Lund Hjemmesider Bewertungen 36

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dette firma leverer høj kvalitet. Som universitetsuddannet ved jeg en del om mennesker og adfærd. Her går samarbejdet nemt og glidende. Og modsat mange andre firmaer bliver du her ikke snydt eller ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kontaktede lundhjemmesider.dk da vores hjemmeside var blevet lukket ned en fredag aften, lørdag morgen stod Asbjørn klar til at hjælpe. Efter bare 8 timer havde vi fået stablet en ny web shop p... Mehr ansehen

1. Webentwickler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Lund Hjemmesider er et webbureau i vækst. Vi udvikler online løsninger til små og mellemstore virksomheder og hjælper med at styrke virksomheders identitet på nettet. Vores udgangspunkt er, at kvalitet skal kunne købes for rimelige priser.

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

En kompetent samarbejdspartner

Lars fra Lund Hjemmesider har været en stor hjælp i arbejdet med at få to nye hjemmesider op at køre for de virksomheder, jeg arbejder for. Han var tålmodig, præcis og leverede to flotte og færdige produkter. Kort sagt – en ideel samarbejdspartner! Ærlig, kompetent og rigtig god at sparre med. Så hvis du mangler en ny hjemmeside, kan jeg varmt anbefale Lund Hjemmesider som en troværdig og pålidelig partner.

31. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dette firma leverer høj kvalitet

og adfærd. Her går samarbejdet nemt og glidende. Og modsat mange andre firmaer bliver du her ikke snydt eller manipuleret til at skulle bruge flere penge for at få et ordentligt produkt

24. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enestående Service og Effektiv Opgradering fra Lund Hjemmesider!

Jeg valgte Lund Hjemmesider til at opdatere min hjemmeside, onlinesamtaler.dk, og jeg kunne ikke have været mere tilfreds med oplevelsen. Servicen var både hurtig og professionel, og jeg satte pris på den opmærksomhed, de viste over for mit projekt. Jeg kan varmt anbefale Lund Hjemmesider til alle, der søger en pålidelig partner til at forbedre deres online tilstedeværelse.

23. November 2023

Ny hjemmeside til Snekkersten Havn

Lund Hjemmesider har udviklet Snekkersten Havns nye hjemmeside.

Vi har haft en rigtig god dialog og sparring med Asbjørn og Lars, og er meget tilfredse med resultatet.

Jeg kan kun give Lund Hjemmesider mine bedste anbefalinger.

// Lars Ilsøe Mikkelsen

1. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service - klart anbefalelsesværdig

Sprogcenter Midt brugte Lund Hjemmesider til at få udviklet en ny hjemmeside med tilhørende webshop. Vi havde et virkelig godt samarbejde med Asbjørn. Han gik langt for at imødekomme vores ønsker, og var altid klar til at svare på vores mange spørgsmål. Alt foregik ordentligt og hurtigt. Vi kan kun give Asbjørn og Lund Hjemmesider vores varmeste anbefaling.

3. Oktober 2022

Hurtig og fantastisk service

Efter bare 8 timer havde vi fået stablet en ny web shop på benene og efterfølgende har Asbjørn og hans team også været meget behjælpelige og bliver ved med at optimere.

Klar anbefaling herfra💪🏼

17. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En leverandør eller en partner

En leverandør eller en partner? Lund Hjemmesider er meget professionel, fair, transparent og pragmatisk - præcis som den partner, man håber på at have under opbygning af en virksomhed. Rigtig godt samarbejde og rigtig godt resultat!

7. August 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super flot fotografi hjemmeside.

Jeg har fået bygget min fotografi - hjemmeside hos Lund hjemmesider. Samarbejdet med Asbjørn har været rigtig godt og resultatet er blevet en hjemmeside som jeg er rigtig glad for. Super flot design. Og jeg kan være tryg ved fortsættelse af samarbejdet ved en eventuel senere udvidelse.

27. Januar 2022

Superkompetent

Vi fik efter flere år, hvor Lund-hjemmeside havde fungeret upåklageligt, et problem, og indenfor en time fra vores henvendelse til Lund Hjemmesider, havde vi fået superprofessionel hjælp til løsning og opdatering. Varmeste anbefalinger herfra

19. November 2021

Super service & produkt

Vi anvendte Lund hjemmesider til udarbejdelsen af vores nye firmahjemmeside. Asbjørn og hans team har ydet en super service og været utroligt fleksible hele processen igennem. Vi er super tilfredse med det produkt, de har leveret og giver de varmeste anbefalinger til Lund hjemmesider.

Henrik Kjeldal
DNASense ApS

20. Oktober 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg faldt over lund hjemmesider og fik…

Jeg faldt over lund hjemmesider og fik mig en snak med Asbjørn! Yderst behageligt og professionel, som virkelig forstår sig på god kundeservice. Jeg er yderst tilfreds med resultatet med hjemmesiden jeg fik lavet, og vil til hver en tid anbefale Lund Hjemmesider til andre!

18. August 2021

Super god service

Super god service! Vi har meget tilfreds med den kommunikation vi har haft med Asbjørn og lund hjemmesider. kan klart anbefale dem!

10. August 2021

Uovertruffen god service

Uovertruffen god service. Helt igennem professionelle løsninger. Meget tålmodig må man sige, med alle mine spørgsmål og ønsker. Og altid gode, meningsfyldte og brugbare svar. Du står aldrig alene, når du vælger Lund Hjemmesider. Tryghed og kvalitet er altid i højsæde. Lund Hjemmesider får mine bedste anbefalinger.

1. März 2021

Antwort von Lund Hjemmesider

Hej Birgith - tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe og at du har lyst til at bruge os!

Utrolig stærk samarbejdspartner

At arbejde med Asbjørn fra Lund Hjemmesider har været, og er stadig, en fornøjelse! Vi får en utrolig stærk samarbejdspartner, der leverer kvalitet til tiden. Kan kun anbefale dig at vælge Lund Hjemmesider til dine web- og marketingløsninger.

Frederik
Ørskov Digital

11. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har de sidste mange år ønsket mig…

Jeg har de sidste mange år ønsket mig en hjemmeside, der skulle handle om min store interesse og hobby nemlig alt om at grille, derfor navnet grillall.dk. Det har virkelig været en drøm der er gået i opfyldelse. Jeg synes projektet var for stort at sidde med selv, og jeg fandt frem til Lund Hjemmesider. Efter første samtale med dem var jeg ikke i tvivl og var helt tryg ved at de skulle sætte den op. Jeg havde meget travlt i den periode, men jeg blev aldrig presset, men det blev taget i mit tempo. De har ydet den bedste service og hvis jeg stadig får problemer, er de meget flinke at hjælpe. Kan kun give de varmeste anbefalinger.

30. Oktober 2020

Fantastisk service

Fantastisk service! Jeg har nu igennem længere tid haft dialog med Asbjørn inden jeg bestilte hjemmesiden. Min hjemmeside har været lidt større omgang, men uanset spørgsmål og hvad der ellers har måtte være af opgaver er det blevet gjort til perfektion!

3. September 2020

Antwort von Lund Hjemmesider

Hej Jesper - tusind tak for de meget fine ord. Vi forsøger altid at have et tæt samarbejde med vores kunder, også på de opgaver der strækker sig over længere tid, og det er vi meget glade for kan mærkes. Tusind tak og god fornøjelse med din nye løsning!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Proaktiv, service-minded og godt håndværk

Vi er super glade for vores nye website på fremtidsfabrikken.io. Lund Hjemmesider er proaktive, løsningsorienterede og er gode til at kommunikere forståeligt. Hjemmesiden er upåklageligt udviklet efter vores ønsker. Stærkt anbefalelsesværdigt! Der er meget hurtig respons og Lund hjemmesider har været enormt dygtige til at indarbejde feedback vi har givet uden selv at være teknisk anlagte.

12. November 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har brugt Lund hjemmesider til…

Jeg har brugt Lund hjemmesider til udvikling af en webshop.
Asbjørn er meget professionel enormt tålmodig og yder en service udover det sædvanlige.
Klar anbefaling herfra.

21. September 2019

Antwort von Lund Hjemmesider

Hej Christian. Tak for din anmeldelse - vi synes vi fik skabt et super resultat på din opgave, og vi glæder os til at følge den og virksomheden i fremtiden. God vind!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr