Anmelder aldrig på Trustpilot men Løberlab har simpelthen gjort en så positiv forskel i mit liv, at jeg ønsker at dele mine oplevelser med andre! Kort sagt er det de bedste fysioterapeuter og træ... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
LøberLab og især Jakob får min varmeste anbefaling! Jeg havde forinden mit forløb hos LøberLab været forbi både læge samt en anden fysioterapeut og grundet fejldiagnose, oplevede jeg ingen bed... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde et perfekt forløb med Søren fra Løberlab i København. Jeg havde et mål om at løbe Copenhagen Marathon, og hans program gjorde dette muligt, og jeg nåede endda den ønskede tid. Søren har alti... Mehr ansehen
Hos LøberLab har vi specialiseret os i behandling, genoptræning og præstationsfremmende træning for løbere. Vi arbejder målrettet og datadrevet, hvilket sikrer optimal træningsplanlægning, og at skadede løbere kommer godt tilbage i løbeskoene.
Søren Frichs Vej 40 C, 8230, Åbyhøj, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jeg opsøgte LøberLab grundet smerter fra min læg som holdt mig fra at løbe og kunne spille padeltennis. Igennem styrketræning og en præcis plan for mit løb og progression kom jeg heldigvis hurtigt på rette vej igen og spiller nu idag padeltennis uden problemer og løber i det omfang jeg gerne vil

Antwort von Løberlab
Jeg havde døjet med en revnet menisk i 2 år, hvor jeg tidligere havde været rigtig glad for at løbe. Løberlabs REHAB-forløb hos Søren (og Asger) gav mig løbeevnen og løbeglæden igen. Tak til jer! Jeg er tilbage til at kunne løbe 3 gange om ugen, og er blevet væsentlig klogere på min egen løbetræning.
Superfedt at træningen tager udgangspunkt i løb når, nu det er dét, man ønsker at vende tilbage til.
Kan ikke anbefale Løberlab nok. Og vender sikkert tilbage til performance forløbet.

Antwort von Løberlab
Jeg opsøgte LøberLab da jeg efter at have fået nyt knæ for nogle år siden gerne ville igang med at løbe igen. Jeg fik et fint progressivt anlagt træningsprogram, med grundig evaluering hver 14 dag. Jeg kan idag igen løbe frit uden begrænsninger og løbe både lange ture, men også ture, hvor der løbes ved høj intensitet. Og det er trygt fortsat at evaluere og tilpasse programmet. Brugen af it baseret tracking er et ekstra plus.

Antwort von Løberlab
Jeg har haft et godt forløb hos Løberlab, der startede i marts. Jeg har haft forskellige problemstillinger undervejs og hver gang har Asger formået at få mig igennem gnidningsfrit. Da jeg få uger inden CPH half fik begyndende skinnebensbetændelse, fik han også det til at gå væk med simple øvelser.
Det har været nemt at komme i gang med at løbe og endnu federe at nå sit første større mål!
Jeg har haft fornøjelsen af at bruge LøberLab som min fysioterapeut i forbindelse med både min træning og gennemførelse af en halv og en hele Ironman.
Begge gange var jeg blevet overbelastet lige op til, og deres evne til hurtigt at reducere min skade til en mindre irritation har imponeret mig.
Jeg vil til enhver tid anbefalde LøberLab, hvis der bare skulle være det mindste i forhold til at træne op til et stort løb eller hvis man skulle blive skadet.
Jeg havde en vildt god oplevelse med Løberlab. Lærte rigtig meget om hvordan man strukturer sin træning bedst muligt. Træningen gjorde også at jeg slog pr på Marathon distancen, hvilket var mit mål fra starten.
Kommunikationen er virkelig god og man er tit i kontakt.
Alt i alt en virkelig god oplevelse som kun kan anbefales!
Havde det bedste forløb ved Kristine fra Løberlab, hvor hun trænede mig igennem to marathon forløb + et par trailløb. Udover yderst gode træningspas, gav hun også kæmpestøtte og masser af sparring undervejs.
Havde stor fremgang i mit løb efter vo2max test med efterfølgende program. Utroligt behagelige og flinke, og en meget professionel tilgang til træningen, klar anbefaling herfra.
En knæoperation og generelt slidte knæ har gjort det svært for mig at komme rigtig i gang med at løbe igen. Jeg oplevede smerter ved løb – men kunne heldigvis cykle og lave anden sport. LøberLabs – i mit tilfælde Asger, fokus på systematisk genoptræning og styrketræning har været det helt rigtige for mig – og jeg løber i dag fast igen med væsentlige mindre gener end før. Kan varmt anbefale LøberLab til folk, der har brug for et ekstra skub til at komme i gang (igen) og/eller har skadesproblemer
Kæmpe anbefaling af Søren fra LøberLab! I mit forløb var Søren præcis den ekspert og sparringspartner, som jeg havde håbet på. Tak for din hjælp, det har været guld værd!
Samarbejdet med Løberlab har fungeret upåklageligt.
Yderst professionelt og forstående overfor mine ønsker og egne planer ift løbetræning.
VO2 max test er blevet gennemført fint og rigtig god gennemgang af data.
Min løbeform har rykket sig markant og jeg når de mål jeg sætter. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde.
Super god oplevelse med LøberLab!
Jeg henvendte mig til LøberLab efter jeg begyndte at få smerter i knæet ved løb, og jeg var sikker på jeg aldrig kom til at løbe igen uden smerter. Jeg havde haft opsøgt en anden fysioterapeut, som mente at jeg vare skulle lære at leve med det, men heldigvis valgte jeg at give LøberLab et forsøg!
Jeg har fået super kompetent og virkelig god hjælp og vejledning gennem hele forløbet og efter mindre end tre måneder kan jeg nu løbe igen uden smerter 🤩🤩🤩
Super kompetente - og rare!
Fik mig i gang igen efter laaaaaang skade 🌟
Jeg kontaktede LøberLab, fordi jeg havde smerter i skinneben og akillessene. Det var opstået, efter at jeg i en periode havde været mere konsekvent med min løbetræning. Selvom jeg var bevidst om at starte langsomt op, kom der alligevel nogle gener, som jeg gerne ville tage i opløbet. Derudover var jeg tilmeldt Aarhus Halvmarathon, og jeg ville gerne vide, om jeg kunne blive klar til det.
Allerede efter første konsultation kunne Nikolaj vurdere, at jeg nok skulle blive klar til halvmaratonet, men at det ville kræve målrettet træning for at sikre en god oplevelse.
Efter første konsultation, som bestod af en grundig gennemgang af skadesforløbet indtil da samt en undersøgelse, valgte jeg at påbegynde et rehabiliteringsforløb. Undervejs i forløbet lærte jeg en masse om løb og smerter. Jeg havde stor gavn af den tætte kontakt og muligheden for at få svar på spørgsmål mellem konsultationerne.
Efter et par måneder i rehabiliteringsforløbet oplevede jeg i meget lille grad at være begrænset af smerter. Jeg valgte at fortsætte i et præstationsforløb for at optimere træningen frem mod halvmaratonet. Jeg følte mig klar på dagen, og det resulterede i en personlig rekord, hvilket jeg selvfølgelig er meget tilfreds med.
Jeg vil anbefale LøberLab til alle, der har smerter i forbindelse med løb eller som ønsker et forløb hos nogle, der brænder for at hjælpe løbere.
“Jeg opsøgte LøberLab i forbindelse med smerter relateret til min svangsene ved gang samt under og efter løb. Jeg var noget i tvivl ift. om det var den rigtige vej at gå, da nogle eksperter mente at foden skulle holdes i ro. Jeg har i dag ingen tvivl om, at det var det helt rigtigt valg at opstarte forløb ved LøberLab.
Efter konsultation med Asger startede jeg i et REHAB-forløb, hvor der blev lagt en præcis plan for mit løb samt supplerende styrketræning. Det gjorde en verden til forskel for mig, at der blev lagt et præcist program for mig med løbende progression og sparring med Asger. Den løbende sparring og de planlagte løbeture har for mig både givet tryghed og stor motivation for at fortsætte træningen.
Der er i dag kommet styr på smerterne og jeg har de sidste måneder været i et performance-forløb for at blive endnu bedre til at løbe. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til LøberLab.
Jeg startede hos LøberLab i slutningen af februar 2023 fordi jeg igennem flere år havde haft smerter i mine skinneben
På trods af, at jeg fik behandling hos en andre fysioterapeuter igennem en længere periode blev problemet større, og jeg mærkede det allerede ved løb efter 300 meter og ved gåture på 3-4km.
Det var kommet så vidt, at jeg egentlig helt havde opgivet at skulle løbe igen. Da jeg så annoncen for LøberLab tænkte jeg, at det kunne være det sidste forsøg.
Allerede efter første session med Nikolaj var der lagt program for mit løb. I starten handlede det meget om, at lære smerterne bedre at kende, så jeg bedre kunne tolke om det var ok at løbe dage hvor det gjorde ondt, samt at finde ud af hvornår man skal justere planen.
Det betød meget for mig undervejs, at træningen ikke var mere omfattende end at det passede ind i en travl hverdag med karriere og børn.
De fleste uger kunne jeg søge programmet, og de uger hvor det kneb var der udelukkende forståelse og opmuntring fra Nikolaj.
Forløbet har overgået alle mine forventninger, og jeg er kommet godt i gang med at løbe tre gange om ugen. Da jeg startede kunne jeg ikke gå længere ture uden smerter. I weekenden løb jeg knap 10km med enkelte pauser. I løbet af den næste måned skal jeg løbe 10km uden pauser - det er vildt!
Nu skal jeg stå på egne ben med min løbetræning og jeg føler mig virkelig godt klædt på.
Jeg kan kun anbefale at tage fat i LøberLab, hvis man skal have hjælp til løbetræningen - hellere i dag end i morgen!
Super seriøst og professionelt forløb hvor LøberLab har hjulpet mig igang med løb igen efter langvarigt problem med hælspore.
I started a REHAB course with LøberLab because I had been limited by pain in my foot and outer leg. Before I started I had tried different things and my doctor had prescribed som pain killers and told me to have a long break from running. I really missed running, and even though I wasn’t running I started to have pain with walking and standing on my job. I was very excited to hear, that I was to run from week 1 on my rehab course. Nikolaj monitored the load from the training and I did some strengthening exercises both for the lower leg and general strengthening to support my running.
During the REHAB course, I especially appreciated the close monitoring using data and check in emails and check in calls. That relieved me of most of the doubt that earlier affected my excitement with running. Beach og the programm and certainty, I could just focus on running 💪
I have been on the REHAB programme for three months and increased my weekly running from 0k with moderate pain to more than 25k with light to no pain. I am so happy with course that I want to keep working with LøberLab on a PERFORMANCE programme and hopefully training for ultra trail running
Jeg startede i REHAB forløb hos Nikolaj i januar, da jeg på det tidspunkt havde været skadet i 6 mdr. med en overbelastet akillessene. Første konsultation bestod i undersøgelse og en god forklaring af hvad genoptræningen skulle indeholde. Jeg var hurtigt klar over, at her var der virkelig nogen der vidste noget om løb! Nikolaj satte sig grundigt ind i min skade og træningshistorik, og lagde den rigtige træningsplan for mig
Mine træninger kom via en app direkte på mit ur, så jeg hele tiden vidste hvor meget jeg skulle løbe, og så jeg løbende kunne følge mine fremskridt. Undervejs blev jeg fulgt tæt, hvilket var betryggende da en stor del af forløbet for mit vedkommende var online - det var nemmere da jeg har et stykke vej til Århus.
Her 4 måneder senere har jeg nået mit mål og gennemført et halvmaraton i en meget tilfredsstillende tid. Jeg er skadefri, og klar til selv at varetage løbetræningen fremadrettet. Jeg vil varmt anbefale Løberlab hvis man har skader, eller hvis man ønsker at få hjælp til at forbedre sit løb.

Antwort von Løberlab
Jeg har netop afsluttet et veltilrettelagt og super trygt Performance-forløb hos LøberLab og jeg vil klart anbefale det til andre der har behov for overblik eller generel hjælp til at strukturere træningen frem mod et mål.
Jeg trænede frem mod Julsø Ultra 60 km distancen med Kristine som træner og jeg har hele vejen igennem følt mig imødekommet og respekteret. Med planlægning i TrainingPeaks og løbende faglig sparring har jeg haft god struktur i min træning og dermed kunne jeg nyde mine ture langt mere end tidligere.
Jeg har gennem forløbet ikke været skadet overhovedet og jeg har kun mødt åbenhed og forståelse over for løbende justeringer, hvilket har gjort det til en meget tryg oplevelse for mig.
Tak for det hele!

Antwort von Løberlab
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.