeg er glad for at læse, at du er tilfreds både med udvalg og min service.

Tusind tak for dine anbefalinger...

Super god service

Super god service. Hurtig tilbagemeldning og sød ejer.
Jeg vil klart anbefale Lykkesholm. Gode priser og lækkert udvalg.
5 stjerner herfra.

13. Januar 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tak for din tid til at skrive en anmeldelse her på TrustPilot.

Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.
Tak for din anbefaling af os samt din rose for min håndtering af din ordre.

Rigtig fin service

Rigtig fin service og aftale om levering .
Varen svarede til min forventning 😊

1. Januar 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Dejligt at læse, at du har været tilfreds med at handle hos mig.

Tak for din anmeldelse her.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lidt længere forsendelse end forventet

Lidt længere forsendelse end forventet, men tænker, det var p.g.a. jul og nytår.
Ellers en fin service og opfølgning på pakken

1. Januar 2026

Hej

Vi sender normalt meget hurtigt - hvorfor jeg var nysgerrig på din ordre.
Du har bestilt torsdag d. 1/1-26 og pakken er allerede pakket og sendt herfra fredag d. 2/1-26. Da det så er weekend kan jeg se, at GLS først har sendt din pakke ud til pakkeshoppen mandag d. 5/1-26 og du har afhentet den 6/1-26.

Som jeg ser det kunne pakken desværre ikke komme hurtigere frem.

Jeg håber du får stor glæde af dit køb.

Hilsen Monica - ejer af www.LYKKESHOLM.nu

Lynhurtig ekspedition

Lynhurtig ekspedition. En lille sød overraskelse med i pakken og et sødt kort. Varer af fin kvalitet og gode tilbud.

4. Januar 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse her :-)
Jeg er glad for, at læse, at du har været tilfreds med at handle hos os.

Monica - ejer af LYKKESHOLM.NU

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre italienske produkter og hurtig…

Lækre italienske produkter og hurtig levering.

2. Januar 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Dejligt at læse, at du har været tilfreds med vores udvalg og håndtering af din ordre.

Fantastisk god service

Super god oplevelse. Hurtig levering. Vi opdagede at de opbevaringsglas vi havde bestilt var alt for store til det vi havde købt dem til. Skrev en mail omkring ombytning, som de selvfølgelig gerne ville hjælpe med trods at det var vores egen fejl.
Alt i alt et sted jeg kan anbefale at købe fra!

2. Januar 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tak for din tilbagemelding på vores service og håndtering af din ordre.

Jeg håber I har fået glæde af jeres køb og det er rette størrelse.

Tak for din tid til en anmeldelse her.

Hurtig og effektiv levering

Hurtig og effektiv levering. Super godt produkt

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Dejligt at læse, at du har været tilfreds med at handle hos mig.

Tak for din anmeldelse her.

Største anbefaling!

Pakken kom hurtigt ✨ men der var desværre en fejl, da der var to forskellige farve lys i pakken. Jeg sendte en mail, og der kom svar indenfor en time - der var sket en fejl, og ejer har fundet den anden pakke med ligeledes to forskellige lys. Den får jeg nu tilsendt - KÆMPE GOD SERVICE 💖

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Jeg er ked af fejlen - og godt vi kunne finde en løsning. Den sendes som aftalt herfra mandag - så du har lysene tirsdag.

Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse her.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mangel på god kundeservice

Mangel på god kundeservice

Hvis du leder efter en webshop, hvor kommunikationen halter, er dette desværre et godt eksempel.

Jeg ringer ind og får fat i Monica. Jeg forklarer, at jeg har købt en lampe til min datter i julegave, men at der desværre mangler en del, så lampen ikke kan samles korrekt.

Monica svarer meget kontant: “Ja, jeg kan jo ligesom ikke hjælpe, når jeg ikke ved, hvad det er for en lampe.”

Jeg bliver noget overrasket over tonen og svarer, at jeg først ville forklare problemet og derefter regnede med, at hun ville bede om ordrenummer eller flere oplysninger.

