Zeer goed bijgestaan in zaak met moeilijke verzekeraar. Meneer Zimmerman heeft alles uit handen genomen en dit zeer goed opgepakt voor ons. We werden goed op de hoogte gehouden en alles ging in goed o... Mehr ansehen
is erg netjes en duidelijk in haalbaarheid, ook zijn ervaringen in arbeidsrecht zorgt mede voor een 100% kijk op de zaak... daarnaast de menselijkheid en haalbaarheid zijn een absoluut reden om te kie... Mehr ansehen
Ik was in het begin best sceptisch over letseljuristen door de verhalen die je online leest. Toch ben ik ontzettend tevreden over de hulp die ik heb gekregen. De jurist was altijd open, eerlijk en dui... Mehr ansehen
Ik ben ontzettend goed geholpen door mevrouw M.E. Karsten van Jurilex Letselschade.nl. Na mijn ongeluk in augustus heeft zij mij vanaf het begin fantastisch begeleid. Ze nam de tijd om alles duidelijk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- Rechtsdienstleistungen
- Rechtsbeistand
- Rechtsberatungsstelle
- Anwalt für Personenschäden
- Pflichtverteidigerbüro
Vom Unternehmen geschrieben
Letselschade.nl is een initiatief van Jurilex Letselschade: een digitaal platform waar letselslachtoffers informatie vinden over professionele rechtshulp bij het regelen van een schadevergoeding. Onze expertisegebieden zijn verkeersaansprakelijkheid, letselschade door een arbeidsongeval, wegbeheerderaansprakelijkheid en aansprakelijkheid bij letsel door dieren.
Landzigt 16-19, 3354 PE, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag, Eindhoven, Deventer, Maastricht, Almere, Groningen en Friesland, Niederlande
- 085 - 019 70 18
- info@letselschade.nl
- letselschade.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Mr. Karsten - Vakkundig en transparant
Mr. Karsten ging heel vakkundig te werk. Ze neemt alle zorgen weg omtrent alle procedures, maar zorgt er wel voor dat je je als cliënt betrokken en goed geïnformeerd voelt. Vanaf de intake tot aan de afwikkeling was het echt minimale stress. Super!

very good law firm
very good law firm. I recommend it with all my heart. they recovered 23 thousand for me in two years. very nice contact. fast and reliable. most importantly everything happened without payment from my side 0€.

Antwort von Letselschade.nl
Door mijn Letsel hier terecht gekomen…
Door mijn Letsel hier terecht gekomen na een ongeval. Gelijk bij het eerste telefonisch gesprek had ik een goed gevoel. Er werd goed meegedacht en begripvol omgegaan met de situatie. Communicatie verliep soepel en hielden elkaar op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Al met al een super fijne ervaring.

Antwort von Letselschade.nl
Vakkundig, professioneel en duidelijk.
Ondanks een totaal niet vlot meewerkende tegenpartij bleef dhr Damen volhouden en ze achter de broek aanzitten.
Verder ook erg vakkundig en duidelijk geholpen.
Alles word duidelijk uitgelegd.
Snelle reactie op vragen en e-mails.
Zeker een aanrader.

Antwort von Letselschade.nl
Mijn Jurist heeft uitstekend werk…
Mijn Jurist heeft uitstekend werk geleverd.
Heeft de zak goed uitgezocht.

Super geholpen door Valerie
Na een bedrijfsongeval ben ik in contact gekomen met mevrouw Verheggen. Alles is helder en duidelijk uitgelegd, goed gecommuniceerd en vrijwel altijd te bereiken voor vragen en opmerkingen.
Gelukkig is het dossier afgesloten en wil ik Valerie nogmaals bedanken voor alle tijd en moeite die zij in mijn zaak heeft gestoken.
de heer schikhof heeft ons fantastisch…
de heer schikhof heeft ons fantastisch geholpen en bij gestaan bij onze zaak naar aanleiding van een ongeluk. heel fijn contact gehad en alles goed geregeld. de heer staat altijd voor je klaar en reageert snel op vragen.

Antwort von Letselschade.nl
…Hartelijk dank voor uw inzet.
Omdat de advocaat alle vereiste procedures heeft doorlopen.

Zeer goede begeleiding
Zeer goede begeleiding, duidelijk verhaal en een prettig contact. Ik had dit nooit zelf kunnen doen.

Antwort von Letselschade.nl
Heel goede comunicatie en afhandeling
Heel goede comunicatie en afhandeling. Duidelijke briefwisseling en vriendelijke mensen.
Raad ik iedeeen aan.
Vr gr Wim Diana Rollof

Antwort von Letselschade.nl
Top ervaring, Zeer fijne samenwerking.
Jurilex is een heel prettig bedrijf dat goed naar je luisterd en je ook op de juridische vlakken hulp bied en overal er bovenop zit, en je in iedere stap mee neemt in het proces hoe het ervoor staat.
zeer prettig contact met de advocaat gehad.

Antwort von Letselschade.nl
Erg tevreden over de service en begeleiding!
Vorig jaar had ik contact opgenomen met letselschade nadat mijn zusje was gevallen met mijn scooter en haar kleding in de ambulance was kapotgeknipt. In eerste instantie belde ik alleen om te vragen hoe we deze schade konden declareren, maar al snel werd duidelijk dat zij ons verder konden helpen met de hele situatie.
Tijdens het eerste telefoongesprek stelden ze een paar vragen over het ongeluk en mijn verzekering. Zelf had ik niet veel kennis over verzekeringen en dacht ik dat de opzittendenverzekering voor passagiers was, maar zij legden duidelijk uit dat deze eigenlijk voor de bestuurder geldt. Ondanks mijn onwetendheid namen ze alles serieus en boden ze direct hun hulp aan.
Vanaf dat moment hebben ze de zaak uitstekend opgepakt. Ze hielden ons continu op de hoogte van de stappen die ze namen en gaven duidelijke uitleg over het proces. Wat ik vooral waardeerde, was hun betrokkenheid: ze vroegen regelmatig hoe het met mijn zusje ging en hielden rekening met haar herstel.
We begonnen deze situatie zonder enige kennis van letselschadeprocedures, maar dankzij hun hulp voelden we ons goed begeleid en gesteund. Ik ben enorm tevreden over de vriendelijke en professionele aanpak en kan letselschade zeker aanraden aan anderen!

Antwort von Letselschade.nl
Prettig contact en duidelijk advies
Prettig contact en duidelijk advies. De verschillende opties worden besproken en uitgelegd in begrijpelijke taal. Zeker aan te raden!

Bemiddelen
Jurilex heeft mij goed geholpen met bemiddelen. Goed en duidelijk mail contact gehad.

Very bad company
Very bad company. i cant get further with my case. After signing contract, they absolutely avoid contact.
I now need to get help with them.
Please be careful

Antwort von Letselschade.nl
Er wordt snel gereageerd door dit bedrijf.
Er wordt snel gereageerd door dit bedrijf.
Er wordt goed en vooral eerlijk advies gegeven over de mogelijkheden die er zijn. Ze doen wat ze beloven en onderhouden goed contact met de klant over de actuele stand van zaken en geven goed advies over de volgende stap. Al met al een goede ervaring en een snelle afhandeling met positief resultaat van de gegeven opdracht.

Antwort von Letselschade.nl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.