ik heb de Adobe Creative Suite bij ze besteld voor een jaar. Eerst begreep ik niet hoe het werkte, maar ik werd wel geholpen door ze. Je wordt eigenlijk ondergebracht bij extra licenties van bedrijv... Mehr ansehen
In eerste instantie heel tevreden met mijn premium Spotify abonnement die ik via software discounter had afgesloten. Maar helaas gaf mijn account ieder keer problemen, dus was de premium weg. Tot t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mijn Spotify abonnement dat ik in januari 2024 aanschafte voor een jaar, is geblokkeerd. Softwarediscounter heb ik gemaild en ondertussen ook naar support van licencia. men reageert niet tot op he... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Adobe photoshop gekocht op de site. Na het installeren wordt meteen duidelijk dat het gaat om niet officiële software. Bij bijv. het gebruik van de AI functies komt een foutmelding in beeld, waarin wo... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Licensia is dé bestemming voor voordelige software en premium streaming accounts. Met een passie voor het leveren van kwaliteit tegen betaalbare prijzen, bieden we een breed scala aan producten, variërend van Windows en Office software tot streamingaccounts voor muziek en video. Onze missie is om toegang tot essentiële digitale tools en entertainment voor iedereen mogelijk te maken, zonder de bank te breken. Bij Licensia geloven we in eerlijkheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Ontdek vandaag nog hoe Licensia jouw digitale ervaring kan verbeteren.
Pelmolen 16, 3447 GW, Woerden, Niederlande
- +31630251289
- support@licensia.nl
- licensia.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Hier kom ik vaker terug.
1 dag wachten is te doen, maar het werkt, en daar ging het mij uiteindelijk om 😉.

Super service
Er was iets niet goed gegaan met het bestellen (door onze eigen fout). Licensia heeft het perfect opgelost en het alsnog voor ons geregeld! Heel erg fijne service. Het werkt ook perfect. Ze reageren zelfs in het weekend heel erg snel. TOP BEDRIJF!

Licentie werd snel verzonden
Licentie werd snel verzonden, maar werkte niet. Er werd snel een andere code verzonden. Niet de fout van Licensia achteraf, maar van Microsoft. Die vinden het niet zo leuk als je van home naar pro gaat. Die proberen je een veel duurdere licentie aan te smeren via hun eigen store.

Antwort von Licensia
Betrouwbaar, Snelle levering, Makkelijke betaling.
Betrouwbaar, Snelle levering, Makkelijke betaling.
Product werkt uitstekend.

Eigenlijk alles ging mis
Eigenlijk alles ging mis. Er is wel communicatie maar die leest men niet Schijnbaar heeft het bedrijf zoveel problemen dat oplossingen gewoon op volgorde worden gegeven. Mijn computer is inmiddels naar de dealer voor een nieuwe win11 installatie. Heel illustratief is het vermoeden uitgesproken dat ik een fraudeur ben. Voor U heb ik de hele mailhistorie als nalees document.
goede communicatie
Licentie MS Office 2021 gekocht op 14…
Licentie MS Office 2021 gekocht op 14 september; gehandeld volgens (duidelijke) instructie. Na downloaden volgende een melding dat de productcode niet klopte en ik waarschijnlijk slachtoffer was van oplichting. Na een paar keer de-installeren en herinstalleren contact opgenomen via whatsapp. Kreeg antwoord en een nieuwe downloadlink die wel goed bleek te zijn (weliswaar engelse versie ipv Nederlandse versie maar dat vond ik OK). Procedure voor activatie gevolgd zoals beschreven, echter toen bleek dat activiatie niet mogelijk was. Weer contact via Whatsapp waar werd aangegeven dat installatie binnen 7 dagen had moeten zijn afgerond. Opnieuw gede-installeerd en geinstalleerd, waarna de procedure kon worden afgerond en ik een werkend pakket heb. Ging niet allemaal vanzelf en snel, maar als je als motto hebt dat het resultaat telt dan is het verder een prima en goed betaalbare deal.

Antwort von Licensia
Na wat installatieproblemen is het opgelost
Installatie lukte eerst niet. Kreeg in eerste instantie geen antwoord op mijn mail maar later gelukkig wel. En het is opgelost. Daarom een aanpassing in mijn review.

Tevreden klant
Levering ging vrij snel na de betaling. Moet het programma alleen nog installeren.

Antwort von Licensia
Spotify licentie wordt vaker verkocht
Spotify licentie gekocht voor 1 gebruiker.
Wat schetst mijn verbazing: ze zitten in de verenigde emigraten en je krijgt een familie account , dus dit account wordt gekocht door 1 persoon en vervolgens nog 5 keer verkocht aan andere personen, dus nu maar afwachten of de andere 5 personen met mij op dezelfde datum het geld hebben betaald , anders wordt het nog een duur abonnement, Dus wees gewaarschuwd!

Antwort von Licensia
Licentie werkte na een paar maanden…
Licentie werkte na een paar maanden niet meer, bedrijf is onbereikbaar.

Antwort von Licensia
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.