Lundings Køreskole Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lundings Køreskole kan godt anbefales. Teoritimerne er fine, selvom det selvfølgeligt ikke er lige så sjovt som at køre. Kørelektionerne er især gode, efter de 2-3 første gange hvor han lærer dig at k... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skynd dig så hurtigst så muligt at komme på holdet på Lundings køreskole det er ikke kun en skole det er en oplevelse og selvom du kan få lidt kritik ender du alligevel med at tage hjem med et smil på... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ole er en virkelig god og tålmodig kørelærer, jeg kom fra en anden køreskole og min motivation for kørekort var helt væk, Ole hjalp mig og fik motivationen tilbage. jeg bestod prøven i første forsøg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lundings Køreskole er et fantastisk sted at tage kørekort. Lundings køreskole giver en hyggelig og engageret undervisning, som skaber trygge rammer. Mega rare, hyggelige og lærerige kørsel og teori... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Alle Bewertungen

44 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

10/10

Tålmodig kørelærer, der hjælper en hele vejen igennem, fra den første teori lektion til køre prøven

2. Juli 2025

Mange tak, Sanna. Hilsen Ole

Kæmpe anbefaling

Kan klart anbefale, at tage kørekort hos Ole. Alle teoritimer foregår i tryggerammer og med et lille hold, hvilket har gjordt hele oplevelsen super fed. Køretimerne er super hyggelige og stille rolige. Hvis man er nervøs, er Ole altid god til, at få en til, at falde til ro.

29. Juni 2025

Kæmpe tak for anbefalingen, Nicolai. Det er jeg virkelig glad for. Hilsen Ole

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været en super god oplevelse at…

Det har været en super god oplevelse at tage kørekort hos Lundings Køreskole. Undervisningen foregår i trygge rammer med små hold, og der er altid plads til spørgsmål.

Ole er en rolig og tålmodig kørelærer, som gør hver køretime både lærerig og behagelig. Jeg har altid følt mig tryg og godt guidet hele vejen.

Kan kun anbefale Lundings Køreskole!

20. Juni 2025

Mange tak for de rosende ord, Mille. Det er jeg virkelig glad for. Hilsen Ole

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Støttende og tryg oplevelse også når det er svært.

Selvom jeg havde det svært undervejs og endte med at holde en længere pause, har jeg kun haft en god oplevelse med Lundings Køreskole. Ole var virkelig tålmodig og forstående hele vejen igennem, og han hjalp mig med at komme i gang igen i mit eget tempo, uden at jeg følte mig presset. Han skaber en tryg og rolig stemning både i teorilokalet og i bilen, og han tager sig tid til at forklare tingene, så man føler sig sikker. Det har gjort en stor forskel for mig, og jeg er så glad for, at jeg valgte at tage kørekort her. En anbefaling herfra.

15. Januar 2025

Tusind tak for anbefalingen, Tobias. Det gør mig glad. Hilsen Ole

Kæmpe anbefaling

Nu har jeg været igennem et forløb her på lundingskøreskole og det har været en rigtigt god oplevelse. Ole er virkelig tålmodig og hjælpsom, når man er ude og køre med ham. Man kan også selv vælge hvornår man vil køre, hvilket gøre det rigtigt nemt at få det til at passe ind i hverdagen. Jeg kan helt klart anbefale lundingskøreskole.

27. Mai 2025

Kæmpe tak for anbefalingen, Tristan. Hilsen Ole

Den bedste kørelærer

Jeg kan kun anbefale Lundings køreskole. Hyggelige omgivelser, man føler sig velkommen fra første dag og Ole giver sig god tid til alle sine elever både til teori som i skolebilen, hvis der er noget man er i tvivl om omkring teorien eller at kørslen ikke fungere tager han hånd om den enkelte elev

22. Mai 2025

Tusind tak for anbefalingen, Lars. Hilsen Ole

Super god køreskole

Super god køreskole. Havde et virkelig godt og hyggeligt forløb. Teoritimerne er stille og rolige og føles ikke forhastet, og det samme med køretimerne. Ole er også god til at gøre forløbet hyggeligt, og hvis der opstod problemer fandt han hurtigt en løsning. Jeg kan klart anbefale Lundings køreskole.

20. Mai 2025

Mange, mange tak, William. Det er jeg glad for. Hilsen Ole

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God køreskole og rigtig god oplevelse…

God køreskole og rigtig god oplevelse at køre med Ole. Jeg kan anbefale køreskolen. Man vælger selv hvornår man vil køre og det gør det virkelig nemt når man har skole, arbejde osv.

13. Mai 2025

Mange tak for anbefalingen. Hilsen Ole

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale Lundings…

Jeg kan varmt anbefale Lundings Køreskole! Undervisningen er grundig, hyggelig og man føler sig tryg i gennem hele forløbet. En super god oplevelse hele vejen igennem.

18. Mai 2025

Tusind tak, Clara. Det er jeg glad for at høre. Hilsen Ole

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det kan varmt anbefales at tage sit…

Det kan varmt anbefales at tage sit kørekort hos Lundigs køreskole! Jeg har altid glædet mig til at skulle ud og køre med Ole, siden han hurtigt skabte et trygt og lærigt rum hvor det var okay at lave fejl. Teoriundervisningen er også super god og det er lækkert med snacks undervejs så undervisningen ikke bliver for tung . Alt i alt kan jeg kun anbefale at tage kørekort her.

13. Mai 2025

Mange tak for den varme anbefaling, Katinka. Hilsen Ole

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega god oplevelse med Lundings køreskole

Det har været en mega god oplevelse at tage mit kørekort hos Lundings køreskole, og er meget glad for at jeg tog det der. Det har været mega hyggeligt, hvordan teori undervisningen har foregået, i Oles stue med toast, sodavand og slik. Timerne i bilen har også været hyggelige og lærerige, og der har været mange gode snakke i bilen, en stor anbefaling herfra

12. Mai 2025

Tusind tak, Villum. Mega glad for at høre det. Hilsen Ole

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en rigtig god oplevelse!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse på Lundings Køreskole! Teoriundervisningen er rigtig stille og rolig og lærerig, og Ole sørger for lækker forplejning i form af slik, sodavand, frugt og toast. Vi er et lille hold og man lærer hurtigt hinanden at kende, hvilket er super hyggeligt med det personlige. Køretimerne er ligeledes virkelig hyggelige i form af god feedback og hyggelige snakke med Ole. Han er en helt vildt god kørelærer der både viser forståelse, er tålmodig og har en meget pædagogisk tilgang! Jeg kan varmt anbefale køreskolen:)

9. Mai 2025

Tusind tak for den varme anbefaling, Camille. Hilsen Ole

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan klart anbefalde ole lundings…

Jeg kan klart anbefalde ole lundings køreskole. Det var nogle hyggelige teoritimer og en god måde man skulle booke sine køretimer så man selv kunne bestemme hvad tid og hvilken dag. køreskolen er lidt til den dyre ende, og man skal lige være opmærksom på hvad lovpakken ikke indeholder og hvad den indeholder. ole var behagelig af køre med og god til at finde en god løsning hvis noget kom i vejen eller man synes noget var svært.

11. April 2025

Tusind tak for anbefalingen, Franziska. Dejligt at høre. Hilsen Ole

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole. Super sød lærer, der altid er klar til at tage ting i ens eget tempo. Samt klar til, at gøre hvad der er bedst for en. Intet dårligt herfra.

3. Mai 2025

Det er jeg virkelig glad for at høre. Tusind tak, Laura. Hilsen Ole

køreskole

God køreskole man har det sjovt til teori og når men er ude og køre med Ole

24. April 2025

Hej Jonas. Tusind tak, det er jeg glad for at høre. Hilsen Ole

God oplevelse hos Lundings Køreskole

God oplevelse hos Lundings Køreskole. Læreren var sød, støttende og god til at skabe tryghed op til køreprøven.

21. April 2025

Hej Alfred. Mange tak, det er godt at høre. Hilsen Ole

Bedste kørelærer

Jeg syntes Ole var en sindssygt god kørelærer fordi han var meget rolig og han er god til at se hvad man har behov for.
Han er meget sød og spørg ind til dig

21. April 2025

Hej Mila. Tusind tak for dine søde ord. Hilsen Ole

KÆMPE ANBEFALING!

Det var en virkelig god oplevelse, at tage mit kørekort hos Ole!

Ole er en meget sød og tålmodig kørelærer, som jeg følte mig meget tryg ved at side i bilen med.

Teorilektionerne, som foregik på et lille hold, var både hyggelige og lærerige, og der var masser af tid til at stille spørgsmål.

Ole er meget fleksibel, og er god til at sørge for, at kørelektionerne ligger sådan, at de passede ind i din hverdag.

Udover at lære dig at køre bil, har Ole også stort fokus på at lære dig, hvordan man bliver en ansvarsfuld bilist.

Ole har også meget stort fokus på, at du kommer igennem forløbet så hurtigt, og så billigt som muligt.

Alt i alt er Lundings Køreskole en KÆMPE ANBEFALING!!

Tak for den gode oplevelse!

5. November 2024

Tusind tak Ida-Marie. Det er jeg virkelig glad for at høre. Hilsen Ole

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling! Kan ikk være mere positiv over mit forløb hos Lundings Køreskole, en rolig og god kommunikation, og en imødekommende forståelse for at man kan være nervøs. Både teori og kørsel, sørge Han for bliver en god og sjov oplevelse:)

3. April 2025

Hej Amalie. Mange, mange tak for din anbefaling. Hilsen Ole

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været rigtig glad for at tage…

Jeg har været rigtig glad for at tage mit kørekort hos Lundings Køreskole. Det var nogle hyggelige og lærerige teoritimer på et lille hold, så der var god tid til at stille spørgsmål, hvis man var i tvivl om noget.
Alt i alt har det været en god oplevelse, som jeg klart kan anbefale!

17. März 2025

Antwort von Lundings Køreskole

Hej Elna. Det er jeg virkelig glad for at høre. Tak for anbefalingen. Hilsen Ole

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr