Leo’s Legeland Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

⭐️ Meget dårlig oplevelse hos Leos Legeland Aarhus Vi havde desværre en rigtig ubehagelig oplevelse hos Leos Legeland. En medarbejder og en leder talte meget uhøfligt og nedladende til os som... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig oplevelse hos Leo’s Legeland i Aarhus. En medarbejder opførte sig meget uprofessionelt og talte ned til gæsterne på en måde, som bestemt ikke er acceptabel. Vi oplevede blandt and... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Skønt sted for børn. Men måske man skulle tænke over at stille nogen sko eller lign. på toilettet, strømpe sokker, og så ud i legelandet igen, ikke særlig hygiejnisk. Og så prisen på mad er drikke,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blev mødt af en ekstremt ubehagelig medarbejder/leder (Michael) i Leo Legeland i Herlev. At give ham et job i et legeland synes aldeles vanvittig. Betalte kr. 535 for to store børn (i to timer), som å... Mehr ansehen

1. Veranstaltungen & Unterhaltung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

I Leos Legeland findes der nye eventyr for enhver. Klatrestativer, et hjørne for de mindste, boldbassiner, tunneler, trampoliner, cykler, bold kanoner, ruchebaner og meget mere. En gigantisk legeland med masser af sjov, ballade og eventyr. Gå heller ikke glip af vores store fødselsdagsrum! Leos Legeland er den største lege lands kæde med i alt 34 centre (19 i Sverige, ni i Norge, fire i Danmark og to i Finland). Da virksomheden startede i 2006 ønskede grundlæggerne at skabe et mødested for familier, med fokus på leg og bevægelse. Det er mere relevant end nogensinde før. Rapporterne fra WHO viser, at børn bevæger sig for lidt i dag. Virksomhedens succes er baseret på et stærkt koncept der giver hele familien mulighed for leg og ballade, samtidig med at sikkerhed, renlighed og service kommer i første række.

Ungenügend

Alle Bewertungen

87 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

SÅ beskidt og ulækkert sted

Vi var de første i Odense idag kl. 09 - mage til fuldstændig beskidt og uhumsk sted, skal man lede længe efter.

Der var kaffepletter på bordene
Gamle, tomme juicekartoner
Popcorn OVERALT i ALLE møbler, borde, gulve
Toiletterne flød med toiletpapir og papir på gulvet
Der lå brugte vådsservietter rundt i hjørner
Der var madrester på flere af aktiviteterne
Skidt og snavs overalt især ved omklædningsrum
Bolde flød OVERALT, selvom de angiveligt rydder dem op hver dag

Alt i alt virkelig ulækkert sted, hvor der absolut IKKE var blevet gjort rent som de påstår på deres hjemmeside.

Under alt kritik.

1. Februar 2025

alt for dyr kedelig mad

alt for dyr kedelig mad. den søde tøs bag kassen løb frem og tilbage og lod til at vær den eneste på arbejde. vi ventede 45 min på 2 kolde slaskede burgere der ikke engang er 10kr værd. der var rent og pænt i selve legelandet. har ikke andet positivt at sige.

22. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Børnefødselsdag som IKKE var i børnehøjde

Jeg valgte at holde min datters 3 års fødselsdag i den forbindelse ringede jeg derind dagen før for at forventnings afstemme, da der manglede information angående forældre på hjemmesiden. Her fik jeg fortalt at forældre var inkluderet i prisen. I og med at min datter fylder tre år er hendes gæster og jævnaldrende og er nødt til at have sine forældre med. Dagen efter møder vi op og fortæller at der desværre er flere af gæsterne er forsinket, hvor vi bliver oplyst at man kun har den ene time hvor rummet er booket, hvilket er fair, men træls da de ikke er mere fleksible ift. der er tale om børnefamilier. Vi bliver fulgt til rummet af vores vært og der er ISKOLDT inde i rummen, flere af vores gæster fryser og synes der er alt for koldt og flere sidder med deres overtøj. Vi får en forklaring om at der ikke er noget og gøre. Vi føler os stressede, da vi er tidspresset. Men da vi er færdig med rummet kommer vi så ind i legelandet, hvor flere af børnene beklager over at der er koldt og de fryser. Da vi skulle afregne får vi af vide at der skulle betales ekstra for forældrene, selvom der blev ringet ind dagen før. Hvor vi får den kommentar om at der var også 35 voksne derinde. Det skal lige siges, at der var 12 børn inklusiv fødselsdags barnet. Utrolig dårlig service til den pris. Seks af børnene blev syge dagen efter. Kommer aldrig til at holde fødselsdag derinde igen. Dårlig service.

12. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Not recommended for annual pass

1. Almost no heat in winter. Feeling very cold inside.
2. Dirty and poor maintenance…
3. Cafe is so poor quality and no food from outside is allowed.
4. 65kr for adults??

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Leo’s legeland er godt sted for børn at…

Leo’s legeland er godt sted for børn at lege men deres service stinker og det samme med maden. De har en regel om at man ikke må tage mad med ude fra. Det skal de lave om på indtil de begynder at lave bedre mad og kaffe. Deres kaffe smager af bræk 🤢. Det er så skuffende..

7. Januar 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

En iskaffe til 48 kr

En iskaffe til 48 kr, burde være mere lækker. Men hvor skuffet blev vi. Det kedeligste glas, med for meget is i. Ingen lækkerhed over den. Den smagte af den man køber på karton i netto. Prisen bør passe med kvaliteten. Er sikker på i tjener mere end 3 gange så meget på sådan en, end hvad i selv har af udgifter

Nul stjerner

Nul stjerner. Maden var iskold. Vi ventede ellers 15 min på maden og der var nul kø. På trods af det var vores burger iskolde..
Ud over det så var bæffen papir tynd og oksekødet var uspiselig.. gummi agtigt.
Dårligste burger jeg fået i mit liv

Dårlig oplevelse hos Leo’s Legeland i Ishøj

Jeg er meget skuffet over min oplevelse i caféen hos Leo’s Legeland i Ishøj. Jeg bestilte to burgere, som desværre var fuldstændig kolde og uspiselige. Da jeg henvendte mig til personalet for at gøre opmærksom på problemet, fik jeg blot at vide, at de ikke kunne gøre noget ved det.

Det er virkelig skuffende, at man som kunde får så dårlig service og serveret mad, der slet ikke lever op til standarden. Når man besøger et sted som dette med sine børn, forventer man en positiv oplevelse – både hvad angår leg og mad. Det var desværre ikke tilfældet her. Jeg kommer ikke igen og vil ikke anbefale andre at spise her.

2. Januar 2025

Dyrt og dårligt

Dyrt og dårligt. Alt koster penge. Man skal købe en Leo mønt som ikke kan bruges til en skid andet, til opbevaring af sine ting. Gå et andet sted hen. Billigere og bedre.

30. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mange timers leg

Vores dreng har altid en fantastisk tid derude (3 år). Han giver den gas og får virkelig krudtet af. Af samme årsag har vi købt årskort.

Personalet er søde og venlige og aldrig oplevet andet end god service (besøgt Herlev, Ishøj og Odense).

29. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service og kold mad.

Vi har betalt 485 kr. for entre 2 børn og en voksen. Vi bestiller mad i cafeteriet, som vi sidder og venter 35 min. på. Da vi henvender os og spørger hvor vores mad bliver af, får vi af vide at det står færdigt, men at deres AllCall alarmbrik ikke virker. Derfor er maden blevet kold. Vi spørger pænt om man måske kunne tilbyde 3 breve ketchup på husets regning, men får af vide at det er noget de skal have ekstra betaling for. Det havde ellers været en billig måde at slå en streg over den dårlige oplevelse.

27. Dezember 2024

Skuffende oplevelse

Jeg besøgte Leo's Legeland med tre børn og havde lovet dem en time til at "krudte af", før vi skulle ud at spise. Vi ankom kl. 15.55, og vi skulle være på restauranten kl. 17. Da vi kom, blev vi mødt af en ansat, der meddelte, at der kun var tre timers billetter tilbage, og vi skulle derfor betale næsten 600 kr. for omkring 45 minutters leg. Det virkede helt urimeligt, især da der kun var et andet hold derinde, da vi ankom. Jeg forventede en mere fleksibel og forstående service. Skuffende oplevelse!
Det virkede næsten som afpresning, når man står der med 3 forventningsfulde børn. Prøvede flere gange at appellere til at vi ikke engang skulle være der en fuld time, men hun instisterede på at der var “udsolgt”.
Kommer aldrig til at sætte min ben der igen.

7. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Odense - for dårligt, for dyrt

Vi har lige holdt vores barns fødselsdag i Leos Legeland i Odense.
Musikken i lokalet vi lejede virkede ikke. Personale var arrogant (bortset fra pigen som var sat til at hjælpe os i festen, derfor 1 stjerne).
Vi fik kun 4 kyllingnuggets per barn, selv om det ikke står på hjemmesiden, at det er det vi får. Vi endte med at have sultne børn, mens vi havde betalt en pakke af 249kr per barn for at holde fødselsdag.
Alt var af ringe kvalitet.
Vi kommer IKKE tilbage, især efter personale var arrogant og ville ikke høre på os.

14. Dezember 2024

Leos legeland

Vi har holdt fødselsdag i leos legeland Aarhus for sidste gang.
Vi havde en oplevelse af en noget uoplagt og ikke særligt pædagogisk “vært”, der starter med at bede børnene tie stille og ikke røre popcornene, og så liste en lang række regler op, herunder at der ikke må komme popcorn på gulvet. Vi prøvede at tale med både vært og stedets leder om oplevelsen som står i stor kontrast til tidligere. Lederen er fra start slet ikke lydhør og meget defensiv - samt decideret uhøflig. Der er ingen imødekommenhed, ingen forståelse for børn og absolut ingen servicemindedhed - en ganske ubehagelig oplevelse som jeg, når jeg læser herinde, kan se vi langt fra er ene om.
Børnene havde det heldigvis sjovt i selve legelandet, men vi havde da gerne smidt vores penge et andet sted. Det er ovenikøbet rigtigt dyrt, sammenholdt med andre bedre tilbud.
Vil på det kraftigste anbefale at lade være med at lægge sine penge i leos legeland Århus.

30. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt igennem dybt latterlige priser

Helt igennem dybt latterlige priser - det kan der opleves langt andre ting med og med mere værdi!

Få sat de priser på et niveau med fornuft for alle.
Maden - avav- igen latterlig ringe og igen al for høje priser.
Det ses tydeligt konceptet dør med de priser - halv tomt hver gang vi besøger det.
Års kort udløber og fornyes ikke

2. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr