Louis MC - Alt i motorcykeludstyr Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ringede lidt over kl 10, hvorefter Simon ringe tilbage, mands solbriller gik i stykker, da han ikke kan undvære dem på grund af synet var vi så heldig at de have i Tilst og vi var på ferie ved Svendbo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har d. 22/8 taget den lange tur fra Odense fordi jeg blev rådet til at prøve mc tøj på i en fysisk butik, det er jeg glad for jeg gjorde, fordi jeg havde selv bestilt den jakke jeg ville have i 2... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har igennem de sidste år købt udstyr for ca 10.000,- i denne butik. Særlig fordi jeg gerne vil støtte en lokal fysisk butik frem for online. Men hver gang har servicen og viden fra personalet vær... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk god betjening af Oliver. Jeg er ny i alt det her med motorcykel og skulle bruge alt i beklædning. Butikken er virkelig lækker med god stemning, lidt at drikke og siddepladser, der man... Mehr ansehen

1. Fahrzeug & Transport

Vom Unternehmen geschrieben

Alt i MC-beklædning og udstyr til markedets bedste priser! Stort udvalg i Taastrup og Aarhus. ✓ LAVE PRISER ✓ HURTIG LEVERING ✓ 14 DAGES RETURRET

• Roskildevej 323D, 2630, Taastrup, Dänemark

• louismc.dk

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

97 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

25 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Arrogante medarbejdere (Søborg)..

Da jeg lige har fået kort og motorcykel, skal jeg handle ind til hele pakken..

Til at starte med bliver jeg mødt af 2 medarbejder der hyggennakker og egentlig virker ligeglad med mig.
Herefter henvender jeg mig så jeg kan få hjælp.

Medarbejderen anbefaler en hjelm, som ikke sidder tæt eller godt på mig, trods det fortæller sælger mig at den sidder perfekt til mig og at det er den helt rigtige for mig.
Han hverken mærker hjelmen, hvor løs den sidder, eller forstår hvad jeg siger til ham.
Jeg må bede medarbejderen om at slå hjelmen op, da jeg selv kan vurdere at jeg skal have hjelmen i en anden størrelse. Imens ser jeg, at jeg kan få nøjagtig samme hjelm til 600 kr billigere online, og spørger naturligvis om der kan blive lavet et prismatch, men det afviser medarbejderen og har samtidig en træls attitude.
Jeg føler ikke at han gider eller har forstand på hvilken str hjelm jeg skal have, hvilke gør mig ret utryg, så jeg opgiver hjelm for nu.
Jeg bliver henvist ind i et andet rum, hvor jeg i ca 20 minutter prøver lidt forskellige bukser.
På intet tidspunkt kommer der en medarbejder ind og spørger om jeg har brug for hjælp, så jeg går ud til kassen og spørger om jeg kan bede om hjælp og råd, men bliver mødt af en medarbejder der ikke lige kan overskue situationen og er uforstående overfor hvad jeg vil have hans hjælp til på en ret arrogant måde.
Han går hurtigt igen og og jeg må opgive.
Det skal siges at vi kun er 2 kunder i butikken i al den tid jeg var der, så det virkede ikke til at der var travlt.

Jeg var parat til at smide flere tusinde kroner i hjeml, tøj, sko, handsker mm, men endte kun med at gå derfra med et par bukser.
Derudover har jeg skrevet en mail til den medarbejder, hvori jeg beskriver min oplevelse. Han svar er således;
“Vi er nødt til at prioritere vores tid og service på reelle kunder.”

Jeg brugte trods alt stadig 768 kr på bukser, så er vel stadig en reel kunde, men ikke ifølge dem..
Jeg kommer ikke igen. Kan heller ikke anbefale stedet og den ikke eksisterende service man får.

17. Mai 2023

kun anbefalde

bestille en lædervest, var så det svære ikke ikke på lager, men de svaret hurtig og sagte der vil gå lidt længe tinder for jeg kunne mod tag i vest, super og så glad for den. at jeg tænker at købe hos dem i gen, måske jeg skulle vente lidt på den, men heller vente og få god kunde servis . kan kun sige i skal bruge denne bukti søborg.

14. November 2022

Fuldt ud tilfreds

Jeg fandt et rygskjold på hjemmesiden og tog i butikken i Søborg, for at hente det. Det viste sig at jeg havde beregnet forkert størrelse, så heldigt at jeg besøgte butikken.
Betjeningen var venlig og serviceminded…så jeg kommer gerne igen.
Er iøvrigt meget tilfreds med mit rygskjold fra Forcefield Pro Sub 4K

1. Mai 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super betjening og godt udvalg!

Jeg var inde og hente lidt af hvert til sæsonstart, der fik jeg lidt af en oplevelse! - Betjeningen var uforlignelig. Der blev taget godt imod mig og svaret på alle spørgsmål, jeg måtte have. Der var mange mennesker, men jeg blev alligevel taget hånd om.
Flot udvalg af mc-tøj og mange hjelme udstillet. Fik også bestilt en ny jakke, dog med lidt leveringstid, men de har holdt mig godt underrettet indtil videre..! 10/10 vil handle igen :-)

16. April 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lidt en blandet landhandel…

Åh, vil rigtig gerne give 5 stjerner, men det kan jeg bare ikke, desværre. I er skide søde i butikken i Søborg, men I mangler sgu bare lidt mere viden om jeres produkter (især tøj til kvinder) og så mangler der bare lidt flere skills indenfor kundeservice. Jeg skulle selv insistere at få bestilt flere størrelser hjem af en læderjakke for at være sikker på, jeg købte den rette jakke. Det lidt noget skidt.

Til gengæld oplevede jeg ekstrem hurtig service og levering ved et onlinekøb og sindssyg hurtig refundering i butikken i Søborg. Pengene var tilbageført på min konto samme sekund, som jeg havde returneret min vare. Super optur!

Jeg er klar over at alle mennesker er forskellige hvad angår at yde kundeservice, men når man bruger så mange penge på MC gear, så forventer jeg alligevel en form for ekstraordinær service og viden om produkter. Og så savner jeg flere kvinder i MC detailhandlen. Fornemmer alligevel det lidt svært for mænd at rådgive kvinder omkring størrelser og fit i tøj fx. Og så bliver det bare lidt en øv-oplevelse. Men der er klart potentiale 🥳

Update: Kære Louis MC. Hvor er det ærgerligt, at I vælger at svare på min anmeldelse i sådan en konfrontatorisk og bebrejdende tone, når den faktisk var ment som at være saglig, ærlig og konstruktiv. Kan se på andre anmeldelser, at I kører samme skarpe retorik, så snart der forekommer kritik omkring manglende service. Det kan man jo så stille sig undrende overfor. Jeg skrev endda at personalet var super søde. Og at I kalder mig for diskriminerende, fordi jeg nævner, at jeg savnede lidt mere vejledning indenfor MC tøj til kvinder - det er simpelthen for søgt. Ikke okay at smide den slags beskyldninger afsted for at redde ansigt.

9. März 2022
Louis MC - Alt i motorcykeludstyr-Logo

Antwort von Louis MC - Alt i motorcykeludstyr

Kære Sascha,

Vi er naturligvis kede af, at du mener din oplevelse hos os kun berettiger til 3 stjerner.

Efter drøftelse med de medarbejdere der har betjent dig ved dine besøg hos os, er det væsentligt at fremhæve følgende, som ikke fremgår med tilstrækkelig tydelighed ved din anmeldelse: Du besøgte os med hensigten om at finde en passende læderjakke. Efter du havde prøvet en række modeller jakker i forskellige størrelser, tilbød vores medarbejder dig at hjemtage den ønskede model jakke i en yderligere størrelse og samtidig at bestille en tilsvarende model og størrelse jakke i en særlig damevariant - dette tilbud tog du imod, og blev ringet op få dage senere med besked om, at de pågældende jakker lå klar til afprøvning i vores forretning i Søborg.

Ved dit andet besøg hos os kunne du konstatere, at vores personale havde ramt størrelsen helt rigtigt, hvorfor du købte jakken i damevarianten - den jakke som vores medarbejder uopfordret havde tilbud dig at bestille hjem til afprøvning.

Uanset ovenstående og uden i mellemtiden at returnere eller ombytte den købte jakke foretog du efterfølgende en onlinebestilling af den selvsamme model jakke i anden størrelse. Da du modtog denne jakke var det klart for dig, at den pågældende jakke ikke passede dig, hvorfor du valgte at returnere jakke nr. 2 i vores forretning i Søborg, hvor du jf. din gengivelse ovenfor rigtigt nok fik refunderet købesummen omgående.

På baggrund af ovenstående kan det konstateres, at vores personale:

1) vejledte dig om eksistensen af den ønskede model jakke i en særlig damevariant,
2) undersøgte den rette størrelse ud fra de jakker du allerede havde prøvet i vores forretning,
3) bestilte den ønskede model jakke hjem til dig, og
4) havde den pågældende jakke klar til dig efter kun 2 dage.

Det savner således i høj grad mening når du skriver, at vores personale mangler "skills" inden for kundeservice - det er du naturligvis velkommen til at uddybe.

Modsætningsvis indikerer det faktiske hændelsesforløb uomtvisteligt, at vores personale netop ydede dig den ekstraordinære kundeservice du refererer til.

Ligeledes er det i strid med de faktiske omstændigheder, når du angiver, at du selv "skulle insistere på at få bestilt flere størrelser hjem". Idet du ikke i forvejen kendte til eksistensen af den pågældende model jakke i damevariant, forekommer det besynderligt hvis du skulle insistere på at få bestilt denne hjem.

For så vidt angår din bemærkning om, at det skulle være svært for mænd at rådgive kvinder, må vi på det kraftigste tage afstand fra sådanne anklager mod vores personale. Vores personale har indgående kendskab til såvel dame- som herrebeklædning, og mangler ikke færdigheder grundet sit køn.

Dertil synes din bemærkning om, at du "savner flere kvinder i MC detailhandlen" at være uden relevans for dit konkrete køb, ligesom din bemærkning - i forlængelse af det ovenfor angivne - findes diskriminerende henset til, at du herved indlægger en forudsætning om, at mænd er utilstrækkelige til at rådgive andre en sit eget køn.

At du bedømmer vores service - som mildest talt må siges at være ud over det sædvanlige - til kun 3 stjerner forekommer derfor fortsat uden rationale og uden sammenhæng med den konkrete købsoplevelse.

Afslutningsvis skal det bemærkes, at vi henset til dine bedømmelser af vores kollegaer i branchen kan se, at vi vel skal være taknemmelige for dine 3 stjerner, idet du har bedømt disse til kun 1 stjerne - igen med afsæt i dine formentlig uopnåelige krav til kundeservice.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

både min kæreste og en veninde har…

både min kæreste og en veninde har handlet i Århus afdelingen. Og i begge tilfælde blev de mødt af en sød, smilende og hjælpsom sælger. Kæresten kommer snart forbi igen og køber et par bukser

9. August 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig rådgivning og igen service.

Jeg har igennem de sidste år købt udstyr for ca 10.000,- i denne butik. Særlig fordi jeg gerne vil støtte en lokal fysisk butik frem for online. Men hver gang har servicen og viden fra personalet været i bund.
I dag var jeg forbi butikken for at købe intercom, hvor jeg igen fik utrolig dårlig rådgivning. Denne gang havde jeg forberedt mig lidt hjemmefra, og kunne derfor høre at rådgivningen var total forkert.

9. August 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ringede til Århus afdelingen og talte…

Ringede til Århus afdelingen og talte med Benjamin angående en Richa Jakke som de havde én tilbage af, fik handlet den af, og som en ekstra service tilbød Benjamin at køre til en pakkeboks efter arbejde, så den kom afsted i dag, da deres normale pakkepost havde været og afhente pakker tidligere på dagen, og kan nu se på track & trace jeg får den i morgen....det virkelig go service, og netop den slags oplevelser der gør man som kunde får lyst til at handle der igen 🙂

30. Juli 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lidt for ringe service.

Besøgte butikken i Aarhus for at købe en læderjakke.

Torsdag d. 27-5-21. Ankom til butikken ca. 11.30 og var eneste kunde i butikken fra jeg kom til jeg gik igen.

En ekspedient spørger efter ca 10 min om han kan hjælpe med noget, nej tak jeg kigger lige på læderjakker og så skal der nok blive nogle spørgsmål.

Efter lidt tid går jeg op til kassen og spørger efter en jakke jeg ikke kan finde og han går med ned og finder den til mig, nu har jeg så en række spørgsmål mere men den stakkel får hosteanfald og mener han skal op til kassen og have noget kaffe og så ser jeg ikke mere hjælp og heller ej svar på mine spørgsmål.

For ringe service efter min mening.

29. Mai 2021

Kompetent rådgivning i butikken

Jeg har købt en matsort Premier flip-op hjelm hos Louis-MC i Søborg. Super rådgivning med størrelse, visir, pleje, osv. Har allerede kørt godt 100 km i dag med den, og den passer perfekt. Fin value for money. Tak for hjælpen!

24. Mai 2021

Sløv service LouisMC Søborg

Jeg har købt flere hjelme, bukser, m.m. hos LouisMC Søborg. Senest købte jeg en Primier Trophy hjelm hos dem. Visiret gik i stykker på en tur i Norge. De fik den igen, sendte den til Holland, 4 måneder senere havde jeg samme hjelm med nyt visir og flere ridser på end før. Der skulle vises bevis på billeder, at den ikke havde de ridser inden. Det havde jeg ikke. Jeg tænkte pyt med det. Ca. 1-2 måneder efter går visiret i stykker igen et andet sted. Jeg kører ud og afleverer. Ekspedienten fixer den i butikken. Jeg spørger hvornår jeg kan få min penge tilbage for en hjelm, som jeg bruger meget tid på at fragte til reparation, og er decideret upålidelig. Ekspedienten mener at de er i deres gode ret til at reparerer den 3 gange før de skal tilbyde tilbagebetaling (hvad jeg kan se på nettet er noget fis). Jeg ville mene det var god service, hvis de gav mig mine penge igen for en varer, der er upålidelig og gået i stykker 2 gange på under et år ved ganske normal kørsel.
Som sagt, så har jeg købt en del udstyr derude, men det er sidste gang jeg sætter mine ben i den butik.
(Medmindre den går i stykker igen for 3
gang, så må jeg jo bare håbe at de vil give mig mine penge tilbage for den snotvare).

SVAR TIL LOUIS MC:
Jeg kan forstå I tit har svært ved at sætte jer ind i jeres kunders dårlige anmeldelser, da I indleder med den samme smører hver gang.

1. Reparation tog fra jeg afleverede den i start august (kan ikke bevise dato, da I ej heller udleverede en kvittering for indbringelse) til start november - så jeg erkender det er min fejl. 3 måneder tog det. Ja, I tilbød mig en lånehjelm(ikke nødvendigt, da jeg har flere selv), men som jeg prøvede at uddybe, er dette ikke problematikken. Problematikken ligger i en hjelm, som går i stykker TIT.
2. Reparation skiftede I mit visir, som jeg også skriver, på en hjelm som stadig går i stykker under kørsel ved almindeligt brug.
Punkt 3: I overser stadig pointen på, at I sælger en varer, som I så åbenbart står fuld inde for af kvalitet, selvom den går i stykker. Det er nok meget godt at få med, så fremtidige kunder, kan se jeres kvalitetsstempel.
Min hjelm bærer præg af den bliver brugt ja, i form af stenslag og almindelig ridser. Mine hjelme har aldrig været tabt eller fået hårdhændet behandling andet end sædvanligt brug. I konkluderer, at det ligger til årsag for dette. I har intet bekendtskab til hvordan jeg behandler mine hjelme, så modig påstand fra jeres side, vil jeg mene. Dette viser kun jeres karakter.
Jeres "service" I har leveret, som I selv beskriver går langt udover jeres forpligtelser vil blive min sidste bemærkning - for hvis det er jeres kvalitetsstandard, så kan jeg kun læne mig tilbage og være ærgelig over, at jeg har brugt penge i jeres butik, og fraråder andre i at gøre det samme. I har solgt mig en ny hjelm, som på under et år, går i stykker to gange. Og det mener I så er "ekstra service", at reparerer det selvsamme produkt I har solgt, slår min pointe yderligere fast. Hold da fast en service...
Kontakten fremadrettet vil kun blive i forbindelse med endnu en skade på den varer I har solgt mig. Og intet andet.

God aften.

29. April 2021
Louis MC - Alt i motorcykeludstyr-Logo

Antwort von Louis MC - Alt i motorcykeludstyr

Hej Tobias,

Vi har meget vanskeligt ved at genkende din beskrivelse af hændelsesforløbet, og finder derfor behov for at præcisere, at:

1) Reparationen af visirmekanismen på din hjelm tog ikke 4 måneder fra din indlevering af hjelmen, og du blev i øvrigt tilbudt en lånehjelm i reparationsperioden. Ved samme reparation blev der monteret et helt nyt visir på din hjelm.

2) Din indlevering af hjelmen 2. gang udsprang af, at låsen på det nymonterede visir var gået itu. Ved dit besøg ombyttede vi straks visiret til et helt nyt, sådan at du ikke skulle afvente eventuel reparation.

3) Vi har således endnu ikke forsøgt reparation af fejl på visiret, idet vi ved begge dine henvendelser har ombyttet visiret til et helt nyt. Det er dermed ikke korrekt når du skriver, at vi har forsøgt udbedring/reparation 2 gange.

Med henvisning til din egen bemærkning om, at din hjelm har ridser, skal det afslutningsvis og eftertrykkeligt bemærkes, at din hjelm tydeligt bærer præg af uforholdsmæssig hårdhændet behandling, herunder markant mere end blot skrammer fra sædvanlig brug.

Årsagen til de opståede problemer med din hjelm skal derfor findes i det forhold, at din hjelm udsættes for en behandling, som ingen MC-hjelmen er konstrueret til at kunne modstå (mere end én gang).

At vi til trods herfor har været velvillige til (omkostningsfrit) at afhjælpe skaderne på din hjelm, går langt ud over vores forpligtelser, og er alene tilbudt og udført som led i vores ønske om oplevelsen af en god behandling, og det at yde en ekstra service.

For så vidt du oplever problemer med din hjelm, som måtte være omfattet af reklamationsretten eller den udvidede garanti på 2-5 år, som tilbydes på Premiers hjelme, så er du naturligvis til enhver tid velkommen til at kontakte os.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr