Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft en super fin oplevelse. Vi havde nogle starrvanskeligheder, som deres teknikker Daniel løste til fuld tilfredshed.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

For 7 år siden købte jeg skønne Luxaflex foldegardiner til hele huset. Desværre knækkede en lille plastikdims i sidste uge og gardinet faldt ned. En forespørgsel til producenten - “kan jeg købe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er nu nogle år siden, at vores hus blev spækket med de lækreste gulvlange stofgardiner i samtlige af husets rum. Og der er kun én ting at sige; Alle skylder dem selv at have Luxaflex gardiner i... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har gennem de sidste ca. 6 år været den (u)lykkelige ejer af 7 stk. Luxaflex's rullegardiner. I løbet af årerne er samtlige, vist også flere gange efterhånden, gardiners bremse til kædetrækket k... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Gardinenlieferant und -hersteller
  2. Markisenanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Luxaflex® finder du et bredt udvalg af skræddersyede gardinløsninger, der forhandles gennem vores dygtige forhandlere over hele landet. Her får du professionel rådgivning, præcis opmåling og korrekt montering – alt sammen med fokus på kvalitet og det gode håndværk. Med Luxaflex® vælger du en løsning, der tager højde for både dine ønsker og rummets funktion. Vores sortiment spænder bredt – fra stofgardiner, Duette® gardiner og lamelgardiner til Silhouette® gardiner, rullegardiner, plisségardiner, persienner, liftgardiner, insektnet, Outdoor Screens og markiser. Hver gardintype fås i et væld af farver, stofkvaliteter og funktioner, så du kan skabe den løsning, der passer præcis til dit hjem.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

43 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hold da fast en ringe kundeservice

Hold da fast en ringe kundeservice. Spurgte til reservedele til gardiner hvor svaret var "kig på hjemmesiden efter en forhandler"... da jeg så nævnte at det var en super kundeservice kunne de da godt hjælpe hvis det skulle være. De fik min adresse og ville sende del(ene) men intet skete... da jeg så spurgte om de havde sendt var svaret nej, de vidste jo ikke hvor mange jeg skulle have...

Må man opfordre til et kursus i kundeservice? Eller også er luxaflex måske bare ligeglade...

Opdatering 1/6:
Blev i dag kontaktet af Luxaflex som gerne ville løse sagen. Jeg havde dog fundet nogle bundlodder på nettet som "næsten" passer. Tak til luxaflex for at kontakte mig efter bemærkningen på trustpilot og derfor er anmeldelsen opgraderet til 2 stjerner.

26. Mai 2017

Meget tilfreds

Hej Luxaflex,
Jeg havde købt 2 mørklægningsgardiner gennem Garant, men ders montage var meget skuffende. Efter 2. besøg fra Garant kontaktede jeg Jeres kunderservice for hjælp. I sendte en meget behagelig montør (husker desværre ikke hans navn), som brugte den tid der var nødvendig for at sikre at jeg fik det produkt jeg forventede. Han tog sig god tid og kælede for detaljerne. Stor ros og tak.
Mange hilsner
Jeppe

18. August 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nedladene og ligegyldig behandling

Efter at have kontaktet en forhandler, som ikke kunne give mig noget fyldestgørende svar, tillod jeg mig at kontakte dette firma, som har overtaget det tidligere hæderkronede firma Kirsch, for at høre om lamellerne i mit gardin kan vaskes eller om man alternativt kan købe nye lameller og til hvilken pris. Svaret var kort og kontant "kontakt en forhandler", hvilket viser manglende respekt for deres kunder. Efter min mening kunne et kundevenligt svar være "Tak for din henvendelse, med hensyn til pris så bedes du venligst kontakte en forhandler, men vi kan oplyse at der ikke kan/kan bestilles nye lameller. Endvidere kan vi meddele at produktet ikke kan/kan vaskes som følger.....".
Vi taler om et såkaldt "High end" produkt, men det gælder åbenbart kun prisen og ikke kundeservicen.

8. September 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr