Zeer goed bijgestaan in zaak met moeilijke verzekeraar. Meneer Zimmerman heeft alles uit handen genomen en dit zeer goed opgepakt voor ons. We werden goed op de hoogte gehouden en alles ging in goed o... Mehr ansehen
is erg netjes en duidelijk in haalbaarheid, ook zijn ervaringen in arbeidsrecht zorgt mede voor een 100% kijk op de zaak... daarnaast de menselijkheid en haalbaarheid zijn een absoluut reden om te kie... Mehr ansehen
Ik was in het begin best sceptisch over letseljuristen door de verhalen die je online leest. Toch ben ik ontzettend tevreden over de hulp die ik heb gekregen. De jurist was altijd open, eerlijk en dui... Mehr ansehen
Ik ben ontzettend goed geholpen door mevrouw M.E. Karsten van Jurilex Letselschade.nl. Na mijn ongeluk in augustus heeft zij mij vanaf het begin fantastisch begeleid. Ze nam de tijd om alles duidelijk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- Rechtsdienstleistungen
- Rechtsbeistand
- Rechtsberatungsstelle
- Anwalt für Personenschäden
- Pflichtverteidigerbüro
Vom Unternehmen geschrieben
Letselschade.nl is een initiatief van Jurilex Letselschade: een digitaal platform waar letselslachtoffers informatie vinden over professionele rechtshulp bij het regelen van een schadevergoeding. Onze expertisegebieden zijn verkeersaansprakelijkheid, letselschade door een arbeidsongeval, wegbeheerderaansprakelijkheid en aansprakelijkheid bij letsel door dieren.
Landzigt 16-19, 3354 PE, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag, Eindhoven, Deventer, Maastricht, Almere, Groningen en Friesland, Niederlande
- 085 - 019 70 18
- info@letselschade.nl
- letselschade.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Betrokken
Jurist die mij heeft geholpen was erg betrokken bij het ongeval. Gaf me duidelijke informatie en was altijd telefonisch bereikbaar. Zeer tevreden

Antwort von Letselschade.nl
Omdat ik blij ben dat iemand zich even…
Omdat ik blij ben dat iemand zich even ten goede voor mij wil inzetten, daar waar ik zelf niet tegen teveel druk kan.

Antwort von Letselschade.nl
Ik ben vanaf het begin tot het einde…
Ik ben vanaf het begin tot het einde serieus genomen

Helder en duidelijk
Helder en duidelijke afspraken, goede bereikbaarheid. Netjes afgerond. Heel fijn geholpen.

Antwort von Letselschade.nl
Met deze wil ik Jurilex bedanken voor…
Met deze wil ik Jurilex bedanken voor de inzet en de vastberadenheid om mijn ongeval met letsel te laten erkennen door uitblijven van actie van tegenpartij en politie.
Door die vastberadenheid is mijn schade aan materiaal en lichamelijk letsel gelukkig vergoed.
dank daarvoor.

Hulp zonder extra kosten
Snel met hulp gekomen na ongeval. Blijven aanhouden bij tegenpartij en uiteindelijk een goede regeling voor ons getroffen.

Antwort von Letselschade.nl
Het was een hele goede ervaring
Het was een hele goede ervaring, omdat mijn letselschade jurist, gelijk voor mij aan de slag ging. Vaak contact met mij had, om te zeggen hoe het er voor stond. Ik beveel iedereen, R. Mohunlol-Gajapersad aan, zij is de beste!!!

Correcte behandeling
Tijdens het hele proces van kennismaking tot afsluiting heb ik altijd een constructieve, vertrouwelijke, duidelijke en persoonlijke communicatie en informatie overdracht ervaren.

algemeen positief
De schade is uiteindelijk netjes en goed afgehandeld, wat ik erg waardeer. Wel vond ik het jammer dat ik zelf meerdere keren moest nabellen om op de hoogte te blijven van de voortgang. Een iets pro actievere communicatie had de ervaring nog beter gemaakt.

Antwort von Letselschade.nl
Heel erg tevreden snel antwoord begrip…
Heel erg tevreden snel antwoord begrip vol meedenkend zou het iedereen aanbevelen vooral Esmeralda Schijff!
Kortom heel tevreden

Antwort von Letselschade.nl
Maximale inzet met maximaal resultaat
Maarten heeft zich maximaal ingezet voor me met een geweldig goed resultaat.

Antwort von Letselschade.nl
Wat een onwijs aardige vrouw
Wat een super meelevende vrouw die mij echt goed en vriendelijk geholpen heeft om het ondanks alles toch goed af te kunnen sluiten. Héél erg bedankt

Antwort von Letselschade.nl
Al het een lastige geval was heeft de…
Al het een lastige geval was heeft de jurist ons gelijk weten te halen en daar zijn best voor gedaan en veel moeite voor gedaan. Goede communicatie, meedenkend, behulpzaam, goed advies over en kennis van schadeletselzaken. Ik beveel Jurilex dan ook zeker aan.

Antwort von Letselschade.nl
Brugman is een ontzettend betrokken partij
Ontzettend betrokken partij. Eerder weggegaan bij een andere organisatie en hier wel gehoord gevoeld. Brugman heeft ons echt ontzorgd. Mevrouw Göksen heeft ons heel goed begeleid.
EERLIJK,HELDER en SNEL !
Luisterd goed ,snapt hoe je je voelt ,en zegt eerlijk wat de gang van zaken is !
1000 maal dank MR Karsten ,voor al uw hulp ,zodat ik het ook kan afsluiten ( heel belangrijjk) .
Ik wens u allen een fijne dag

Antwort von Letselschade.nl
Ik raad aan voor de mensen die deze weg kiezen, het neemt wel wat tijd in in beslag, maar de uitleg en de communicatie is positief.
Werd vriendelijk geholpen en de communicatie was aanwezig

Antwort von Letselschade.nl
Ik ben ontzettend tevreden over de hulp…
Ik ben ontzettend tevreden over de hulp die ik heb gekregen van meneer Koç. Vanaf het eerste moment heeft hij mij professioneel, duidelijk en met veel betrokkenheid bijgestaan in mijn letselschadezaak. Hij nam altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden, hield mij goed op de hoogte van de voortgang en kwam echt op voor mijn belangen. Dankzij zijn inzet heb ik een uitstekende afhandeling van mijn zaak gehad.
Ik kan meneer Koç dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die juridische ondersteuning nodig heeft bij letselschade. Een betrouwbare, deskundige en betrokken jurist!

Antwort von Letselschade.nl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.