Lundings Køreskole Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lundings Køreskole kan godt anbefales. Teoritimerne er fine, selvom det selvfølgeligt ikke er lige så sjovt som at køre. Kørelektionerne er især gode, efter de 2-3 første gange hvor han lærer dig at k... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skynd dig så hurtigst så muligt at komme på holdet på Lundings køreskole det er ikke kun en skole det er en oplevelse og selvom du kan få lidt kritik ender du alligevel med at tage hjem med et smil på... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ole er en virkelig god og tålmodig kørelærer, jeg kom fra en anden køreskole og min motivation for kørekort var helt væk, Ole hjalp mig og fik motivationen tilbage. jeg bestod prøven i første forsøg... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Alle Bewertungen

44 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft et virkelig godt forløb…

Jeg har haft et virkelig godt forløb hos Lundings køreskole, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre kørelærer end Ole. Teorien foregår i små hold, hvilket gør det nemt at følge med og stille spørgsmål. Derudover er Ole altid klar til at hjælpe. I køretimerne er han rolig, tålmodig og virkelig god til at forklare tingene så man forstår dem. Jeg har følt mig tryg bag rattet hele vejen igennem og haft det sjovt samtidig.

Tusind tak for et fantastisk kørekortforløb, Ole! Jeg kan varmt anbefale Lundings køreskole til alle, der gerne vil have en virkelig god oplevelse.

18. November 2025

Selv tak, Klara. Tusind tak for den fine anbefaling. Hilsen Ole

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk køreskole og dygtig kørelærer

Det har været en fantastisk oplevelse at tage kørekort hos Lundings køreskole. Forløbet har været virkelig lærerigt, og Ole skabte en utrolig afslappet stemning til teoritimerne og kørelektionerne. Jeg blev mødt med stor tålmodighed og følte mig sikker hele vejen igennem. Ole er altid i godt humør og god til at forklare tingene. Kan helt klart anbefale at tage kørekort hos Lundings køreskole!

20. November 2025

Mange, mange tak, Tilde. Hilsen Ole

Kan klart anbefale Lunding Køreskole

Lunding Køreskole er et fantastisk sted at tage sit kørekort. Ole gør det både sjovt og lærerigt, så man er helt klar til både teori og køreprøve.

Teoritimerne var hyggelige samt lærerige, hvilket også skabte et godt miljø til at lære de ting, man skal kunne til sin teoriprøve.

Køretimerne var også gode, da Ole i starten lader eleven bestemme tempoet, hvilket gjorde det nemt at fange det med at skulle føre en bil sikkert gennem trafikken.

Alt dette var med til at gøre, at jeg bestod begge prøver i første forsøg med 0 fejl i teoriprøven, og derfor vil jeg klart anbefale Lunding Køreskole.

19. November 2025

Tusind tak for den fine anbefaling, Noah. Hilsen Ole

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god køreskole har haft nogle…

Super god køreskole har haft nogle problemer med at bestå min køreprøve men da jeg skiftet så bestod

14. November 2025

Antwort von Lundings Køreskole

Det var godt at du kom og at jeg kunne hjælpe dig. Hilsen Ole

Mega god kørlære

Mega god kørlære, hjælper dig der hvor du er hele vejen i gennem

27. Oktober 2025

Mange tak, Villads. Hilsen Ole

Var så glad for det!

Jeg var så glad for både måden køreforløbet forgik på men også kørelæren, alt forgik stille og roligt og jeg følte faktisk at jeg fik den viden jeg skulle bruge til køretimer, teoriprøve og køreprøve. Så taknemlig for den tålmodighed Ole har haft, da det har været svært et par gange med sarte nerver. Jeg kan med 100% sige at hvis man vælger lundingskøreskole kommer man IKKE til at fortryde det!!!

9. Oktober 2025

Tusind tak, Vida. Det er jeg virkelig glad for at høre. Hilsen Ole

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lundings køreskole kan virkelig…

Lundings køreskole kan virkelig anbefales.
Super god til at lytte og forklare på flere måder, og tage individuelle hensyn. Ole er rolig og er god til at berolige en når man er nervøs. Der er også toast, slik og sodavand, hvilket giver plus point.

5. Oktober 2025

Tusind tak, Ida. Altid godt med plus point. Hilsen Ole

Pædagogisk og god behandling

Pædagogisk og god behandling! Han er rigtig hjælpsom og finder på måder at få en til at lære på. Kan helt sikkert anbefale ham.

4. September 2025

Mange tak for anbefalingen, Laura. Hilsen Ole

Super forløb hos Lundings køreskole

Jeg kan klart anbefale at tage kørekort hos Lundings køreskole. Hyggelig og lærerig teoriundervisning, gode køretimer og der er bare styr på tingene. Ole er en super lærer, og det er altid hyggeligt at køre med ham.

1. September 2025

Mange tak for de rosende ord. Hilsen Ole

Klar anbefaling

Ole er en super tålmodig og flink kørelære, Kan kun anbefales her fra.

2. September 2025

Mange tak for anbefalingen, Bjarke. Hilsen Ole

Kan klart anbefales

Super fin undervisning, vi havde det altid sjovt og hyggede os, og Ole gav altid værdifulde indsigt jeg ikke vil glenme.

27. August 2025

Tak, Emil. Det er jeg glad for. Ja mega hyggeligt. Hilsen Ole

100% anbefaling

Lundings Køreskole er et fantastisk sted at tage kørekort. Lundings køreskole giver en hyggelig og engageret undervisning, som skaber trygge rammer. Mega rare, hyggelige og lærerige kørsel og teori timer. Du kan vælge dine køretider selv, hvilket gør det nemmere at få passet ind i sin normale hverdag.
Derudover er han også en rar og sjov person, som man også kan have det sjovt med når man er ude og køre.

Det har virkelig været en fornøjelse.

16. August 2025

Tusind tak for de søde ord, Aviaya. Det er jeg glad for. Hilsen Ole

Stærkt anbefales

Jeg ville helt klart råde folk til at tage deres kørekort, her på Lundings køreskole, det er helt utroligt hyggeligt, og trygt. Så kun gode ord her fra.

7. August 2025

Tusind tak, Philip. Det er jeg glad for. Hilsen Ole

Stærk anbefaling herfra

Stærk anbefaling herfra. Super hyggelige og let forståelige teoritimer, og meget hyggelige og produktive køretimer. Man kan også mærke han virkelig gerne vil have at man klarer det så godt som muligt. Jeg ønsker Ole alt vel og anbefaler klart køreskolen

30. Juli 2025

Mange, mange tak, Johan. Alt vel til dig også. Hilsen Ole

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klart den bedste køreskole du kan…

Klart den bedste køreskole du kan finde, Ole er flink og rigtig imødekommende, så man har ingen problemer med at få mange gode køreture med ham. Alt i alt så har det været et køreskole forløb langt over standarterne. Han kan stærkt anbefales.

3. August 2025

Mange tak, Sean. Det er jeg virkelig glad for at høre. Hilsen Ole

Fremragende køreskole

Det kan uden tvivl anbefales at tage kørekort hos Lundings Køreskole. Teoriundervisningen har været godt balanceret mellem faglighed og stemning og kørelektionerne har været ligeså. Samtidig har kommunikationen mellem kørelærer og elev også været fremragende, og derfor føler man sig til rette helt fra første dag. Alt i alt en positiv og professionel oplevelse hele vejen igennem.

21. Juli 2025

Tusind tak, Sylvester. Det gør mig rigtig glad. Hilsen Ole

Kæmpe anbefaling

Kan klart anbefale at tage kørekort hos Lundings køreskole. Teoritimerne foregår i trygge rammer med små hold, hvilket gør det meget mere overskueligt og lærerigt. Køretimerne er hyggelige og lærerige.
Man føler sig godt taget imod fra starten, og der bliver taget hensyn til ens tempo og behov.
Alt i alt en super god oplevelse.

20. Juni 2025

Tusind tak, Frida. Det er jeg virkelig glad for at høre. Hilsen Ole

Meget god køreskole

Meget god køreskole. Teoritimerne er stille og rolige, og det samme med køretimerne. Ole er også god til at gøre forløbet hyggeligt, og hvis der opstod problemer fandt han hurtigt en løsning. Kan kun anbefale Ole her fra.

5. Juli 2025

Mange tak for anbefalingen, Victor. Hilsen Ole

Rigtig god kørerskole

Rigtig god kørerskole, og kørerlærer.
Jeg har været utrolig glad for mit forløb hos Lundings køreskole, grundet den gode stemning, trygge rammer, skønne kørerture, og en sød kørerlære der er god til at lære fra sig:)
Det kan klart anbefales at tage sit kørerkort hos ole, der er styr på tingene, og teori foregår i små hold, hvilket giver dig muligheden for at du får den hjælp du har brug for.

Tusind tak for et godt forløb Ole😁

28. Juni 2025

Antwort von Lundings Køreskole

Selv tak, Emilie og tusind tak for anbefalingen. Det gør mig rigtig glad. Hilsen Ole

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr