LYKKESHOLM.nu Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig nogle lækre produkter og hvor er det fedt, at de går op i at undgå madspild og sælger varer billigere. Og så blev varerne sendt samme dag, så jeg kunne ikke ønske mig mere 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sjældent finder man en forretning der i den grad går op i service og kundetilfredshed. Monica og Lykkesholm er dog en undtagelse med stort U. Tag dog derhen og få oplevelsen med!! Ps. Hun giver ger... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

LYKKESHOLM. nu Er et rent slaraffenland med guf til dig selv og boligen. Så snyd ikke dig selv for en god købsoplevelse og samtidig spare penge på dejlige mærker vi alle synes om. Meget kvik leve... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og hurtig levering 🤗 Fantastisk service - min pakker blev væk - noget gik galt mellem GLS og pakkeshop. GLS efterlyst min pakke og jeg skulle kontakte Lykkeholm til info. Lykke... Mehr ansehen

1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung

Vom Unternehmen geschrieben

I Manderup lige udenfor Slangerup by ligger der en gård, som hedder Lykkesholm. Her bor en familie bestående af Monica og Anders og deres 4 drenge, som er født i 2009, 2014, 2018 og 2022. Lykkesholm er Anders’ barndomshjem og ligger for enden af grusvejen på Manderupvej 2, 3550 Slangerup. På den gamle gård, er der en stor aktivitet. Vi er i gang med at sætte vores præg på gården efter mange års malkeproduktion. I 2019 åbnede vi den lille gårdbutik i en af de gamle bygninger. Ved siden af den lille gårdbutik har vi også webshoppen www.LYKKESHOLM.nu, hvor alle varer også kan købes fra. Om du handler online eller i vores gårdbutik er vores ønske, at forkæle kunderne med lækre varer til gode priser - både til hus, have og mave🥰 Inspirere dig til en værtindegave eller gavekurve. Når du handler i vores gårdbutik tilbyder vi at vi laver kurven i samarbejde, så vi får bragt det personlige element helt ind i gaven❤️ Men hvad sker der på Lykkesholm? ❤️Monica og Anders driver et landbrug på ca 100 hektar. Vi dyrker en kornproduktion som blandt andet består af raps og hvede. ❤️Vi har en ansat på Anders værksted til reparation af diverse maskiner, som bruges i vores produktion. Vi laver også reparationer af andre maskiner for de lokale, hvor maskineriet driller dem. ❤️Vi laver hø og wrap, som sælges fra vores gårdbutik. ❤️Vi har et stort udvalg af brugskunst, delikatesser, kaffe/te. Forskellige leverandører med skønne varer Vores hovedleverandør er Chic Antique, som er indbegrebet af fransk landstil med et rustikt udtryk kombineret med fine detaljer og en hel del fransk romantik og charme. Firmaet er dansk og etableret i 2005. Vi har også forhandling af andre skønne mærker, fx. La Vida, GreenGate, Ib Laursen, Bloomingville, Deko Florale, Fondaco, Speedtsberg, Ib Laursen, Midtfyns Bryghus, Brink Nordic, Nybro Frugtplantage, Trøfleriet i Thy, HAUPT, Karamelleriet, Carstensens Tehandel og Kama kaffe etc. Søger du noget specifikt, så tag gerne fat i os, så kan vi undersøge muligheden for at skaffe det til dig - og naturligvis til en konkurrencedygtig pris😀 Vi glæder os til at hilse på dig i gårdbutikken eller få lov at pakke din webordre🌸 Kærlige hilsner Monica & Anders

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

142 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tusind tak for din tilbagemelding på din oplevelse med at handle hos os.

Jeg håber, at du har fået skabt en hyggelig stund med dit køb.

Vellignedefoto

Hurtig afsendelse ,godt pakket ind ,fine ting der lignede det jegså på foto

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tak for din tilbagemelding på din oplevelse med at handle hos mig.

Jeg håber du får stor glæde af dit køb.

Varme hilsner
Monica- ejer af Lykkesholm.nu

Overskuelig hjemmeside

Overskuelig hjemmeside og hurtig levering.
Varen levede op til billederne 👌

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tak for din tilbagemelding - det betyder meget for mig, at du har haft en god oplevelse med at handle hos mig på www.LYKKESHOLM.nu

Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse her.

Hilsen Monica

Super shoppe oplevelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lækre varer - gode tilbud og superhurtig levering. Produkterne er pakket godt og forsvarligt ind. Ikke første gang jeg handler hos os Lykkesholm.nu og det bliver heller ikke den sidste😊 Kan varmt anbefales⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tusind tak for din tildeling af de 5 stjerner af vores virksomhed.

Jeg er glad for at læse, at du sætter pris på vores tilbud samt forsendelsen.

Et stort tak for din varme anbefaling af os.

Jeg vil glæder mig til at pakke en ny ordre til dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt at bestille de gode tilbud i…

Nemt at bestille de gode tilbud i havde, hurtig levering og fint og sikkert pakket

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Dejligt at læse, at du oplever det nemt og enkelt at bestille hos os - samt en hurtig og sikker levering.

Tak for din feedback på vores behandling af din ordre.

Stort udvalg

Stort udvalg. Rimelige priser og hurtig levering

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tak for din feedback på vores udvalg og service.

De bedste hilsner,

Giver 5 stjerner

Giver 5 stjerner. Modtog en defekt vare og skrev til kundeservice. Inden der var gået 1 time, havde jeg hørt fra dem. De sender mig en ny vare. Det kalder jeg hurtig og super god kundeservice👍❤️Kan kun anbefale LYKKESHOLM👍

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Jeg er ked af skaden på varen under forsendelsen - men godt vi heldigvis kan få produktet hjem igen fra vores leverandør, så vi kan lave en ny forsendelse til dig.

Beklager, at du lige skal vente på varen...

Tak for din tildeling af 5 stjerner her - trods udfordringen med varen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt udvalg og virkeligt gode…

Dejligt udvalg og virkeligt gode tilbud. Modtog pakken med lækkerierne forsvarligt indpakket og i løbet af tre dage 😃

28. Februar 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tusind tak for din tilbagemelding på vores udvalg og vores håndtering af din ordre.

Jeg kan se at du har lagt ordren en lørdag og er derfor først blevet hentet af GLS mandag - så den kunne leveres tirsdag. Normalt har vi nemlig dag til dag levering :-)

Tak for din tid til at dele din oplevelse her med andre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De har simpelthen SÅ mange lækre og fine ting, at man får lyst til at købe hele butikken ♥️

Det er kun nogle uger siden, at jeg opdagede “lykkesholm.nu”.
Alligevel har jeg allerede bestilt og modtaget tre forskellige ordrer 🫣😆
De har simpelthen SÅ mange lækre og fine ting, at man får lyst til at købe hele butikken.
Og så er servicen bare den bedste og sødeste. Og lynhurtig forsendelse.
Jeg er helt vild med denne shop - og Monica.
Og kommer helt sikkert igen - meget snart 😉

2. März 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tusind tak for dine søde og varme ord om min service og udvalg på min webshop.

Jeg er taknemmelig for, at du har tillid til at handle med os - og skulle din vej komme forbi Slangerup en dag - så skal du være så velkommen til at stikke hovedet forbi den lille gårdbutik.

Jeg vil glæde mig til at få lov at pakke en ny ordre - og skulle du mangle noget fra en af de leverandører, som vi samarbejde med - så kontakt os endelig.

27. Februar 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Dejligt at læse, at du har været tilfreds med min håndtering af din ordre.

Tryg og go

Hurtig levering og hjælp når man har brug for det😅

27. Februar 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Dejligt at læse, at du har været tilfreds med at handle hos mig.

Monica - ejer af LYKKESHOLM.NU

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God oplevelse

Hurtig Dansk levering. Produktet passer til beskrivelsen

26. Februar 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tak for din tilbagemelding.

Jeg er glad for at du har været tilfreds med at handle med mig.

Tak for din tid til denne anmeldelse.

Mange hilsner
Monica - ejer af Lykkesholm.nu

Så mange fine ting

Så mange fine ting. Hurtig levering, super service, kan kun anbefale lykkesholm

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at læse, at du har været tilfreds med min håndteringen af din ordre.

Tusind tak for din anbefaling af min virksomhed 🙏🏼

Monica

Nem hjemmeside.
Meget hurtig levering og alt var fint.

25. Februar 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse med at handle med os.

Monica- ejer af www.LYKKESHOLM.NU

Rigtig god service

Rigtig god service. Skønne ting, sager og delikatesser. Overskuelig hjemmeside hvor tingene er flot præsenteret. Gode tilbud. Gode gave ideer. Kvalitets ting.

20. Februar 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tusind tak for din tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot. Det betyder meget for mig - tak :-)

Jeg er glad for at læse, at du finder vores hjemmeside overskuelig og inspirerende.

Super service og hurtig levering 🤗

Super service og hurtig levering 🤗

GLS efterlyst min pakke og jeg skulle kontakte Lykkeholm til info.
Lykkeholm handlede hurtigt og sendte straks min vare igen🙏.
Til trods for pakken ikke er dukkede op endnu 🤗

3. Februar 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tak for din tid til at skrive en anmeldelse her.

Jeg er ked af, at det er sket en fejl med GLS og pakkeshoppen - hvilket har betydet, at din pakke ikke blev udleveret som forventet til dig.

Dejlig, at din nye pakke nu er kommet frem til dig og du kan få glæde af det bestilte.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Handlet der flere gange og virkelig…

Handlet der flere gange og virkelig lækre varer, samt, hurtig levering. Kan anbefales 100%.

10. Februar 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tusind tak for din anbefaling af os her på Trustpilot.

Jeg er glad for at læse, at jeg af flere gange har fået lov at sende varer til dig.

Tak for din tillid🙏🏼🌸🥰

Meget hurtigt levering

Meget hurtigt levering

3. Februar 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tak for dine ord om din oplevelse med at handle hos os.

Jeg er glad for at læse, at du har været tilfreds med min håndtering af din ordre.

Hilsen Monica

Hurtig levering🤩

1. Februar 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tak for din tid til at skrive en anmelde her. Jeg her glad for, at du netop hurtigt har modtaget den bestilte vare.

Monica - ejer af LYKKESHOLM.nu

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr