Licensia Bewertungen 129

TrustScore 3.5 von 5

3.4

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

ik heb de Adobe Creative Suite bij ze besteld voor een jaar. Eerst begreep ik niet hoe het werkte, maar ik werd wel geholpen door ze. Je wordt eigenlijk ondergebracht bij extra licenties van bedrijv... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mijn Spotify abonnement dat ik in januari 2024 aanschafte voor een jaar, is geblokkeerd. Softwarediscounter heb ik gemaild en ondertussen ook naar support van licencia. men reageert niet tot op he... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Adobe photoshop gekocht op de site. Na het installeren wordt meteen duidelijk dat het gaat om niet officiële software. Bij bijv. het gebruik van de AI functies komt een foutmelding in beeld, waarin wo... Mehr ansehen

1. Softwarehändler
  2. Internetladen
  3. Softwareunternehmen
  4. Softwareanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Licensia is dé bestemming voor voordelige software en premium streaming accounts. Met een passie voor het leveren van kwaliteit tegen betaalbare prijzen, bieden we een breed scala aan producten, variërend van Windows en Office software tot streamingaccounts voor muziek en video. Onze missie is om toegang tot essentiële digitale tools en entertainment voor iedereen mogelijk te maken, zonder de bank te breken. Bij Licensia geloven we in eerlijkheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Ontdek vandaag nog hoe Licensia jouw digitale ervaring kan verbeteren.

3.4

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na aankoop van een Windows licentie…

Na aankoop van een Windows licentie bleek de code bij mij niet te werken en kreeg ik een nieuwe, deze werkte eerste wel maar toch ook weer niet. Na weer contact te hebben gehad kreeg ik gelijk de volgende dag alweer een nieuwe code en deze werkt prima. Kan niets anders zeggen prima service! Zou hier zo weer kopen

4. September 2024

Hallo Jasper,

Heel erg bedankt voor je review. Mochten we je nog van dienst kunnen zijn, laat het gerust weten.

Niet blij!

In eerste instantie heel tevreden met mijn premium Spotify abonnement die ik via software discounter had afgesloten. Maar helaas gaf mijn account ieder keer problemen, dus was de premium weg. Tot twee keer toe hebben ze dat snel opgelost, maar nu bij de 3de keer laten ze me zitten.

Update: het is eindelijk opgelost, heeft ff geduurd maar ben nu weer happy :)

30. August 2024

Beste Karin,

Voor klanten die van voor de overname klachten hebben kunnen gewoon bij ons terecht. Wij nemen contact op met de oud eigenaar waarmee er afspraken zijn gemaakt. Het kan voorkomen dat het contact wat langer kan duren. Maar we staan staan altijd klaar voor ondersteuning.

Karin, fijn dat het is opgelost!

Top bedrijf

Top bedrijf, snelle levering en doet wat ze zeggen!

19. August 2024

Hoi Roald,

Hele mooie review. We doen ons best om onze producten zo snel als mogelijk te leveren. We zorgen altijd voor een praktische handleiding.
Nogmaals bedankt!

Snelle en goede service!

21. August 2024

Beste Roy,

Dank voor de positieve review en het vertrouwen in ons!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Canva Pro aangeschaft ( april 24 )via…

Canva Pro aangeschaft ( april 24 )via software diacounter, na 2 maanden ( juni ) gebruik werkte het al niet meer en kon er ook geen gebruik worden gemaakt van de pro diensten. Vervolgens een mail gestuurd en kreeg ik een reactie terug dat software discounter licennsia geworden was. Ze hebben me vervolgens een nieuw abonnement gegeven, ook dit werkte 2 maanden, en na die 2 maanden werkt het ook niet meer.
Tot op heden ook nog geen reactie op de mail.

1. August 2024

Beste Rick,

Als het goed is hebben we al contact en wordt het op dit moment door de oud eigenaar opgelost.

Mocht u nog hulp nodig hebben, dan regelen we voor u dat het in orde komt!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Spotify abonnement werkt niet meer ?

Mijn Spotify abonnement dat ik in januari 2024 aanschafte voor een jaar, is geblokkeerd. Softwarediscounter heb ik gemaild en ondertussen ook naar support van licencia. men reageert niet tot op heden.

Update:
Probleem is na diverse contacten prima opgelost.
Mijn dank gaat uit na Licencia en Softwarediscounter. Het heeft echter een maand geduurd om het op te lossen. Ik hoop dat eind contract over 6 maanden Licencia er voor zorgt dat deze problemen niet nogmaals ontstaan en het pro actief voortzetten van het huidige contract door vooraf contact op te nemen.

11. Juli 2024

Beste Marcel,

Dank voor uw ordernummer.

Als nieuwe eigenaar hebben we ten doel gesteld om extra te werken aan de klantentevredenheid. Helaas zit u niet in onze klantenbestand, maar we zijn in contact met de oud eigenaar hierover.

We gaan ons best doen ervoor te zorgen dat het wordt opgelost en uw account weer wordt geactiveerd!

Met vriendelijke groeten,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op 1 januari Spotify aangeschaft voor…

Op 1 januari Spotify aangeschaft voor een jaar. Nu na een half jaar is de boel ineens geblokkeerd!!!

Lekker k.

Ik heb ze gemaild maar geen reactie. Ook bestaat de website niet meer!!!

Leuk, dat kun je wel schrijven maar jullie vragen nog niet eens naar een ordernummer of contact gegevens. Hoe gaan jullie het dan oplossen en op welke termijn???

Update: ze reageren wel snel op trustpilot maar nemen vervolgens geen contact op om het probleem op te lossen.
Communicatie van lek mijn vessie

Update:

bestelnummer: 15595
Ik krijg de mails retour wellicht heb ik niet het juiste mailadres van jullie .
Alvast bedankt

19. Juli 2024

Beste klant,

Heel erg vervelend dat u dit is overkomen. Softwarediscounter is Licensia geworden. Licensia is sinds 1 juli van eigenaar veranderd. We gaan er alles aan doen om proberen te zorgen dat uw abonnement weer wordt hersteld! Wilt u de mail en bestelnummer nogmaals naar ons toesturen? Dan komt het helemaal in orde voor u!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik voelde me genaaid, maar het is opgelost

Mijn Spotify abonnement dat ik in januari aanschafte voor een jaar, is geblokkeerd. Softwarediscounter heb ik gemaild en een whatsapp gestuurd maar men reageert niet. de website is ook uit de lucht. Ik voel me genaaid

Update 21/7 mijn account is weer hersteld. Erg fijn, maar het heeft wel een tijd geduurd. En de communicatie kan beter

15. Juli 2024

Beste Tom,

Heel erg vervelend dat u dit is overkomen. Softwarediscounter is Licensia geworden. Licensia is sinds 1 juli van eigenaar veranderd. We gaan ervoor zorgen dat uw abonnement weer wordt hersteld!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een spotify membership afgeslotenvia…

Een spotify membership afgesloten via software Discounter (Nu Licensia)
Werkte tijdelijk via internet (Safari of Google) maar niet via de app.
Nu werkt het niet meer en software Discounter/Licensia reageert nu helemaal niet meer.
Bestelnummer #16023 (25-01-2024)
19-09-2024:
Bestelnummer doorgegeven, maar nog steeds niets gehoord.
Doe geen zaken met deze firma, ze doen helemaal niets voor jou.

6. Juni 2024

Beste klant,

We vinden het erg vervelend dat u dit is overkomen. We zijn van mening dat dit niet mag gebeuren!

Softwarediscounter is Licensia geworden. Licensia is sinds 1 juli van eigenaar veranderd. We gaan onze uiterste best doen ervoor te zorgen dat uw abonnement weer wordt hersteld! Graag ontvangen we u bestelnummer.

Licentie gekocht voor Adobe photoshop

Licentie gekocht voor Adobe photoshop, werkt niet meer, krijg geen contact via e-mail. Webshop geeft geen contact details.

3. Juni 2024

Antwort von Licensia

Goedendag, is het probleem inmiddels opgelost? Dan graag uw recentie herzien. Mail anders even naar support@licensia.nl

Geen Spotify...

Via Software Discounter een jaarabonnement gekocht (bestelling #15455), maar helaas na drie maanden werkte licentie niet meer. Op mails wordt totaal niet gereageerd. Voel me bedonderd.

28. März 2024

Zelfs 1 ster is te veel

Zelfs 1 ster is te veel.
Ik had Spotify aanbieding genomen. Maar na 2 maanden kon ik niet meer luisteren. Zat in een verkeerd land.
Niet aan beginnen.
Reageren niet op WhatsApp en Facebook

17. Mai 2024

OPLICHTING

Canva Pro pakket is stopgezet, terwijl ik er wel voor betaald heb. Reageren niet op klachten. Support mailadres bestaat niet meer.

8. Mai 2024

Antwort von Licensia

Hallo Annelies, excuus er was iets mis met onze server, we zijn weer online. Zou je ons kunnen mailen naar support@softwarediscoutner.eu? Dan gaan we het in orde maken.

Spotify abonnement werkt niet

Ook ik ben via Software Discounter ingegaan op het Spotify aanbod. De installatie lukte niet goed maar met hulp kwam dat goed.
Bleek dus een geoepsaccount te zijn via India.
Na drie maanden werd het geblokkeerd. Diverse malen Software Discounter gemaild, maar er wordt niet gereageerd. Kennelijk ben je dan dus je geld kwijt, terwijl gezegd wordt dat als je niet tevreden bent, het bedrag geretourneerd wordt.
Jammer...

5. Mai 2024

Antwort von Licensia

Hoi Ron, helaas wat problemen met de server gehad, we zijn inmiddels weer online. Stuur ons even een mail naar support@softwarediscounter.eu. Dan gaan we alles oplossen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fout gegaan, maar heel netjes afgehandeld.

In januari 2024 een Spotify abonnement van 1 jaar afgesloten. Helaas na drie maanden al geblokkeerd door Spotify. Na één WhatsApp bericht al reactie en bericht dat de voorwaarden van Spotify zijn aangepast en maken dit soort abonnementen niet meer mogelijk. Volledig bedrag van het abonnement is teruggestort. Erg netjes en jammer dat een dergelijk abonnement niet meer mogelijk is.

30. April 2024

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar. Hebben een Canva pro pakket verkocht maar dit account heeft de regels van Canva overtreden dus werkt niet.
Hierover gemaild en geen enkele reactie ontvangen.
Bespaar je de ellende en het geld en besteed het niet bij dit bedrijf.

3. April 2024

Antwort von Licensia

Hoi nick, Volgens mij hadden we je al gecrediteerd. Zo niet? Neem dan even contact op via support@softwarediscounter.eu. Dan gaan we het als nog in orde maken.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nogmaals ik heb Microsoft 365-en office…

Nogmaals ik heb Microsoft 365-en office programma gekocht maar kan het vereiste niet goed downloaden,mijn internet verbinding is goed en genoeg schijf ruimte graag respons...!

20. Februar 2024

Antwort von Licensia

Moeten wij daarvoor 1 ster krijgen als uw internet verbinding niet goed is? Niet echt redelijk dacht ik zo. U kunt ons altijd een mail sturen om te kijken hoe we u kunnen helpen. support@softwarediscounter.eu.

Omslachtige procedure

Omslachtige procedure. Niet duidelijk wat aankoop inhoudt. Lifetime/geen abonnement/eenmalig betalen, of na een jaar per maand een bedrag betalen? Gedwongen om opslag in de cloud te doen?

24. Februar 2024

Hulp koppelen account spotify

Oke hoe kunnen jullie me helpen dan? Want is toch 50 euro en dat is veel geld voor mij,
Of is er een telefoon nummer dat ik het met behulp direct met iemand ik het kan uitvoeren en koppelen

22. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr