Libristo Poland Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zamówiłem książki 4 lipca z krótkim terminem dostawy, termin jednostronnie kilkukrotnie był przesuwany. W zwiazku z wakacjami zadzwoniłem do firmy i poinformowałem, że jeżeli do 25 lipca przesyłka n... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo dobry kontakt z obsługą klienta – szybkie i rzeczowe odpowiedzi na pytania. Zamówienie zostało skompletowane sumiennie i bez żadnych braków. Przesyłka dotarła zgodnie z początkowo podanym termi... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Buchhandlung
  2. Kinderbuchladen
  3. Comicladen
  4. Laden für juristische Fachbücher
  5. Medizinische Fachbuchhandlung
  6. Antiquariat

Vom Unternehmen geschrieben

Z wyborem ponad 21 milionów tytułów książek w ponad 150 językach Libristo jest największą księgarnią internetową książek obcojęzycznych w Europie. W naszej księgarni można znaleźć książki w języku angielskim, niemieckim, francuskim, hiszpańskim, rosyjskim lub włoskim. Ale czy wolisz czytać po polsku, węgiersku, chorwacku, czesku, słowacku, ukraińsku, a może po chińsku lub koreańsku? Nie ma problemu, mamy to wszystko. Jesteśmy zespołem młodych ludzi, którzy nieustannie poszukują nowych tytułów, aby poszerzyć nasz wybór książek w różnych gatunkach i językach. Naszą wizją jest zapewnienie łatwego dostępu do dowolnej książki w dowolnym języku każdemu klientowi w Europie w zaciszu własnego domu. Dzięki Libristo nasi klienci są informowani i bawią się poza swoimi fizycznymi granicami, są zawsze o jedną stronę do przodu. Z Libristo możesz „być kimkolwiek”!

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

131 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zamówiłem książki 4 lipca z krótkim…

Zamówiłem książki 4 lipca z krótkim terminem dostawy,
termin jednostronnie kilkukrotnie był przesuwany. W zwiazku z wakacjami zadzwoniłem do firmy i poinformowałem, że jeżeli do 25 lipca przesyłka nie ma szans dotrzeć to proszę przesyłkę dostarczyć po 10 sierpnia. Oczywiście 27 lipca otrzymuje email ze przesyłka jest gotowa do wysyłki, kolejny telefon z prosba o wstrzymanie przesyłki, ponieważ nie ma mnie w domu. 29 lipca otrzymuje email, ze przesyłka doreczona, czyli ksiązki będą czekały na mnie do 10 sierpnia na terenie posesji przy ogrodzeniu-moze nie bedzie padać.
Czy ciężko jest ustalić wszystko z kupujacym i słuchać o co kupujacy prosi. Skandal

29. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dwukrotnie zamawiałam w Libristo Poland…

Dwukrotnie zamawiałam w Libristo Poland komiksy dla dziecka. Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia. Cały proces przebieg sprawnie, a kontakt z obsługą klienta był na najwyższym poziomie - szybkie odpowiedzi, profesjonalne podejście i pełne zaangażowanie. Trzeba się liczyć z długim czasem oczekiwania, zamówienie do magazynu trafiło z innego kraju, ale jak było dostępne, wysyłka była zrealizowana bardzo szybko. Polecam bardzo sklep za profesjonalną obsługę i realizację zamówienia.

1. Juli 2026

Antwort von Libristo Poland

Dziękujemy za miłą opinię. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych zakupów oraz kontaktu z obsługą klienta. Dziękujemy również za wyrozumiałość w kwestii czasu oczekiwania. Mamy nadzieję, że kolejne zamówienia również spełnią Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie, pozdrawiamy.Libristo.pl.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bezproblemowo, miła atmosfera, ogromny wybór języków. Warto jednak zamawiać z wyprzedzeniem, ponieważ książki mogą swoje zająć z dostawą. Mimo tego serdecznie polecam, osobiście będę nieraz wracać

17. April 2026

Antwort von Libristo Poland

Bardzo dziękujemy za miłą opinię. Cieszymy się, że docenia Pani naszą ofertę. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach. Pozdrawiamy serdecznie, Libristo.pl.

Highly recommendable!

Highly recommendable!

6. Juni 2026

Antwort von Libristo Poland

Thank you very much for your recommendation. We are delighted to hear that you had a positive experience with us. We appreciate your support and look forward to welcoming you back again soon. Libristo.pl.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great many books to chose from

Great many books to chose from, never had a problem with delivery.

3. Juni 2026

Antwort von Libristo Poland

Thank you for your feedback. We are pleased to hear you have had a great experience with both our selection and delivery service. Best regards, Libristo.pl.

Smooth and quick

I discovered Libristo not long ago and have made two orders so far. The service has been smooth and quick. They have books that aren't available from other sellers.

1. Juni 2026

Antwort von Libristo Poland

Thank you for sharing your experience with us, we are happy to hear it. We are glad your orders arrived quickly and that you were able to find unique titles in our collection. We wish you happy reading. Best regards, Libristo.pl.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pierwsza ważna kwestia była taka ze…

Pierwsza ważna kwestia była taka ze zamówienie przyszlo bardzo szybko i było dobrze zabezpieczone.

28. Mai 2026

Antwort von Libristo Poland

Dziękujemy bardzo za opinię, cieszymy się,że spełniliśmy Pani oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie. Libristo.pl.

Well organized support

Well organized support and full information about status of the order after placing.

21. Mai 2026

Antwort von Libristo Poland

Thank you for your kind feedback, we really appreciate it. Best regards, Libristo.pl.

I got what I wanted

I got what I wanted, in good shape, on time.

15. Mai 2026

Antwort von Libristo Poland

Thank you for your opinion. We appreciate your support and hope to see you again soon. Best regards, Libristo.pl.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Great quality

I waited pretty long for the manga I bought but it was great quality

Antwort von Libristo Poland

Thank you for your opinion. We appreciate your patience and hope you enjoy your reading. Best regards, Libristo.pl.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Już kilka razy kupowałem książki na…

Już kilka razy kupowałem książki na libristo.pl. Mają dużą ofertę. Zamówienia realizują sprawnie, choć trochę to trwa. Książki przychodzą starannie zapakowane, bez wad fabrycznych (zagniecenia, brak stron itp.). Jestem bardzo zadowolony z dotychczas zrealizowanych zamówień.

Antwort von Libristo Poland

Dziękujemy za zaufanie i kolejne zakupy w Libristo. Cieszymy się, że docenia Pan naszą szeroką ofertę, staranne pakowanie oraz jakość dostarczanych książek. Dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy po kolejne inspirujące lektury. Pozdrawiamy serdecznie, Libristo.pl.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dam 5 gwiazdek choć trochę trzeba było…

Dam 5 gwiazdek choć trochę trzeba było poczekać ale rozumiem zamówienie było oryginalne.
Książka dotarła w idealnym stanie.
Dobra robota. Polecam🙂

Antwort von Libristo Poland

Dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy, Libristo.pl.

Excellent service

Excellent service, Fast delivery, Věry good prices

7. Mai 2026

Antwort von Libristo Poland

Thank you for your kind feedback. We truly appreciate your support and hope to see you again soon. Best regards.Libristo.pl.

I can recommend it

🇬🇧 I have ordered twice so far and I had no problems. The books I was looking for and I purchased, arrived in a very good condition. I can recommend the store!
🇵🇱 Książki zamówione do Polski. Trochę trzeba czekać na dostawę od wydawcow, ale ogólnie polecam!

23. April 2026

Antwort von Libristo Poland

Thank you for your recommendation and for shopping with us again. We are very happy to hear that your books arrived in great condition. We truly appreciate your support and hope to see you again soon. Best regards, Libristo.pl.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I am more than happy with the service…

I am more than happy with the service and approach of customer service at Libristo Poland. They handled my request very professional, I received all my orders without any delays or issues. I will definitely come back

1. Mai 2026

Antwort von Libristo Poland

Thank you so much for your kind words. Providing professional customer care and smooth delivery is very important to us, so it means a lot to know we met your expectations. We truly appreciate your trust and look forward to welcoming you back again soon. Best regards, Libristo.pl.

reliable

Every time reliable, items get within estimated time of delivery and they always come carefully packed. Great prices too. I highly recommend

8. Mai 2026

Antwort von Libristo Poland

Thank you for your opinion, continued trust and recommendation. We truly value your support. Best regards, Libristo.pl.

Great Book Selection and Excellent Condition

My books arrived in perfect condition. Delivery took a bit longer, a few weeks, but that was fine with me. I understand that Libristo had to do some work behind the scenes to ensure I received all the books.

5. Mai 2026

Antwort von Libristo Poland

Thank you for your opinion, patience and understanding. We are happy to hear that your books arrived in perfect condition. Enjoy your books, and we hope to see you again soon. Best regards, Libristo.pl.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr