Le Rif Clothing Bewertungen 41

4.7

De communicatie verloopt altijd wel duidelijk en prettig, wat het samenwerken erg fijn maakt. Ze zijn klantgericht en denken goed mee. Bestellingen worden snel geleverd en alles is netjes geregeld. Ec... Mehr ansehen

Ik was sceptisch, maar de kwaliteit is 5 sterren! Waar de communicatie bij de meeste kledingmerken slecht is moet ik de reactiesnelheid en de netheid toch ook beoordelen met 5 sterren! Zodra de... Mehr ansehen

De trui die ik besteld heb is echt geweldig! De kwaliteit is top en de levering was super snel, binnen twee dagen! Maar wat het nog beter maakte, was de geweldige klantenservice. Ze reageerden heel sn... Mehr ansehen

Snelle levering, topkwaliteit!!

1. Bekleidungsgeschäft
  2. Bekleidungsmarkt
  3. Herrenmodengeschäft
  4. Oberbekleidungsgeschäft
  5. Damenmodengeschäft

Le Rif, een bijzonder kledingbedrijf, put inspiratie uit het prachtige Rifgebergte. De ontwerpen weerspiegelen de unieke diversiteit en levendigheid van de regio, waardoor elk kledingstuk een verhaal vertelt. Wat Le Rif onderscheidt, is niet alleen de esthetiek, maar ook de toewijding aan klantvriendelijkheid en kwaliteit. Het bedrijf biedt een warme en gastvrije service, geïnspireerd door de mensen van het Rifgebergte. Met uiterste zorg voor productiekwaliteit garandeert Le Rif niet alleen modieuze kleding, maar ook langdurig comfort en duurzaamheid. Kies voor Le Rif en draag niet alleen stijl, maar ook een stukje van het prachtige Rifgebergte met trots.

4.7

Hervorragend

Bittet Kunden um Bewertungen

Top service!

De communicatie verloopt altijd wel duidelijk en prettig, wat het samenwerken erg fijn maakt. Ze zijn klantgericht en denken goed mee. Bestellingen worden snel geleverd en alles is netjes geregeld. Echt top service!

13. März 2026

Antwort von Le Rif Clothing

Wat een mooie review, dank je wel! Fijn om te horen dat je onze communicatie en samenwerking als prettig ervaart. We doen ons best om altijd mee te denken en alles zo goed mogelijk te regelen, dus het is geweldig dat dat zo wordt gewaardeerd. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot de volgende keer!

Snelle levering

Snelle levering, topkwaliteit!!

12. März 2026

Antwort von Le Rif Clothing

Dank je wel voor je enthousiaste reactie! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit. Daar doen we het voor! Graag tot een volgende bestelling!

Mooie shirtjes van goede kwaliteit

Mooie shirtjes van goede kwaliteit. Ze werden de volgende dag persoonlijk geleverd. Goede service, top!

6. März 2026

Antwort von Le Rif Clothing

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie woorden! We vinden het belangrijk dat zowel de kwaliteit als de service top zijn, dus super dat je dat zo hebt ervaren. Graag tot een volgende keer!

zeer goed

Kleding van goede kwaliteit, pakketje kwam snel en personeel gaat vriendelijk en professioneel om met de klanten

4. Dezember 2024

Ik was sceptisch

Ik was sceptisch, maar de kwaliteit is 5 sterren!

Zodra de nieuwe serie uitkomt zal ik wederom vooraan staan om zowel de shirts als hoodies aan te schaffen!

9. November 2024

Antwort von Le Rif Clothing

Heel erg bedankt voor u review en u bestelling!! Tot de volgende bestelling!!