Chocolaterie Steenvoorden Bewertungen 51

4.7

Goede keuze en fijn dat er een persoonlijke boodschap kan worden toegevoegd. Ontvanger was erg blij met het cadeau; een hele doos bonbons in haar favoriete smaak

Hele lekkere bonbons, intens lekkere smaken zo krijg je ze niet bij andere winkels/sites. Ga hier zeker vaker bestellen!

1. Schokoladenmanufaktur
  2. Schokoladengeschäft

Chocolaterie Steenvoorden maakt elke gelegenheid bijzonder met onze heerlijke handgemaakte chocolade. Verwen jezelf met bonbons, truffels en bars, bereid met verse ingrediënten zonder conserveringsmiddelen. Bestel vandaag online en ontdek de verfijnde smaken!

4.7

Hervorragend

Heerlijke en perfecte chocolaterie

Ik kan deze chocolaterie niet genoeg aanbevelen. De chocolade is werkelijk beyond delicious en tot in perfectie gemaakt je proeft meteen de kwaliteit en het vakmanschap. Elk product voelt luxe aan, maar met een warme, persoonlijke touch.

Wat het extra bijzonder maakt, is dat er bij elke feestdag nieuwe en creatieve chocolade wordt gemaakt. Het is elke keer weer iets om naar uit te kijken, en het laat zien hoeveel aandacht en liefde er in het assortiment wordt gestoken.

Een absolute aanrader voor iedereen die écht goede chocolade waardeert.

27. Dezember 2025

In no time alles opgegeten! Zo lekker…

Voor kerst prachtige bonbons en een nog mooiere kerstkrans besteld. Natuurlijk het kleine doosje in no time opgegeten. Heeeerlijk!! De grote doos snel verstopt, want moest ik cadeau geven… (wist dat het anders mis zou gaan). De kerstkrans heeft maar één nadeel: zo fraai dat je er niet aan durft te zitten. Voordeel: nu heb ik met de kerst iets om heerlijk naar uit te kijken!

15. Dezember 2025

Genieten!

Enorm tevreden en naast dat de bonbons er prachtig uitzagen waren ze ook erg lekker!

4. November 2025

Ontzettend tevreden met mijn…

Ontzettend tevreden met mijn bestelling! Niet alleen de smaken van de bonbons zijn heerlijk, ook zien ze er prachtig uit. Echt vakwerk. Ik raad deze webshop ontzettend aan!

7. Oktober 2025

Chocolaterie Steenvoorden maakt…

Chocolaterie Steenvoorden maakt werkelijk de lekkerste chocolade. De smaken zijn verfijnd en altijd vers, en de bonbons zien er prachtig uit. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, en je merkt dat er veel aandacht wordt besteed aan kwaliteit. Perfect voor cadeaus, maar ook om jezelf te verwennen!

16. Mai 2025

Aanrader

Ik raad het aan, prachtige bonbons als cadeau, en de volgende dag al bezorgd. Top!

3. September 2025

Heerlijke bonbons!

Ik heb onlangs bonbons besteld bij chocolaterie Steenvoorden en het was in één woord fantastisch! Vanaf het moment dat ik de doos opende, werd ik al blij van de prachtige presentatie. Elk bonbonnetje zag eruit als een klein kunstwerkje, bijna zonde om op te eten… maar ik ben blij dat ik het wel heb gedaan!
De bonbons smaakte heerlijk! Mijn persoonlijke favoriet was de cappuccino. De levering was snel en zorgvuldig verpakt, zodat alles in perfecte staat aankwam.
Kortom: absolute aanrader voor elke chocoladeliefhebber. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

7. Juni 2025

Geweldige bonbons

Geweldige bonbons, heerlijk van smaak. Ook snelle levering. Cappuccino kopje was mijn favoriet. Geweldig!

23. Mai 2025

Top!

Zeer mooie design bonbons en erg smaakvol! Keurig bezorgd

8. Mai 2025