Herefter svarer hun, at hun står ude på lageret, og at hun “ ligesom ikke kan gøre noget, når jeg ikke sender et billede”. Samtalen udvikler sig hurtigt i en meget ubehagelig retning. Jeg får at vide, at hun ikke har flere på lager, og at jeg derfor enten må returnere lampen eller leve med, at den ikke kan bruges, da skærmen ikke kan monteres uden den manglende del. Og det er fint med mig, men måden det bliver sagt på er direkte ubehagelig.

Jeg gør opmærksom på, at mit problem ikke er, at der ikke findes en ny lampe, men at jeg som kunde forventer en beklagelse for den manglende del, uanset om fejlen ligger hos producenten.

Svaret bliver: “Ja ja, jeg beklager, men jeg står midt i at pakke en masse ordrer til GLS, som kommer om lidt.” Det var intet beklagelse i den tonen (svarer til når et barn siger undskyld).

Jeg har sjældent oplevet så dårlig kundeservice. Hvis man er så presset, at man ikke kan tale ordentligt til kunder, burde telefonen måske være slukket.

Jeg handler ikke her igen og vil desværre heller ikke anbefale andre at gøre det.

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tusind tak for at tage dig til dig at skrive her - det sætter jeg stor pris på.

Da du ringede spurgte jeg netop om du kunne sende mig billede af lampen - så jeg kunne kigge på det samt et ordrenummer, så jeg kunne kigge ind i det. Men du ville helle afgive oplysningerne straks - og var derfor desværre ikke helt forstående for min situation i, at jeg ikke blot ventede på telefonen ringede - men var midt i at pakke ordre, så de kunne komme med ud inden nytår.

Da jeg endelig får dit ordrenummer, som jo netop hjalp mig på vej til at se hvilken lampe du havde modtaget - så kunne jeg se, at det var den sidste, som du fik sendt afsted. Derfor tilbyder jeg to muligheder:
- Et afslag, som en løsning hvis man selv ønskede at udbedre fejlen
- Jeg sender et link til returformular, så du kan sende vare med fejl retur.

Du vælger løsning 2 og jeg sendte linket på sms.

Jeg ser nu frem til at modtage lampen retur - så jeg kan sende din betaling retur - og så siger jeg igen tak for din tid her på trustpilot til en anmelde af min virksomhed.

Jeg lytter til din kritik, men vil blot gøre dig opmærksom på egen adfærd også. En smule forståelse og empati. Der er ikke nogen som driver en virksomhed, som alene venter lige på dit opkald. Et ordrenummer og et billede ved en reklamation er et godt sted at starte , så det ses hvad der er galt...

Smil til verden - så smiler den til dig :-)

Det bedste til dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering. Gode produkter.

3. Oktober 2025

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Dejligt at læse, at du er tilfreds med dit køb og min behandling af din ordre

Hilsen Monica

Lækre glas og nemt at bestille

Lækre glas og nemt at bestille

29. November 2025

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Dejligt at læse, at du er tilfreds med dine glas - og du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

Tak fordi, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse her.

Hilsen Monica

Nemt og lynhurtigt

Det er den hurtigste ekspedition og levering, jeg endnu har oplevet ved online-køb.
Jeg kunne godt have ønsket mig en lidt mindre papkasse til de tre urtepotteskjulere. Jeg har nemlig kun min cykel at transportere mig rundt på, men i det mindste var pakkefyldet 100% komposterbart :-)

11. Dezember 2025

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Jeg er glad for at læse, at du har været tilfreds med min håndtering af din ordre.

Det er altid en nøje vurdering af hvordan vi pakker og sender pakkerne - og netop skjulere (glas og keramik) er vi desværre altid nødt til at pakke i en større kasse end hvad man tænker, da det er vores erfaring, at det er med til at sikre, at varerne kommer sikkert frem - uden skader i forsendelsen.

Tak for din tid til at skrive en anmeldelse her.

Hilsen Monica - ejer af LYKKESHOLM.nu

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr