Wij willen logoreep.nl enorm bedanken voor de heerlijke chocolade, supermooie creatie, en enorme klantvriendelijkheid!!! Wij willen aan al wie graag chocolade op maat besteld logoreep.nl meer dan... Mehr ansehen
Er is direct en persoonlijk contact. Er wordt naar je wensen gekeken en over het eindontwerp was ik zeer tevreden
Chocolade tableau wat we hebben laten maken zag er goed uit en smaakte heerlijk! Alles wordt degelijk verpakt. Communicatie is vriendelijk en vlot. Voor het ontwerp komen ze met leuke ideeën. De compl... Mehr ansehen
Wij kwamen met een Sint surprise vraag, iets in chocolade te verpakken als Samsung telefoon. Dit voorstel werd opgepakt, uitgewerkt en het is prachtig geworden. Subliem uitgewerkt en het was de verras... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Wij maken van uw wens een persoonlijke reep. U kunt de reep dus zo samenstellen zoals gewenst. En we denken graag mee in het ontwerp. Kies voor een eigen vorm, afmeting en opdruk of indruk!
Lorentzweg 20, 2964LN, Groot-Ammers, Niederlande
- 08 500 755 56
- info@logoreep.nl
- logoreep.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
snelle levering
snelle levering , top chocola , goede hulp met vinden van de juiste chocolaatjes
Top service je wordt snel geholpen en…
Top service je wordt snel geholpen en ze denken ook heel goed mee top

Mooie heerlijke chocolaatjes
Goed contact, snelle levering, mooie heerlijke chocolaatjes. Echt een succes!
Super bedrijf!!
Op maandag besteld en de volgende dag al geleverd.
Super snelle service, top kwaliteit en fijne communicatie.
We gaan hier zeker vaker bestellen!
Groeten,
Team Monta

Antwort von Logoreep
Eigenlijk heel simpel ik kreeg wat ik…
Eigenlijk heel simpel ik kreeg wat ik vroeg en contact was heel goed en werd vriendelijk te woord gestaan.
Snelheid en het eindproduct
Verdomd lekkere chocola
Super fijne service , mooi ontwerp en verdomd lekkere chocolade !!

Erg goede service
Na verzending kwam mijn bestelling niet aan. Wessel is er direct achteraan gegaan en heeft deze opnieuw gemaakt en zelf bezorgd zodat het op tijd binnen was. Een dikke 10 voor deze service.

Helemaal top!
Aardige vent die Wessel en het eindresultaat was echt top! En lekkere chocolade ook nog, wat wil je nog meer.

Antwort von Logoreep
Leuk, lekker en prettig bedrijf!
Leuk idee, goed uitgevoerd. Lekkere chocola en flexibel in de service.
Mooie chocoladeletters
Mooie chocoladeletters, keurig ingepakt en goede communicatie.
Wat mij betreft een dikke 10!
In een hele drukke sinterklaas periode werd ik nog steeds flexibel en pragmatisch geholpen, kreeg ik op tijd mijn product aangeleverd, dat er uistekend uitzag en voortreffelijk smaakte.
Wat mij betreft een dikke 10.
70 Logorepen besteld
Begin november bestelden we bij Logoreep 60 melkchocolade 300 grams repen van ons bedrijfslogo. De opmaak van de wikkel om de verpakking werd kosteloos gedaan en eventuele vragen werden vlot beantwoord. Na levering bleken we nog 10 repen tekort te komen. Deze werden netjes nageleverd. Een kleine klacht werd adequaat opgelost.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.