Banner for Luxplus België

Luxplus België Bewertungen 639

TrustScore 2 von 5

1.9

Bought a Christmas present in October. Was charge £8.99 per month subscription until I realised yesterday. Legal but morally wrong to have to opt out of subscription rather than opt in. It is also... Mehr ansehen

wow quels voleurs… un achat et tu te retrouves avec un abonnement par domiciliation à 10€ par mois.. ça fait un an que je le paye et je m’en rends compte que maintenant. une plainte a été déposée, il... Mehr ansehen

Ik heb bestelling gedaan van ongeveer 53 euro Maar mijn bestelling is geannuleerd en geld terug gestuurd naar mijn rekening. Omdat ik geen lid geld betaald.

Derma 0% perfume Nourishing bodylotion voor alle types huid je huid wordt nog zachter het blijft hydrateren echte aanrader ik ben heel tevreden dank u wel

Luxplus is een ledenclub waar je altijd bespaart op je favorieten met gratis verzending. Koop beauty voor een vaste lage prijs en zeg dag tegen te hoge prijzen voor de producten waar je van houdt!

1.9

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Arnaqueur !!!

Ils ont activé une domiciliation à 10€!!! sur mon compte sans aucune autorisation 😠
C’est une grosse arnaque !!!
Faites attention !!!

30. Dezember 2024

They are scam

Once you make shopping from them they charge you subscription fee every month and you can not cancel it. They are scam. Don’t buy.

20. Oktober 2024

100% Trustworthy, you people just don’t know how to read…

I really don’t understand why everyone gave this company a bad review. Most of the bad reviews are complaining about their membership policy but I feel like it’s very clear, when you are adding things to your cart it literally tells you TWO prices, either the normal price or the membership price. And at checkout you can still double check if you have signed up for the membership or not. Why would anyone not feel skeptical about adding so many cheap things to your cart when you don’t have a membership? Please use your brains! I feel like the issue doesn’t rely on the company, you people just don’t read things these days when ordering products. I had a great experience, shipping was good, my order arrived within 4 business days. I signed up for a membership free trial and was able to cancel it after my order arrived.

13. Dezember 2024

OPLICHTING met ONGEWILD LIDMAATSCHAP

DOORTRAPTE FRAUDULEUZE TRUUK VAN LIDMAATSCHAP !
Je bestelt bij Luxplus online, een beetje routineus zoals je gewoon bent op andere sites en je bent even onaandachtig voor de kleine lettertjes, je dient een kruisje aan te vinken waarbij je de algemene voorwaarden accepteert maar ook "condities over lidmaatschap", en je hebt onbewust een lidmaatschap aan je been voor ca. 10 € per maand dat je via INCASSO - Collect Masters pas enkele maanden na bestelling aangerekend wordt ! DOELBEWUSTE MISLEIDING - ELK GEBRUIK STELLIG AF TE RADEN !

4. März 2024

Wees gewaarschuwd

Ik ben lid geworden zonder dat ik daar voor gekozen heb nu wordt er via incasso maandelijks een bedrag afgeschreven gewoon diefstal ik heb nog nooit iets besteld

13. Dezember 2024

Late parecel!No update

Late parecel!No update! I text a lot message to gmail, no -answer!
No update! When I text to IG page they nothing said,communication so bad!
no recommend this website shop !last time when I buying something !
0 poit!

10. Dezember 2024

Virkelig dårligt

Bestilte 6 produkter, 2 var udsolgt. Har ikke fået pengene endnu. Fuldstændig utilregnelig kundeservice, der ALDRIG svare.
Ik bestil derfra, hvis du bliver nemt stresset

10. Dezember 2024

Perfect

Perfect
Good product

25. November 2024
Luxplus België-Logo

Antwort von Luxplus België

GEFELICITEERD! We hebben jou uitgekozen als de winnaar van onze winactie op Trustpilot. Wij hebben 100 BonusCash op jouw profiel toegevoegd, die jij kan gebruiken voor veel geweldige producten bij jouw volgende order.
Bedankt voor jouw review. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om jouw mening te delen over Luxplus.
We wensen je een fijne dag 💝

!!!!!FUYEZ !!!!

!!!!!FUYEZ !!!!!
Grosse arnaque, j'aurais du lire les commentaires avant d'acheter ! Un abonnement est contracté sans s'en rendre compte et quand on les contacte pour faire valoir notre droit de rétractation l'interlocutrice fait semblant de ne pas comprendre puis plus de nouvelles.... bref 9.95 € dans le c..
FUYEZ

2. Dezember 2024

Arnaque

Surtout ne pas acheter ils vous infligent un abonnement à votre insu.
Ce que vous achetez vous revient beaucoup plus cher et en plus ils vous menacent avec des bureaux de recouvrement une fois que vous annuler les domiciliations automatiques

4. Dezember 2024

Pas op met oplichters. Lees de kleine letters goed

In augustus iets besteld en betaald. Ik kwam eind oktober achter dat luxplus €8,95 van mijn rekening heeft afgeschreven en in november weer. Ik heb de (zogenaamde) incasso machtiging gelijk geblokkeerd. Gisteren, een dreigmail van een deurwaarde.
Ik vind Luxplus echt een oplichter. Wat een verdienmodel … zomaar €8,95 per maand verdienen van mensen die het niet breed hebben. Achter de rug van anderen rijk worden.
Ik voel me echt genaaid en teleurgesteld. Ik was al niet zo een internet koper. Nu helemaal niet meer. Ik heb slapeloze nachten van gehad.
Dankzij Google ben ik achtergekomen dat ze een oplichter zijn en hoe ik van ze af kan komen. Inmiddels alles stopgezet. Alleen de deurwaarder moet nog gestopt worden.

D.

27. November 2024

Blijf hier weg mensen!

Blijf hier weg mensen, uw zuurverdiende centen worden gewoonweg geplunderd van uw bankrekening en dit op een laffe manier vanuit Denemarken! Dit is GEEN Belgische website. Dit soort praktijken moet dringend een halt worden toegeroepen. Ga aub op een eerlijke manier geld verdienen!

26. November 2024

Goeie service en snelle verzending

Ik heb momenteel vaak besteld van luxeplus en ik heb altijd goede ervaringen van gehoord en is geen lastige webshop om van te bestellen ze zijn altijd bereikbaar en helpen. Je zo snel in een minuut dus als mijn ervaring of mening vind ik niks om over te klagen over luxeplus 👍

6. November 2024