⭐️ Meget dårlig oplevelse hos Leos Legeland Aarhus Vi havde desværre en rigtig ubehagelig oplevelse hos Leos Legeland. En medarbejder og en leder talte meget uhøfligt og nedladende til os som... Mehr ansehen
Virkelig dårlig oplevelse hos Leo’s Legeland i Aarhus. En medarbejder opførte sig meget uprofessionelt og talte ned til gæsterne på en måde, som bestemt ikke er acceptabel. Vi oplevede blandt and... Mehr ansehen
Skønt sted for børn. Men måske man skulle tænke over at stille nogen sko eller lign. på toilettet, strømpe sokker, og så ud i legelandet igen, ikke særlig hygiejnisk. Og så prisen på mad er drikke,... Mehr ansehen
Blev mødt af en ekstremt ubehagelig medarbejder/leder (Michael) i Leo Legeland i Herlev. At give ham et job i et legeland synes aldeles vanvittig. Betalte kr. 535 for to store børn (i to timer), som å... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
I Leos Legeland findes der nye eventyr for enhver. Klatrestativer, et hjørne for de mindste, boldbassiner, tunneler, trampoliner, cykler, bold kanoner, ruchebaner og meget mere. En gigantisk legeland med masser af sjov, ballade og eventyr. Gå heller ikke glip af vores store fødselsdagsrum! Leos Legeland er den største lege lands kæde med i alt 34 centre (19 i Sverige, ni i Norge, fire i Danmark og to i Finland). Da virksomheden startede i 2006 ønskede grundlæggerne at skabe et mødested for familier, med fokus på leg og bevægelse. Det er mere relevant end nogensinde før. Rapporterne fra WHO viser, at børn bevæger sig for lidt i dag. Virksomhedens succes er baseret på et stærkt koncept der giver hele familien mulighed for leg og ballade, samtidig med at sikkerhed, renlighed og service kommer i første række.
Dänemark
- leoslegeland.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Vi kommer IKKE tilbage!
Der var ikke styr på noget.
Vi holdte børnefødselsdag i Leos Legeland i Kolding.
Det var under al kritik!
Der var ikke nogen der kunne lave maden, vi forældre bestilte i Buffeten, her ventede vi næsten 1/2 time.
Hele programmet blev rykket 45 min. pga manglende overblik fra personalet.
Børnene fik hotdogs - pølserne var kolde, og brødet var sindssygt fladt. Det ville jeg ikke engang servere for min hund derhjemme.
Der blev tilbudt slush ice som kompensationen, men børnenes forældre var jo kommet for at hente børnene, pga tidsrammen var skredet så meget.
Så det gik op i hat og briller.
Der var dog nogle enkelte børn der nåede at få en slush ice, - men den unge mand i skranken havde ikke fået beskeden, som forårsagede mere bøvl.
Desuden var der pivhamrende koldt i både café området og legeområdet.
Vi forældre sad og frøs, og selvom børnene legede og løb rundt, var de også kolde.
Inde i Disco Pop rummet, var der egentlig meget hyggeligt, men Bluetooth virkede ikke i starten, så der gik lang tid før de kunne få disco-musik.
Det var en meget dyr fødselsdag: 4000 kr (der var 4 fødselarer der fyldte seks år).
Og det var IKKE pengene værd!
Ishøj
Ishøj. 22/11
Købte popcorn hvor en del var brændte, kommentar fra medarbejderen, var at man kunne bare smide de brændte ud og spise de andre.
4x39 kr virkelig dårlig service.
Børnene og jeg er vilde med Leos…
Børnene og jeg er vilde med Leos Legeland og ville give det 5 stjerner for stedet i sig selv. MEN: Det det bliver kun til 2 stjerner pga. prisen. Det er ALT for dyrt, så vi kommer der desværre næsten aldrig mere :(
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse i Växjø. Tre af de mest benyttede aktiviteter duede ikke. Det virker nedslidt og ikke vedligeholdt. Virkelig koldt. Urimeligt høje priser. Kan ikke anbefales.
Det er et fint sted til at lege i Leo’s…
Det er et fint sted til at lege i Leo’s legeland på Herlev, når vejret bliver koldere. Engangsprisen er lidt dyr. Man kan nemt finde børnene igen.
Minuspoint er, at priserne på is, drik, juice osv. er langt højere end normalprisen. Det eneste smagfuldt er nok pommes friter, men ikke et særligt sundt valg.
Toiletterne er meget uhygiejniske. Der er brunligt kalk på, som om de længe ikke har været renset med en toiletrens. De bør skaffe personale som kalk afrenser toiletterne og fremover sørge for at der hver dag bliver renset med toiletrens inden arbejdsdagen slutter eller evt. have en rengøringspersonale som renser toiletterne inden der bliver lukket ned.
Kalk aflejringer kommer når man ikke har renset et toilet i meget langt tid. De kommer ikke i toiletkumme, som bliver renset jævntligt med toiletrens.
Dårlig service og personale med en…
Dårlig service og personale med en provokerende attitude. Der var 0 forsøg på at være løsningsorienteret
Leo's lekland Malmö
Sjuka priser! Vi kan säger potatis har gått i pris men lekland varför ska höja priser och plus vuxna ska betala får att vakta derres barn! Ni ni ni ni ni ett bluff företag hoppas att ni gå i konkurs snart! Föräldrar går i skogen med era barn istället som jag gör nu och gå på bio istället!
Det er fuldstændig vanvittige priser…
Det er fuldstændig vanvittige priser man betaler både i entre, men også for slushice, deres dårlige mad osv.
3 børn og 1 voksen, entre, 3 slushice = 864kr for 3 timers leg.
Fordelen er, at man ikke vælter i mennesker herude mere, men man kommer jo så også max 1-2 gange om året efter priserne er sat så voldsomt i vejret.
De billigste slushice er 30 kr som man får i et papbæger, den dyreste 89!! 89 kr for en slushice i et kina-bæger 😂
Jeg er i chok!!
Tak Zahra
Nøj hvor skønt at for engangskyld blive mødt af en medarbejder med så meget overskud som Zahra havde. Selvom hun stod alene, fandt hun stadig overskudet til at gøre mine 2 børn glade. Tak til Zahra. Vi vender 100% tilbage.
Leos Legeland Ishøj
Spild af penge og tid!
Spild af penge og tid!
Jeg vil absolut ikke anbefale dette sted til nogen. Leos Legeland i Kolding Storcenter:
* Dårlig service.
* Priserne er helt urimelige og meget høj.
* Rengøringen lader også meget tilbage at ønske.
Nu har jeg selv været i servicebranchen…
Nu har jeg selv været i servicebranchen i knap 14 år og besat samtlige stillinger lige fra at stå bag kassen, til at arbejde som distriktschef ansvarlig for 16 butikker og dertilhørende ansatte. Som nærmeste chef til alle mine butikschefer. Jeg har mødt lidt af hvert af personale og oplevet alverdens situationer i butikkerne. Aldrig har jeg oplevet en adfærd som der idag fandt sted i Leos legeland i i Skejby, Århus Nord.
Magen til inkompetent butikschef har jeg aldrig mødt i mine 14 år i servicebranchen. Ordet service, forståelse for små uskyldige børn, forståelse for helheden og dermed også eventuelt mersalg (her er tale om 16 fætre/kusiner der kunne finde på at holde et lignende arrangement i butikken ) det havde butikschefen nul forstand på. Hun var konfliktsky og gemte sig i baglokalet. Nægtede at oplyse kontaktoplysninger på en eventuelt distrikts eller regionschef, truede med Politiet og instruerede de endnu yngre ansatte i at feje små børn af vejen og nægte dem deres guldmønt og slikpose, på vej hjem fra fødselsdagen. Føj for en skefuld!! Min egen datter på 9 år blev afvist ved kassen, totalt uskyldig og derefter meget ked af det.
I skulle skamme jer!
Dårlige toiletforhold og løse skruer på gulvet
Vi havde et rigtig ærgerligt besøg i Leos legeland i Herlev.
Jeg fandt flere løse skruer i legelandet og de fleste af toiletterne var skidt til og der var generelt rigtig ulækkert.
Desværre sidste gang vi sætter vores ben her igen.
Min kone og 2 børne har idag…
Min kone og 2 børnebørn har idag 12.10.2024,været i Leos Legelandi Aalborg fra kl 10.00 til 13.15
Entre 419kr.
Mine børnebørn glædede sig vildt til at hilse på Leo og da han ikke dukkede op,spurgte de personalet,hvornår Leo kom,svaret var at Leo sover,efter 2 timer spurgte de igen,svaret var Leo sover stadig,han har gjort rent hele natten,kan godt være det er komisk,men ikke for 2 små børn,der havde glædet sig vildt til at møde ham.
Det er sidste gang vi ligger penge der,burde få pengene retur,hvis Leos legeland har lidt samvittighed.
Kunne være rart,hvis Leos legeland,havde en kommentar til dette
Hej alle sammen.
Hej alle sammen.
Jeg havde en forfærdelig oplevelse, da jeg besøgte leos legeland i herlev. Mine børn kom grædende hen til mig og sagde disse ord, ''DER ER TYNDSKID I BOLDBASSIENET''. Jeg gik hurtigt over til boldbassinet og der lå en kæmpe pølse. Mig og min kone så hurtigt en anden dreng med hvide shorts på. På numsen var der en kæmpe plet af afførring. Drengen havde simpelhent haft et uheld i boldbassinet. Vi fandt frem til at drengen ved navn Rasmus Hek, ikke har nogle sygdomme, men havde gjort det med vilje.
ALDRIG BESØG LEOS LEGELAND!!! (medmindre du vil have tyndskid i munden, imens du leger).
Sikke dog en tyndskids dag!😄
Med store forventninger !
Med store forventninger !
Var med begge Børnebørnene i Leo's legeland i Ishøj.
En del var afspærret og der var ikke møg beskit, men frygteligt beskidt, vores burger var kold på 65% af bøffen og området foran slotsise var så beskidt og beskidt, så guderne sig forbarme, nå ja mine strømper og børnenes bliver ikke brugt igen. Og retningslinjerne er åbenbart ikke for ADHD og NY danskere.
Beskidt og ingenting virker
Mine piger har været altid glad til at tage til legelandet men intet virker i legelandet fx bold pistol. Man kan ikke rutsche ordentligt på rutschebanen
Skuffet! Hold ikke fødselsdag her
Vi skriver nu 12. oktober og Leos legeland har stadig ikke reageret på henvendelsen! De var hurtige til at svare første gang, (2 dage) men derefter har der været totalt stilhed!
Vi har i dag holdt en fødselsdag i Leos Legeland, og må sige, at en fest til 3.000kr, havde jeg forventet mere!
Den første time gik så fint, vi kom ind, fik vores armbånd og legede.
Så skulle vi i piratrummet. Vi havde tid 12:15 til spisning. Vi kommer ind i rummet, og får at vide, at maden er klar om 5 minutter. Vi rykker for maden 3 gange, og hver gang siger de "5 minutter". kl. ender med at blive 12:35 før maden kommer, altså 20 min efter vores rum er startet. Slatne kolde pommes frits og kolde nuggets........... Vi måtte bagefter to gange minde om ketchup og mayonaise, så dette kom først 12:45.
Da vi har spist og pakket gaver op, kommer isen, kl. er nu 13:05. Vi går i gang med at putte is på tallerknerne, og kl. 13:10 kommer der så en og siger vi skal begynde at pakke sammen, da vores rum slutter om 5 minutter. Da vi siger, at dette kan vi ikke nå, da de har været MEGET forsinket med maden, er det intet at gøre, vi skal ud.
En del af børnene sluger deres is, nogle bliver kede af det, fordi de ikke når at spise den. Men vi går selvfølgelig ud
Da børnene bagefter skal lege, vil vi have en kop kaffe, som vi jo har med i fødselsdagspakken - vi ender så med at give 2 x 47kr for kaffe, da kaffen kun gælder i rummet, hvor vi ikke er blevet tilbudt kaffe.
Jeg kan så nu se, at der står "isbomben ankommer med fødselsdagssang, det oplevede vi ikke!
I prisen var også 2x 30 dags indgangspas - hvilket vi heller ikke har fået.
Må være ærlig at sige, at jeg havde forventet mere til den pris!
- Svaret fra Leos legeland var "undskyld"... det kan jeg ikke bruge til meget
Beskidt..
Var på besøg i Leo’s Legeland i Randers. (Fra åbningstid søndag kl 10:00)
Generelt bare beskidt, kaffemaskinen små ulækker, gulvet var beskidt med rester af affald! - Føj. Største delen (98%) af alt legetøj (landbrugs maskiner, gravemaskiner osv.) til de lidt større 3+ år er ødelagt.. og det flyder med små plast stumper..
Det er lidt ærgerligt fordi der er et dejligt sted for gladebørn..
Så Leo, fingeren ud og kom ind i kampen..
Skidt oplevelse til en masse penge
Fødselsdags arrangement med det hele. Fik rummet 15 min. For sent. Der lå affald på gulv og ubenyttede stole, is klatter på gulvet og borde. Vi klager og der kommer en og gør rent mens børnene er igang med mad og popkorn på uhygiejniske borde. Efter 30 min. Forøvrigt uden værtinde som var en del af pakken blev vi bedt om at indtage is i deres cafeteriet da rummet skulle gøres klart til næste hold. Børn er heldigvis taknemmelige og hyggede sig men prisen er total til grin og her får man ikke hvad man betaler for. Der var en medarbejder i cafeteriet som skulle tage sig af andre gæster. Der er helt sikkert noget for ledelsen at arbejde på: struktur, ledelse og medarbejdere til rådighed.
Aldrig mere fødselsdag i Leos
Vi holdte børnefødselsdag med isbombe i Leos Legeland i Aarhus. Det kan jeg bestemt ikke anbefale til andre.
Legelandet er for såvidt fint nok, og ungerne hygger sig og synes det er sjovt.
Men prisen for selve fødselsdagsarrangementet er simpelthen decideret urimelig. En lille skål popcorn til deling mellem 11 børn er helt til grin, og ca 150 kr (oven i prisen for selve legelandet) er simpelthen for meget for is, juicebrik, slikpose og en lille portion popcorn. Derudover var serviceniveauet hos den såkaldte “vært” ikke imponerende.
Den eneste grund til at de får to stjerner er fordi ungerne trods alt havde det sjovt. Stram op, Leos Legeland!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.